Dodaj do ulubionych

Intelligenzaktion PiSu

09.07.20, 18:34
PiSowcy! w jaki sposób chcecie zbudować dobrobyt i “drugą Szwajcarię”, kiedy gorliwy pisowski elektorat to przeważnie ludzie bezproduktywni albo wykonujący nie wymagające wykształcenia nieskomplikowane prace? Takie zawody mogą sprawnie od jutra wykonywać ludzie zrekrutowani “z ulicy” w krajach 3 świata, np. Mozambiku czy Burkina Faso.
Za to prawnicy, nauczyciele, lekarze, twórczy inżynierowie to w przytłaczającej większości zdecydowani przeciwnicy PiSu. I tych ludzi się w Polsce zaszczuwa. Etos nauczyciela zeszmaciliście uwłaczającymi zarobkami, sędziów macie za UBeków, lekarzom w trakcie pandemii zaostrzacie odpowiedzialność karną aby czuli się jak pospolici przestępcy. Staracie się aby wypchnąć tych “wykształciuchów” z kraju, podobnie jak tych młodych ludzi, którzy mają w życiu większe ambicje niż praca na kasie bądź zamiatanie ulic (słynne “niech jadą”). Zdziwicie się widząc jak chętnie zachód Europy ich przyjmie, a jeszcze bardziej się zdziwicie, że nikt wykształcony i kreatywny nie przyjedzie do tego ksenofobicznego antyinteligenckiego grajdołka na nich miejsce. Przerażające jak “dobra zmiana” w swoim nadętym amoku niszczy rodzimą inteligencję skuteczniej niż robili to Niemcy w ramach “Intelligenzaktion”. Za wyjątkiem orędowników dobrej, cały świat szanuje swoje elity, swoich “wykształciuchów” i wie, że bez tych ludzi nie da się budować dobrobytu. Także szanowni PiSowcy, nie liczcie, że sami zbudujecie drugą dolinę krzemową, choć byście nie wiadomo ile się modlili. Narastająca buta agresywnego bogoojczyźnianego proletariatu to wyłącznie droga do zbudowania drugiego Mozambiku w sercu Europy.
I nie wycierajcie swoich ust słowami “prawicowi” oraz “narodowi”. Prawica zawsze i wszędzie programowo szanowała rodzime warstwy inteligenckie. A to, że w celu zniszczenia narodu trzeba wpierw zniszczyć jego elity wiedzieli juz w latach 30/40-tych nasi wrogowie zarówno ze wschodu jak i z zachodu.
I rzecz ostatnia: jeszcze przed pandemią dochodziło do tego, że nawet co tydzień zawieszał swoją działalność jakiś szpitalny oddział, co od zakończenia wojny w Polsce było czymś zupełnie niespotykanym. PiSowska głupota jest tak niebotyczna, że zaćmiewa podstawowe instynkty samozachowawcze jej wyznawców. A na co nam lekarze i szpitale?! Dla PiSowca zagadnienia polityki zdrowotnej koncertują się wyłącznie na regularnym robieniu średniowiecznej gównogburzy wokół tematu aborcji.
Obserwuj wątek
    • obrotowy ok. tylko drobna korekta : 09.07.20, 18:46
      kejter1974 napisał:
      > I nie wycierajcie swoich ust słowami “prawicowi” oraz “narodowi”. Prawica zawsz
      > e i wszędzie programowo szanowała rodzime warstwy inteligenckie.

ok. tylko drobna korekta :
      PiS sam siebie nazywa prawica i media tez ich tak nazywaja.

a przeciez to nieprawda.

programowo PiS jest narodowa kato-lewica.

ekonomista.
      • pies.na.czarnych Re: ok. tylko drobna korekta : 09.07.20, 18:52
        Dottore delikatnie zmienia kolor. Już nie chwali pisich przy każdej okazji 😂
        • met_ol Re: ok. tylko drobna korekta : 09.07.20, 18:56
          Jak sam widzisz - zależy gdzie się "obróci" :)
          • pies.na.czarnych Re: ok. tylko drobna korekta : 09.07.20, 19:02
            Oborowy wrócił z randkowego forum dla małolatów i zapomniał się przelobował 🤣
        • obrotowy Re: ok. tylko drobna korekta : 09.07.20, 19:03
          pies.na.czarnych napisała:
          > Dottore delikatnie zmienia kolor. Już nie chwali pisich przy każdej okazji 😂

nigdy ich nie chwale, hloopcze,
          to ze jestem zacieklym wrogiem pro-kapitalistow z PO - nie oznacza, ze jestem zwolennikem PiSu

bo np. zawsze bylem i jestem za mozliwoscia przerywania ciazy do 3-go miesiaca.
          • pies.na.czarnych Re: ok. tylko drobna korekta : 09.07.20, 20:24
            Co to ma wspólnego z kapitalizmem?
      • szwampuch58 Re: ok. tylko drobna korekta : 09.07.20, 19:03
        Helga zapomniales siEm?
    • hordol a cóż ja na to teraz mogę? 09.07.20, 20:04
      że nie mam wykształcenia, nie znam obcych języków, wykonuję nieskomplikowaną pracę i tylko raz w życiu dane mi było być za granicą?
      ponieważ się z tego wyśmiewasz więc tym bardziej muszę głosować na pis
      • margit49 Re: a cóż ja na to teraz mogę? 09.07.20, 20:18
        hordol napisała:

> że nie mam wykształcenia, nie znam obcych języków, wykonuję nieskomplikowaną pr
        > acę i tylko raz w życiu dane mi było być za granicą?
        > ponieważ się z tego wyśmiewasz więc tym bardziej muszę głosować na pis

czyli potwierdzasz - pis to stan umysłu. A umysł można rozwijać, wykształcenie uzupełnić, języków się nauczyć, wyjazd za granicę nie jest czymś nieosiągalnym-a podróże kształcą. Miast tego prezes, który nie ma żadnej wiedzy, objaśnia ci świat.
        • hordol Re: a cóż ja na to teraz mogę? 09.07.20, 20:55
          dziekuję za dobrą radę
      • dwaczarnekoty Re: a cóż ja na to teraz mogę? 09.07.20, 20:35
        To wykonuj swoja nieskomplikowaną pracę, ale nie dokładaj ręki do niszczenia elity, bo to one cie leczą, ksztalca twoje dzieci, zapewniają rozwój wielu dziedzin, ułatwiając ci tym życie.
    • x2468 Re: Intelligenzaktion PiSu 09.07.20, 20:20
      "Prawica zawsze i wszedzie szanowala ..."
      Pinochet to udowodnil ponad wszelka watpliwosc.
      • szwampuch58 Re: Intelligenzaktion PiSu 09.07.20, 20:42
        Prawactwo to chory stan umyslu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka