16.01.05, 17:49
www.spam.art.pl/_new/stopLPR/index.htm#
Obserwuj wątek
    • Gość: Krzys52 Re: GLOSNIEJ !!!! . . Asiu . . . :O)) IP: *.proxy.aol.com 16.01.05, 18:32
      "Nawet, jeśli kogoś świadomie zaprosimy do własnego domu to możemy go
      świadomie wyprosić. Żadna kobieta nie jest bezwolnym, przedmiotowym
      inkubatorem."
      .
      ;
      Asiu, jak Ciebie lubie - dlaczego Ty nam dupe zawracasz?

Powiedz Ty to swoim pasozytom w parafii. Udaj sie z tablica i kilkoma tegimi
      chlopakami do towarzystwa, pod kurie biskupia, albo inna placowke watykanskiej
      agetnury i miarowo poruszaj w gorze ta tablica - od prawa do lewa i znowu.

To nie my odpowiedzialni jestesmy za ograniczenie praw Twoich oraz praw innych
      kobiet, lecz glownie Twoje Katabasy, oraz ta kretynska religia katolicka.
      Dopiero w dalszej kolejnosci nastepuja parafianie doszczetnie oglupieni przez
      Czarownikow i skretyniali - nazywajacy aborcje morderstwem. Gdy wywrzesz
      skuteczna presje na Nygusow, gdy przedstawisz ich w tak paskudnym swietle na
      jakie tylko zasluguja, to zobaczysz, ze oni sami zaczna namawiac tych debili z
      LPRow, PiSow czy innych ZCh-Now by ci zmodyfikoali swoje poglady na na
      nieusuwalnosc czlowieczenstwa czterokomorkowego.
      Baranina jedynie swych Fryzjerow slucha.
      .
      Pozdrawiam
      K.
    • Gość: patience Re: stop lpr IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.01.05, 23:19
      stoplpr.ezforum.org/

wink
      • marianna.rokita :)))))))) 16.01.05, 23:42
        PAT!

cudne i genialne forumsmile
        czekaj szykuje wlepkesmile

hi hi jak chcesz reklamodawce to daj znac na tamtejszym forum smile
        • Gość: patience Re: :)))))))) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.01.05, 23:49
          postaralam siem. A na dokladke to forum ma nieograniczony transfer. Czyli sie
          nie zawiesi w trakcie uzytkowania z powodu przekroczenia limitu. Latwiej mi
          zrobic forum niz jedna vlepke, taki ze mnie talent artystyczny.
          • marianna.rokita Re: :)))))))) 17.01.05, 00:35
            smile
            Forum jest naprawde genialne!!!

U mnie odwrotnie wymyslic 10 projektow wlepek na papierze - 10 min roboty.
            Pzrelozyc na jezyk komputerowy 10 godzin smile)))))

• Gość: stop takie "wyproszenie" IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.05, 00:03
      nazywa się morderstwo, nie chciałabym być gościem w twoim domu, larwo
      • Gość: Krzys52 Re: takie "wyproszenie" IP: *.proxy.aol.com 17.01.05, 00:50
        "nazywa się morderstwo, nie chciałabym być gościem w twoim domu, larwo"
        .
        ;
        O jej, nowy kretyn na naszym F. smile) Dodry wieczor Kretynie Stop.
        Brzmisz mlodo ale za to z poglosem, co dobytnie swiadczy o wymozdzeniu cie
        przez tych pedofilow. Bardzo mi przykro znalezc w tobie niepelnowartosciowa
        osobe ludzka, przy ktorej 'polglowek' albo 'szympans' bez watpienia brzmi
        dumniej.

Zatem gdyby aborcja miala byc morderstwem to grozilaby za nia kara porownywalna
        z kara za kazde inne morderstwo. Tymczasem kobieta nie jest za to karana wcale,
        a lekarz raczej symbolicznie.
        Czy widzisz teraz w jakiego balona zrobily cie te twoje autorytety moralne?
        Wystawiaja cie na posmiewisko, doskonale wiedzac, ze mowisz bzdury z ktorymi
        przeciez sami sie nie zgadzaja. Bardzo zakichana jest dola katola sad
        Nie wstyd ci?!
        .
        Sprobuj do swojej mamusi zwrocic sie per "larwo".
        • Gość: stop Re: takie "wyproszenie" IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.05, 01:21
          nie dam się wciągnąć z tobą w pyskówkę, nikt mnie nie wymóżdżał, nikt mnie nie
          nawracał, taka jest moja moralność i stanowi ona mój kapitał. Nie powołuj się
          pochopnie na prawo, bo ono bywa zaskakujące. Nie bajdurz o czterech komórkach,
          bądź nmiej zaklamany. O kobiecie można mówić, że jest matką, rodzicielką, można
          też, że jest inkubatorem, jeśli tak się podoba. Natura w odróżnieniu do ciebie
          nie jest cyniczna i tak to ułożyła. Przekonania religijne nie mają tu nic do
          rzeczy, liczy się moralność lub jej brak i tyle
          • Gość: . ILE masz niechcianych i chcianych dziatek? I czy IP: *.range81-156.btcentralplus.com 17.01.05, 03:04
            robiles test na plodnosc oraz zaburzenia potencji?
          • Gość: Krzys52 Ile komorek ma miesieczny embrion? IP: *.proxy.aol.com 17.01.05, 06:46
            Bo wielkoscia siega do ok. 7 milimetrow.
            Ile komorek ma 3 miesieczny plod, ktory nie moze stac sie czlowiekiem gdyz nie
            zyczy sobie tego kobieta(?) Nie wiesz ile? - to ci powiem: CZTERY

Siegasz po nieuprawnione i krzywdzace sformulowania to badz przygotowany na
            odplate ta sama moneta. Jest wiele sytuacji zyciowych jak najbardziej
            uprawniajacych kobiete do podjecia decyzji o aborcji. Niektore z nich akceptuje
            takze twoj kosciol, oraz twoje prawo. Jak najbardziej arbitralnie akceptuje, i
            wyznacza sztuczne granice. Rownie dobrze moglyby byc postawione w innym
            miejscu. Nie wyzywaj wiec ludzi od mordercow skoro zielonego pojecia nie masz
            co to znaczy znalezc sie w butach wielu z nich.

Twoje przekonania religijne maja bardzo duzo "do rzeczy" albowiem swoich
            pogladow nie wymyslles sobie sam, lecz uksztaltowano je za ciebie oraz dla
            ciebie. A natura jest znacznie cyniczniejsza niz sobie wyobrazasz - ona nie ma
            zadnych uczuc. Takze w stosunku do dziewczynki ktorej ciaza zawiazala sie w
            wyniku gwaltu na niej jej wlasnego ojca, nagminnie brutalizujacego ja na
            codzien. Natura nie zatrzyma dzielenia sie komorek poczetego zycia, tylko
            dlatego, ze powstalo w wyniku gwaltu. Tylko my mozemy podjac te decyzje, gdyz
            mamy uczucia i portrafimy empatowac z pokrzywdzonymi przez los ludzmi plci
            zenskiej. Przynajmniej niektorzy z nas - ktorzy niejestesmy psychopatami.
            Szkoda ze stac cie wylacznie na pyskowki. Moze dowiedzialbys sie czegos
            interesujacego w spokojnej i rzeczowej rozmowie.
            • Gość: stop Re: Ile komorek ma miesieczny embrion? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 10:03
              Czwarty tydzień :

Ciało zarodka jest oddzielone od pęcherzyka żółtkowego, zgięte sierpowato.
              Pojawiają się zawiązki kończyn. Tworzy się łożysko. Serce zaczyna bić
              rozdzielają się jego przedsionki. Rozpoczyna się proces krwiotworzenia w
              pęcherzyku żółtkowym. Jelito pierwotne daje uwypuklenie zawiązków wątroby i
              trzustki., rozszerza się w miejscu przyszłego żołądka. Z przedniego jelita
              uwypukla się zawiązek tchawicy i płuc.
              Tworzy się śródnercze. Powstają trzy pierwotne pęcherzyki mózgowe. Na głowie są
              widoczne płytki oczne i uszne.
              Wejście do macicy
              W czwartym dniu po zapłodnieniu zarodek dociera do jamy macicy. Na tym etapie
              jest to już kulisty twór złożony z około 100 komórek ułożonych wokół
              wypełnionego płynem wnętrza. Ciągle jest on zbyt mały, by można go było
              dostrzec gołym okiem. W ciągu kolejnych kilku dni zarodek przemieszcza się
              swobodne we wnętrzu macicy.
              Implantacja
              Pod koniec trzeciego tygodnia zapłodnione jajo zaczyna zagnieżdżać się w błonie
              śluzowej, która wyściela wnętrze macicy. Proces ten nazywamy implantacją. A gdy
              zarodek zdoła silnie przylgnąć do podłoża, proces implantacji jest zakończony.
              Komórki zewnętrznej ścianki zarodka wnikają w ścianę macicy za pomocą wypustek
              i łączą się z naczyniami krwionośnymi matki. To z nich właśnie tworzy się
              następnie łożysko. Z niektórych komórek powstaje pępowina i błony płodowe
              ochraniające dziecko. Komórki wewnętrzne rozdzielają się na trzy warstwy
              komórkowe, zwane listkami zarodkowymi, z których powstają różne części ciała
              dziecka.

Piąty tydzień:

Głowa powiększa się i zawiązuje się twarz. Na zawiązkach kończyn zaczynają
              pojawiać się dłonie i stopy. Pojawiają się w sercu przegrody które zaczynają
              dzielić serce na prawe i lewe oraz kształtują się przegrody poprzeczne komorowo-
              przedsionkowe. Zaczyna się rotacja żołądka, jelito środkowe tworzy pętlę
              pozazarodkową. Powstaje przegroda moczowo-odbytowa. Tworzą się płaty
              płuc.Widoczne też stają się zawiązki gruczołów płciowych i zewnętrznych
              narządów płciowych. Powstaje pięć pęcherzyków mózgowych. Tworzą się soczewki
              oczu i pęcherzyki uszne. Pojawia się tkanka chrzęstna szkieletu oraz tkanka
              mięśniowa.

"szkoda że stać cię wyłącznie na pyskówki, może dowiedziałbyś się więcej"
              albo lepiej wsadź sobie kawałek drewna w paszczę, zanim z wś ciekłości
              odgryziesz sobie rękę
              • terenia.nasweter Re: Ile komorek ma miesieczny embrion? 17.01.05, 18:09
                W dzisiejszym dodatku kulinarnym publikujemy przepisy na różnego rodzaju
                kotlety. Znajdą w nim Państwo nie tylko propozycje dań mięsnych, lecz także np.
                kotletów z fasoli, kapusty, serowych w sezamie czy rybnych, a nawet z kaszy
                gryczanej. Wszystkie przepisy nadesłała pani Maria Kunach.
                Zwracamy się także do Państwa z prośbą o przysyłanie własnych wypróbowanych i
                ciekawych przepisów. Będą one publikowane w "Naszym Dzienniku", służąc
                wzbogaceniu menu wszystkich naszych Czytelników.
                • Gość: ewa8 Czy chcesz wykorzystać embriony? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 18:20
                  ???!
              • gretshen Re: Ile komorek ma miesieczny embrion? 17.01.05, 23:40

A pod jakim to elektronowym mikroskopem musiales ogladac te 7 mm embriona by
                widziec az tyle???
                A czy widziales tez siusiaczka, czy tez moze cipke (taka maciupka oczywiscie, z
                tyciutkimi wloskami)? smile)
                • Gość: kkk Re: Ile komorek ma miesieczny embrion? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.05, 23:54
                  twojej myśli nie widać na żadnym czujniku gretszen,
                  • Gość: Krzys52 Re: Ile komorek ma miesieczny embrion? IP: *.proxy.aol.com 19.01.05, 03:42
                    Gość portalu: kkk napisał(a):

twojej myśli nie widać na żadnym czujniku gretszen,
                    .
                    ;;
                    Twoja natomiast widac na wszystkich. Ta mysl to skanownie skryptow z katechezy,
                    w czesci dot. walski kk z prawami ludzi dodecydowania o sobie.

Rozumiem, ze zbieznosc adresu 'kkk' z adresem 'stop', w tym akurat watku jast
                    najzupelniej przypadkowa. surprised))

Ja nie literowke ci wytykalem, lecz zdenerwowanie smile)

• Gość: Krzys52 Przynajmniej jestes pracowity - lubie takich :)) IP: *.proxy.aol.com 18.01.05, 04:24
                "szkoda że stać cię wyłącznie na pyskówki, może dowiedziałbyś się więcej"
                albo lepiej wsadź sobie kawałek drewna w paszczę, zanim z wś ciekłości
                odgryziesz sobie rękę"
                ;
                ;;;
                Dizeki za porade.Widze ze oblatany nie tylko po embrionach jestes - na drewnie
                takze sie znasz. Acha, z "wś ciekłości" pisze sie razem. Jesli ma sie w paszczy
                kawalek drewna. Zastanow sie. Moze jednak zachowasz dla siebie ten klocek...

Pochwalilem cie w tytule, bo mnie nie chcialoby sie skanowac tyle tekstu z
                podrecznika do katechezy.
                Mam tu przed soba uniwersytecki podrecznik do bilogii "BIOLOGY The Unity And
                Diversity of Life", zawierajacy piekny rozdzial poswiecony pierwszym stadiom
                rozwoju tego co powstalo z polaczenia spermy oraz owum. Rozdzial konczy sie na
                porodzie. Z mojego skorzystac nie moge gdyz bylo to dawno i nieprawda smile), a w
                dodatku takich swinskich ilustracji to wtedy do podrecznikow nie wstawiali
                jeszcze.
                Czy widziales kiedys cos co mialo 7 mm dlugosci. OK niech bedzie ze i
                szerokosci - dam ci fory - choc embriony raczej nie bywaja kwadratowe. Zatem
                taki kwadratowy embrion o powierzchni 49 mm2 to niewiele mniej niz pol mojego
                paznokcia - paznokcia czlowieka przecitnego, za jakiego sie uwazam. Na fotce z
                siedmiomilimetrowym czlowiekiem nie potrafilbym zidentyfikowac jakiegokolwiek
                znajomego ksztaltu. A musisz wiedziec ze to piekne i kolorowe zdjecie - z 10cio
                krotnym powiekszeniem tych 7 mm.

Obok znajduje sie fotka z dziesieciokrotnym powiekszeniem embrionu 5cio
                tygodniowego, ktory po tygodniu urosl do 12 mm. Gdyby nie bylo pod nia
                informacji to za cholere nie domyslibly sie co to jest.

Oczywisie wierza, ze niedlugo podrzucisz nam tu na F. fotografie czlowieka
                jeszcze w na etapie oddzielnie funkcjonujacych pierwotnych komurek. Pokazesz
                wskaznikiem jakis farfocel albo niteczke o z duma oanajmisz wszystkim, ze to
                jest wlasnie fragment materialu genetycznego odpowiedzialnego za pozniejszy
                rozwoj mozgu a wiec swiety to fragment, itd. Po czym znow zaczniesz czestowac
                mnie ta swoja tarcica.smile)

Na koniec dziewiatego tygodnia fetus w dalszym ciagu nie daje sie
                zidentyfikowac jako cos czlekoksztaltnego. Moze to byc mysz albo jaszczurka,
                czy cos... Moze tez czlowiek. Tylko jakie ma to znaczenie dla osoby ktora
                przezywa tragedie gdyz nie chce miec dziecka. W ciaze zas zaszla w
                okolicznosciach o ktorych lepiej nie wspominac (w dalszym ciagu nie odniosles
                sie do mojego wczesniejszego tekstu, w zamian serwujac jakis przepisany chlam,
                ktory w dodatku nie jest dla mnie zadna rewelacja - ja jakiejs mysli
                oczekiwalem od ciebie, a otrzymalem prezentacje umiejetnosci obslugi skanera).
                Mialem nadzieje, ze spotkalem w tobie istote przepelniona uczuciami, przez co
                polemika nabierze kolorow. Niestety znow trafil mi sie francuski klucz. sad

Tu nie chodzi o zadne techniczne historie, bo czlowiek, jesli chcesz wiedziec
                moze pojawic sie przed zaplodnieniem nawet - zrodzic sie w marzeniach dwojga
                ludzi pragnacych tego dziecka i sniacych o nim. Nawet do lozka jeszcze nie
                poszli a ich przyszle dziecko juz zylo. Na dwa lata przed rozwiazaniem.

Odwrotna strona tego medalu jest dziecko niechciane, przy czym czterokomorkowej
                zygocie daleko jeszcze do dziecka - jakies dziewiec miesiecy jej brakuje. A
                niechciane jest oraz nienawidzone byc potrafi gdy tylko ciaza zostanie
                zidentyfikowana. Wtedy embrion ma wlasnie okolo 7 milimetrow. Nie czuje, nie
                oddycha, nie mysli, nie przezywa - po prostu kawalek tkanki o powierzchni 49
                mm. I ty chcialbys rzucic ja przeciwko szczesciu badz jeszcze jednej tragedii
                kobiety. Ktorej moze nie byc stac na jeszcze jedno dziecko, albo/i zwlaszcza z
                tym facetem, ktora targana jest rozterkami z powodow zdrowotnych (fizycznych
                czy psychicznych), ktora czuje i boli ja gdy boli, ktora mysli i tlucze glowa o
                sciane.

Cos ci powiem, a moze podziel sie niniejszym listem ze swoim katecheta -
                wierze, ze jego ruszy. Ty zbyt mlody jestes, a w miejsce na empatie wbito ci do
                glowy jakies bezduszne instrukcje obslugi skanera, i zindoktrynowano w tej
                samej mantrze, ktora bezmyslnie klepie bardzo wiele osob, jak ty, niedojrzalych.

• Gość: stop za to z twojej pracowitości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 08:58
                  nie ma żadnego pożytku, odpuściłbyś sobie i wyspał się to i mózg (w marnym
                  stanie) ciut odpocznie. Literówek mi nie wytykaj, sam je popełniasz -
                  przyganiał ...
                  Pokazałem ci, że o rozwoju człowieka nie masz żadnego pojęcia, nie masz też
                  wiedzy i w innych kwestiach, a co więcej - nie możesz mieć pewności w sprawach,
                  w których tak doktrynalnie się wymądrzasz. Oczywiście z Hannibalem Lecterem
                  można rozmawiać o patologii, bo to zna z empirii, nie warto o etyce - to ślepa
                  uliczka. Nie dorosłeś pryku do współczesności, jesteś skrzywdzonym, pozbawionym
                  radości życia biedaczkiem, zgorzkniałym galernikiem na galerze, więc kołek w
                  zęby i do wiosła, naprzód, nie dla ciebie słoneczko świeci
                  • Gość: Krzys52 Decyzja o aborcji Naturalnym Prawem kobiety IP: *.proxy.aol.com 18.01.05, 15:28
                    Dobre, smile))

Widze, ze przegryzles ten kolek i nawet nie zauwazyles. No i wulgarny zrobiles
                    sie jak jakis ksiadz. To dlatego wspomnialem o religii - po czynach ich
                    poznacie. A ty jestes wymozdzony katol, ktoremu wklepano w pien mozgowy cos na
                    ksztalt programu dla cyborga. Nie potrafisz niczego innego bo ewentualny
                    sukces, w podjeciu takowej proby, spowodowalby, ze zepsul bys sie. Styki by ci
                    sie poprzepalaly - w kaftanik by cie ubrali.

Tak zacieklym, zimnym, a obojetnym na ludzka krzywde bydlakiem moze byc
                    wylacznie osoba bardzo religijna. Ty wygladasz mi na taka - nawet kolek
                    potrafiles przegryzc. smile) Nie potrafisz dyskutowac, gdyz ten twoj pedofilny
                    kosciolek uksztaltowal cie tak abys przypadkiem nie sprobowal nawet - moglbys
                    sie zepsuc. Wiesz kim, z psychologicznego punktu widzenia, sa ludzie markujacy
                    zwiazki uczuciowe z czterokomorkowa zygota a jednoczesnie absolutnie
                    niewrazliwi na krzywde drugiego czlowieka - chocby serce przed nimi wyrywal?
                    Powiem ci - to PSYCHOPACI. I ty jestes jednym z nich. Tak zostales
                    uksztaltowany by demonstrowac wylacznie zaprogramowane "uczucia". Bys mogl nie
                    wygladac na psychopate, bys takze mial wrazenie, ze jestes emocjonalna i ciepla
                    ludzka istota. Podczas gdy jestes zwyczajny psychol.
                    Mam nadzieje, ze w miedzyczasie zacisnales zabki chocby na nodze stolowej
                    (zazwyczaj drewno), wiec nie odgryzles sobie jezyka do tej pory. I cos
                    odpiszesz... smile)

Twoje poglady na temat aborcji mozesz miec dla siebie, albo glosic je gdzie
                    tylko chcesz. Gdy jednak w imie swych kretynskich pogladow ublizasz ludziom, bo
                    ublizania nauczyli cie w tym twoim pedofilskim kosciolku, to badz przygotowany,
                    ze oberwie sie zarowno tobie jak i kosciolkowi. Bo jesli chodzi o scislosc to
                    twoj kosciolek odpowiedzialny jest za aktualne prawo antyaborcyjne, oraz za to,
                    ze jestes takim zimnym glupcem, jakim jestes. Ktory jedynie potrafi skanowac
                    strony z jakichs kretynskich koscielnych pisemek oraz, w ramach milosci
                    blizniego, a w imieniu czterokomorkowych zygot, obrzucac polemistow ch..ami
                    (wedlug admina po angielsku mozna). Dlatego twemu kosciolkowi nalezy sie wiecej
                    niz tobie uwagi.

Bez wzgledu na aktualne ograniczenia praw kobiety do decydowwania o losach
                    ciazy pozostanie jej Naturalnym Prawem a wiec niepodwazalnym. Tak jak prawo
                    czlowieka do tego by nie byc niewolnikiem, choc niewolnictwo dosc dlugo
                    funkcjonowalo w historii ludzkosci.

• Gość: stop Re: Decyzja o aborcji Naturalnym Prawem kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 09:13
                      galerniku - nie dla ciebie słońce świeci i nawet tego nie zauważyłeś, miotaj
                      się dalej sam, jesteś tak zakłamany, chaotyczny i ograniczony, szkoda mojego
                      czasu dla ciebie, nasz stare błoto w miejscu zmacerowanych czterech komorek
                      mózgowych, bez odbioru
                      • Gość: Krzys52 Re: Decyzja o aborcji Naturalnym Prawem kobiety IP: *.proxy.aol.com 19.01.05, 15:43
                        O tobie trudno powiedziec czy jestes zaklamany, gdyz jestes po prostu
                        wymozdzony oraz nasaczony przeroznymi kretynizmami (przy okazji: czy ty
                        wierzysz w te wszystkie religijne kretynizmy - te krasnoludki itp., bo jesli
                        tak to ja doprawdy nie wiem dlaczego w ogole rozmawiam z takim ciemniakiem).
                        Nie jestes w stanie zlapac dystansu w stosunku do tego co soba reprezentujesz -
                        a mozesz pochwalic sie wylacznie tym co wyryles na blache z podrecznika do
                        katechezy. "Mysle wiec jestem" nie jest stwierdzeniem ktore dotyczy ciebie.

Cztery komorki zygoty z ciazy niechcianej i odrzucanej przez kobiete - a nie
                        tobie smarku oceniac slusznosc jej decyzji - te cztery komorki to nic wiecej
                        jak kawalek tkanki ktora nalezy usunac. Nak jak wyciska sie pryszcza czy usuwa
                        polip. Te cztery komorki, do konca pierwszego trymestru, to nie jest zaden
                        czlowiek gdy kobieta tego nie chce - to jest wspomniany polip.

Tobie natomiast radze bys udal sie pod jakas klinike ginekologiczna z
                        gromnica , zlapal sie za rece z reszta tych oglupialych dewotek i modlil sie o
                        zdrowie dla siebie. Bys jak najdluzej mogl tam kleczec. Oby na tluczniu. smile)
        • Gość: . Fakt - to KRETYN. Niemniej ze wzgledu na zdrowie IP: *.range81-156.btcentralplus.com 17.01.05, 03:03
          fizyczne tudziez psychiczne "larwy" proponowalbym raczej antykoncepcje nizli
          aborcje (jesli juz to wczesna, przy pomocy pigulki wczesnoporonnej). Pozdrawiam
          i Ciebie, i "larwy"
          • Gość: Krzys52 Jak sam widzisz, nie jest latwa rola pedagoga i IP: *.proxy.aol.com 17.01.05, 06:58
            moralnego autorytetu, zarazem surprised))
            .
            Pozdrawiam
            K.
    • Gość: n0str0m0 ladny link, pejsacizno IP: 202.172.58.* 17.01.05, 10:16
      ale czemu
      nur fur jude?

nostromo
      • terenia.nasweter Re: ladny link, pejsacizno 17.01.05, 18:31
        Gość portalu: n0str0m0 napisał(a):

> ale czemu
        > nur fur jude?
        >
        > nostromo
        Do wielkiej dziecięcej rodziny różańcowej działającej przy Radiu Maryja należy
        już ponad 122 tys. dzieci z 29 krajów świata, ostatnio dołączyły Filipiny i
        Szwajcaria.
      • Gość: . Wszapolska? A myslalem, zes informatyk. I NA CO ci IP: *.range81-156.btcentralplus.com 17.01.05, 18:46
        przyszlo, Pomorski Combacie z 18?
        • patience Re: Wszapolska? A myslalem, zes informatyk. I NA 17.01.05, 23:50
          A tymczasem kto może, niech rzuci hasło znajomym o akcji w internecie STOP LPR.
          • marianna.rokita haslo zostalo rzucone.... 18.01.05, 00:09
            • Gość: n0str0m0 jude pupa zostala sprzedana, paulinko, tanio/nt IP: 202.172.58.* 18.01.05, 04:51
              • Gość: . A do polskiej trzeba doplacac, taka szpetna... IP: *.range81-156.btcentralplus.com 18.01.05, 15:30
    • Gość: Krzys52 Powiedziala co wiedziala i czym predzej poleciala IP: *.proxy.aol.com 19.01.05, 15:45
      a za nia pozostale sroczki...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka