Dodaj do ulubionych

Kontrola moralnosci

28.04.02, 00:26
Forumowicze plci obojga, minela wlasnie polnoc, z soboty na niedziele. Prosze
sprawdzic, czy znajdujecie sie we wlasciwych lozkach i dokonac niezbednych
korekt. Meldowac o wynikach.
Obserwuj wątek
    • Gość: Pawlik.M co?co? IP: *.net.bialystok.pl / *.net.bialystok.pl 28.04.02, 00:32
      brać go! to on!
    • Gość: kunce Re: Kontrola moralnosci IP: *.chello.pl 28.04.02, 00:37
      jeden rzut oka wystarczył mi, bym pojęła straszną prawdę: minęła północ, a ja
      nie znajduję się we własnym łóżku. Do jakiego stopnia jest to
      moralne/niemoralne?
      • sceptyk Re: Kontrola moralnosci 28.04.02, 01:11
        Gość portalu: kunce napisał(a):

> jeden rzut oka wystarczył mi, bym pojęła straszną prawdę: minęła północ, a ja
        > nie znajduję się we własnym łóżku. Do jakiego stopnia jest to
        > moralne/niemoralne?
        -------------------------

Wyjasnienie i wlasciwa interpretacja zaistnialej sytuacji nastapi po
        konsultacjach z p. narzeczonym.

• Gość: Jondrus Re: Kontrola moralnosci IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.04.02, 09:22
      Znam przypadek tłumaczenia ,
      'że niech on/ona robi to z kim chce,tylko nie w MOIM łóżku'
      Czy znasz przyczyny przeniesienia uczuć z osoby na sprzęt?

Andrzej
    • perla_ Re: Kontrola moralnosci 28.04.02, 09:37
      sceptyk napisał(a):

> Forumowicze plci obojga, minela wlasnie polnoc, z soboty na niedziele. Prosze
      > sprawdzic, czy znajdujecie sie we wlasciwych lozkach i dokonac niezbednych
      > korekt. Meldowac o wynikach.

Pewna strasza Pani radzi aby do końca utrzymywać, iż nie zna się tej Pani/Pana,
      która/y leży obok delikwenta/delikwentki właśnie.

Perła

• lisa2 Re: Kontrola moralnosci 28.04.02, 19:05
      A co to znaczy? Internetowy Big Brother, czy co?

lisa2
      • Gość: kunce azymut - własne łóżko IP: *.chello.pl 28.04.02, 22:55
        jak rozwija się Pański plan: własne łóżko + własna Japonka?
    • sceptyk Re: Kontrola moralnosci 29.04.02, 23:58
      Tak tez sie spodziewalem. Wynik badania opinii publicznej na wybranej populacji
      internautow przyniosl rezultaty bardziej niz niepokojace. Zniewiescienie (tu
      przepraszam panie). Slowa, ktorych na forum nie brakuje, zastapily czyny. Nawet
      trudno powiedziec, ze cala para poszla w gwizdek. Wydaje sie, ze chyba w innym
      kierunku.
      • nurni Ty się tu nie zgrywaj... 30.04.02, 19:25
        wszyscy wiedzą że otworzyłeś nie po to
        żeby Ci tu meldować:
        kto gdzie kiedy z kim i za ile
        tylko na okazje czekasz by się pochwalić

nurni

no tą Japonką nowiutką
        na gwarancji...
        no to jaka ona jest?
        • sceptyk Prawda, naga prawda 01.05.02, 00:14
          Widze, ze w atmosferze ogolnego demaskowania na Forum intencji, nickow i
          limakow, rowniez i moje zamiary, misterna nicia plecione, zostaly przejrzane.
          Niestety, nie jestem w stanie zadoscuczynic prosbie. Moj chropawy keyboard nie
          jest w stanie wyreczyc wszak piora poety, a tylko ono byloby w stanie oddac
          niezwyklosc i doskonalosc tego zjawiska, ktore zreszta cale moje oszczednosci
          (ciezko zapracowane) pochlonelo.

Napisalbym moze nieco wiecej, ale musze leciec do nocnego sklepu, by znowu
          sushi, pletw rekinich i ryzu dokupic. Prawde mowiac, ale niech to pozostanie
          miedzy nami, moglby moj Kwiat Kwitnacej Wisni troche ograniczyc konsumpcje. W
          koncu moj dom to nie klub sumo. Kimon tez jakby wiecej niz potrzeba sie
          pojawilo. I wciaz przybywa. A juz po oszczednosciach. Slyszalem gdzies, ze
          Bialorusinki nie tyle mniej, ile taniej sie odzywiaja. I mniej egzotycznie, a
          wiec tez taniej, sie ubieraja. Prawda-li to? A kontrola ekspresji werbalnej u
          nich, bo to istotne, a zjawisko (KKW) pod tym wzgledem jest w porzadku? Zdaje
          sie, ze tol. Tyu cos wie o migrantkach zza miedzy w naszej ojczyznie. Ale on
          chyba zajety - szturmowke szykuje na rano.
          • Gość: nurmi Re: Prawda, naga prawda IP: *.taiyoshoji.co.jp 01.05.02, 02:17
            Hallo Sceptyk. Jesteś w Japonii?. Może w Tokio?
            Możemy sie spotkac. Znam tu takie fajne gejsze, tanie choć tutejsze.
            Za 50 bagsów możesz bawić sie całą noc. Warunek: kąpiel przed i prezerwatywa.
            Dodatki: w cenie kolacja i sake. Panienki mają po 20 do 25 lat. Cały czas sie
            uśmiechają i kłaniają. To co? - zamawiać?
            Może spotkamy sie po demonstracji pierwszomajowej.
            Będe w Tokio jeszcze pół roku. Daj znać a wrażeniami podzielimy się na forum
            nurmi
            • sceptyk Do kol. podrobki 01.05.02, 23:23
              Gość portalu: nurmi napisał(a):

> Hallo Sceptyk. Jesteś w Japonii?. Może w Tokio?
              > Możemy sie spotkac. Znam tu takie fajne gejsze, tanie choć tutejsze.
              > Za 50 bagsów możesz bawić sie całą noc. Warunek: kąpiel przed i prezerwatywa.
              > Dodatki: w cenie kolacja i sake. Panienki mają po 20 do 25 lat. Cały czas sie
              > uśmiechają i kłaniają. To co? - zamawiać?
              > Może spotkamy sie po demonstracji pierwszomajowej.
              > Będe w Tokio jeszcze pół roku. Daj znać a wrażeniami podzielimy się na forum
              > nurmi

-------------------------------------

To ladnie z Twojej strony zes sie odezwal. Jestem wlasnie w Japonii. Zdazylem juz
              byc nawet w takim jednym miejscu, gdzie spotkalem pare panienek. Okazalo sie,
              znaja Cie doskonale. A zorientowalem sie, ze to Ty, poniewaz powiedzialy mi, ze
              za kazdym razem innego nicka uzywasz. A tak na marginesie, to jak na Ciebie w
              domu wolali? A w podstawowce?

Nie wiem, czy mowic o tym w szczegolach na forum, to w koncu meskie sprawy, choc
              Ty jestes za wymiana wrazen, ale panienki cos nie mialy najwyzszej opinii o
              Tobie. Wspomnialy tez, ze bedac odzwiernym (Wi Ki Daj Lo) u nich i korzystajac w
              zwiazku z tym z taryfy ulgowej, moglbys chociaz wlasne prezerwatywy przynosic. I
              jakos tak smiesznie mowily o Tobie: durni, czy podobnie, dobrze nie zrozumialem.
              Czuje ze chcesz sie spotkac, aby troche pieniedzy pozyczyc. Chyba jednak lepiej
              dodam panienkom. Nie chce, zeby mialy az tak fatalna opinie o nas. Wybacz, ale
              chyba nie znajde czasu by skorzystac z Twej, nieslychanie necacej wprawdzie,
              oferty.

Aha, I jeszcze jedno. Chyba widzialem Cie w TV na demonstracji. Ten pokurcz z
              transparentem 'Wyzsze napiwki dla wykidajlow i szatniarzy w burdelach!' to Ty?

• Gość: nurmi Re: Do kol. autentyka (sceptyka) IP: *.taiyoshoji.co.jp 02.05.02, 00:52
                ja ci tu
                serce na dłoni
                wykładam

no, to nie ładnie
                rozczarowujesz
                jako polak

a forsy mam w brud
                i jeny
                i baksy

gdybyś zmienił zdanie
                wątek
                pod kontrolą