Dodaj do ulubionych

Jestem głupia

25.01.05, 17:31

Obserwuj wątek
    • Gość: czarna_owca Re: Jestem głupia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 17:43
      Agnieszko, co Ty opowiadzasz, jesteś bardzo oryginalną dziewczyną. I na swój
      sposób -hihihih- mądrą. smile)))) Miałam pochwalić Ciebie za świetna sygnaturkę,
      skąd ją wytrzasnęłaś? smile)))))))))

czarna_owca

ps, Tak nie możesz o sobie mówić, bo w depersję wpadniesz.
      • a.adas Ty Czarna Owco jesteś specyficznie czarna? 25.01.05, 17:50

• Gość: czarna_owca Re: Ty Czarna Owco jesteś specyficznie czarna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 18:05
          a.adas dlaczego napisałeś, że specyficznie czarna? Myślisz, że karakuły???
          Agnieszkę tylko podtrzymuję na duchu smile)))))))))

czarna_owca
          • gini Re:Co raz ciekawsze watki na FA 25.01.05, 18:14
            Brawa dla pani Agnieszki czekamy na nastepny watek.
          • a.adas Re: Ty Czarna Owco jesteś specyficznie czarna? 25.01.05, 18:55
            Z zycia Forum:

W stadzie czarnych owiec czarna owca jest albinosem...
            smile))
            • tomek.giebultowicz Opowiesc o czarnej owcy ratującej życie 25.01.05, 19:16
              Przed laty pewien młody i pełen zapału misjonarz (jednego z wyznań
              chrześcijańskich, lecz nie musimy dokładnie określać, którego) działał w pewnej
              afrykańskiej wiosce. Murzyni bardzo go polubili i traktowali jak swojego. Po
              trzech latach jednak doszło do niezwykłego wydarzenia: otóz, jedna z żon wodza
              plemienia urodziła białe dziecko.

Wódz wezwał misjonarza do siebie i groźnym głosem zapytał, co on ma do
              powiedzenia w danej sprawie.

Młodzieniec, czując nóz na gardle, rozpaczliwie szukał w myślach czegoś, co by
              go mogło ocalić. I wtedy wzrok jego przypadkiem padł na trawiasty wzgórek, na
              którym akurat pasły sie plemienne owce. Było ich kilka setek i wszystkie jak
              jeden mąż (jak jeden baran?) białe, a wśród nich jedna jedyna czarna.

Odezwał się więc: "Widzisz, wodzu - dziwne rzeczy się zawsze zdarzają. Popatrz
              na te owce. Zawsze się rodzą białe. A tu, patrz - nagle, ni stąd, ni z owąd, w
              stadzie urodziła sie jedna czarna! Z dziećmi może sie wydarzyć podobnie!"

Gniew z twarzy wodza natychmiast znikł, i zamiast niego pojawił sie wyraz
              silnego zakłopotania. "Wiesz co?" - powiedział po krótkim namysle -
              "Zaproponuję ci taką męską ugodę. Ja zapomnę o tym dziecku, ale ty za to
              obiecasz, że nikomu nie powtórzysz, co mi przed chwila powiedziałes o tych
              owcach, dobrze?"
    • Gość: igor Demokracja zapewnia takie same prawa glupim jak IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 25.01.05, 19:09
      madrym. Nie zapewnia natomiast takich samych rezultatow. Wbrew pozorom kapusie,
      z samego zalozenia, nie lubia konkurencji innych kapusiow, wiec nie licz na ich
      laczenie sie. Potwierdza to jednak Twoja szczera ocene.
    • Gość: Kir Jestem głupia-nieprawda,tylko złośliwa:))) IP: *.lubsza.sdi.tpnet.pl 25.01.05, 19:13
      Jednak złośliwa jesteś i szybciej piszesz niż myślisz.
      Jeżeli to przez mój post to przepraszać tym razem nie mam zamiaru bo nie wolno
      sobie robić "jaj z pogrzebu".Tym właśnie był Twój żart z książkami.Ta Twoja
      sygnaturka dopełniła reszty.Dlatego też i mój opieprz.Może też zareagowałem za
      ostro,zapominając że to FA.
      Jednak to Twój post był tą iskrą,może nie tyle on co ta sygnaturka.
      Przeszło mi już.
      Pozdrawiam
      Kir
      • Gość: czarna_owca Re: Jestem głupia-nieprawda,tylko złośliwa:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 19:25
        > Dlatego też i mój opieprz.

Ona pewnie zrozumiała swój błąd i dlatego tak się skarży na swoją głupotę. A
        sygnaturka, co tam, chce tylko zwrócić na siebie uwagę smile))))))

pozdr

czarna_owca
        • Gość: Kir Re: Jestem głupia-nieprawda,tylko złośliwa:))) IP: *.lubsza.sdi.tpnet.pl 25.01.05, 20:01
          Gość portalu: czarna_owca napisał(a):
          > Ona pewnie zrozumiała swój błąd i dlatego tak się skarży na swoją głupotę. A
          > sygnaturka, co tam, chce tylko zwrócić na siebie uwagę smile))))))
          Owieczko rozumiesz kogoś na tym FA,bo ja przyznam się,że im dłużej jestem tym
          mniej rozumiemsmile))).
          Co do sygnaturki to zgadzam się ale przyznam się też,że wolę takie zwracanie na
          siebie uwagi niż to bardziej "wiodowiskowe" w wykonaniu niektórychsmile)))).
          Z jakiego powodu Agnieszka założyła ten wątek nie mam zielonego pojęcia ale też
          w pewnym sensie czuję się odpowiedzialny za ewentualny "dołek" stąd i mój
          post,aby tamtego znowu tak poważnie nie brała.Miała prawo nie zauważać tego co
          ja widziałem.Zresztą bardzo mało osób zdaje sobie sprawę z konsekwencji
          przemilczania faktów przestępstw i ich sprawców (oczywiście chodzi mi o te
          poważniejsze a nie pieniaczy).To było szczególne bo ludziska nawet nie zdają
          sobie sprawy,że padli ofiarą przestępstwa.Cholera znowu nie na temat.
          Sygnaturka w tamtym wątku już nie była taka niewinna bo miała swoją
          wymowę.Gdzieindziej to i owszem.Co do przekonania tamtej dziewczyny na FA to
          raczej w cuda nie wierzę i przyznam się już teraz szcerze,bałem się trochę że to
          nie jej historia lecz zasłyszana.Wyobrażasz więc sobie jak wyglądałaby jej
          relacja.Z drugiej strony gdyby była prawdziwa,mógł ją czytać jej chłopak lub
          jego znajomi.Chociaż i po tym co napisała mogli ją zidentyfikować jeżeli czytają
          FA.Ale z tego co mi wiadomo to niewiele osób go czyta.
          Pozdrawiam
          Kir
    • sas15 Za to nie wlepiają grzywny. 25.01.05, 19:31
      • Gość: jeep chyba masz racje Agnieszko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 19:36
    • Gość: wikul agnieszka_kolakowska napisał: Jestem głupia IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.01.05, 20:12
      Nie przejmuj sie nie ty jedna/en . Mnie bardziej frapuje dlaczego pokazuje się
      tekst - "agnieszka_kolakowska napisał:"

• Gość: zoolog ślimak być obojniak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 21:26
        Gość portalu: wikul napisał(a):

> Nie przejmuj sie nie ty jedna/en . Mnie bardziej frapuje dlaczego pokazuje
        się tekst - "agnieszka_kolakowska napisał:"

• konread Re: Jestem głupia 25.01.05, 21:33
      Hej, to wczoraj podobno był dzień "największego doła w roku" więc głowa do góry.
      A jeżeli to żadna pociecha, to pomyśl że są głupsi od Ciebie - ale tego
      wytłumaczenia użyj jak już inne zawiodątongue_out
    • wan4 Eeee... nie przesadzaj, gini jest głupsza i co??? 26.01.05, 08:09
      grunt to dobre samopoczucie

wink
      • agnieszka_kolakowska Dziękuje Wam za dobre słowa!!! 26.01.05, 09:28
        Gdybyscie nie wy miałabym dzis przerobany dzień a taksmile))))

wan4 napisał:

> grunt to dobre samopoczucie
        >
        > wink
    • Gość: eros Re: Jestem głupia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 18:28
      Agnieszko
      co u ciebie słychać?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka