iwou 07.12.04, 15:36 Szukam oryginalnego imienia dla psa, rasa ogar polski. Koniecznie na literę M. Tylko krótkie i konkretne propozycje proszę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: earthman nieśmiertelny Maks już pewnie przepadł? ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 15:40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strzyga chyba nieśmiertelny Ma(r)ks ;) n/t IP: *.klaudyny.waw.pl / *.waw.pl 07.12.04, 16:03 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pijusXII Re: imiona psów IP: *.pronet.lublin.pl 07.12.04, 15:53 Mefistofeles ew. Morda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sas A chrzciny kiedy w alternatywnym Kościele Uninym? IP: *.pl / 80.51.255.* 07.12.04, 16:37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sas kokerspaniel-gdzieś zasłyszałem,ale ładne IP: *.pl / 80.51.255.* 07.12.04, 17:54 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sas Ra-też ładnie.Wołasz ra,ra,ra,ra. IP: *.pl / 80.51.255.* 07.12.04, 18:08 Takie egipskie. Odpowiedz Link Zgłoś
mcattery spojrzyj " 07.12.04, 18:28 Masz tutaj i dawaj predko co za pies,jaka hodowla itp itd MacGyver Macho Macho Man Macmillan Macintosh Maestro Magic Johnson Magnus Major Marco Marlon Marlowe Marks Martini Marthy Mayday Mazel Tov Meteor Minos Minotaur Misza Michaił Mister Moonlight Mozart Mahomet Muhammad Murphy Mustang Mylord Milord Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrq Mimochód (mimochodem) IP: *.238.117.62.adsl.inetia.pl 07.12.04, 22:15 Miot Młot Myk Mak Mu Maas Mruk Mryg Mocz Mus Mruczuś Miller-Matoł Moczar Mason ale najlepsze: Mam! i Mimochód Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Śmiewca Matoł, Muł, Menel, Merde, Majtek, Masuka,Miły,nt IP: *.acn.waw.pl 07.12.04, 23:38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek#jw Mogar, bo to ogar / NT IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.12.04, 08:24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: imiona psów IP: *.1631-1-64736c12.cust.bredbandsbolaget.se 09.12.04, 21:46 urbin jerry Odpowiedz Link Zgłoś
100krotki Re: Hej, jak nazwałaś ogara? 07.01.05, 10:37 ogary poszły...nie nie...nie w las Rutkowitz trzyma je na muszce Odpowiedz Link Zgłoś
100krotki Re: MA TRIK 07.01.05, 11:03 ale na topie to chyba MA TRIK X byłby odpowiedniejszy nie uważasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nerwowy Re: MA TRIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 11:21 a miałem obawy że, włściciel ogra (ogara) sie nie domyśli. Odpowiedz Link Zgłoś
100krotki Re: MA TRIK 07.01.05, 11:23 Gość portalu: Nerwowy napisał(a): > a miałem obawy że, włściciel ogra (ogara) sie nie domyśli. nerwowy jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NERWOWY Re: MA TRIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 11:36 Ktoś powiedział o mnie MA TRIK NERWOWY i tak zostało Odpowiedz Link Zgłoś
100krotki Re: MA TRIK 07.01.05, 17:15 Gość portalu: NERWOWY napisał(a): > Ktoś powiedział o mnie > MA TRIK NERWOWY > i tak zostało "puszczasz oczko"? do pań czy panów? czy może 100krotek? ale taki trik nazywa się chyba powszechnie tikiem nerwowym chyba, ze się ma stalowe nerwy i wtedy to jest trik dla zdezorientowanych Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka Re: imiona psów 07.01.05, 11:29 Mierzdobolszewików Mamcię Mamgo Modrzew Mastyl Marksista Montypajton Miastowy Milioner Monitor Mysz Mitoman Mójpies Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babariba mariajanrokita IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 07.01.05, 15:43 ta maria na początku nieużywana jest już, to do wzięcia raczej )) Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 Mel, Melon, Maku, 07.01.05, 16:20 Myk (dla Ogara niezle)- moj pies ma taka komende, na szybkie skrety we wskazanym kierunku, wiec wiem ze reaguje super. Gratuluje pieknej rasy. No i oby sie sprawdzal w probach. Mufek, Mys (z kreseczka na koncu- zamiast misia), Motek - dla ras mysliwskich, ale juz dwusylabowe jak Mufek. Najlepsze naprawde sa ze spolgoskami na koncu, bo latwo wolac psa z daleka modulujac glos. Sa tacy co nazywaja psa Maciek ale jak bedzie mial tendencje do wloczenia sie to troche ryzykowne - bieganie po smietnikach i wolanie Macius wywoluje salwy smiechu.. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 Ze smiesznych Mokry, Maly, Mop (to raczej nie 07.01.05, 16:28 do ogara) Mozna tez zrobic z niego Mogara. Brzmi szlachetnie i ma w sobie i nazwe rasy i przynaleznosc do rodziny Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 May day (ale ja takich nie lubie) 07.01.05, 16:30 bo kiedys mialam psa rasowego, ktorego wlasciciel nazwal mi Kryzys. Okropnosc. No ale - co kto lubi. To juz cos tam chyba jest do wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piękny i szybki Re: MałyOtyli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 17:04 uroda szybkości jak u Otylii, linia ciała i skoczność Małysza i otrzynując takie imię na starcie życia ,pozostało by mu już tylko ...wyrosnąć na O'MEGA....coś tam jak już wystartuje w zawodach, to zawsze można dopisać do czego dobiegł na mecie Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 Ogary nie biegaja w zawodach tego typu 07.01.05, 17:18 a gamonie nie maja nawet fioletowego pojecia jak trudno czasem wlasnie odbudowac rase. Ogary wogole nie biegaja tylko robia proby mysliwskie. I jest to zdrowe zarowno dla psow jak i wlascicieli. Jak szanownemu to przeszkadza to polecam nie martwic sie o to czy ksieza musza uprawiac seks co tydzien czy 5 razy dziennie - bo to jak rozumiem panskie towarzystwo zamartwia gleboko.. Niestety widac wyrazna sprzecznosc w rozumieniu normalnosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: powolny Re: Ogary nie biegaja w zawodach tego typu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 17:41 ogar polski idzie w las....na piechotę wolnym dostojnym krokiem w rytmie poloneza granego przez cymbalistów wielu a po co idzie polski ogar w las? bo umówił się tam z biedronką na poszukiwanie tego, co w lesie też jest w kropeczki choć nie lata, ale przynajmniej potruje o tym co ogary lubią najbardziej Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 Nie dla niektorych zaledwie ogar startuje 07.01.05, 18:41 w wyscigach charcich. Niestety zaleta ogarow jest praca wechowa. Detali podawac mi sie nie chce. Polecam swojego bichon frisee nazwac macho i startowac z nim w konkursach psow obronnych. Najlepiej ring albo campagne. No jeszcze moze byc zbieranie trufli.... Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 A co do ocen na podstawie jednej wypowiedzi 07.01.05, 18:46 to nic z tych rzeczy. Nie lubie sportow kineskopowych. Takze pudlo zupelne. W tych ktore uprawiam (jak sie uda) rywalizuje ze soba i ewentualnie z innymi ludzmi a nie narodowosciami. Takze grzybki prosze zachowac dla siebie. Trucie tez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "pimp" Re: imiona psów IP: *.czerniakowska.pl / *.elnetplus.waw.pl 07.01.05, 16:34 Midas Mok Mepf Molier "MOSZE" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zwierz Dla psa Nurni dla kota Mram:-)))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 17:28 Odpowiedz Link Zgłoś
abprall Re: imiona psów 07.01.05, 17:46 dałbym sex, ale jak musi byc na M to max... PS- zaslyszane dzis na parkingu, wychodzą kierowcy ze swoich pojazdów i jeden pyta drugiego : no co ,walnęmy po kielichu ? www.gifs.ch/Sport/kampfsport/images/170502sport-07.gif Odpowiedz Link Zgłoś