Gość: kasiaprim IP: *.pai.net.pl 06.05.02, 00:22 www.pajacyk.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: do_gory Re: __________________PAJACYK - link__________________ IP: *.pai.net.pl 06.05.02, 07:37 Odpowiedz Link Zgłoś
tyu Re: __________________PAJACYK - link__________________ 06.05.02, 14:55 Z myślą przewodnią jak u poprzedniczki. (Oj, ten Limak!) Odpowiedz Link Zgłoś
grover Re: __________________PAJACYK - link__________________ 06.05.02, 17:13 KLIK Odpowiedz Link Zgłoś
grover Re: __________________PAJACYK - link__________________ 07.05.02, 00:17 KLIK, dziś już też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karkod Re: __________________PAJACYK - link__________________ IP: *.pl 07.05.02, 00:29 klikamy!!! Jak zrobiłaś, że wyświetlił się link? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grover Re: __________________PAJACYK - link__________________ IP: *.lodz.dialog.net.pl 07.05.02, 08:38 Gość portalu: karkod napisał(a): > klikamy!!! Jak zrobiłaś, że wyświetlił się link? h t t p://www.gazeta.pl/ Ps. miejmy nadzieje, że pójdzie, m-dzy http normalnie nie ma spacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAMIL chciałem to zrobic dla Ciebie- ale nie wychodzi IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 07.05.02, 08:45 jak w tytule Odpowiedz Link Zgłoś
tyu Re: chciałem to zrobic... Do Kamila 07.05.02, 08:49 Gość portalu: KAMIL napisał(a): > jak w tytule Kamilu! Cieszę się, że próbowałeś! I cieszę się, ponieważ traktuję to jako "dyskretną" formę przeprosin wobec Autorki wątku. A że nie wyszło? Może - co u Ciebie chyba jest dość częste - chciałeś zbyt szybko i za dużo na raz? Ja nie mam takich problemów, wczoraj też nie miałem: link, brzuszek pajacyka - i dalej idzie. Spróbuj znowu! Pozdrawiam Cię - tyu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAMIL Re: chciałem to zrobic... Do Kamila..do Tyu IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 07.05.02, 08:55 Oj mój wierny pomocniku , tylko na Ciebie mogę w tych przebrzydłych maszynach liczyć... Dla Kasi zrobię wszystko...A czy to forma przeprosin - zobaczymy. Teraz liczy się tylko SPRAWA...nieraz to robiłem ...ale teraz robie to na prośbę Kasi!!! No ,to próbuje !!!! KAMIL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Kliknij w Kamila IP: *.tgory.pik-net.pl 07.05.02, 08:57 www.fabryka.cad.pl/ 7,50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAMIL Widzisz Kasiu, to bydle siedem nawet .... IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 07.05.02, 09:25 ...nawet tego nie potrafi uszanować ! Tyu i Ty chcesz abym z tym bydlęciem był w zgodzie! O , przepraszam - taki LIMAK nigdy nie będzie...gównu ręki nie poda! To nie sprawa pyskówki , a sprawav minimum zasad KAMIL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Kliknij w Kamila IP: *.tgory.pik-net.pl 07.05.02, 09:29 www.fabryka.cad.pl/ uratujesz zycie nie jednemu pedałowi 7,20 Odpowiedz Link Zgłoś
wild doktor Tyu? :)) 07.05.02, 09:09 tyu napisał(a): > Kamilu! > Cieszę się, że próbowałeś! > I cieszę się, ponieważ traktuję to jako "dyskretną" formę przeprosin wobec > Autorki wątku. > A że nie wyszło? Może - co u Ciebie chyba jest dość częste - chciałeś zbyt szyb > ko > i za dużo na raz? > Ja nie mam takich problemów, wczoraj też nie miałem: link, brzuszek pajacyka - > i > dalej idzie. > Spróbuj znowu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAMIL Kasiu ! Udało się !! Tyu -dzięki !!!! IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 07.05.02, 08:58 Rzeczywiście , byłem za szybki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem oddaj PARTYJNE skarpetki śliski draniu IP: *.tgory.pik-net.pl 07.05.02, 09:10 Gość portalu: KAMIL napisał(a): > Rzeczywiście , byłem za szybki... 7,40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIMAK zrobiłem to jeszcze raz...to dla Kasiprim IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 07.05.02, 10:02 Odpowiedz Link Zgłoś
wild i ... :)) 07.05.02, 10:03 Gość portalu: LIMAK napisał(a): cisza? chciałem sie spytać czy sie udało! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miriam Re: i ... :)) IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.02, 10:29 Kasiu, klikam, klikam często, ale dzięki za przypomnienie. Klikam pozdrowieniem dla Ciebie. Miriam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIMAK Teraz też ...ale już nie będę Ci meldował... IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 08.05.02, 08:01 Kamil Odpowiedz Link Zgłoś
tyu Re: __________________PAJACYK - link__________________ 08.05.02, 08:05 Dzień rozpoczęty. Dziś sponsorem było Radio Zet (wczoraj - nasza gospodyni GW). Jutro - pewnie ten trzeci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: __________________PAJACYK - link__________________ IP: *.tgory.pik-net.pl 08.05.02, 08:33 ktoto? napisał(a): jakto kto?! ślimak! w ruchu oporu 7,00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIMAK no to cyk-PAJACYK---i Ci dobrzy i Ci źli IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 08.05.02, 08:32 Gość portalu: kasiaprim napisał(a): > > <a href="http://www.pajacyk.pl/"target="_blank">www.pajacyk.pl/</a> Tu opuśćmy pięśći...i działajmy WSPÓLNIE w słusznej sprawie !!!! LIMAK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIMAK Re: __________________PAJACYK - link_---do TYU IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 08.05.02, 08:37 Gość portalu: kasiaprim napisał(a): > > <a href="http://www.pajacyk.pl/"target="_blank">www.pajacyk.pl/</a> Uciekam z Forum jako LIMAK...na koniec zosawiam Ci Teatrzyk im. "Kretyna bykka" - pastisz...wiem , że lubisz KIG...więc może i mój specyficzny humor Cię zafascynuje...poświęcam go Tobie i Eliotowi... Będeę go kontynuował pod nickiem LIMAK... Pzdr. LIMAK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem dramaturg i filantrop klikolog - Ślimak IP: *.tgory.pik-net.pl 08.05.02, 08:43 7,40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIMAK siedem - kretynem być w innych wątkach - tu ... IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 08.05.02, 09:07 uszanuj ...albo zamilcz! Odpowiedz Link Zgłoś
grover Re: __________________PAJACYK - link__________________ 08.05.02, 12:53 KLIK Odpowiedz Link Zgłoś
tyu Re: __________________PAJACYK - link__________________ 09.05.02, 09:44 Brawa dla publicznej TVP! Dziś ona patronuje akcji, przynajmniej u mnie. Do góry! Odpowiedz Link Zgłoś
grover Re: __________________PAJACYK - link__________________ 10.05.02, 08:41 KLIK Odpowiedz Link Zgłoś
tyu Re: __________________PAJACYK - link__________________ 10.05.02, 12:44 Grupa Handlowa "Pryzmat"- nie wiem, co to jest, ale miłe, że finansuje obiady. Do góry! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzep.w grupa handlowa "Pryzmat" finansuje obiady! :) IP: *.net.bialystok.pl / *.net.bialystok.pl 10.05.02, 16:34 tyu napisał(a): > Grupa Handlowa "Pryzmat"- nie wiem, co to jest, ale miłe, że finansuje obiady. > Do góry! finansuje obiady dla głodych dzieci... super! czy to dla dzieci np. sprzątaczek które pracują w grupie Handlowej "Pryzmat"? bo mają akurat zbyt małą pensje by kupić jogur i bułke z masłem? niee! to byłoby zbyt głupie ale ale! jak fundują? to z tego co zbywa? chyba że zalegają z pensjami? ale jak zbywa? to płaca np. tych sprzątaczek jest wystarczająco duża by mogły wykarmić swoje dzieci dzięki pensji od grupu handlowej "Pryzmat" w domyśle sprzątaczki z grupy handlowej "Pryzmat" zarabiają wystarczająco dużo by pokilkać na pajacyka dziękując że mają pensje jaką mają? prawda? ( Tyu podziękuj firmie "Pryzmat" ze pensje w tym zakładzie są dobre ) o "sprawiedliwie społecznym" vacie na jogurt i bułke płaconym przez dzieci sprzątaczek w innym wątku cd... Odpowiedz Link Zgłoś
tyu Od poniedziałku - ostro w górę! 13.05.02, 10:52 Gość portalu: rzep.w napisał(a): > tyu napisał(a): > > > Grupa Handlowa "Pryzmat"- nie wiem, co to jest, ale miłe, że finansuje obiady. > > Do góry! > > finansuje obiady dla głodych dzieci... super! > czy to dla dzieci np. sprzątaczek które pracują w grupie Handlowej "Pryzmat"? > bo mają akurat zbyt małą pensje by kupić jogur i bułke z masłem? niee! to byłob > y zbyt głupie > > ale ale! jak fundują? to z tego co zbywa? chyba że zalegają z pensjami? > ale jak zbywa? to płaca np. tych sprzątaczek jest wystarczająco duża by mogły w > ykarmić swoje dzieci dzięki pensji od grupu handlowej "Pryzmat" > > w domyśle sprzątaczki z grupy handlowej "Pryzmat" zarabiają wystarczająco dużo > by pokilkać na pajacyka dziękując że mają pensje jaką mają? prawda? ( Tyu podz > iękuj firmie "Pryzmat" ze pensje w tym zakładzie są dobre ) > > o "sprawiedliwie społecznym" vacie na jogurt i bułke płaconym przez dzieci sprz > ątaczek w innym wątku cd... Znowu nie wiem o co chodzi Maksiowi (to ten multinickowy psochol z Białegostoku). A nowy tydzień tym razem zacząłem od TVP. Odpowiedz Link Zgłoś
pardwa Re: __________________PAJACYK - link__________________ 12.05.02, 10:29 klik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wild Kasiu! :] IP: *.net.bialystok.pl / *.net.bialystok.pl 12.05.02, 23:50 no poooowiedz! co być wybrała bedąc prezeską firmy "Niesamowitość i Wyobraźnie" Sp. z o.o.? zatrudnienie bezrobotnej matki głodnego dziecka? czy karmienie tego dziecka przy założeniu że matka siedzi w domu? którą postawe uważasz za logiczniejszą i postępową zakładając że postep oznacza rozwój i twórczość a nie stagnacje i wstecznictwo? kiedy czujesz że upokorzenie jest nie do przyjęcia? PS. ojciec zmarł ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: border Re: __________________PAJACYK - link__________________ IP: *.pai.net.pl 14.05.02, 23:50 Odpowiedz Link Zgłoś
tyu Re: __________________PAJACYK - link__________________ 15.05.02, 08:18 I do góry! Na dobry początek dnia. Niech żyje dzisiejszy sponsor - nasza przeurocza gospodyni GW! Odpowiedz Link Zgłoś
tyu __________________PAJACYK - link_____________ 30.07.02, 21:58 Nowa plansza... Linku do pajacyka na niej zabrakło... Ktoś się upomniał - i nic. Po co ciągle jeździć do Łodzi (tam dbają o ten link, trzeba przyznać!), skoro tu też mozna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIMAK Re: __________________PAJACYK - link_____________ IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 31.07.02, 06:56 Takie wątki lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
tyu Re: __________________PAJACYK - link_____________ 01.08.02, 10:09 Klik - i załatwione! Kto następny? Odpowiedz Link Zgłoś