Dodaj do ulubionych

:O)_____________KRZYSIOWE52 WARTOŚCI

IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.01, 16:13
Ponieważ Krzys52 od dłuższego czasu tworzy nowe wątki (nudne strasznie) ciągle
na TEN SAM temat i głównie SAM ze SOBĄ dyskutuje, to mam propozycję aby
Krzys52 dostał na tym portalu swoje forum. To ułatwi mu prezentację swoich
wynaturzeń. Istnieją (nieliczne co prawda) osoby, które mu wtórują to takie
forum może być arcyciekawe.

Np. Krzys52 tworzy "nowy" wątek

surprised)____________MŁOTKIEM W ŁEB

"Jezus nie istniał a glemp to żałosna klecha i palant"

dyskusja:

gość portalu: 1
"masz rację"

gość portalu: Krzys52
"dzięki"

"dziękuję"

"dziękuję bardzo"

"bardzo dziękuję"

"czy napisałem dziękuję?"

"no to dziękuję"

"dziękuję nigdy dosyć"

"a więc dziękuję"

"jeszcze raz dziękuję"

"DO WSZYSTKICH: dziękuję ZA 10 POSTÓW"

gość portalu: 2
"nie zgadzam się z tą opinią"

"ty chamie jeden, bydlaku, pedofilu z zakonu, sługusie klech, gardło byś mi
poderżnął jak byś mógł"

gość portalu: Wesoły Sanitariusz
"Krzysiu52, czas na zastrzyk z valium"

Krzys52 tworzy "nowy" wątek...
Obserwuj wątek
    • luzer Re: :O)_____________Do Perły :o) 03.06.01, 16:33
      Gość portalu: Perła napisał(a):

> Ponieważ Krzys52 od dłuższego czasu tworzy nowe wątki...

Cześć, Perła, dzieńdoberek! Ha, ha, ha!!! I KTO TO MÓWI?!!

• Gość: Perła Re: :O)_____________Do Perły :o) IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.01, 16:38
        luzer napisał(a):

> Gość portalu: Perła napisał(a):
        >
        > > Ponieważ Krzys52 od dłuższego czasu tworzy nowe wątki...
        >
        > Cześć, Perła, dzieńdoberek! Ha, ha, ha!!! I KTO TO MÓWI?!!
        >

Cześć Luzer
        zapomnieałeś dopisać: "na TEN SAM temat"
        • luzer Re: :O)_____________Do Perły :o) 03.06.01, 16:48
          Nie zapomniałem! - to świadoma manipulacja na rzecz tzw. licentia poetica...
          • Gość: Perła Re: :O)_____________Do Perły :o) IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.01, 22:09
            luzer napisał(a):

> Nie zapomniałem! - to świadoma manipulacja na rzecz tzw. licentia poetica...

ta bona i nie tylko z francuskiego widzę też umiała

• luzer Re: :O)_____________Do Perły :o) 03.06.01, 23:21

> luzer napisał(a):
              >
              > > Nie zapomniałem! - to świadoma manipulacja na rzecz tzw. licentia poetica.
              > ..
              >
              > ta bona i nie tylko z francuskiego widzę też umiała

No nie, nie przeceniaj tej dystyngowanej damy, ministrantem kiedyś byłem...
              >

• Gość: Krzys52 Re: Idz Perla, i zrob sobie kupe... IP: *.proxy.aol.com 03.06.01, 22:28
      ...no i przestan juz plakac. Popros tez mame o asyste do wydmuchania Twojego
      noska. Mama zawsze Ciebie zrozumie.
      ....Zalosny jestes Perla. Czy u w tym Lublinie to wszyscy tacy. Do tej do
      niedawna uchodziliscie za wyjatkowych smutasow. Pewnie wskutek wplywu KULu.
      ..K.P.
      ..
      PS....przytoczone ponizej zwroty sa Twojego (nie mojego) autorstwa. Wstydz
      sie...jesli jeszcze potrafisz.
      >
      > "Jezus nie istniał a glemp to żałosna klecha i palant"
      > "ty chamie jeden, bydlaku, pedofilu z zakonu, sługusie klech, gardło byś mi
      > poderżnął jak byś mógł"
      >

• Gość: Perła Re: dowód na chamstwo Krzysia B-52 IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.01, 22:48
        Gość portalu: Krzys52 napisał(a):

> ...no i przestan juz plakac. Popros tez mame o asyste do wydmuchania Twojego
        > noska. Mama zawsze Ciebie zrozumie.
        > ....Zalosny jestes Perla. Czy u w tym Lublinie to wszyscy tacy. Do tej do
        > niedawna uchodziliscie za wyjatkowych smutasow. Pewnie wskutek wplywu KULu.
        > ..K.P.
        > ..
        > PS....przytoczone ponizej zwroty sa Twojego (nie mojego) autorstwa. Wstydz
        > sie...jesli jeszcze potrafisz.
        > >
        > > "Jezus nie istniał a glemp to żałosna klecha i palant"
        > > "ty chamie jeden, bydlaku, pedofilu z zakonu, sługusie klech, gardło byś m
        > i
        > > poderżnął jak byś mógł"
        > >
        >
        >

oto dowód na autorstwo m. in. tych słów:

Wątek surprised)______Jezusowe Wartości

Re: Tak było fajnie gdy cię nie było, krzysiu52
        Autor: Gość portalu: Krzys52
        Data: 31-05-2001, 23:09:55 adres: *.proxy.aol.com

....Jednakze, z cala pewnoscia nie z jakiegos pedofilskiego zakonu z Lublina.
        Jakich tam niewatpliwie wiele surprised)
        ..
        ....K.P.
      • Gość: Perła Re: dowód II na chamstwo Krzysia B-52 - i kto KŁAMCĄ jest? IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.01, 22:56

> ..K.P.
        > ..
        > >
        > i
        > >
        >
        >

oto dowód II na autorstwo m. in. tych słów:

Wątek surprised)______Jezusowe Wartości

Re: surprised)____Perla
        Data: 03-06-2001, 10:13:12 adres: *.proxy.aol.com

--------------------------------------------------------------------------------
        .
        Bo przeciez mogliby i oni
        popodrzynac nam gardla - gdyby byli takimi Arabami, na przyklad
        ....Taki Perla bardzo by chcial, otoz, zrobic to czego nie robi gdyz... nie jest
        arabem. Tyle, ze tak naprawde to on tego nie zrobi dlatego tylko, ze po prostu
        przyczyny jak najbardziej obiektywne nie pozwalaja mu na to. Nie ma mnie pod
        reka. A ze jednoczesnie jest mocno spragniony dobrania sie do mojego gardla i co
        gorsza, powiedziec wprost tego nie moze - kamufluje swe zadze przy uzyciu Arabow.
        I ma nadzieje wypasc na ich tle bardzo poczciwie.
        ....Taka falszywa perla.
        ....Pozdrawiam
        .....Krzysztof Patora
      • Gość: Perła Re: dowód III na KŁAMSTWA Krzysia B-52 IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.01, 00:10

> ..K.P.
        > ..
        > >
        > i
        > >
        >
        >

oto dowód III na autorstwo m. in. tych słów:

surprised)____Jezusowe Wartosci
        Data: 31-05-2001, 11:46:01

Takiej jednostki (Jezusa) po prostu NIGDY! nie bylo.
        Taki czlowiek moze wylacznie byc jednym Wielkim Klamstwem.
        • Gość: bykk Re: dowód III na KŁAMSTWA Krzysia B-52 IP: *.chello.pl 04.06.01, 13:37
          Perła, dobre ale daj spokój.
          K-52 wraca z przepustki, może na następnej(jeśli mu udzielą) coś lepszego
          napisze
          pozdrawiam
          • Gość: Perła Re: dowód III na KŁAMSTWA Krzysia B-52 IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.01, 23:09
            Gość portalu: bykk napisał(a):

> Perła, dobre ale daj spokój.
            > K-52 wraca z przepustki, może na następnej(jeśli mu udzielą) coś lepszego
            > napisze
            > pozdrawiam

nie licz na to. on ma obsesję na tym punkcie. i trzeba mu to uświadomić.

pozdrawiam

• Gość: Krzys52 :O)____"Perla na Perlowo, i Jurek" - jest takze dla Ciebie... IP: *.proxy.aol.com 10.06.01, 09:20
            ...a znalezc polecany post mozesz...w tym samym watku.
            ..
            ..K.P.
      • Gość: Szlomcio Re: Idz Perla, i zrob sobie kupe... IP: *.proxy.aol.com 09.06.01, 02:58

> ...no i przestan juz plakac. Popros tez mame o asyste
        do wydmuchania Twojego
        > ....Zalosny jestes Perla. Czy u w tym Lublinie to
        wszyscy tacy. Do tej do
        > niedawna uchodziliscie za wyjatkowych smutasow. Pewnie
        wskutek wplywu KULu.
        > ..K.P.
        > ..
        > PS....przytoczone ponizej zwroty sa Twojego (nie
        mojego) autorstwa. Wstydz
        > >
        > > "Jezus nie istniał a glemp to żałosna klecha i
        palant"
        > > "ty chamie jeden, bydlaku, pedofilu z zakonu,
        sługusie klech, gardło byś m
        > i
        > >
        >
        > Po co z zasrancem umyslowo chorym dyskutujesz Krzysiu
        52?Znasz stare niemieckie przyslowie?"Niemals tanzen mit
        zasrancen"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Gość: Róża Re: :O)_____________KRZYSIOWE52 WARTOŚCI IP: 212.160.135.* 04.06.01, 16:15
      Brawo Perełko. Poprawiłeś mi humor tym postem.
      • Gość: Krzys52 Re: :O)____"Perla na Perlowo, i Jurek" - jest takze do Ciebie... IP: *.proxy.aol.com 09.06.01, 22:19
        ..
        ..K.P.
      • harnas82 Re: :O)_____________KRZYSIOWE52 WARTOŚCI 12.06.01, 11:18
        Gość portalu: Róża napisał(a):

> Brawo Perełko. Poprawiłeś mi humor tym postem.

Mi tez
    • Gość: Perła Re: :O)_____________KRZYSIOWE52 WARTOŚCI IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.01, 23:03
      Krzysie B-52 czekamy na "nowy" wątek
    • Gość: Jureek Re: :O)_____________KRZYSIOWE52 WARTOŚCI IP: 62.8.156.* 08.06.01, 13:11
      Dobre to bylo, Perla. Koledzy z pracy dziwnie mi sie przygladali, gdy rechotalem do monitora.
      Jedna rzecz podoba mi sie u Krzysztofa - wszystkie swoje watki zaczyna "surprised) " i wiem od razu, ze to jego
      watek. Na poczatku jeszcze czytalem jego teksty i probowalem nawet podjac dyskusje, ale znudzilo mnie to.
      Krzysztof jest niestety strasznie monotematyczny.
      Pozdrawiam
      Jurek
      • Gość: Krzys52 Re: :O)____Perla na Perlowo, i Jurek IP: *.proxy.aol.com 09.06.01, 10:52
        ........Jurku,
        ....Znamy sie juz troche, i wiesz, ze takich Perel to ja “siedem za jednym
        zamachem”. Jeden gowniarz wiecej. A znajac mnie od tak dawna powinienes byl,
        tak mi sie wydaje, zdobyc sie na odrobine krytycyzmu w stosunku do tego co
        nasmarowal na mnie Perla. Do ktorego, nawiasem mowiac, nie mam pretensji – wiem
        co czynie, i nie licze na niczyje poblazanie. A czynie to od lat i bezustannie
        jestem atakowany. Na przerozne, mniej i bardziej, wybredne sposoby. Nigdy nie
        spodziewalem sie przy tym, iz kretyni nie beda mnie opluwac za to co glosze.
        Jak kretyn nie ma argumentow to pluje. Lub podrzyna gardlo. Gdy tylko moze.
        Najlepiej skrytobojczo. Albo przynajmniej bardzo tego pragnie. W skrytosci
        ducha.
        ....Takze do Ciebie nie mam pretensji Jurku, ze i Ty, jesli tylko masz okazje
        probujesz nieco pode mna ryc. W koncu Twoje swietosci (i tutaj) “szargam” –
        jakby nie bylo. Zatem mozesz czuc sie usprawiedliwiony (rozgrzeszony) za swe
        knucia. Za swe podwojne oblicze. Za udawanie przyjaznego polemisty, za....
        robienie z siebie szmaty. W obronie swojej religii, gdy nie masz argumentow
        mozesz chocby do takich niegodziwosci posuwac sie. I wszystko masz odpuszczone.
        Ba, podkladanie nogi, proby osmieszenia, knucie na rzecz podwazenia
        wiarygodnosci i zdrowo-rozsadkowosci wroga, to – zapewniam Cie - jest minimum
        swinienia sie Jurku do ktorego zobowiazany wrecz jestes. Ja Tobie wybaczam
        zatem. Czlowiekiem obowiazku jestes przecie.
        ....Moze i jestem monotematyczny ale tez nie musisz mnie czytac. A wbrew
        zapewnieniom – jednak czytasz i usilujesz polemizowac (ostatnio 2-3 dni temu).
        Jednakze nawet znudzenie nie powinno powodowac by niechec nim wywolana owocowac
        miala przyklaskiwaniu oczywistym klamstwom. A po takie siegnal Perla. Choc moze
        przesadzilem, z tym klamstwem. Moze raczej nie rozumie Perla tego co czyta, jak
        i tego co pisze. Zwlaszcza gdy o wyrywanie z kontekstu idzie. Pozwol, ze to
        zobrazuje – bys znow mial z czego posmiac sie w pracy. Oto ow glosny
        poczatek:_____
        _____ > PS....przytoczone ponizej zwroty sa Twojego (nie mojego)
        autorstwa.
        Wstydz sie...jesli jeszcze potrafisz.
        >>
        >>"Jezus nie istnial a glemp to zalosna klecha i palant" "ty chamie jeden,
        bydlaku, pedofilu z zakonu, slugusie klech, gardlo bys mi poderznal jak bys
        mogl"_____
        ..
        ....na co Perla zareagowal swoimi “dowodami”, ze on mowi prawde, czyli – to ja
        jestem klamca.
        ....Co ciekawe nie potrafil jednak Perla podac postu w ktorym zdobylem sie
        na “cytowana” przez niego zbitke. W zamian przytoczyl byl fragmenty moich
        wypowiedzi, ktore zawieraly niektore z “zacytowanych” zwrotow. Szkopul w tym,
        ze zwroty te – “pedofilu z zakonu” oraz “gardlo bys mi poderznal jak bys mogl”
        takze nie sa moimi zwrotami lecz okolicznosciowymi przeinaczeniami Perly.
        ....Kwestionowanych dwoch zdan nie znajdziesz w zadnym z moich postow. Bo ich
        po prostu nie napisalem. Owszem, na przyklad na delikatna sugestie Perly, iz
        dostalem przepustke z domu wariatow, odpowiedzialem, ze przynajmniej nie z
        jakiegos pedofilskiego zakonu. I Perla sam to potwierdzil. Zauwaz, ze jednak
        NIE! odpowiedzialem bezposrednia napascia typu, a Ty Perla dostales przepustke
        z jakiegos pedofilskiego zakonu”. Jedynie sprostowalem pomylke Perly - bez
        napadania na niego samego.
        .... Oczywiscie nie snilo mi sie wypieranie sie wlasnego stanowiska
        zaprezentowanego w “surprised)____Jezusowe Wartosci”, gdzie zastanawiajac sie nad
        historycznoscia Jezusa, stwierdzilem, ze_____
        _____Takiej jednostki (Jezusa) po prostu NIGDY! nie bylo. Taki czlowiek moze
        wylacznie byc jednym Wielkim Klamstwem._____
        ....Czyz inteligentny czlowiek moze twierdzic cos innego??!! Badz wypierac sie
        wlasnego poprawnego stanowiska(?!) Niemniej pierwotnie przytoczonego przez
        Perle zdania nie znajdziesz w zadnym z moich postow (w ujeciu skomponowanym
        przez Perle). Nie mowiac juz o dodatku, “a glemp to zalosna klecha i palant",
        ktory Perla splodzil calkowicie. Gdybym to pisal ja, to przynajmniej (g)lemp
        bylby z duzej litery. Podobnie jak nie ja bylem autorem "ty chamie jeden,
        bydlaku, pedofilu z zakonu, slugusie klech”. Wymyslil Perla dla zrobienia
        lepszego wrazenia.
        ....No i ostatni fragment ( surprised)____Perla; Krzys52 Data: 03-06-2001, 10:13:12)
        ktory byl wyjasnieniem interesujacych z psychologicznego punktu widzenia
        postaw – ich podloza oraz ksztaltowania sie. Mowie o mojej wypowiedzi o
        podrzynaniu gardel, ktora, co zreszta zaznaczylem, nie tylko Perly dotyczyla.
        Co ciekawe takze Perla (i jemu podobni, od argumentu o Arabach) nie jest
        swiadom swych zadzy dobrania mi sie do skory. Te zadze sa podswiadome Jurku.
        Czy z szansa na urzeczywistnienie? Oto jest pytanie. Na szczescie nie ma mnie
        Perla pod reka, jak i nie kwapie sie do eksperymentowania (tak! psychologie
        studiowalem rowniez).
        ....Oczywiscie nie wypieram sie autorstwa i tej krotkiej rozprawy z pogranicza
        psychologii, jednakze oryginalnie nie do przyjecia bylo ujecie jej w jednym
        zdaniu z przytoczonym powyzej stekiem inwektyw. Znaczy, takze drugiego zdania,
        zaprezentowanego pierwotnie przez Perle – rowniez nigdzie nie napisalem. Czyli
        mialem pelne prawo powiedziec:____
        ____ przytoczone ponizej zwroty sa Twojego (nie mojego) autorstwa.
        Wstydz sie...jesli jeszcze potrafisz.____
        No wiec kto tu klamie, Jurku? Przy czym, moze jednak takze - klamie. Jako ze
        Perla musial zdawac sobie sprawe z komponowania czegos co nie calkiem zgodne
        bylo z prawda.
        ....Perla to jeszcze gowniarz i prymityw w dodatku. Na tyle prymitywny, ze az –
        mimo wszystko – uczciwy w swojej otwartej niecheci do mnie, by nie powiedziec
        wrogosci. Czego o Tobie, Jurku, powiedziec sie nie da. Ty juz malo masz z
        uczciwoscia wspolnego.
        ....Mam nadzieje, ze nasze drogi juz sie nie zejda.
        .....Krzysztof Patora
        ..
        PS....Jak widac, takze Perle nie udalo sie wciagniecie mnie w pyskowke i
        odarcie ze skory. Choc taki byl jego zamiar. On - nic nie tracil. Przecie
        gowniarz z niego i glupiec.
        • Gość: Perła Re: Jureek, jak załapiesz o czym napisał K52 to mi streść IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.01, 23:08
          O ile jesteś w stanie czytać jeszcze te rzeczy. Krzys B-52 nawet jakby pisał
          sprawozdanie z katastrofy to zanudził wszystkich. Jeżeli ma on ambicje
          publicystyczne to jest to koszmarna pomyłka. Ten styl jest jak flaki z olejem.
          A jak biedak musi się starannie przygotowywać to tych bełkotów. To wyraźnie
          widać jak pisze na gorąco. Wtedy jest lepszy, bo autentyczny w bluzgach.

pozdrawiam
        • harnas82 Re: :O)____Perla na Perlowo, i Jurek 12.06.01, 11:21

> ........Jurku,
          > ....Znamy sie juz troche, i wiesz, ze takich Perel to ja �siedem za jedny
          > m
          > zamachem�. Jeden gowniarz wiecej. A znajac mnie od tak dawna powinienes b
          > yl,
          > tak mi sie wydaje, zdobyc sie na odrobine krytycyzmu w stosunku do tego co
          > nasmarowal na mnie Perla. Do ktorego, nawiasem mowiac, nie mam pretensji �
          > ; wiem
          > co czynie, i nie licze na niczyje poblazanie. A czynie to od lat i bezustannie
          > jestem atakowany.

Przeczytaj sobie swoje teksty.
          Agresja rodzi agresje, sorry, takie jest zycie
    • Gość: & Re: :O)_____________KRZYSIOWE52 WARTOŚCI IP: *.man.polbox.pl 08.06.01, 14:44
      • Gość: Julek Re: :O)_____________Perla IP: *.zipload.dialup.pol.co.uk 08.06.01, 20:48
        A ja sie zgadzam z krzysztofem i popieram Go, a z Perla sie nie zgadzam.
        Czytalem prawie wszystkie posty Krzysztofa i nie przypominam sobie aby On
        uzywal slow cytowanych przez Perle. Perla natomiast, bardzo rzadko przebiera w
        slownictwie, a jezeli tak to tylko poto aby wyszukac jak najnikczemniejszych
        okreslen, dlatego tylko ze z Nim sie ktos osmielil nie zgodzic, lub nie ma tak
        glebokiej wiary i tak wypranego umyslu jak On. Pozdrawiam
        • Gość: Perła Re: :O)_____________Julek IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.01, 21:47
          Julek napisał

"A ja sie zgadzam z krzysztofem i popieram Go,"

masz to tego pełne prawo

"a z Perla sie nie zgadzam."

jw

"Czytalem prawie wszystkie posty Krzysztofa i nie przypominam sobie aby On
          uzywal slow cytowanych przez Perle."

Tak? Powyżej masz klika moich postów gdzie wykazuję kłamstwa K-52. On napisał
          to co ty. Że nie "uzywal slow cytowanych przez Perle". Masz tam pokazane posty
          w których to robił. I co?

"Perla natomiast, bardzo rzadko przebiera w
          slownictwie, a jezeli tak to tylko poto aby wyszukac jak najnikczemniejszych
          okreslen, dlatego tylko ze z Nim sie ktos osmielil nie zgodzic, lub nie ma tak
          glebokiej wiary i tak wypranego umyslu jak On."

Poniważ jak sam kiedyś napisałeś jesteś wiekowym facetem, a więc poważnym.
          Dlatego prosze cię abyś udowodnił to co napisałeś. Tak jak ja to zrobiłem z K-
          52. Z tytułami i datami wątków. Zrób TO. Masz szansę wykazać jaki to z Perły
          cham. Czekam na przykłady "najnikczemniejszych
          okreslen". Chyba jesteś POWAŻNYM człowiekiem. I to zrobisz mam nadzieję. CZEKAM
          niecierpliwie!
          • Gość: Julek Re: :O)_____________Perla IP: *.blotto.dialup.pol.co.uk 08.06.01, 23:21
            Julek napisał:

"a moze Perla nie odroznia meszczyzny od meskosci"

To prawda. Nie znam czegoś takigo jak "meszczyzny".
            Może chodzi o mężczyznę? A tobie bogaty Julku kojarzy
            się wszystko z onanizmem i może dlatego "meszczyzny"
            to dla ciebie męzczyzna? Nie czytaj nagłówków tylko
            tekst! I pamiętaj, że to nieprawda, że najlepsza baba
            to własna graba.

Wolalbym niczego Ci nie udowadniac, no, ale skoro juz tak nalegasz, to prosze.
            Skarciles mnie za blad, czy brakowalo Ci odpowiedniego argumentu, ale chyba
            przyznasz ze to nie byla elegancka wypowiedz, poza tym odsylales mnie i
            nietylko, do domu wariatow, bo miala mi sie skonczyc przepustka, wiedzac ze nie
            jestem pierwszej mlodosci.
            Nigdy Cie nie posadzalem o chamstwo i nawet na mysl mi to nigdy nie przyszlo,
            no ale jak sie sam do tego przyznajesz to trudno sie z Toba nie zgodzic.
            PS. Traktujmy forum troche z humorem i patrzmy na niektore wypowiedzi przez
            palce, nie musimy sie zaraz klocic. Serdecznie pozdrawiam
            • Gość: Perła Re: :O)_____________Julek IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.01, 01:27
              Gość portalu: Julek napisał(a):

> Julek napisał:
              >
              > "a moze Perla nie odroznia meszczyzny od meskosci"
              >
              > To prawda. Nie znam czegoś takigo jak "meszczyzny".
              > Może chodzi o mężczyznę? A tobie bogaty Julku kojarzy
              > się wszystko z onanizmem i może dlatego "meszczyzny"
              > to dla ciebie męzczyzna? Nie czytaj nagłówków tylko
              > tekst! I pamiętaj, że to nieprawda, że najlepsza baba
              > to własna graba.
              >

Rzeczywiście napisałem to jak impulsywną obronę na twój niespodziewany atak. Ale
              chwilę potem napisałem tak:

No Julek, bez obrazy. OK? Przepraszam za te słowa.

ty odpowiedziałeś:

Perla, no to graba i bruderszaft. Pozdrawiam

to się pytam, kiedy byłeś szczery? jak bruderszaft proponowałeś czy teraz jak
              mnie łobuzem tu robisz?

• Gość: Julek Re: :O)_____________Drogi Perla IP: *.narley.dialup.pol.co.uk 09.06.01, 10:12
                Ja Cie naprawde lubie i szanuje, Tylko nasze temperamenty, moj rowniez,
                wymykaja sie nieraz z pod kontroli, no to co? Przez to nasze pogaduszki staja
                sie bardziej ciekawe. Serdecznie pozdrawiam
                PS. Przynajmniej nauczylem sie wiele nowych zwrotow i okreslen.
            • luzer Re: Do Julka 09.06.01, 02:11
              Chyba przesadzasz, Julku. Stale kłócę się z Perłą na różne tematy, ale nigdy
              nie był chamski. Jeśli chcesz dowiedzieć się jak wygląda chamstwo w necie, to
              poczytaj sobie posty innych: Adolfa, Szlomcia, Hansa et consortes.
              Perłę, to już pisałem kilkakrotnie, czasem ponosi temperament (jednak nawet
              wtedy nie bywa chamski), ale gdy ochłonie i skonstatuje, że przegiął, to
              przeprasza. Na tym forum znajdziesz może dziesięciu, którzy tak robią. Poza tym
              ma poczucie humoru (choć poeta z niego kiepski), a nie jest to cecha często
              spotykana u rodaków. Zatem, proszę Cię, nie czepiaj się Perły, jest OK i, na
              dodatek, dość ma już zgryzot z Alem, Tyu i, pewnie, z moją skromną osobą.
              Przyjmij wwięc od Luzera życzenia: więcej luzu i pogody ducha.
              Pozdrawiam serdecznie.
              • Gość: Sxlomcio Re: Do Julka hahahaha brzuchomowcy IP: *.proxy.aol.com 09.06.01, 03:13
                luzer napisał(a):

> Chyba przesadzasz, Julku. Stale kłócę się z Perłą na różne tematy, ale nigdy
                > nie był chamski. Jeśli chcesz dowiedzieć się jak wygląda chamstwo w necie, to
                > poczytaj sobie posty innych: Adolfa, Szlomcia, Hansa et consortes.
                > Perłę, to już pisałem kilkakrotnie, czasem ponosi temperament (jednak nawet
                > wtedy nie bywa chamski), ale gdy ochłonie i skonstatuje, że przegiął, to
                > przeprasza. Na tym forum znajdziesz może dziesięciu, którzy tak robią. Poza tym
                >
                > ma poczucie humoru (choć poeta z niego kiepski), a nie jest to cecha często
                > spotykana u rodaków. Zatem, proszę Cię, nie czepiaj się Perły, jest OK i, na
                > dodatek, dość ma już zgryzot z Alem, Tyu i, pewnie, z moją skromną osobą.
                > Przyjmij wwięc od Luzera życzenia: więcej luzu i pogody ducha.
                > Pozdrawiam serdecznie.

AJAJAJAJAJAJAJAJAJAJ ODBIJA?
              • Gość: Julek Re: Do Luzera IP: *.narley.dialup.pol.co.uk 09.06.01, 10:23
                Drogi Luzer ( nie wiem jak sie odmienia Luzer)ja naprawde sznuje Perle i nigdy
                Go nie nazywalem chamem, bo napewno nim nie jest, pomimo ze sam to okreslenie
                zasugerowal, a ja sie tylko z nim zgodzilem.
                Dlaczego tylko Ty, chcesz miec przywilej, przekamazania sie z Perla, ja tez
                chce miec te przyjemnosc, dlatego ze Go lubie.
                Szczere pozdrowienia
              • Gość: Krzys52 :O)____"Perla na Perlowo, i Jurek" - jest takze dla Ciebie....Luzer... IP: *.proxy.aol.com 11.06.01, 00:00
                ..
                ..K.P.
    • Gość: Szlomcio Re: :O)_____________KRZYSIOWE52 WARTOŚCI-do Perly IP: *.proxy.aol.com 09.06.01, 22:15

> Ponieważ Krzys52 od dłuższego czasu tworzy nowe wątki (nudne strasznie) ciągle
      > na TEN SAM temat i głównie SAM ze SOBĄ dyskutuje, to mam propozycję aby
      > Krzys52 dostał na tym portalu swoje forum. To ułatwi mu prezentację swoich
      > wynaturzeń. Istnieją (nieliczne co prawda) osoby, które mu wtórują to takie
      > forum może być arcyciekawe.
      >
      > Np. Krzys52 tworzy "nowy" wątek
      >
      > surprised)____________MŁOTKIEM W ŁEB
      >
      > "Jezus nie istniał a glemp to żałosna klecha i palant"
      >
      > dyskusja:
      >
      > gość portalu: 1
      > "masz rację"
      >
      > gość portalu: Krzys52
      > "dzięki"
      >
      > "dziękuję"
      >
      > "dziękuję bardzo"
      >
      > "bardzo dziękuję"
      >
      > "czy napisałem dziękuję?"
      >
      > "no to dziękuję"
      >
      > "dziękuję nigdy dosyć"
      >
      > "a więc dziękuję"
      >
      > "jeszcze raz dziękuję"
      >
      > "DO WSZYSTKICH: dziękuję ZA 10 POSTÓW"
      >
      > gość portalu: 2
      > "nie zgadzam się z tą opinią"
      >
      > "ty chamie jeden, bydlaku, pedofilu z zakonu, sługusie klech, gardło byś mi
      > poderżnął jak byś mógł"
      >
      > gość portalu: Wesoły Sanitariusz
      > "Krzysiu52, czas na zastrzyk z valium"
      >
      >
      > Krzys52 tworzy "nowy" wątek...
      USIA SIUSIA,KRYSIA PISIA-POCALUJ PERLA W ZADEK KRZYSIA,ALE PRZEZ PAPIEREK,BO
      MOZESZ MU ZADEK ZANIECZYSZCZYC,BO KRZYSIU TO WZOR CZYSTOSCI.
      • Gość: Krzys52 Re: :O)_____________KRZYSIOWE52 WARTOŚCI-do Perly IP: *.proxy.aol.com 11.06.01, 10:10
        > > Krzys52 tworzy "nowy" wątek...
        > USIA SIUSIA,KRYSIA PISIA-POCALUJ PERLA W ZADEK KRZYSIA,ALE PRZEZ PAPIEREK,BO
        > MOZESZ MU ZADEK ZANIECZYSZCZYC,BO KRZYSIU TO WZOR CZYSTOSCI.
        ..............
        ......Witam, Witam,
        ....I wielkie dzieki za poinformowanie Perly o tym papierku. Bezposredni kontakt
        z cala pewnoscia poirytowalby moja skore.
        ....A swoja droga - popatrz co to ostatnio sie dzieje. Do jakiego przemieszania
        sie wszystkiego doszlo. Teraz to juz nawet wieprze za perly biegaja. Czyzbysmy
        teraz mieli rzucac wieprzami?! =surprised)
        ....Pozdrawiam
        ..K.P.

• harnas82 Re: :O)_____________KRZYSIOWE52 WARTOŚCI-do Perly 12.06.01, 11:27

> USIA SIUSIA,KRYSIA PISIA-POCALUJ PERLA W ZADEK KRZYSIA,ALE PRZEZ PAPIEREK,BO
        > MOZESZ MU ZADEK ZANIECZYSZCZYC,BO KRZYSIU TO WZOR CZYSTOSCI.

Rozumiem, ze poruszamy kontrowersyjny temat, ale nawet to nie upowaznia nikogo do prymitywnego
        chamstwa, a wrecz przeciwnie.
      • Gość: bykk Re: do szlomcia IP: *.chello.pl 12.06.01, 13:19
        aleś wymyślił,wydaje ci się śmieszne?
    • perla! Re: :O)_____________KRZYSIOWE52 WARTOŚCI 02.01.02, 17:14
      Krzyś B-52 znów na tapecie forum jest. Tak dla równowagi prehistoryczny post
      przypominam. Kiedyś Krzyś B-52 bełkotał, teraz rzyga tylko. To smutne jest.
      • Gość: krzys52 Re: :O)__________Na Perłowo IP: *.proxy.aol.com 05.01.02, 00:27
        perla! napisała:

> Krzyś B-52 znów na tapecie forum jest. Tak dla równowagi prehistoryczny post
        > przypominam. Kiedyś Krzyś B-52 bełkotał, teraz rzyga tylko. To smutne jest.
        ..
        ....................................
        ..
        W Twoim przypadku to nawet smutniejsze. Dlatego ocalam od zapomnienia, skoro az
        tak pchasz sie na afisz. surprised)
        ..
        K.P.

• Gość: krzys52 Re: :O)__________Na Perłowo IP: *.proxy.aol.com 05.01.02, 00:27
        perla! napisała:

> Krzyś B-52 znów na tapecie forum jest. Tak dla równowagi prehistoryczny post
        > przypominam. Kiedyś Krzyś B-52 bełkotał, teraz rzyga tylko. To smutne jest.
        ..
        ....................................
        ..
        W Twoim przypadku to nawet smutniejsze. Dlatego ocalam od zapomnienia, skoro az
        tak pchasz sie na afisz. surprised)
        ..
        K.P.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka