Gość: alek IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.02, 19:21 Stwierdziłem po wykupieniu leków dla zchorowanych rodziców. ARCYKŁAMCA i OSZUST. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nurni Re: Glapiński to ARCYKŁAMCA i OSZUST IP: *.dialup.warszawa.pl 09.05.02, 19:27 widze że Pan zdenerwowany nie na żarty wspólczuje bo sam klientem aptek jestem jest Pan pewien że nic sie Panu nie pomyliło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wild Józefie Nurni! czy podać kafke? :) IP: *.net.bialystok.pl / *.net.bialystok.pl 09.05.02, 19:39 Gość portalu: nurni napisał(a): > że nic sie Panu nie pomyliło? nie! ( elektrody u mnie są jeszcze sprawne ) PS. a o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nurni Re: Józefie Nurni! czy podać kafke? :) IP: *.dialup.warszawa.pl 09.05.02, 19:44 żądam wyjaśnień!!! i to bez mordek o przecinków! o tytuł mi się rozchodzi nurni bo zbluzgam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Re: Józefie Nurni! czy podać kafke? :) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 20:00 Łajtstock napisał: "Re: Józefie Nurni! czy podać kafke? " Jestem przekonany, że temu facetowi chodziło o Franza. Gonitwa myśli spowodowała to, że nie dobiegł do końca Złotej Uliczki,zresztą zaraz przekonasz się wizualnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alchemik uwaga nalot! Sijajej! Efbijaj! IP: *.net.bialystok.pl / *.net.bialystok.pl 09.05.02, 20:12 Gość portalu: Scan napisał(a): > Gonitwa myśli spowodowała to, że nie dobiegł do końca Złotej Uliczki,zresztą > zaraz przekonasz się wizualnie. Złota Uliczka! hm tak prosciej wydrukować "liberalny" papier u doktora T. i Leszka B. idę na oślą ławke! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myślicja no tak nie nie ( ręce na stół! ) IP: *.net.bialystok.pl / *.net.bialystok.pl 09.05.02, 20:03 Dziękuje Oby-Vat-elu Szpiegu W.! Gość portalu: nurni napisał(a): > żądam wyjaśnień!!! i wszystko jasne ( ciemne ) te dwa dodatkowe wykrzykniki umożliwiają wszczęcie postepowania wyjaśniającego gdy jakaś osoba mocno nie zgadza się w czymś z ktosiem. Gdy dojdziesz do wniosku, że siła niezgody pokazuje, że osoba ta naprawdę (choć być może nieświadomie) zgadza się z tym, co ktoś powiedział, ale czuje się tym zagrożona. W tym przypadku albo zgadzasz się z ktosiem , albo twoja niezgoda będzie interpretowana na jego korzyść. Tak czy inaczej, przy regułach, które ktoś skonstruował, jego pozycja jest nie do zaatakowania! :] i co Ty na to?? ha! a zapomniałbym znana śpiewka! Panie Józef N. wszelkie wypowiedzi mogą zostać użyte przeciwko Panu po komputerowej syntezie cyfraku... no dawaj elektrode forumowy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nurni eee..eee...eee. IP: *.dialup.warszawa.pl 09.05.02, 20:30 ..a tak zrozumiałem wszystko zrozumiałem dziekuje za odpowiedź nurni na pewno zrozumiałem jestem tego coraz bardziej pewien Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wild Re: eee..eee...eee. ?? IP: *.net.bialystok.pl / *.net.bialystok.pl 09.05.02, 20:34 Gość portalu: nurni napisał(a): > ..a tak zrozumiałem > wszystko zrozumiałem > dziekuje za odpowiedź > > nurni > > na pewno zrozumiałem > jestem tego coraz bardziej pewien chwila musze wymyślić nową konstrukcje reguł... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABeCe a moze Łapiński jednak?? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.02, 21:05 Glapinski nie ma z tym nic wspolnego... pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piast czy to były leki psychotropowe??????? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.02, 21:24 Odpowiedz Link Zgłoś