Dodaj do ulubionych

__________________PAJACYK - link__________________

IP: *.pai.net.pl 06.05.02, 00:22

www.pajacyk.pl/
Obserwuj wątek
    • Gość: kasiaprim up! bo ważne (no text) IP: *.pai.net.pl 06.05.02, 00:34
    • Gość: do_gory Re: __________________PAJACYK - link__________________ IP: *.pai.net.pl 06.05.02, 07:37
      • tyu Re: __________________PAJACYK - link__________________ 06.05.02, 14:55
        Z myślą przewodnią jak u poprzedniczki.
        (Oj, ten Limak!)
    • grover Re: __________________PAJACYK - link__________________ 06.05.02, 17:13
      KLIK
      • grover Re: __________________PAJACYK - link__________________ 07.05.02, 00:17
        KLIK, dziś już też smile
    • Gość: karkod Re: __________________PAJACYK - link__________________ IP: *.pl 07.05.02, 00:29
      klikamy!!! Jak zrobiłaś, że wyświetlił się link?
      • Gość: grover Re: __________________PAJACYK - link__________________ IP: *.lodz.dialog.net.pl 07.05.02, 08:38
        Gość portalu: karkod napisał(a):

> klikamy!!! Jak zrobiłaś, że wyświetlił się link?
        h t t p://www.gazeta.pl/
        Ps. miejmy nadzieje, że pójdzie, m-dzy http normalnie nie ma spacji.

• Gość: KAMIL chciałem to zrobic dla Ciebie- ale nie wychodzi IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 07.05.02, 08:45
      jak w tytule
      • tyu Re: chciałem to zrobic... Do Kamila 07.05.02, 08:49
        Gość portalu: KAMIL napisał(a):

> jak w tytule

Kamilu!
        Cieszę się, że próbowałeś!
        I cieszę się, ponieważ traktuję to jako "dyskretną" formę przeprosin wobec
        Autorki wątku.
        A że nie wyszło? Może - co u Ciebie chyba jest dość częste - chciałeś zbyt szybko
        i za dużo na raz?
        Ja nie mam takich problemów, wczoraj też nie miałem: link, brzuszek pajacyka - i
        dalej idzie.
        Spróbuj znowu!

Pozdrawiam Cię - tyu

• Gość: KAMIL Re: chciałem to zrobic... Do Kamila..do Tyu IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 07.05.02, 08:55
          Oj mój wierny pomocniku , tylko na Ciebie mogę w tych przebrzydłych maszynach
          liczyć...
          Dla Kasi zrobię wszystko...A czy to forma przeprosin - zobaczymy.
          Teraz liczy się tylko SPRAWA...nieraz to robiłem ...ale teraz robie to na
          prośbę Kasi!!!
          No ,to próbuje !!!!
          KAMIL
          • Gość: siedem Kliknij w Kamila IP: *.tgory.pik-net.pl 07.05.02, 08:57
            www.fabryka.cad.pl/

7,50
            • Gość: KAMIL Widzisz Kasiu, to bydle siedem nawet .... IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 07.05.02, 09:25
              ...nawet tego nie potrafi uszanować !
              Tyu i Ty chcesz abym z tym bydlęciem był w zgodzie! O , przepraszam - taki
              LIMAK nigdy nie będzie...gównu ręki nie poda!
              To nie sprawa pyskówki , a sprawav minimum zasad
              KAMIL
              • Gość: siedem Kliknij w Kamila IP: *.tgory.pik-net.pl 07.05.02, 09:29
                www.fabryka.cad.pl/
                uratujesz zycie nie jednemu pedałowi
                7,20
        • wild doktor Tyu? :)) 07.05.02, 09:09
          tyu napisał(a):

> Kamilu!
          > Cieszę się, że próbowałeś!
          > I cieszę się, ponieważ traktuję to jako "dyskretną" formę przeprosin wobec
          > Autorki wątku.
          > A że nie wyszło? Może - co u Ciebie chyba jest dość częste - chciałeś zbyt szyb
          > ko
          > i za dużo na raz?
          > Ja nie mam takich problemów, wczoraj też nie miałem: link, brzuszek pajacyka -
          > i
          > dalej idzie.
          > Spróbuj znowu!
    • Gość: KAMIL Kasiu ! Udało się !! Tyu -dzięki !!!! IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 07.05.02, 08:58
      Rzeczywiście , byłem za szybki...
      • Gość: siedem oddaj PARTYJNE skarpetki śliski draniu IP: *.tgory.pik-net.pl 07.05.02, 09:10
        Gość portalu: KAMIL napisał(a):

> Rzeczywiście , byłem za szybki...

7,40
    • Gość: LIMAK zrobiłem to jeszcze raz...to dla Kasiprim IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 07.05.02, 10:02
      • wild i ... :)) 07.05.02, 10:03
        Gość portalu: LIMAK napisał(a):

cisza? chciałem sie spytać czy sie udało! crying
        • Gość: Miriam Re: i ... :)) IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.02, 10:29

Kasiu, klikam, klikam często, ale dzięki za przypomnienie.
          Klikam pozdrowieniem dla Ciebie.

Miriamsmile

• tyu ...i już !_(No txt, but :)))))))))))))) for all !) 07.05.02, 21:08
    • border Re: __________________PAJACYK - link__________________ 07.05.02, 20:36
    • Gość: LIMAK Teraz też ...ale już nie będę Ci meldował... IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 08.05.02, 08:01
      Kamil
    • tyu Re: __________________PAJACYK - link__________________ 08.05.02, 08:05
      Dzień rozpoczęty.
      Dziś sponsorem było Radio Zet (wczoraj - nasza gospodyni GW).
      Jutro - pewnie ten trzeci...
      smile
      • ktoto1 Re: __________________PAJACYK - link__________________ 08.05.02, 08:28
        • Gość: siedem Re: __________________PAJACYK - link__________________ IP: *.tgory.pik-net.pl 08.05.02, 08:33
          ktoto? napisał(a):

jakto kto?! ślimak!
          w ruchu oporu

7,00

• Gość: LIMAK no to cyk-PAJACYK---i Ci dobrzy i Ci źli IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 08.05.02, 08:32
      Gość portalu: kasiaprim napisał(a):

>
      > <a href="http://www.pajacyk.pl/"target="_blank">www.pajacyk.pl/</a>

Tu opuśćmy pięśći...i działajmy WSPÓLNIE w słusznej sprawie !!!!
      LIMAK
    • Gość: LIMAK Re: __________________PAJACYK - link_---do TYU IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 08.05.02, 08:37
      Gość portalu: kasiaprim napisał(a):

>
      > <a href="http://www.pajacyk.pl/"target="_blank">www.pajacyk.pl/</a>

Uciekam z Forum jako LIMAK...na koniec zosawiam Ci Teatrzyk im. "Kretyna bykka" -
      pastisz...wiem , że lubisz KIG...więc może i mój specyficzny humor Cię
      zafascynuje...poświęcam go Tobie i Eliotowi...
      Będeę go kontynuował pod nickiem LIMAK...
      Pzdr.
      LIMAK

• Gość: siedem dramaturg i filantrop klikolog - Ślimak IP: *.tgory.pik-net.pl 08.05.02, 08:43
        7,40
        • Gość: LIMAK siedem - kretynem być w innych wątkach - tu ... IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 08.05.02, 09:07
          uszanuj ...albo zamilcz!
    • grover Re: __________________PAJACYK - link__________________ 08.05.02, 12:53
      KLIK
      • Gość: kasiaprim klik IP: *.pai.net.pl 08.05.02, 19:24
    • tyu Re: __________________PAJACYK - link__________________ 09.05.02, 09:44
      Brawa dla publicznej TVP!
      Dziś ona patronuje akcji, przynajmniej u mnie.
      Do góry!
    • Gość: kasiaprim up! bo ważne (no text) IP: *.pai.net.pl 09.05.02, 22:34
    • grover Re: __________________PAJACYK - link__________________ 10.05.02, 08:41
      KLIK
    • tyu Re: __________________PAJACYK - link__________________ 10.05.02, 12:44
      Grupa Handlowa "Pryzmat"- nie wiem, co to jest, ale miłe, że finansuje obiady.
      Do góry!
      • Gość: rzep.w grupa handlowa "Pryzmat" finansuje obiady! :) IP: *.net.bialystok.pl / *.net.bialystok.pl 10.05.02, 16:34
        tyu napisał(a):

> Grupa Handlowa "Pryzmat"- nie wiem, co to jest, ale miłe, że finansuje obiady.
        > Do góry!

finansuje obiady dla głodych dzieci... super!
        czy to dla dzieci np. sprzątaczek które pracują w grupie Handlowej "Pryzmat"?
        bo mają akurat zbyt małą pensje by kupić jogur i bułke z masłem? niee! to byłoby zbyt głupie

ale ale! jak fundują? to z tego co zbywa? chyba że zalegają z pensjami?
        ale jak zbywa? to płaca np. tych sprzątaczek jest wystarczająco duża by mogły wykarmić swoje dzieci dzięki pensji od grupu handlowej "Pryzmat"

w domyśle sprzątaczki z grupy handlowej "Pryzmat" zarabiają wystarczająco dużo by pokilkać na pajacyka dziękując że mają pensje jaką mają? prawda? ( Tyu podziękuj firmie "Pryzmat" ze pensje w tym zakładzie są dobre )

o "sprawiedliwie społecznym" vacie na jogurt i bułke płaconym przez dzieci sprzątaczek w innym wątku cd...
        • tyu Od poniedziałku - ostro w górę! 13.05.02, 10:52
          Gość portalu: rzep.w napisał(a):

> tyu napisał(a):
          >
          > > Grupa Handlowa "Pryzmat"- nie wiem, co to jest, ale miłe, że finansuje obiady.
          > > Do góry!
          >
          > finansuje obiady dla głodych dzieci... super!
          > czy to dla dzieci np. sprzątaczek które pracują w grupie Handlowej "Pryzmat"?
          > bo mają akurat zbyt małą pensje by kupić jogur i bułke z masłem? niee! to byłob
          > y zbyt głupie
          >
          > ale ale! jak fundują? to z tego co zbywa? chyba że zalegają z pensjami?
          > ale jak zbywa? to płaca np. tych sprzątaczek jest wystarczająco duża by mogły w
          > ykarmić swoje dzieci dzięki pensji od grupu handlowej "Pryzmat"
          >
          > w domyśle sprzątaczki z grupy handlowej "Pryzmat" zarabiają wystarczająco dużo
          > by pokilkać na pajacyka dziękując że mają pensje jaką mają? prawda? ( Tyu podz
          > iękuj firmie "Pryzmat" ze pensje w tym zakładzie są dobre )
          >
          > o "sprawiedliwie społecznym" vacie na jogurt i bułke płaconym przez dzieci sprz
          > ątaczek w innym wątku cd...

Znowu nie wiem o co chodzi Maksiowi (to ten multinickowy psochol z Białegostoku).
          A nowy tydzień tym razem zacząłem od TVP.
    • pardwa Re: __________________PAJACYK - link__________________ 12.05.02, 10:29
      klik
    • Gość: kasiaprim UP ! ważna informacja IP: *.pai.net.pl 12.05.02, 11:51
      • Gość: wild Kasiu! :] IP: *.net.bialystok.pl / *.net.bialystok.pl 12.05.02, 23:50
        no poooowiedz!

co być wybrała bedąc prezeską firmy "Niesamowitość i Wyobraźnie" Sp. z o.o.?

zatrudnienie bezrobotnej matki głodnego dziecka?
        czy karmienie tego dziecka przy założeniu że matka siedzi w domu?

którą postawe uważasz za logiczniejszą i postępową zakładając że postep oznacza
        rozwój i twórczość a nie stagnacje i wstecznictwo?

kiedy czujesz że upokorzenie jest nie do przyjęcia?

PS. ojciec zmarł ...
    • Gość: kasiaprim up! IP: *.pai.net.pl 13.05.02, 10:06
    • Gość: border Re: __________________PAJACYK - link__________________ IP: *.pai.net.pl 14.05.02, 23:50
    • tyu Re: __________________PAJACYK - link__________________ 15.05.02, 08:18
      I do góry! Na dobry początek dnia.
      Niech żyje dzisiejszy sponsor - nasza przeurocza gospodyni GW!
      • tyu __________________PAJACYK - link_____________ 30.07.02, 21:58
        Nowa plansza...
        Linku do pajacyka na niej zabrakło...
        Ktoś się upomniał - i nic.
        Po co ciągle jeździć do Łodzi (tam dbają o ten link, trzeba przyznać!),
        skoro tu też mozna?
    • Gość: LIMAK Re: __________________PAJACYK - link_____________ IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 31.07.02, 06:56
      Takie wątki lubię.
    • tyu Re: __________________PAJACYK - link_____________ 01.08.02, 10:09
      Klik - i załatwione!
      Kto następny?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka