Dodaj do ulubionych

CO TO WLASCIWIE JEST TEN ANTYSEMITYZM ?

IP: 5.1R2D* / *.cpe.net.cable.rogers.com 02.05.02, 03:09
Obserwuj wątek
    • Gość: niewazne To jest cos co sie ssie IP: 5.1R2D* / *.cpe.net.cable.rogers.com 02.05.02, 03:22
      • Gość: gosc2 Do niewaznego: ssales juz ?? IP: 5.1R2D* / *.cpe.net.cable.rogers.com 02.05.02, 03:45
        Gość portalu: niewazne napisał(a):

> NIC NIE NAPISAL BO ZAJETY SSANIEM.

Pozdrowienia ..........

• Gość: normalna Re: CO TO WLASCIWIE JEST TEN ANTYSEMITYZM ? IP: 2.3.STABLE* / 10.0.5.* / 62.84.68.* 02.05.02, 18:15
      -instrument manipulacji opinia swiatowa,
      -narzedzie walki o interesy syjonistyczne w swiecie,
      -ideologiczna tarcza ochronna , luba raczej parawan, pomagajacy skutecznie
      ukryc to, co trzeba ukryc, lub wyeksponowac. w zaleznosci od interesow. wystarczy
      tylko krzyknac ,,antysemitym'' i juz milkna wszelkie glosy krytyki pod adresem np
      Izraela, zas pojawia sie Bush, kwalifikujacy Szarona jako ,,czlowieka pokoju''

ideologia to potezna bron!
    • Gość: Joseph Re: CO TO WLASCIWIE JEST TEN ANTYSEMITYZM ? IP: *.ipt.aol.com 02.05.02, 18:42
      W warunkach polskich to danie ujscia wrodzonej polskiemu rodowi nienawisci do
      wszystkich, ktorym wiedzie sie lepiej i do wszystkich bardziej inteligentnych
      niz Polacy. W przypadku Zydow jest to ponadto wrog urojony, bo o ile wiem, w
      Polsce Zydow jest garstka. Wiekszosc Polakow nigdy zadnego Zyda nie widziala na
      oczy, oprocz oczywiscie tych, widzianych w telewizji. Antysemityzm stal sie
      niestety w Polsce orezem walki o wladze prymitywnych politykow, nie majacych
      ludziom do zaoferowania niczego innego jak nienawwisc rasowa i metne,
      nacjonalistyczne mrzonki.
      • Gość: Rumsfeld Re: Joseph-goje wiedza wiecej nz ci sie wydaje. IP: *.tnt29.chi15.da.uu.net 02.05.02, 19:06
        Gość portalu: Joseph napisał(a):

> W warunkach polskich to danie ujscia wrodzonej polskiemu rodowi nienawisci do
        > wszystkich, ktorym wiedzie sie lepiej i do wszystkich bardziej inteligentnych
        > niz Polacy. W przypadku Zydow jest to ponadto wrog urojony, bo o ile wiem, w
        > Polsce Zydow jest garstka. Wiekszosc Polakow nigdy zadnego Zyda nie widziala na
        >
        > oczy, oprocz oczywiscie tych, widzianych w telewizji. Antysemityzm stal sie
        > niestety w Polsce orezem walki o wladze prymitywnych politykow, nie majacych
        > ludziom do zaoferowania niczego innego jak nienawwisc rasowa i metne,
        > nacjonalistyczne mrzonki.

Typowa zydowska odpowiedz.Sluchaj no moratorze.W Indonezji w latach 93-94
        nastapil krach monetarny ktory sie odbil wielka dewaluacja w calej Azji
        poludniowo-wschodniej.Master mind tego krachu byl niejaki Soros-wegierski
        zyd ktory prowadzi manipulacje gieldowe doprowadzajac do krachow np.teraz w
        Veneuzeli,przedtem Argentyna.
        Napewno wielu a moze nikt z tych krajow nie widzial Sorosa na oczy,oprocz
        wtajemniczonych w szajke samego maestro.
        Tak ze moj drogi twoj argument ze wiekszosc nigdy nie widziala zyda-jest
        infantylnie naiwny i nie przeczy niczemu ani nie wnosi nic do tematu
        oprocz tego ze kamuflarz to nastepna dobrze opanowana dziedzina zycia przez
        zydow.W Polsce jest zydow wystarczajaco tyle ile zydzi potrzebuja zeby
        ich tam bylo.
        Sam studiowalem z paroma o ktorych nie wiedzialem ze sa zydami,dopoki nie
        wyszla afera na wydziale o program nauczania.Lata 1975-80.
        Jedno co zydzi potrafia robic suprer dobrze to sie ustawiac w zaleznosci
        do "wiatru" politycznego.
        Szefem POP(Podstawowa Organizacja Partyjna-isteniejaca na kazdej uczelni
        w Polsce przed rokiem 80)byl zyd o pieknie brzmiacym polskim nazwisku
        Chmielewski.Z chwila powstania komorek Solidarnosci zostal jej szefem
        uczelnianym.Skad wiem ze byl zydem?-wiem a skad to jest moja sprawa i tych
        co tez wiedza.
        • Gość: Joseph Re: Joseph-goje wiedza wiecej nz ci sie wydaje. IP: *.ipt.aol.com 02.05.02, 19:08
          Jestes prymitywnym antysemita.ja mam w sobie wiecej polskiej krwi niz ty,
          debilu.
          • Gość: wild Lear : *.ipt.aol.com = Joseph : *.ipt.aol.com ? IP: *.net.bialystok.pl / *.net.bialystok.pl 02.05.02, 19:28

> Jestes prymitywnym antysemita.ja mam w sobie wiecej polskiej krwi niz ty,
            > debilu.

Re: Joseph-goje wiedza wiecej nz ci sie wydaje.
            Autor: Gość portalu: Joseph
            Data: 02-05-2002 19:08 adres: *.ipt.aol.com

--------------------------------------------------------------------------------
            Jestes prymitywnym antysemita.ja mam w sobie wiecej polskiej krwi niz ty,
            debilu.

JAKI CEL MAJA TEPI POLACZKOWIE ??????
            Autor: Gość portalu: Lear
            Data: 02-05-2002 15:39 adres: *.ipt.aol.com

--------------------------------------------------------------------------------
            Kiedy czyta sie to forum mozna sie zalamac z powodu glupoty i prostactwa
            niektorych wypowiedzi. Glupota zwykle jest nabyta po rodzicach analfabetach i
            pielegnowana pozniej dizki wstretowi do szkoly, do ksiazek, do nauki jezykow
            obcych. Prymitywy mowia nawet zle po polsku. Prymitywy weszly jednak w
            posiadanie komputerow, stac je na internet mimo, ze w Polsce kosztuje on bardzo
            duzo. Z czego maja pieniadze. Z latwych oszustw, z kradziezy, z naciagania na
            podatkach. Prymitywy ziona nienawiscia do wszystkich, zwlaszcza do Zydow. Mozna
            powiedziec, ze prymitywy sa pomiotem mordercow z Jedwabnego. Prymitywy sa
            przeciw Ameryce, przeciw UE, przeciw wszystkiemu co grozi ich latwym
            zlosdziejskim zarobkom i cwaniactwu. Prymitywy bronia terrorystow i faszystow.
            Prymitywy pluja na inteligentnych Polakow, ktorzy chca ten kraj wyciagnac z
            g... albo przynajmniej nauczyc cywilizowanego zycia degeneratow.
            Prymitywy wybraly rzad, na ktory teraz pluja.
            Prymitywy powinny zostac w sowiet landzie, pod butem KGB, a nie pchac sie do
            cywilizowanego swiata. Chcialoby sie aby tym typom nodmawiano paszportow, bo
            prymitywy przynosza nam wstyd. Niech zostana pod swoimi budkami z piwem i niech
            zarechoca sie swoim pijackim rechotem na smierc.
          • Gość: Rumsfeld Re: Joseph-goje wiedza wiecej nz ci sie wydaje. IP: *.tnt29.chi15.da.uu.net 02.05.02, 19:42

> Jestes prymitywnym antysemita.ja mam w sobie wiecej polskiej krwi niz ty,
            > debilu.

Wedlug ciebie antysemici dziela sie na prymitywnych i cywilizowanych
            z tego wynika.Czy tylko prymitywny antysemityzm jest czyms zlym
            a cywilizowany jest wrecz pozadany?
            Widzisz prosty wniosek-Polak na moj post nigdy by tak nie odpowiedzial jak ty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka