patience 07.02.05, 13:29 No co moze byc takiego waznego, ze wicepremier decyduje sie odejsc z SLD? Z podanego nizej linku wynika, ze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patience ciag dalszy rozrywki czyli strzyzenie owiec:)))) 07.02.05, 13:47 Jak lewica i prawica budują IV RP - pisze Mirosław Czech ZOBACZ TAKŻE • Jerzy Hausner oddał legitymację SLD (07-02-05, 09:49) serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,34591,2531220.html?as=1&ias=3 Miroslaw Czech - Unia Wolnosci. Zobacz takze: SLD. Komentarz do teczek. My tu sie zajmujemy prawica, a lewica komentuje. Paradowska proponuje obstawic Giertycha i Mlodziez Wszypolska. Wicepremier Hausner oddaje legitymacje partyjna w obronie Kieresa, a Miroslaw Czech z UW wyraza pretensje do Jerzego Urbana, za to, ze spowodowal postepujacy upadek SLD nazywajac ich "organizacja przestepcza" oraz doradza jak SLD ma wystawiac kandydatow. A raczej cala lewica. No, widac, ze w tej ekipie jedyny mozg sie znajduje w glowie Michnika. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Hausner i GW obroncy Kieresa? Hihi 07.02.05, 22:17 Zdecydowane hi hi Kandydat lub szef,ktorego popieraja wszyscy musi miec cos za uszami...... Co ma ? Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Na kieresa 07.02.05, 22:22 Lewica i prawica zgodnie bronia Leona nie wazne, czy to Kaczor czy Sierakowska nie chrzczona Wszyscy ci i moral fraszki bedzie z jednej beczki Kieres trzyma przeciez teczki..... Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Na kieresa II 07.02.05, 22:33 I tak trwa poparcie dla popierajacego pogon za cieniem i zabawa w chowanego i nikt tu pierwszy nie pociagnie za zawleczke bo Kieres ma teczki a ubecja posiada na niego tez teczke.... Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Na kieresa II 07.02.05, 22:39 Prosze łópszejmie. Rozumiem,ze mam wystawic fakture???? ))))))))))))))))))))))))))))) ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Na kieresa II 07.02.05, 22:40 Ty mi!!? Toz ja ci robie reklame, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Na kieresa II 07.02.05, 22:44 Hi hi Powiem szczerze,ze jak jakas gazeta chce moje zdjecie, placi mi za to slono, chocby napisala,ze jestem najwspanialsza na swiecie Przyznam szczerze,ze do radia i telewizji nie chodze za darmo, chocby byla to dla mnie reklama. Ot metoda Ivany Trump, ktorej majatek mam zamiar kiedys miec No ale dobra. Bierz fraszkie, flaszkie, fiszkie, i spisuj ta dzielo.W ramach nadzwyczajnej promocji masz gratis Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Na kieresa II 07.02.05, 22:57 marianna.rokita napisała: > No ale dobra. Bierz fraszkie, flaszkie, fiszkie, i spisuj ta dzielo.W ramach > nadzwyczajnej promocji masz gratis a ja bez flaszki i fiszki to skopiuję i zabieram ) z góry dziękuję czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
patience Adas zaczal macic czy nie zadazyl naprostowac? 08.02.05, 21:11 Czy Tadeusz Mazowiecki, Władysław Frasyniuk, Jerzy Hausner i Zbigniew Religa zbudują nowe centrum? Na razie Hausner odszedł z SLD. Informacje o planach budowy nowego centrum, nowej lewicy lub nowej centrolewicy krążą od dawna. Wczoraj politycy nacisnęli pedał gazu Wszystko zaczęło się od porannej deklaracji wicepremiera Jerzego Hausnera w Radiu TOK FM. - Od tygodnia nie jestem w SLD - oświadczył niespodziewanie. - moje drogi z Sojuszem się rozchodziły, rozchodziły, aż się wreszcie rozeszły - tłumaczył Janinie Paradowskiej. ... Hausner otrzymuje tymczasem kolejne oferty współpracy. - Jeśli wicepremier chciałby odbudowywać z nami wiarygodność polskiej lewicy, to będziemy bardzo szczęśliwi - oświadczył wczoraj wicemarszałek Tomasz Nałęcz z SdPl. Budowę nowego centrum proponuje jednak Hausnerowi Unia Wolności. Według naszych informacji wicepremier jest o krok od jej przyjęcia. Finalizuje rozmowy z liderem UW Władysławem Frasyniukiem oraz byłym przewodniczącego tej partii Tadeuszem Mazowieckim, który gotów jest wrócić do czynnej polityki. Uczestniczą w nich także wicepremier w rządzie Jerzego Buzka Janusz Steinhoff i senator Zbigniew Religa. serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,34513,2538252.html Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Adas zaczal macic czy nie zadazyl naprostowac 08.02.05, 22:37 Niesety poza tym,ze Wladek jest bardzo przystojny i ma w domu dwa koty nie widze w nim innych walorow.Szczegolnie po sprawie Kaucza. No moze poza tym jeszcze, ze umie dac w dziub O Relidze nie wspominam, bo byla jego rzeczniczka, jak startowal do Senatu.... Wiec przemilcze. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Adas zaczal macic czy nie zadazyl naprostowac 08.02.05, 22:43 wyrazy wspolczucia glebokiego... Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Adas zaczal macic czy nie zadazyl naprostowac 08.02.05, 23:26 a zebys wiedziala.... w swojej ksiazce mam obszerny rozdzial na ten temat mialam wtedy 21 lat. Wspolpracowalam ze slaskim SKL.M.in robilam dla nich debaty dla mlodziezy,robilam gazete,produkowalam sie w ich Centrum Kreowania Liderow,ktore sama wczesniej skoczylam.Jednak zawsze z w UW No i... gdy Religa oswiadczyl ze bedzie kandydowac do Senatu poparla go Unia. Wiec trudno bylo o lepsza kandydatke na rzeczniczke,bo znalam i SKL na wylot i UW na wylot. Wspolpraca z Religa byla bardzo ciezka. Nie wspominam go zle, ale... trudno bylo mi sie z nim dogadac.Spoznial sie, nie odbieral telefonow ze sztabu,zapominal itd. Ponadto,gdy niespodziewanie oswiadczyl,z sie wycofuje majac duze wieksze poparcie niz niejaki Graczynski z SLD opadly nam lapy.Nikt nie znal realnego powodu wycofania sie Religii. Pamietam jak bylismy wsciekli.Obydwie partie wydaly kupe pieniedzy na kampanie. itp.itd mimo iz Religa to w sumie samograj. Gdy widze bylych czlonkow SKL i obecnych UW smiac mi sie chce okrutnie,bo kazdy mna pytanie, czy panna marianna byla waszym rzecznikiem nabiera wody w usteczka. No ale o tym wszystkim w ksiazce Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Adas zaczal macic czy nie zadazyl naprostowac 08.02.05, 23:32 Wspominki pewnie beda poczytne i dochodowe, ale poza ksiazka spytam po kiego ch..a im rzecznikowalas? Religa to lekarz, ale polityczny kretyn, na dokladke chyba niezbyt zdolny do samooceny. Wystawianie kogos takiego to samoboj. To nie Religa winien, tylko ci, co takiego goscia zasysaja do czegos, do czego sie nie nadaje. Caly czas mnie dreczy pytanie czy tam w ogole ktos wie do czego komorki szare sluza? To znaczy jak widzisz co wyprawiaja, to sie mozesz domyslec, czy i co mysla. Taki skrajny poziom amatorszczyzny, ze raczej nalezaloby od nich uciekac z krzykiem... Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Adas zaczal macic czy nie zadazyl naprostowac 08.02.05, 23:51 Wladzio ma 3 szare komorki ale tak jak mowilam walory ma nieco inne.Np .urode Gdyby byl brzydki to bym suchej nitki na nim nie zostawila. Co do Religi, rzecznikowalam i nie zaluje, bo takiej szkoly nigdy bym nie miala jak wlasnie z nim.Z reszta mloda bylam Chociaz i teraz wiekiem nie grzesze. Pat,dzieki temu rzecznikostwu poznalam mojego pierwszego i mojego drugiego,czyli obecnego. Czyz to nie wystarczajacy powod? Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Adas zaczal macic czy nie zadazyl naprostowac 09.02.05, 00:06 Bo ja wiem? Nic nie mam przeciw twoim bylym i obecnym, ale mnie strasznie nudzi hmmm nie powiem co, bo nie chce byc nieuprzejma dla nieobecnych. Ta UW to jedna wielka katastrofa umyslowa. Szkoda ze nie mozesz obejrzec Alika, powiedzial mniej wiecej w tym samym kierunku co ten Czech w artykule w gw. Wypadaloby zapytac czy tam w ogole ktokolwiek pyta quo vadis? czy tez poprzestaja na pytaniu co bede jadl dzisiaj na kolacje? Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Adas zaczal macic czy nie zadazyl naprostowac 09.02.05, 02:02 Alez Pat mnie to tez nudzi.... Do tego stopnia,ze wole byc Rokita Zdecydowanie jest weselej Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Adas zaczal macic czy nie zadazyl naprostowac 09.02.05, 02:29 > Zdecydowanie jest weselej a na pewno doroslej i bardziej rozumnie))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Adas zaczal macic czy nie zadazyl naprostowac 09.02.05, 02:44 Hi hi doroslej to moze jest ale czy bardziej rozumnie? Moze tak. Ale tylko w tym sensie,ze a jestem troche inna Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Adas zaczal macic czy nie zadazyl naprostowac 09.02.05, 00:03 patience napisała: > Religa to lekarz, Wiesz parę lat temu, gdy jeżdziłam do pewnej kliniki na Sląsk,to znajomy lekarz (u nas wszystko po znajomości sie załatwia) opowiadał, że kardiochirurg często niedomaga na "goleń'. Ot taka prezydencka niegroźna dolegliwiść doskwiera tym naszym politykom i lekarzom! A moze niedouk lekarz zazdrościł kariery i takie plotki rozsiewał??/)) czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Adas zaczal macic czy nie zadazyl naprostowac 09.02.05, 00:12 hihi. Moze to i goleniowa dolegliwosc... Ale mnie osobiscie poraza, jak widze goscia ktory wyglada na inteligentnego, mowi mniej wiecej poprawna polszczyzna, i ktory rownoczesnie wydaje sie kompletnie utracil zdolnosc do samooceny. Jak mozna przezyc tyle lat i nie wiedziec do czego sie nadaje, do czego nie? Kiedys Krzysio przytaczal dane amerykanskie o ich klerze, ze z badan psychologicznych - dosyc wiarygodnych, bo na zlecenie Vatykanu - wyszlo, ze wiekszosc z absolwentow seminariow dla duchownych w USA to ludzie emocjonaknie i spolecznie niedojrzali. Mam to samo wrazenie w odniesieniu do rozmaitych egzemplarzy klasy politycznej. Nie tylko Religa, ale np. Rokita. Przeciez to polityczne zero. Qrwa nic nie umie. I nawet nie wykazuje staran, zeby cos ze soba zrobic, po prostu nie widzi tego, ze cos z nim nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Adas zaczal macic czy nie zadazyl naprostowac 09.02.05, 00:42 > po > prostu nie widzi tego, ze cos z nim nie tak. ale to jest przypadłość wielu ludzi, niestety mam na mysli Polaków. A zobaczysz co będzie działo się przed wyborami. Partie będą rosły jak grzyby po deszczu, migracja polityków będzie odbywała się na z góry upatrzoną pozycję.Bedzie mnóstwo samozwańców, a każdy z nich będzie ochał i achał. A ludzie wsłuchani w RM bedą potulnie robić co ojciec Rydzyk każe. Oby to moje słowa w gó.. się zamieniły, ale i zacznie wyciszac się sprawa lustracji. Przyjdzie nowa miotła i po swojemu będzie zamiatać i zapomni, że będąc w opozycji była odrzutowcem, bo rządząc stanie się szybowcem. Wspomnisz te słowa, ))))))))) Az się tego boję. czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Patience ! 09.02.05, 02:43 Wzywam zebys nie wyzywala mnie od nieuka i politycznego zera. Znowu mowisz o tym podszywku ? Bede wdzieczna za zaznaczanie Dalam popalic mu posrednio w programie "Ja tylko pytam" Odety Figurskiej w TV 4. Ogladaj emisja 17 lutego o 19.00 Odpowiedz Link Zgłoś