Dodaj do ulubionych

SLD na PEWNO zwycięży w wyborach !

IP: *.iinf.polsl.gliwice.pl 06.06.01, 14:17
Niech żyje przyszły premier L. Miller !
Obserwuj wątek
    • Gość: Perła Re: SLD na PEWNO zwycięży w wyborach ! IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.01, 19:57
      Gość portalu: Komóch napisał(a):

> Niech żyje przyszły premier L. Miller !

niech żyje! niech żyje! niech żyje!
      niech żyje Polska Zjednoczona Partia Robotnicza!
      niech żyje! niech żyje! niech żyje!
      • Gość: gomez Re: SLD na PEWNO zwycięży w wyborach ! IP: *.solutions.net.pl 06.06.01, 20:07
        to wasza prawica wepchnela spoleczenstwo w objecia millera.ich wygrana to
        przede wszystkim swiadectwo o prawicy.
        • Gość: Perła Re: SLD na PEWNO zwycięży w wyborach ! IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.01, 20:13
          Gość portalu: gomez napisał(a):

> to wasza prawica wepchnela spoleczenstwo w objecia millera.ich wygrana to
          > przede wszystkim swiadectwo o prawicy.

a kolega to o kim właściwie?
          • Gość: gomez Re: SLD na PEWNO zwycięży w wyborach ! IP: *.solutions.net.pl 06.06.01, 20:29
            a o tych wesolkach z ostatnich czterech lat.chybo nie trzeba wymieniac z
            nazwiska .a co kolega powie o dramatycznej bieganinie czolowych przedstawicieli
            wesolkow po roznych listach celem umieszczenia za wszelka cene swoich
            drogocennych czterech liter gdziekolwiek.przyjemnie popatrzec jak wirtuozi
            prawicy walcza o miejsce .a gdzie etos panowie smile
            • Gość: Perła Re: SLD na PEWNO zwycięży w wyborach ! IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.01, 20:32
              Gość portalu: gomez napisał(a):

> a o tych wesolkach z ostatnich czterech lat.chybo nie trzeba wymieniac z
              > nazwiska .a co kolega powie o dramatycznej bieganinie czolowych przedstawicieli
              >
              > wesolkow po roznych listach celem umieszczenia za wszelka cene swoich
              > drogocennych czterech liter gdziekolwiek.przyjemnie popatrzec jak wirtuozi
              > prawicy walcza o miejsce .a gdzie etos panowie smile

jeżeli kolega nazywa panów ze związku zawodowego prawicą, to się z kolegą nie
              rozumiemy rzeczywiście
              • Gość: gomez Re: SLD na PEWNO zwycięży w wyborach ! IP: *.solutions.net.pl 06.06.01, 20:46
                no dobrze a ci inni programowo katoliccy Niesiolowski czy konserwatywno
                liberalni Rokita czy pan janiszewski przywozacy pijakow na prawybory .a gdzie
                wartosci.wracajac do zwiazku zawodowego skupionego wokol pana Krzaklewskiego to
                na pewno oprucz nazwy nie ma nic wspolnego ze zwiazkami zawodowymi
      • Gość: tyu Re: SLD na PEWNO zwycięży w wyborach ! IP: *.BMJ.net.pl 06.06.01, 21:55
        Perła, co ja widzę?!
        Nie sądziłem, że przestałeś się rozwijać 12 lat temu!
        A tak nawiasem: co wrzeszczałeś w 1993 r.? I co z tego spełniło się?
        Nie pajacuj, już lepiej pisz wiersze.
        • Gość: Perła Re: SLD na PEWNO zwycięży w wyborach ! - ale tyu przegra IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.01, 22:00
          Gość portalu: tyu napisał(a):

> Perła, co ja widzę?!
          > Nie sądziłem, że przestałeś się rozwijać 12 lat temu!
          > A tak nawiasem: co wrzeszczałeś w 1993 r.? I co z tego spełniło się?
          > Nie pajacuj, już lepiej pisz wiersze.

Nic nie wrzeszczałem. Byłem daleko na szczęście. I nic się nie spełniło z tego co
          SLD obiecywało.
          • Gość: tyu Re: SLD na PEWNO zwycięży w wyborach - będę kibicował! IP: *.BMJ.net.pl 06.06.01, 22:42
            Załóżmy. A co było w następnej kadencji?
            • Gość: Perła Re: SLD na PEWNO zwycięży w wyborach - będę kibicował! IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.01, 22:48

> Załóżmy. A co było w następnej kadencji?

No i co z Tobą zrobić, jak Ty za główną zasługę SLD bierzesz nieudolność
              następców.

• Gość: Vist Re: SLD na PEWNO zwycięży w wyborach ! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.06.01, 15:50
        Gość portalu: Perła napisał(a):

> Gość portalu: Komóch napisał(a):
        >
        > > Niech żyje przyszły premier L. Miller !
        >
        > niech żyje! niech żyje! niech żyje!
        > niech żyje Polska Zjednoczona Partia Robotnicza!
        > niech żyje! niech żyje! niech żyje!

Aamen !
    • Gość: Klecha Re: SLD na PEWNO zwycięży w wyborach ! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.06.01, 21:26
      A ja i tak uważam, że Perła z Bykkiem powinni isć do
      klasztoru.
      • jurek1 Re: SLD na PEWNO zwycięży w wyborach ! 06.06.01, 22:51
        ale żeńskiego
    • luzer Re: SLD na PEWNO zwycięży w wyborach ! 06.06.01, 22:54
      Amen.
      • Gość: sin Re: SLD sojusz lewicy demagogicznej IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.01, 19:30
        Perła samotnie przeciwko rojom bolszewików trzymaj się ! Taki los mądrych , że
        są w mniejszości. Ja będę głosował na tow. Millera. Chcę żeby ich zwycięstwo
        było kompletne. Wierzę obserwując podstawy na jakich stoją (beton terenowy), że
        umoczą koszmarnie. TKM to będzie miłe wspomnienie po tym co zobaczymy od
        nowego roku. Już dzisiaj widać to po miastach gdzie mają bezwzględną większość.
        Z drugiej strony istnieje obawa, że staną się znowu partią monopolizującą całą
        politykę jak za czasu PRL i nikt im nie podskoczy. Co za problem przecież w
        niezawisłość sądów niewielu już wierzy, a opozycja będzie sobie gadać, gadać a
        oni po prostu robić!
        • luzer Re: sin - wymarzony sojusznik 08.06.01, 02:39
          Gość portalu: sin napisał(a):

> Perła samotnie przeciwko rojom bolszewików trzymaj się ! Taki los mądrych , że
          > są w mniejszości. Ja będę głosował na tow. Millera. Chcę żeby ich zwycięstwo
          > było kompletne.

A to ci dopiero wsparcie!! "Trzymaj się stary, ale ja zagłosuję na tych, co
          wygrają!" Ha, ha !!! Są dwie możliwości: 1) schizofrenia (wariant optymistyczny);
          2) oportunizm (wariant realistyczny) No, no, jeśli tak jak sin postąpią wszyscy
          prawicowcy, to, mój Perło, zostaniesz się jak ten Gary Cooper w "W samo południe"
          tyle, że w życiu nie bywa raczej happy endów.

PS. Przepraszam, zapomniałem o Luce. No tak, zostanie was dwóch.

• Gość: Róża Re: sin - wymarzony sojusznik IP: 212.160.135.* 08.06.01, 08:26
            luzer napisał(a):

> Gość portalu: sin napisał(a):
            >
            > > Perła samotnie przeciwko rojom bolszewików trzymaj się ! Taki los mądrych
            > , że
            > > są w mniejszości. Ja będę głosował na tow. Millera. Chcę żeby ich zwycięst
            > wo
            > > było kompletne.
            >
            > A to ci dopiero wsparcie!! "Trzymaj się stary, ale ja zagłosuję na tych, co
            > wygrają!" Ha, ha !!! Są dwie możliwości: 1) schizofrenia (wariant optymistyczny
            > );
            > 2) oportunizm (wariant realistyczny) No, no, jeśli tak jak sin postąpią wszyscy
            >
            > prawicowcy, to, mój Perło, zostaniesz się jak ten Gary Cooper w "W samo południ
            > e"
            > tyle, że w życiu nie bywa raczej happy endów.
            >
            > PS. Przepraszam, zapomniałem o Luce. No tak, zostanie was dwóch.
            >
            >

A ja?
            • Gość: bykk Re: sin - wymarzony sojusznik IP: *.chello.pl 08.06.01, 15:01
              a o mnie zapomniałeś?
              Klecha wysłał mnie do klasztoru,ale tam powiedzieli,że bykków nie przyjmują.
              Natomiast Klechów potrzebują
              pozdrawiam
            • Gość: tyu Re: Do roztrzepanego Luzera IP: *.BMJ.net.pl 08.06.01, 19:13
              Gość portalu: Róża napisał(a):

> luzer napisał(a):
              > PS. Przepraszam, zapomniałem o Luce. No tak, zostanie was dwóch.
              >
              >
              > A ja?

Luzer, sklerotyku, jak można! Zapomniałeś o tym, co najpiękniejsze w “PRL”?!
              • luzer Re: Do roztrzepanego Luzera 08.06.01, 22:36

> Luzer, sklerotyku, jak można! Zapomniałeś o tym, co najpiękniejsze w “PRL
                > ”?!

Biję się w piersi aż dudni! No, mea maxima culpa, ale już to, chociaż częściowo
                naprawiłem!
          • luzer Re: Do Róży i Bykka (z Alamo) 08.06.01, 15:42
            No, moi mili, nie zostało mi nic innego, jak się pokajać - będzie Was czworo.
            Przepraszam. W nowej sytuacji nie będzie to już więc "W samo południe", ale
            raczej "Rio Bravo". Jednak zdania, co do happy endów w takich sytuacjach nie
            zmieniam - zdarzają się głównie w Hollywood".
            Mimo wszystko, czwórka to już coś - możecie zrobić roberka, a Luka z Perłą
            samowtór musieliby grać non stop w wojnę. (chociaż biorąc pod uwagę ich
            militarne zauroczenia, może i woleliby ten drugi wariant? wink)
            • Gość: Róża Re: Do Róży i Bykka (z Alamo) IP: 212.160.135.* 08.06.01, 15:55
              luzer napisał(a):

> No, moi mili, nie zostało mi nic innego, jak się pokajać - będzie Was czworo.
              > Przepraszam. W nowej sytuacji nie będzie to już więc "W samo południe", ale
              > raczej "Rio Bravo". Jednak zdania, co do happy endów w takich sytuacjach nie
              > zmieniam - zdarzają się głównie w Hollywood".
              > Mimo wszystko, czwórka to już coś - możecie zrobić roberka, a Luka z Perłą
              > samowtór musieliby grać non stop w wojnę. (chociaż biorąc pod uwagę ich
              > militarne zauroczenia, może i woleliby ten drugi wariant? wink)

"Rio Bravo" to śliczny film i mogę go oglądać często. Wy wolicie "Złodzieji
              rowerów". I musicie ukraść tandem (z bagażnikiem - bo co pocznie ów trzeci?).

Pzdrw

• luzer Re: Do Róży (z Alamo) 08.06.01, 16:45

> "Rio Bravo" to śliczny film i mogę go oglądać często. Wy wolicie "Złodzieji
                > rowerów".

No właśnie, Różo, znów muszę ubolewać nad twoim prawicowym smakiem: "Złodzieje
                rowerów" to arcydzieło światowej kinematografii, a "Rio Bravo" to jednak (mimo
                Waltera Brennana) dość kiczowate Hollywood.

I musicie ukraść tandem (z bagażnikiem - bo co pocznie ów trzeci?).

Niestety, w przypadku przedłużających się rządów prawicy (a już nie daj Boże,
                dojścia do władzy UPR) chyba przyjdzie większości ludzi (jak Jeanowi Valjeanowi)
                kraść na ulicach.

Pozdrawiam gorąco.

• Gość: tyu Re: Do Róży i Bykka (z Alamo) IP: *.BMJ.net.pl 08.06.01, 19:21

> "Rio Bravo" to śliczny film i mogę go oglądać często.

To zapewne pamietasz graną tam na trąbce "Pieśń o podrzynaniu gardła" autorstwa
                Dimitri Tiomkina?
                1. Tytuł jakoś dziwnie mi się kojarzy z postępowaniem prawicy wobec osób coś im
                winnych.
                2. Nazwisko kompozytora: może to i nie Żyd, ale też takie jakieś...

Czy należycie przemyślałaś swe upodobania?

• Gość: luka Re: Do matematyka Luzera IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.01, 15:59
              luzer napisał(a):

> No, moi mili, nie zostało mi nic innego, jak się pokajać - będzie Was czworo.
              > Przepraszam. W nowej sytuacji nie będzie to już więc "W samo południe", ale
              > raczej "Rio Bravo". Jednak zdania, co do happy endów w takich sytuacjach nie
              > zmieniam - zdarzają się głównie w Hollywood".

Dzięki! Nareszcie przyznałeś, że masz świadomość rychłego zwycięstwa UPR w
              wyborach! Nic tak nie krzepi, jak wyrazy uznania od wroga.

> Mimo wszystko, czwórka to już coś - możecie zrobić roberka, a Luka z Perłą
              > samowtór musieliby grać non stop w wojnę. (chociaż biorąc pod uwagę ich
              > militarne zauroczenia, może i woleliby ten drugi wariant? wink)

Luzer, ja Ci dobrze radzę - jak będziesz któregoś wieczora wracał do domu pustymi
              ulicami, to poproś Perłę albo mnie o eskortę; w razie czego damy odpór
              ewentualnym napastnikom, a Ty pozostaniesz nieskalanym pacyfistą.
              Pozdrawiam
              • luzer Re: Do bodyguarda Luki 08.06.01, 16:57
                Gość portalu: luka napisał(a):

> Dzięki! Nareszcie przyznałeś, że masz świadomość rychłego zwycięstwa UPR w
                > wyborach! Nic tak nie krzepi, jak wyrazy uznania od wroga.

Na Boga, Holmesie, jak na to wpadłeś? (Powiedz, bo naprawdę, nie wiem.
                - z poważaniem, J. Watson)

> Luzer, ja Ci dobrze radzę - jak będziesz któregoś wieczora wracał do domu pusty
                > mi ulicami, to poproś Perłę albo mnie o eskortę; w razie czego damy odpór
                > ewentualnym napastnikom, a Ty pozostaniesz nieskalanym pacyfistą.

Od ładnych paru lat codziennie wracam nocą (jak wiesz, najczęściej zasiadam do
                komputera ok 1. w nocy) pustymi ulicami wraz z moim nieskalanym pacyfizmem i
                jakoś nikt mnie nigdy nie zaczepił. Podejrzewam, że raczej widok dwóch "goryli"
                (przepraszam za określenie, ale wiem, że brzydzisz się obcymi "bodyguardami") za
                plecami mógłby kogoś sprowokować.

Pozdrawiam.

W tytule postu stoi jednak "bodyguard", bo nie chciałem używać publicznie
                słowa "goryl". Jeśli jednak czujesz się dotknięty, to przepraszam.

• Gość: luka Re: Do chrobrego Luzera od maupy luki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.01, 17:12
                  luzer napisał(a):

> Na Boga, Holmesie, jak na to wpadłeś? (Powiedz, bo naprawdę, nie wiem.
                  > - z poważaniem, J. Watson)

Już tłumaczę.
                  Dla Ciebie brak happy endu to dla naszej reakcyjnej czwórki właśnie szczęśliwe
                  zakończenie - UPR dochodzi do władzy!

> Od ładnych paru lat codziennie wracam nocą (jak wiesz, najczęściej zasiadam do
                  > komputera ok 1. w nocy) pustymi ulicami wraz z moim nieskalanym pacyfizmem i
                  > jakoś nikt mnie nigdy nie zaczepił.

Do pierwszego razu...

> Podejrzewam, że raczej widok dwóch "goryli"
                  > (przepraszam za określenie, ale wiem, że brzydzisz się obcymi "bodyguardami") z
                  > a plecami mógłby kogoś sprowokować.

Możesz być pewien, że bym Cię bronił do ostatniego naboju jak niepodległości.
                  Zresztą wystarczy, jak spojrzę na kogoś spod prawicowego łba - od razu podaje
                  tyły.

> W tytule postu stoi jednak "bodyguard", bo nie chciałem używać publicznie
                  > słowa "goryl". Jeśli jednak czujesz się dotknięty, to przepraszam.

Skądże. Aby było po polsku, możesz mnie nazywać "maupą" (licencja J. Fedorowicz
                  ze skeczu o koledze Kierowniku, który postanowił zafundować sobie ochroniarza).
                  Pozdrawiam
                  • luzer Re: To marshal Lucky Luke 08.06.01, 17:30

> Dla Ciebie brak happy endu to dla naszej reakcyjnej czwórki właśnie szczęśliwe
                    > zakończenie - UPR dochodzi do władzy!

Qui pro quo. Chodziło mi o happy end waszej historyjki - obrony prawicowej reduty
                    Ordona czy fortu w Alamo - a nie o happy end in universo.

> Możesz być pewien, że bym Cię bronił do ostatniego naboju...

Dzięki szeryfie. Będę pamiętał.

> Zresztą wystarczy, jak spojrzę na kogoś spod prawicowego łba - od razu podaje
                    > tyły.

No to po co Ci spluwa, bazyliszku???...

> Aby było po polsku, możesz mnie nazywać "maupą" (licencja J. Fedorowicz
                    > ze skeczu o koledze Kierowniku, który postanowił zafundować sobie ochroniarza).

Dawno już tego nie słyszałem. Nawet nie wiem, że jest już nowa wersja. Jak się
                    tam przedstawia sytuacja polityczna: czy kolega Kierownik nie przemalował się na
                    katolicką prawicę? A kolega Kuchmistrz to teraz jaka orientacja? Rozumiem ,że
                    kolega "Federowicz" to oczywiście zdrowa prawica?

Pozdrawiam.

• Gość: luka Re: To marshal Lucky Luke IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.01, 09:58
                      luzer napisał(a):

> Qui pro quo. Chodziło mi o happy end waszej historyjki - obrony prawicowej redu
                      > ty Ordona czy fortu w Alamo - a nie o happy end in universo.

Wiem, o co Ci chodziło. Stąd moja radość.
                      Pisz lepiej: "Okopy Św. Trójcy".

> > Zresztą wystarczy, jak spojrzę na kogoś spod prawicowego łba - od razu pod
                      > aje tyły.
                      >
                      > No to po co Ci spluwa, bazyliszku???...

Na okoliczność przewagi liczebnej przedstawicieli elektoratu Twojej opcji
                      politycznej (prawicowcy nie napadają przechodniów, wolą dochodzić do zamożności
                      własną pracą) - jak ich będzie zbyt wielu, nie zdążę zerknąć na każdego...

> Dawno już tego nie słyszałem. Nawet nie wiem, że jest już nowa wersja.

Jaka nowa? Stara - p. Fedorowicz przedstawił sytuację, kiedy tow. Miodowicz był
                      jednocześnie członkiem Biura Politycznego i szefem OPZZ. Dyskusja tow. Miodowicza
                      z OPZZ z tow. Miodowiczem z BP w lustrze zwalała z nóg. Jeżeli sobie życzysz,
                      mogę Ci przesłać cały skecz.

Pozdrawiam, moja miła Whitney.
                  • Gość: tyu Re: Do Luki - nocnej mary IP: *.BMJ.net.pl 08.06.01, 19:25

> Dla Ciebie brak happy endu to dla naszej reakcyjnej czwórki właśnie szczęśliwe
                    > zakończenie - UPR dochodzi do władzy!

Luka, noc idzie, nie strasz!
    • Gość: JK Re: SLD na PEWNO zwycięży w wyborach ! IP: 217.153.50.* 08.06.01, 16:38
      Niech żyje i rozkwita tow. Lenin walikita. Niech żyje nam tow. Stalin co usta
      słodsze miał od malin. Jest jeszcze taka piosenka: "... ja myślałam, że to
      śmieci, że to bydło drogą leci a to sowieeeci, sowieeeci,,... schowaj zegarek,
      schowaj zegarek, sktyj go skryj". Ładne, co ? Może i te czasy wrócą towarzyszu ?
      • Gość: sin Re: Piosenka Luzera IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.01, 21:57

"Zielenią się łany zboża i lipa czerwono zakwita,
        Wszystkiego tego byś nie miał gdyby nie Chruszczow Nikita!,
        Zielenią się łany zboża i słychać gdzieś ptaków trele
        O jaki piękny jest świat ze związkiem radzieckim na czele"....

Luzer i sp. zdarli sobie na tym gardło.
        • Gość: tyu Re: Czkawka sina IP: *.BMJ.net.pl 11.06.01, 22:03
          Po pierwsze: pomyliłeś wątki, ale nienawiść podobno
          zaślepia. Wtedy, istotnie, łatwo czegoś nie dojrzeć.

Po drugie: gdybyś chciał się trochę wysilić i więcej
          czytać. to wiedziałbyś, jakiego byka strzeliłeś. W
          przyszłości takie koncepty adresuj np. do mnie. To też
          będzie byk, ale jednak mniejszy.
    • Gość: Indris Re: SLD na PEWNO zwycięży w wyborach a co dalej ? IP: *.ibspan.waw.pl 08.06.01, 20:01
      Sytuacja jest w pewnej mierze analogiczna do 1989 (nie wiem kto pamięta, ale ja i owszem). Rządu
      p. Buzka naród ma prawie tak samo dosyć, jak wtedy komuny. W 89' mówiono, że nawet krowa by
      wygrała gdyby była na zdjęciu z Wałęsą. Mazowiecki był tak popularny jak Izaura. A rok potem ?
      Przegrał z Tymińskim (kto pamięta, kto to był ?). Czy szykuje się powtórka ? Z największym Perły i Luki
      przeproszeniem pozwolę sobie przypomnieć powiedzenie (raz jeszcze przepraszam) Marksa, że
      historia powtarza się jako farsa. Co będzie, gdy do Millera & Co ludzie się rozczarują tak jak do
      Mazowieckiego ? Oto jest pytanie !
      • Gość: mariusz Re: SLD na PEWNO zwycięży w wyborach a co dalej ? IP: *.tnt2.san-francisco3.ca.da.uu.net 09.06.01, 00:04
        Witam, przeczytalem z uwaga Wasze wypowiedzi i jezeli pozwolicie ja dodam swoja
        opinie. Jako wielki przeciwnik SLD i wszystkiego , co jest zwiazane z komuna
        zycze tym pajacom druzgocacego zwycieztwa we wrzesniowych wyborach (bede w
        Polsce i jezeli tylko bede mogl sam oddam glos na czerwonych)dlaczego? poniewaz
        bedzie to poczatek konca "harcerstwa" w wydaniu komuny. miller bedzie pierwszym
        ktoremu spoleczenstwo (ktore go wybierze)zalozy stryczek i to szybciej anizeli
        sie tego wszyscy spodziewamy i bedzie to jeden z radosniejszych dni mojego
        zycia. Tak wiec czerwone kakrocze walczcie do ostatniej kropli krwi..... .
        bardzo serdeczne pozdrowienia mariusz
        • Gość: sin Re: SLD na PEWNO zwycięży w wyborach a co dalej ? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.01, 22:08
          Wizja Mariusza jest optymistyczna. Bardziej realna jest jednak taka, że Miller&
          Co znajdą sposób na trwałe oszustwo, które przetrwa niejedną kadencję. Mimo
          wielkiej niechęci jaką darzę całe to pseudolewicowe towarzystwo budzą we mnie
          podziw ich socjotechniczne sztuczki i brak hamulców w ich stosowaniu. Ufam, że
          stare demokracje znają cały arsenał odgrzewanych dziś przez czerwonych
          chwytów, na które już nikogo tam nie kupią, ale w Polsce jest jeszcze na nie
          popyt. W całkiem realnym pesymistycznym wariancie komuna porządzi kilkadziesiąt
          lat zanim ludzie się połapią, że coś nie tak.
          • Gość: mariusz Re: SLD na PEWNO zwycięży w wyborach a co dalej ? IP: *.tnt2.san-francisco3.ca.da.uu.net 12.06.01, 01:55
            Witaj Sin. Niestety musze sie z Toba zgodzic. Jak powiadala moja
            prababcia "pozyjemy , zobaczymy...". Ciekawie sformuowana opinia. Serdecznie
            pozdrawiam mariusz.
          • luzer Re: SLD na PEWNO zwycięży w wyborach 12.06.01, 02:02
            Gość portalu: sin napisał(a):

> W całkiem realnym pesymistycznym wariancie komuna porządzi kilkadziesiąt
            > lat...

No to - gdzie tu pesymizm? wink)

• Gość: tyu Re: SLD na PEWNO zwycięży w wyborach IP: *.BMJ.net.pl 12.06.01, 07:51
              Tak, sin, ucz się od Luzera i zawsze szukaj jasnej strony życia! Teraz, przez
              przypadek, właśnie ją znalazłeś, choć wydaje ci się, że jest inaczej. A za
              kilkadziesiąt lat to może nawet wykluje się w Polsce coś-tam warta prawica?
              • luzer Re: SLD na PEWNO zwycięży w wyborach 13.06.01, 23:55
                Gość portalu: tyu napisał:

> A za kilkadziesiąt lat to może nawet wykluje się w Polsce coś-tam warta prawica?

Oj, Tyu, Ty to jak się już zagalopujesz...

• Gość: Zbych I zabierze się z nami do Unii ! IP: 155.158.215.* 13.06.01, 15:22
      • Gość: mały Re: I zabierze się z nami do Unii ! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.01, 21:02
        Jest OK.
    • Gość: xxx Re: SLD na PEWNO zwycięży w wyborach ! IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 14.06.01, 20:26
      I dobrze! Niech porządzi!!! Dobrze mu to zrobi. Przecież wszyscy oczekują na
      cud. Pracować tak jak za PRL, a żyć jak w USA!!!
    • Gość: xxx Re: SLD na PEWNO zwycięży w wyborach ! IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 14.06.01, 21:55
      I dobrze! Niech porządzi!!! Dobrze mu to zrobi. Przecież wszyscy oczekują na
      cud. Pracować tak jak za PRL, a żyć jak w USA!!!
    • Gość: Maverick Re: SLD na PEWNO zwycięży w wyborach aby Polska dogoni 3-ci swiat w IP: *.houston-18-19rs.tx.dial-access.att.net 14.06.01, 22:06
      NEDZY. Lewusostwo to szarancza, ktora nie ma racji bytu.
      • Gość: Vist SLD na PEWNO zwycięży w wyborach ! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.06.01, 23:21
        Gość portalu: Maverick napisał(a):

> NEDZY. Lewusostwo to szarancza, ktora nie ma racji bytu.

C'est la vie.
      • Gość: Maverick Re: SLD i caly ten socjalizm to wielka bzdura i bajka IP: *.houston-18-19rs.tx.dial-access.att.net 14.06.01, 23:27
        aby jesc trzeba pracowac, aby konkurowac trzeba miec wyobraznie i znalesc rynki
        na swoje produkty. Lewusy nigdy niczego produkowac nie umialy a boja sie
        pracowitych indywidualistow ze beda miec wiecej od nic. Niby wyksztalcona
        choplota a nie wie jak sie robi pieniadze, papierek czerwony (magister czy
        inzynier)a kibel brudny. Numer jeden Lewus Kwach i cala szesza lewych raczek
        mysli ze manna z nieba sama poleci.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka