Dodaj do ulubionych

trochę o nas

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 19:56
POZNAJMY SIĘ- czyli rzecz o galbie

Szanowne koleżanki i koledzy. Wielu z nas „funkcjonuje” tu, na Forum
Aktualności od wielu, wielu lat. Niektórzy z nas, mogą powiedzieć ,że znają
się jak łyse konie, bądź z samych tylko dyskusji forumowych , lecz w
niektórych przypadkach rozszerzonych o rozmowy emailowe, a czasami nawet o
spotkania w realu.
Moja obecność na forum, wynikała nie tylko z potrzeby prowadzenia dyskusji,
ale miała dwa inne cele. Jednym z nich była chęć poznania
człowieka „zasłoniętego kurtyną wirtualności”. By móc lepiej poznać i
scharakteryzować niektórych z nas, często sięgałem po prowokację i sposób
przedstawiania własnych poglądów, stojących w całkowitej sprzeczności z
własnym „ja”. Wielu celowo drażniłem, próbując odkryć w nim to co jest jego
walorem i to zło, które maskuje otoczony parawanem anonimowości. Chciałem
zobaczyć sprzeczności jakie siedzą w człowieku -tym prawdziwym, ukrytym oraz
tym na „zewnątrz”- tym na pokaz.
Czy mi się to udało? Sam nie wiem. Istnieje tu wielość osobowości, istnieje
różnorodność psychik...Nie będę dalej rozszerzał moich wywodów, bo myślę , ze
zostałem wystarczająco zrozumiany. Podam wynik mojej pracy w odniesieniu do
jednego z nas. Czy trafne są moje spostrzeżenia, czy trafny jest wynik mojej
pracy zobaczcie sami. Mogę tylko powiedzieć za Emilem Fackenheimem, że „...im
bardziej człowiek zbliża się do koncepcji wyjaśnienia, tym bardziej
przekonuje się, ze poznanie nie jest możliwe”.
Obserwuj wątek
    • Gość: seperator Re: trochę o nas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 19:58
      Mam prawo się mylić, ocena moja może być nietrafna, ale spróbuję podać wynik
      mojej pracy. Dotyczyć będzie ona jednego z bardziej znanych tu forumowiczów-
      galby. Oto ona:

„Postencefalopatyczny moralny kretyn, często obdarzony sprytem i
      błyskotliwością. Jest niezwykle zręcznym i pomysłowym kłamcą, pozbawionym
      wszelkich moralnych i altruistycznych uczuć. Nie zna ani wstydu, ani
      wdzięczności, okazując złośliwą niegodziwą radość wobec niepowodzenia innych..
      Jest zimnym egoistą, podłym, niegodziwym impertynentem, którego cechują
      gwałtowne wybuchy, czyny kryminalne, mitomania, okrucieństwo i oszustwo,
      złośliwe denuncjacje, ekstatyczne stany osobowości. Posiada skłonność do
      kłamstwa i konfabulowania na temat doznanych przygód, możliwości i własnej
      wartości oraz do symulowania i oszukiwania.”

• Gość: golibroda Re: trochę o nas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 20:19
        smile)))))))))))))) hihihihihihi
      • Gość: jacek#jw Re: trochę o nas IP: *.toya.net.pl 27.12.04, 20:22
        A czemu to Galbie tyle uwagi poświęciłeś?

Pozdr / Jacek
        • Gość: seperator Re: trochę o nas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 20:24
          jakbym poswięcił idiocie5040 , to bys też zadał takie pytanie-prawda

s-r
          • Gość: silesius funkulo Re: trochę o nas IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 20:26
            > s-r

Jestes tego pewien, Slimaczku?
            • Gość: tangens Re: trochę o nas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 20:27
              jestem pewien krabiku
              • Gość: silesius funkulo Re: trochę o nas IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 20:30
                Gość portalu: tangens napisał(a):

O, to juz roz(s)trojenie jazni!
                • Gość: seperator Re: trochę o nas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 20:31
                  chyba z tobą jest placuś coś nie tak...
                  • Gość: silesius funkulo Re: trochę o nas IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 20:34
                    OK, wystarczy juz tych reminescencyj. Beat it.
          • Gość: jacek#jw Re: trochę o nas IP: *.toya.net.pl 27.12.04, 20:32
            Ale nie napisałes o idiocie5040, więc ni możesz sprawdzić. Czym zawinił Galba?

pozdr / Jacek
            • Gość: seperator Re: trochę o nas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 20:34
              ktoś tu napisał , ze charakterystyka pasuje do ciebie.trudno wszystkim dogodzic.

s-r
              • Gość: jacek#jw Re: trochę o nas IP: *.toya.net.pl 27.12.04, 20:35
                Nie ktoś, tylko Ty.

Pozdr / Jacek
                • Gość: seperator Re: trochę o nas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 20:36
                  nie siepie ci sie w główce?

s-r
                  • Gość: jacek#jw Re: trochę o nas IP: *.toya.net.pl 27.12.04, 20:37
                    Nie. Mnie też tyle czasu poświęciłeś co Galbie?

Pozdr / Jacek
                    • Gość: seperator Re: trochę o nas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 20:39
                      skoro mówisz, ze mu dorównujesz, przyjmnij tą charakterystyke też jak swoją

s-r
                      • Gość: darmozjadttt Re: trochę o nas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 20:42
                        ty saturator, odczep się od jacusia, on jest równy galbie
                      • Gość: jacek#jw Re: trochę o nas IP: *.toya.net.pl 27.12.04, 20:42
                        Projekcje są pierwszą oznaką jełopowatości. Nie wypowiadałem się na temat owej
                        charakterystyki.

Pozdr / Jacek
                        • Gość: seperator Re: trochę o nas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 20:45
                          ślimaczku tyś upierdliwy jak brezniew. wal sie stary w łeb.

s-r
                          • Gość: jacek#jw Re: trochę o nas IP: *.toya.net.pl 27.12.04, 20:50
                            smile)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

I to Cię tak dotknęło?

Pozdr / Jacek
                            • Gość: seperator jacuś zielone ucho :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.04, 17:14
                              • Gość: jacek#jw Chcesz cukierka? IP: *.toya.net.pl 28.12.04, 19:36
                                smile))))

Pozdr / Jacek
                                • Gość: seperator jacus jestes troche mądrzejszy od galby... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 18:52
                                  ...ale niewiele smile smile) smile))
        • Gość: bolo Re: trochę o nas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 20:26
          opis ten pasuje jak ulał do Galby
        • Gość: brygida Re: trochę o nas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 20:29
          ja jacuś myslałem , że to o tobie
      • xiazeluka Jeśli to "o nas", to... 28.12.04, 10:26
        ...Ty również jesteś "Postencefalopatyczny moralny kretyn..."

A propos - skąd to przepisałeś?
        • Gość: seperator Re: Jeśli to "o nas", to... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.04, 17:12
          luciek ale ty jestes głupi. ciebie nawet psychiatra nie potrafił zmienic

trzym sie palancie
          s-r
          • xiazeluka Bez ściągawki jesteś mało wymowny, saturator 29.12.04, 10:46
            Dopasuję się zatem do Twojego poziomu:

sam jesteś gupi i zawsze o jeden więcej! Palancie.
            • Gość: seperator luciu, a mówił ci kto , że jesteś kopią galby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 18:51
              prseczytaj sobie o galbie- to tak jakbyś o sobie czytał smile) smile)) smile)))
              • xiazeluka Ślimak, siad /nt 30.12.04, 09:54
    • Gość: pollak Ma ktoś buty z twardą podeszwą? _______________ no txt ___________ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.04, 20:01

• Gość: seperator Re: Ma ktoś buty z twardą podeszwą? _____________ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 19:51
        pollikarpie, szukasz by ci ktos dał kopa? szkoda sobie butów brudzic takim jak
        ty obrzydlistwem
    • Gość: andrychów świete słowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 18:56
      galba,luciu, polak i jacek placek- pasuja jak ulał do opisu seperatora
      moze te palantiny sa sobie warci
      • Gość: jacek#jw Świat w oczach dziecka, IP: *.toya.net.pl 29.12.04, 19:09
        znaczy się saturatora smile)))))))))))

Pozdr / Jacek

PS
        Masz tu obiecanego cukierka.
        • Gość: seperator ten świat . to swiat głupców- czyli Twój :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 19:30
          • Gość: jacek#jw Świat jest jeden, Ośle :)))))) IP: *.toya.net.pl 29.12.04, 19:37
            A ja z głupcami mam do czynienia na co dzień.

Pozdr / Jacek

Masz drugiego cukierka.
            • Gość: seperator wasz świat, to nie mój swiat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 19:43
              Wiem , ze masz z głupcami na co dzień- ot głupiec wsród głupców, albo głupiec w
              otoczeniu galby, lucia, polaka- czyli sami swoi

cukiera zezryj sobie sam
            • Gość: edyta Re: Świat jest jeden, Ośle :)))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 19:47
              jacek na kolanach i znikąd pomocy. za chwile zacznie płakać oferma jeden. on
              silny tylko w grupie-palant
              samotnie w dyskusji to zwykłe tchórzliwe zero

Edyta
              • Gość: jacek#jw Re: Świat jest jeden, Ośle :)))))) IP: *.toya.net.pl 29.12.04, 19:56
                No widzę, że się dwoisz i troisz.

Pozdr / Jacek

Ps
                Masz tu całą torebkę cukierków i nie bądź tak dziecinnie honorowy. Pojedz
                sobie, wirtualnie oczywiście smile)))))))))))))))))))))))))))))
                • Gość: edyta Re: Świat jest jeden, Ośle :)))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 19:59
                  nie wiem do kogo pijesz...ja od chamów nie biorę nic

Edyta
                  • Gość: jacek#jw Re: Świat jest jeden, Ośle :)))))) IP: *.toya.net.pl 29.12.04, 20:07
                    Do nikogo nie piję, tylko daję ci cukierki. Co prawda dla ciebie to chamstwo
                    ale mnie to nie przeszkadza. Tylko nie udław się nimi, tak nachalnie mnożysz
                    się tu smile))).

Pozdr / Jacek
        • Gość: papilotka o galbie to piękna piosenka, o gabie i jego kolesi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 19:40
          dopisze kilka zwrotek, zrobie melodię i będzie "Ballada o kretynach"
    • Gość: seperator jacuś widze , ze jestes lubiany tu na Fa :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 19:57
      musisz byc niezła gnida
      skoro masz taka tu opinie
    • Gość: babariba widzę , ze o osłach tu rozmowa _______NT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 20:01
    • Gość: seperator jacuś widzę , ze bez kolesi jestes zerem_NT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 20:02
    • Gość: gretchen on czy z kolesiami, czy bez- zawsze jest zerem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 20:05
    • Gość: józef_ zawadzki Re: trochę o nas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.04, 04:14
      Zapomniałeś seperator o debilce gini i kretynie siedem
    • Gość: obserwator ja się dawno z tego F wycofałem-sentyment został IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.04, 04:22
      To stało sie juz smietnisko zboczków umysłowych. takich jak:
      gini
      xiazeluka
      galba
      siedem 5040
      jacek#
      perła
      pollak
      nurni
      ......
      Mógłbym tu wymienić jeszcze kilku, ale po co- sami wiemy.
      Ci z którymi mozna było dyskutować, prowadzić spory, już dawno stąd odeszli.
      Zostali wyszczuci przez zwykłych chamów, którzy teraz pławia się w własnym G.
      Z łezką wspomina się dawne czasy. Oj z łezką.

obserwator
    • Gość: wypatrywacz Re: trochę o nas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.04, 19:23
      Najwieksi nienormalni na Fa to:
      Durni- wdziera sie do obych skrzynek
      gini-pomocnica durniego
      pollak - zwykły donosiciel
      galba-kapus i donosiciel
      jacej#- ot zwykły głupek
      xiązeluka - taka sobie wredna szmata
      siedem5040- głupek z tarnowskich gór
      perła - jw tylko z Lublina
      i ci którzy poprosza o wpis.

pozdrówka

w