Dodaj do ulubionych

Glapiński to ARCYKŁAMCA i OSZUST

IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.02, 19:21
Stwierdziłem po wykupieniu leków dla zchorowanych rodziców.
ARCYKŁAMCA i OSZUST.
Obserwuj wątek
    • Gość: nurni Re: Glapiński to ARCYKŁAMCA i OSZUST IP: *.dialup.warszawa.pl 09.05.02, 19:27
      widze że Pan zdenerwowany nie na żarty
      wspólczuje bo sam klientem aptek jestem

jest Pan pewien
      że nic sie Panu nie pomyliło?
      • Gość: wild Józefie Nurni! czy podać kafke? :) IP: *.net.bialystok.pl / *.net.bialystok.pl 09.05.02, 19:39
        Gość portalu: nurni napisał(a):

> że nic sie Panu nie pomyliło?

nie! ( elektrody u mnie są jeszcze sprawne )

PS. a o co chodzi?
        • Gość: nurni Re: Józefie Nurni! czy podać kafke? :) IP: *.dialup.warszawa.pl 09.05.02, 19:44
          żądam wyjaśnień!!!
          i to bez mordek o przecinków!

o tytuł mi się rozchodzi

nurni

bo zbluzgam...
          • Gość: Scan Re: Józefie Nurni! czy podać kafke? :) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 20:00
            Łajtstock napisał: "Re: Józefie Nurni! czy podać kafke? smile "
            Jestem przekonany, że temu facetowi chodziło o Franza.
            Gonitwa myśli spowodowała to, że nie dobiegł do końca Złotej Uliczki,zresztą
            zaraz przekonasz się wizualnie.

• Gość: alchemik uwaga nalot! Sijajej! Efbijaj! IP: *.net.bialystok.pl / *.net.bialystok.pl 09.05.02, 20:12
              Gość portalu: Scan napisał(a):

> Gonitwa myśli spowodowała to, że nie dobiegł do końca Złotej Uliczki,zresztą
              > zaraz przekonasz się wizualnie.

Złota Uliczka! hm tak prosciej wydrukować "liberalny" papier u doktora T. i Leszka B. idę na oślą ławke! crying
          • Gość: myślicja no tak nie nie ( ręce na stół! ) IP: *.net.bialystok.pl / *.net.bialystok.pl 09.05.02, 20:03
            Dziękuje Oby-Vat-elu Szpiegu W.!

> żądam wyjaśnień!!!

i wszystko jasne ( ciemne ) te dwa dodatkowe wykrzykniki umożliwiają wszczęcie postepowania wyjaśniającego gdy jakaś osoba mocno nie zgadza się w czymś z ktosiem. Gdy dojdziesz do wniosku, że siła niezgody pokazuje, że osoba ta naprawdę (choć być może nieświadomie) zgadza się z tym, co ktoś powiedział, ale czuje się tym zagrożona. W tym przypadku albo zgadzasz się z ktosiem , albo twoja
            niezgoda będzie interpretowana na jego korzyść. Tak czy inaczej, przy regułach,
            które ktoś skonstruował, jego pozycja jest nie do zaatakowania! :] i co Ty na to?? ha!

a zapomniałbym znana śpiewka!
            Panie Józef N. wszelkie wypowiedzi mogą zostać użyte przeciwko Panu po komputerowej syntezie cyfraku... no dawaj elektrode forumowy...
            • Gość: nurni eee..eee...eee. IP: *.dialup.warszawa.pl 09.05.02, 20:30
              ..a tak zrozumiałem
              wszystko zrozumiałem
              dziekuje za odpowiedź

nurni

na pewno zrozumiałem
              jestem tego coraz bardziej pewien
              • Gość: wild Re: eee..eee...eee. ?? IP: *.net.bialystok.pl / *.net.bialystok.pl 09.05.02, 20:34

> ..a tak zrozumiałem
                > wszystko zrozumiałem
                > dziekuje za odpowiedź
                >
                > nurni
                >
                > na pewno zrozumiałem
                > jestem tego coraz bardziej pewien

chwila musze wymyślić nową konstrukcje reguł...
    • Gość: ABeCe a moze Łapiński jednak?? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.02, 21:05
      Glapinski nie ma z tym nic wspolnego... pzdr.
    • Gość: Piast czy to były leki psychotropowe??????? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.02, 21:24
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka