Gość: Kamień IP: 213.17.234.* 05.11.04, 19:06 Prezydent Aleksander Kwaśniewski zarzuca komisji sejmowej, że to próba zdemontowania Trzeciej Rzeczypospolitej. No i dobrze! Zdemontować Trzecią Rzeczpospolitą! Kto jest za? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: diament. Re: ZDEMONTOWAĆ III RZECZPOSPOLITĄ !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 19:54 Masz rację, zdemontować III i zacząć budować IV, potem V, VI, VII itd. Radości i końca jaj już nie będzie a głupki będą się cieszyć i dzielić władzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamień Re: ZDEMONTOWAĆ III RZECZPOSPOLITĄ !!! IP: 213.17.234.* 06.11.04, 15:48 A choćby i 125 Rzeczpospolitą. Ale zdrową, a nie chodować takie zgniłe jajo jak ta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henio JA, Kwaśniewski JESTEM III RP ! Zrozumiano ! IP: *.twmi.rr.com 05.11.04, 22:28 i JA Kwaśniak określam co to jest "demokracja" i ta cała III Rzeczpospolita. JA TOWARZYSZ Kwaśniak byłem też SZKOLONY na KREMLU u Breżniewa w Konsomole, potem był goszczony na SALONACH u Busha i dałem jemu "polskich chłopców" do jego maszynki do mielenia miesa ,a teraz podpisuje KONTRAKTY w wywłaszceniu tej WASZEJ Polski w Brukseli wiec wiem JA Kwasniak cio to jet ta III RP i "demokracja" ! Jak mnie CZERWENEGO ROBALA Kwasniaka podepczeta tzn. KONIEC III RP i "demokracji" na świecie. A LPR podniosło KAMIEN z Polski i tam zobaczyli TRUPIE CZERWONE ROBALE co toczą Polaków RZYWCEM, a wsród tych CZRWONYCH ROBALI Kwaśniak, Miller, Oleksy, Borowski ..... POWYCIAGAJCIE te CZERWONE TRUPIE ROBALE z Polski ... i ROZDEPCZCIE, ROZDEPCZCIE .... aż bedzie TRYSKAĆ ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danio Re: JA, Kwaśniewski JESTEM III RP ! Zrozumian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 00:03 A czarnym robalom pojebusie pozwolisz zostać?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA Re: JA, Kwaśniewski JESTEM III RP ! Zrozumian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 14:26 No co ty, co ty????? Czarne są nasze. Nie kapujesz o co biega? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danio. Re: JA, Kwaśniewski JESTEM III RP ! Zrozumian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 15:49 AAAAAA!!!!!, to przepraszam, jak nasze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jutrzenko swobody, "Podepczcie czerwone robale" IP: *.cvx.algx.net 07.11.04, 01:07 Gość portalu: Henio napisał(a): > Jak mnie CZERWENEGO ROBALA Kwasniaka podepczeta tzn. KONIEC III RP > i "demokracji" na świecie. > > TRUPIE CZERWONE ROBALE co toczą Polaków RZYWCEM, a wsród tych CZRWONYCH ROBALI Kwaśniak, Miller, Oleksy, Borowski ..... > > POWYCIAGAJCIE te CZERWONE TRUPIE ROBALE z Polski ... i ROZDEPCZCIE, > ROZDEPCZCIE .... aż bedzie TRYSKAĆ ..... Światowy Kongres Żydów (Jewish World Congress) pod przewodnictwem Edgara Bronfmana (z rodziny Trockiego) kontroluje już wszystkie organizacje i rządy za wyjątkiem Iranu, Sudanu i Libii. Jego celem jest utworzenie rządu świata ONZ. Droga do celu: - “Odbudowanie” Świątyni Jerozolimskiej i Pałacu Salomona (pomimo że nikt nie wie jak one wyglądały i gdzie stały). - Przyjście Mesjasza jako Drugie Przyjście Chrystusa. (Mesjasz będzie miał na imię Mosiek Goldberg i legitymował się paszportem “Izraela” w Palestynie.) - Mosiek Mesjasz wyrzuci ołtarz i zasiądzie na tronie w Świątyni Jerozolimskiej i “objawi”, że jest bogiem wszystkich religii i królem Świata wszechczasów i szefem giełd akcji na wieki wieków. - Mosiek Mesjasz każe przenieść rząd świata ONZ z NY do Pałacu Salomona i zrobi tam czystkę personalną. (Sami Żydzi.) - Papież naonczas pośpieszy do Jerozolimy, padnie na twarz, wielbiąc boskość Mośka i poda się do dymisji. - Przed bramą opustoszałego Watykanu pejsaci gospodarze zawieszą tablicę z napisem: Muzeum Holocaustu i Katolickiego Wstydu, Anno Domini 1. - Goje zostaną spędzeni do trzech “rajów robotników”, gdzie będą pracować na ”ludzkość” (Żydów). Odpowiedz Link Zgłoś