Dodaj do ulubionych

Staniszkis ubekiem

IP: *.chello.upc.cz 30.01.05, 20:06

J.S.: Nie. Zeznawałam siedząc w więzieniu, ale po prostu potwierdziłam:
odbyło się u mnie spotkanie itd. Nigdy nie byłam tajnym współpracownikiem. To
jest szok dla osoby, która się tam znajduje.

odbylo sie u niej spotakanie, wiec niech sie nie broni
niech zyje swieta lista z ktorej kazdy sobie moze wyciagac wnioski jakie chce
Obserwuj wątek
    • Gość: oz Re: Staniszkis ubekiem IP: *.avenel01.nj.comcast.net 30.01.05, 20:16
      jeżeli potwierdziła na piśmie dla sb, że u niej odbyło się spotkanie to jest
      czynną współpracowniczką sb. a nie jakąś tam sprzątaczką czy hydraulikiem
      naprawiającym kanalizację w urzędzie wojewódzkim.
      • wahacz a co z paczkowskim 30.01.05, 20:17
        jest na liscie agentow a pracuje w IPN
        • patience jestescie mniej wiecej 100% lepsi od SB 30.01.05, 20:19
          a nawet lepsi od Sady Marynarki Wojennej w Gdyni, ktory w stanie wojennym wslawil sie najwyzszymi wyrokami. Ale nawet oni jakies procesy saadowe robili, dzikusy jedne

wahacz napisał:

> jest na liscie agentow a pracuje w IPN
          • Gość: Blong Re: jestescie mniej wiecej 100% lepsi od SB IP: *.chello.upc.cz 30.01.05, 20:27
            po cholere procesy, starczy lista
            przeciez sedzia lynch byl zawsze najbardziej cywilizowana forma procesow
            a tlumy maja zawsze racje
            • Gość: . I im chamy w takim tlumie bardziej tepe, to tym IP: *.range81-156.btcentralplus.com 30.01.05, 20:29
              bardziej o swej racji przekonane, nawet klonica do lba rozumu im nie wbijesz.
              Zowie sie takich u nas (bo prole sa wszedzie) - "know-alls". I tyle.
      • Gość: Blong no jasne IP: *.chello.upc.cz 30.01.05, 20:22
        kazdy kogo aresztowano czy byl na policji za komuny to ubek, bo ile tego
        podpisal, ile swiadkow jego spotkan z aparatem przemocy
        niech zyja takie listy
        wreszcie odkryjemy prawdziwe dobrodziejstwa lustracji
      • Gość: . Ty jestes normalny? Ciagle cie tylek z zawisci IP: *.range81-156.btcentralplus.com 30.01.05, 20:27
        piecze, ze SB-ecja miala w nosie twoje "informacje" typu: do ktorego miesnego
        wolowe z koscia dzis rzucili? Kolejna zasmarkana "konspira"...
    • Gość: Blong a wildstein sam juz nie wie IP: *.chello.upc.cz 30.01.05, 21:23
      po co ta liste wyciagnal

z jednej strony sie zastanawia czy jej nie upulbicznic w internecie a z drugiej
      ciagle sie broni ze on ja wzial TYLKO dla kumpli dziennkarzy, w celach
      informacyjnych /by pokazac, ze mozna z niej korzystac/

• patience Boi sie, ale za pozno zaczal myslec 30.01.05, 21:27
        Jak rozdal, to i tak pozamiatane.
        • Gość: Spoko "zatroskani" wszystkie chwyty dozwolone dla obrony uboli IP: *.gdynia.mm.pl 30.01.05, 21:31
          "Blong" i "patience" przestraszeni? Wszystkie chwyty dozwolone. Staniszkis nie
          będszie waszym ratunkiem. To ze dała się podejść Żakowskiemu, to nic. Lista na
          CD ROMie. Pewnie się kopiuje. Jak będę miał to dam znać.
          • Gość: Blong a ty yntelygenciku IP: *.chello.upc.cz 30.01.05, 21:33
            mi powiedz, co z tej listy wynika ?
            ze ktos byl ubekiem ? a jak to rozpoznasz ? ja mysle ze ty jestes ubekiem,
            takie zaciecie do badania innych ludzi, zbierania materialow itd. to musi byc
            profesjonalna deformacja
        • Gość: Blong takiej agresywnej histerii jaka widac z dyskusji IP: *.chello.upc.cz 30.01.05, 21:31
          juz dawno nie widzialem
          bronius mi troche przypomina nastolatka, wie ze zrobil cos zle to zaczyna
          wrzeszczec

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka