Dodaj do ulubionych

grudzień, miesiącem gen.jaruzelskiego

19.12.04, 03:01
..nadwislanskie mutanty, tak łacno przyznające honorowe nazwy i stawiajace
zywym pomniki, nie macie za krztę honoru obwiescic swiatu grudzien
miesiącem gen.jaruzelskiego...
miesiąc , ktory zadecydowal o waszym istnieniu...pieprzone czywile...
Obserwuj wątek
    • patience Re: grudzień, miesiącem gen.jaruzelskiego 19.12.04, 03:04
      > miesiąc , ktory zadecydowal o waszym istnieniu...pieprzone czywile...

powiedz to wdowom po gornikach z kopalni Wujek pieprzony chooyou
      • marianna.rokita Re: grudzień, miesiącem gen.jaruzelskiego 19.12.04, 03:09
        pat szkoda czasu na debila, pociesz sie,ze jest starym, smierdzacym naftalina
        ubolem, z przerostem prostaty, z niedomknietym glupawym ryjem itd.
        ciekawe czy ma oltarzyk generala w domku ?

• canaris.jr Re: grudzień, miesiącem gen.jaruzelskiego 19.12.04, 03:18
        niedowarzone błazny.. nic was nie oswieci... w kopalni jak znam hanysow, to
        sami prowokując po doopie dostali...
        są pewne reguly swiatowoznane ,ktore nalezy czasowo uznac , by przezyc..cywilne
        dooopki...
        ..a co ? stan wojenny, to zabawa w maskenbal? ..wy, chelpiący sie znastwem
        oręża, zostaliscie na etapie kamienia lupanego...
        co wy wiecie, poza chojractwem o wojnach..ciągle w doopę bici....
        grunwald (tannenberg) to zachysnecie sie nadwislanskich doopkow...
        • marianna.rokita Re: grudzień, miesiącem gen.jaruzelskiego 19.12.04, 03:21
          canaris wiesz kim jestes? mozesz jeszcze w lustro patrzec?

ty myslisz,ze ktos cie tu powaza stary,sflaczaly pierniku?

i nie mysl,ze ktokolwiek wiecej odpowie na twoje wypociny, bo jestes nie wart
          nawet sekundy czyjegokolwiek czasu z forumowiczow.

a teraz spad ok ?

• canaris.jr Re: grudzień, miesiącem gen.jaruzelskiego 19.12.04, 03:27
            ..mam slabosc do cywilbandy, zatem wybaczam ci ...
            zawsze bedziesz mile widzian(y)(a) w moim garnizonie...
            • Gość: patience Re: grudzień, miesiącem gen.jaruzelskiego IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.12.04, 04:03
              przenies swoj garnizon tam, gdzie mieszkal taki jeden Aleksy, ktory probowal
              zamienic wyraz 'Polska' na 'Priwislinskij Kraj'. Wtedy nie wyszlo, pozniejsze
              proby batiuszki tez zakonczyly sie niepowodzeniem. ale przynajmniej tam cie
              zrozumieja.
              • Gość: patience PS. Jaruzelskiego zabierz ze soba. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.12.04, 04:06
                pasuje do twojego garnizonu, gdzieby sie on nie znajdowal.
                • canaris.jr Re: PS. Jaruzelskiego zabierz ze soba. 19.12.04, 04:10
                  .. teraz to juz sie wqu..lem.. jak sie nie odpalantujecie od wojtka, to macie
                  u mnie kreche...
                  .jeno nie mieszajcie idiote mazowa z tym cytatem..
                  • Gość: silesius funkulo Re: PS. Jaruzelskiego zabierz ze soba. IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.04, 04:23
                    Patrzcie no jak nasz kogucik sie napuszyl, jak piorka nastroszyl, jak
                    poczerwienial na tym okraglym ubeckim pysku ze zlosci ze ktos smial autorytet
                    jego bylego mocodawcy podwazyc...
                    Spieprzaj kretynie z tego forum, do dziaduszki Lukaszenki on ci pewnie
                    odpowiednia fuche zalatwi na jakims belaruskim pegieerze w sekcji kulturalno-
                    oswiatowej, tam bedziesz mogl saczyc bez przeszkod te swoje skonczone
                    kretynizmy.
                    • marianna.rokita da silesius 19.12.04, 04:26
                      ja uże jemu skazala szto jemu nada zdjes rabotat w kałchozje imjeni Aljeksandra
                      Łukaszjenki ( otczjestwa jewo ja zabyla, łukaszjenka toze, mnje każjetsa, nie
                      pomni ).

No silesius sjekcja kulturalnaja? No szto ty! A markowke sabirat na paljach!
                      • silesius.funkulo Re: da silesius 19.12.04, 04:48
                        marianna.rokita napisała:

> No silesius sjekcja kulturalnaja? No szto ty! A markowke sabirat na paljach!

Byleby jak najdalej od trzody i rogacizny. Kto wie co takiemu dewiantowi moze
                        jeszcze przyjsc do glowy.

cпокойной ночи
                        • dajan.jr Re: da silesius 19.12.04, 04:51
                          heje szalom...
                          • marianna.rokita dajan:) 19.12.04, 04:53
                            szalomsmile
                            • mcatterry Re: dajan:) 19.12.04, 19:16
                              szalom maryjannosmile)))
                        • marianna.rokita Re: da silesius 19.12.04, 04:53
                          ty ! taki matuzalem to do Polskiego Zoo!
                          ale do klatki izolatki!
                          pamietasz?
                          "Wszystkie losie maja w nosie
                          zubr poplakal sie jak bobr
                          z dzika wlasnie wyszlo prosie chor padalcow
                          w roli kur...."

Musze ci powiedziec ze stary skunks dostarczyl mi inspiracji, bo wlasnie
                          rozrysowywuje cos arcyzlosliwego za calkiem duza kasesmile
                          no patrz jeszcze na nim zarobie.
              • canaris.jr Re: grudzień, miesiącem gen.jaruzelskiego 19.12.04, 04:08
                ..du alter bresslauer nie wymądrzaj sie..
                ..slowo "polska" zapomnij.. nie ma takiego pojecia w wspolczesnym
                swiecie..chcesz znalesc : zobacz = katoland...
                • Gość: patience Re: grudzień, miesiącem gen.jaruzelskiego IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.12.04, 04:15
                  > ..slowo "polska" zapomnij.. nie ma takiego pojecia w wspolczesnym
                  > swiecie..chcesz znalesc : zobacz = katoland...

ano, to sa skutki tego, ze (miedzy innymi) Wojtkowi za dobrze wyszlo. Jak nie
                  mordy i wiezienia, to bilety w jedna strone.
                  • marianna.rokita Re: grudzień, miesiącem gen.jaruzelskiego 19.12.04, 04:21
                    pasłuszaj tawariszcz,
                    ja znaju haraszo szto wy saszli z uma w 1981 gadu, no djewaczka patience wam
                    skazała szto wam nada wzjat bljad gjenierjala z saboj.Znajetje wy Biełarus?
                    Tam Tawariszcz Łukaszenka możje Tjebje dat 10 dołarow,adnuju komnatu, 100 gram
                    szokolady na miesjac, 10 gram mjasa. I wsjo budjet haraszo.

A na Bielarusii wy pomnitje za sljozami w glazach szto wy w djemokraticzjeskuju
                    Polszu imieli komputer.Da?
                    No paszli!

• canaris.jr Re: grudzień, miesiącem gen.jaruzelskiego 19.12.04, 04:29
                      nu charaszoł..marianna... no znajetje, ja niczewo ponimaju, kak wy goworitje o
                      gienerale.. toz wy pokrecone mutanty nie wiecie, ze wojtek wam odwłoki
                      uratował ?...
                      • Gość: patience odwloki? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.12.04, 04:32
                        wywloki, przetoki, potoki, zewloki, pomroki.. A weźże swoje zwloki do wyra
                        wreszcie. Ja wiem co po nocy robie dzisiaj, a ty? S uma saszol?
                        • marianna.rokita Re: odwloki? 19.12.04, 04:39
                          patience odwloki ?walnie jeszcze jedno takie haslo a bedzie winien mojej
                          smierci ze smiechusmile
                          zwizualizuj go sobie jako faceta z mala glowka i odwlokiem powiedzmy krolowej
                          matki w ulu smile poprawi ci sie humor tak jak mniesmile
                          on sie boi w dzien odzywac smile noc mu jedynie zostala.
                          widzisz on nic nie ma do roboty, ale musze ci powiedziec,ze poprawil moj
                          skwaszony humor, z powodu wykonywanego przeze mnie teraz projektu.

ale kretyn.....

• canaris.jr Re: odwloki? 19.12.04, 04:42
                            hahaha, jakież ty projekty robisz, skoros bakterii poziom..
                            ..dubidubiduuuuuuuuuuu....
                            • marianna.rokita masz starczy odwloku na dobranoc:) 19.12.04, 04:43
                              pa ruskij smile
                              www.jajex.info/download.php?cmd=click&id=611
                              • marianna.rokita Re: masz starczy odwloku na dobranoc:) 19.12.04, 04:46
                                wiesz na starosc sie dziecinnieje. Mysle,ze ci sie spodoba.
                                Jezus jakim ty jestes palantem!

ubolku malutki
              • marianna.rokita Re: grudzień, miesiącem gen.jaruzelskiego 19.12.04, 04:14
                smile))))))))))

i na primjer do Stalinogrodusmile katorawa uże njet smile
                no on możjet pastroit nowyj balszoj gorad!
                no nie zdjes!
                paszol w sawjetskij sajuz!

• canaris.jr Re: grudzień, miesiącem gen.jaruzelskiego 19.12.04, 04:23
                  czto wy znajetje polaczki o historii...
                  no, mieli wy jednego syna felikjsa dzierzyskiego...ot bohatyr, gieroj, held
                  tego swiata... a wy mu pomnik zdjeli, na placu gdzie ja karte mob brał.. ot wy
                  duraki..
                  (to komentarz sluzby pod nieobecnosc canarisa.jr)
                  • marianna.rokita Re: grudzień, miesiącem gen.jaruzelskiego 19.12.04, 04:34
                    ech stary utwoedziles mnie w przekonaniu ze byles jedynie co najwyzej osilkiem
                    jaruzela,ktory lecial za jego samochodem. Dowiodl tego twoj koszmarny
                    rosyjski.Nie mogles awansowac, przez tak kiepska znajomosc jezyka braci? Oj
                    straszne.Spalo sie na lekcjach ?

Jak juz co to :
                    istorii - nie historii
                    pamjatnik - nie pomnik. uzywa sie z celownikiem ( komu czemu ?)
                    wiec nie dzierzskiego ( blad w nazwisku) a djerżynskaMU
                    bohatyr ( to nad Niemnem ) - ale bogatyr
                    nie placu - a plaszczadi

ech nie chce mi sie dalej wyjasniac! NIEUK! i on mial byc he he ubolem wysokiej
                    rangi !
                    ha ha hasmile)))))))))))))

• canaris.jr Re: grudzień, miesiącem gen.jaruzelskiego 19.12.04, 04:38
                      .. ja, hier stimme ich dir zu, aber wir können uns auch in deutsch
                      verständigen ...
                      • marianna.rokita Zaraz walnie wspomnieniami z Wermahtu! 19.12.04, 04:41
                        • canaris.jr Re: tylko dla celow studyjnych i naukowych 19.12.04, 04:45
                          www.lexikonderwehrmacht.de/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka