Dodaj do ulubionych

Prof. Paweł Śpiewak na liście ?!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 08:16
A ja mu tak ufałam !!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: oz Re: Prof. Paweł Śpiewak na liście ?!!!!!!!!!!!!!! IP: *.avenel01.nj.comcast.net 31.01.05, 09:28
      nic dziwnego, zobacz jakie bzdury klapał na spotkaniu z internautami.

wiadomosci.wp.pl/wid,5167753,wiadomosc.html?_err=1&ticket=6950292976919943duNd4FC8wClPBE9IgCxhufD%2FnPnMEtdXlxI%
      2FPUhr3FGRoYB%2Bxzoz8E6lV2vv%
      2FaGfR84JoETMKQVhqg5EaGAiP8rsUa b61ppZthStUcF0qM0f74RT0ektQIbYM womxgap
      • Gość: oz Re: Prof. Paweł Śpiewak na liście ?!!!!!!!!!!!!!! IP: *.avenel01.nj.comcast.net 31.01.05, 09:30
        tu fragment wypowiedzi

Pawel_Spiewak: Można mówić o głębokim spadku przeszłości, o tendencji
        autodestrukcyjnej Polaków
        • Gość: Rozdygotany Tom Re: Prof. Paweł Śpiewak na liście ?!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 10:36
          W TYGODNIKU SB MIAŁA 6 TAJNYCH WSPÓŁPRACOWNIKÓW O PSEUDONIMACH „KIEŁ” [Norbert
          Wawrzyniak, ur. 14.08.1955 r. - abcnet], „NOWAK”, [MAŁGORZATA NIEZABITOWSKA -
          abcnet], „SZUM” [Janusz Chudzyński, ur. 14.05.1955 r. - abcnet], „LIERA” [NA
          RAZIE POD OCHRONĄ IPN - abcnet], „ZYGMUNT” [Jan Bohuszewicz, ur. 24.04.1929 r. -
          abcnet], „BAMBUS” [Krzysztof Forbert, ur. 15.03.1947 r.: NOWa, Interpress, -
          abcnet], „z czego 2 t.w. pozyskanych w b.r. [tj. w 1982- PR] – Szum i Liera”. W
          innych dokumentach SB można jeszcze znaleźć informację o TW „MARII” [NA RAZIE
          POD OCHRONĄ IPN - abcnet]. Bańkowski pisze w swojej notatce z czerwca 1982
          roku, że nie zamierza na tym poprzestać, ma bowiem jeszcze 3 KANDYDATÓW DO
          POZYSKANIA, których nazywa „OPTIMA” [NA RAZIE POD OCHRONĄ IPN - abcnet], „SOWA”
          („AKTUALNIE KIERUJĄCY ZESPOŁEM I POSIADAJĄCY O NIM NAJWIĘCEJ INFORMACJI”wink [NA
          RAZIE POD OCHRONĄ IPN - abcnet], I "KRAKUS" [NA RAZIE POD OCHRONĄ IPN -
          abcnet]. [KTO KIEROWAŁ WÓWCZAS TYSOLEM CHYBA WIEMY - ABCNET].
      • tony.soprano3 Re: Prof. Paweł Śpiewak na liście ?!!!!!!!!!!!!!! 31.01.05, 11:02
        Czy to bliski krewny Wildsteina ?!!!
        • Gość: zaix Czy to nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 11:03
          ty Karolu go prowadziłeś?
    • indris I CO z tego wynika ? 31.01.05, 11:19
      Z tego może wynikać, że:
      1. Był śledzony przez SB jako podejrzany
      2. Był obserwowany przez SB, czy nadaje się na TW i oceniony jako nie nadający
      się.
      3. Był informatorem SB.

Ale z tego NIE wynika, która z tych możliwości zachodzi naprawdę.
      • kpt.ziobro Re: I CO z tego wynika ? 31.01.05, 17:33
        indris napisał:

> Z tego może wynikać, że:
        > 1. Był śledzony przez SB jako podejrzany
        > 2. Był obserwowany przez SB, czy nadaje się na TW i oceniony jako nie
        nadający
        > się.
        > 3. Był informatorem SB.
        >
        > Ale z tego NIE wynika, która z tych możliwości zachodzi naprawdę.
        Skąd wiesz, że był informatorem a nie konfidetem wyższej kategorii. Np. TW ?
    • kotek.filemon Re: Prof. Paweł Śpiewak na liście ?!!!!!!!!!!!!!! 31.01.05, 11:21
      A co wynika z tego, że jest na liście? Jeszcze nic. Ale ludowa inkwizycja już
      miele. Niektórzy dobrze umieją listy czytac. Żeby tylko równie szybko potrafili
      myśleć...
      • tony.soprano3 Re: Prof. Paweł Śpiewak na liście ?!!!!!!!!!!!!!! 31.01.05, 11:24
        Rozdygotany chyba ma rację :

240 000 kapusiów i to nie koniec ?!!!!!!!!!!!!!!!!!

W TYGODNIKU SB MIAŁA 6 TAJNYCH WSPÓŁPRACOWNIKÓW O PSEUDONIMACH „KIEŁ” [Norbert
        Wawrzyniak, ur. 14.08.1955 r. - abcnet], „NOWAK”, [MAŁGORZATA NIEZABITOWSKA -
        abcnet], „SZUM” [Janusz Chudzyński, ur. 14.05.1955 r. - abcnet], „LIERA” [NA
        RAZIE POD OCHRONĄ IPN - abcnet], „ZYGMUNT” [Jan Bohuszewicz, ur. 24.04.1929 r. -
        abcnet], „BAMBUS” [Krzysztof Forbert, ur. 15.03.1947 r.: NOWa, Interpress, -
        abcnet], „z czego 2 t.w. pozyskanych w b.r. [tj. w 1982- PR] – Szum i Liera”. W
        innych dokumentach SB można jeszcze znaleźć informację o TW „MARII” [NA RAZIE
        POD OCHRONĄ IPN - abcnet]. Bańkowski pisze w swojej notatce z czerwca 1982
        roku, że nie zamierza na tym poprzestać, ma bowiem jeszcze 3 KANDYDATÓW DO
        POZYSKANIA, których nazywa „OPTIMA” [NA RAZIE POD OCHRONĄ IPN - abcnet], „SOWA”
        („AKTUALNIE KIERUJĄCY ZESPOŁEM I POSIADAJĄCY O NIM NAJWIĘCEJ INFORMACJI”wink [NA
        RAZIE POD OCHRONĄ IPN - abcnet], I "KRAKUS" [NA RAZIE POD OCHRONĄ IPN -
        abcnet]. [KTO KIEROWAŁ WÓWCZAS TYSOLEM CHYBA WIEMY - ABCNET].
      • niezlomny.prawicowiec Re: Prof. Paweł Śpiewak na liście ?!!!!!!!!!!!!!! 31.01.05, 12:38
        kotek.filemon napisał:

> A co wynika z tego, że jest na liście? Jeszcze nic. Ale ludowa inkwizycja już
        > miele. Niektórzy dobrze umieją listy czytac. Żeby tylko równie szybko
        potrafili
        >
        > myśleć...
        >

Umieszczenie Śpiewaka profesora na liście to objaw zwierzęcego antysyjonizmu !
    • henrykkreuz Gdzie jest ta lista? 31.01.05, 13:59
      Gdzie jest ta lista w necie?
      Dzięki z góry.
      • Gość: Hanka Re: Prof. Paweł Śpiewak na liście ?!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 14:12
        A ja Go tak kochałam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • zen16 A mnie zawsze wydawał sie niewyraźny 31.01.05, 14:37
          Niech udowodni że jest niewinny. Wildstain to fajny gość. Narobił im
          zamieszania.
          • magdusia93 Re: A mnie zawsze wydawał sie niewyraźny 31.01.05, 14:41
            zen16 napisał:

> Niech udowodni że jest niewinny. Wildstain to fajny gość. Narobił im
            > zamieszania.

W dodatku rudy, obleśny i wstydzi się przyznać, że chodzi na Twardą.
            • Gość: Hanka Re: A mnie zawsze wydawał sie niewyraźny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 17:00
              magdusia93 napisała:

> zen16 napisał:
              >
              > > Niech udowodni że jest niewinny. Wildstain to fajny gość. Narobił im
              > > zamieszania.
              >
              > W dodatku rudy, obleśny i wstydzi się przyznać, że chodzi na Twardą.

A co miałby robić na tej Twardej ?!
              • Gość: debbie Re: A mnie zawsze wydawał sie niewyraźny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 17:34
                Twardnieć.
                • bronek.bronek Re: A mnie zawsze wydawał sie niewyraźny 01.02.05, 08:33
                  To co z tego, że jest ortodoksyjnym. To jego sprawa.
                  A że rudy i wredny ?

PS
                  U kogo był na uchu ?!
                  • magdusia93 Re: A mnie zawsze wydawał sie niewyraźny 01.02.05, 11:26
                    bronek.bronek napisał:

> To co z tego, że jest ortodoksyjnym. To jego sprawa.
                    > A że rudy i wredny ?
                    >
                    > PS
                    > U kogo był na uchu ?!

?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                • antoni.goczal Re: A mnie zawsze wydawał sie niewyraźny 02.02.05, 14:07
                  Gość portalu: debbie napisał(a):

> Twardnieć.
                  Jemu podobno nigdy nie stanął.
          • kropekuk Niech UDOWODNI ze jest niewinny... 01.02.05, 13:50
            Sorki, a toto wg. jakiego prawa?
            • krystian71 Re: Niech UDOWODNI ze jest niewinny... 01.02.05, 20:04
              takiego prosto z Guantanamo
              Badz wyrozumialy,gosc sie przejezyczyl
              Niech zazada opublikowania zawartosci swojej teczki
              • kropekuk Nie, moj drogi - gosc sie nie przejezyczyl... 01.02.05, 21:28

• terenia.nasweter Re: A mnie zawsze wydawał sie niewyraźny 01.02.05, 18:16
            zen16 napisał:

> Niech udowodni że jest niewinny. Wildstain to fajny gość. Narobił im
            > zamieszania.
            Ale to oba zydy !
    • kropekuk QA ja sie nie dziwie - SB musiala za nim chodzic.. 01.02.05, 13:48

• kpt.ziobro Pedały, czy co ... ? 01.02.05, 14:04
        • kropekuk Gorzej; smutne pedaly... 01.02.05, 14:38

• indris Paweł Śpiewak NIE znajduje się... 01.02.05, 18:58
      ...na liście, przynajmniej tej, która jest w sieci.
      • zen16 W takim razie jestem rozczarowany. Słaba ta lista. 01.02.05, 21:27
        Mnie też .urwa nie ma. I jak sie zmieni, jak udowodnie swoje zasługi?. Teraz
        liczę tylko na aneks. Jak następny ...stein opublikuje.
        • magdusia93 Śpiewak jest pod swoim prawdziwym nazwiskiem. nt 02.02.05, 11:33
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka