Dodaj do ulubionych

Hausner i GW obroncy Kieresa? Hihi

07.02.05, 13:29
No co moze byc takiego waznego, ze wicepremier decyduje sie odejsc z SLD? Z
podanego nizej linku wynika, ze
Obserwuj wątek
    • patience ciag dalszy rozrywki czyli strzyzenie owiec:)))) 07.02.05, 13:47
      Jak lewica i prawica budują IV RP - pisze Mirosław Czech
      ZOBACZ TAKŻE
      • Jerzy Hausner oddał legitymację SLD (07-02-05, 09:49)

serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,34591,2531220.html?as=1&ias=3
      Miroslaw Czech - Unia Wolnosci. Zobacz takze: SLD. Komentarz do teczek. My tu
      sie zajmujemy prawica, a lewica komentuje. Paradowska proponuje obstawic
      Giertycha i Mlodziez Wszypolska. Wicepremier Hausner oddaje legitymacje
      partyjna w obronie Kieresa, a Miroslaw Czech z UW wyraza pretensje do Jerzego
      Urbana, za to, ze spowodowal postepujacy upadek SLD nazywajac ich "organizacja
      przestepcza" oraz doradza jak SLD ma wystawiac kandydatow. A raczej cala lewica.

No, widac, ze w tej ekipie jedyny mozg sie znajduje w glowie Michnika.
    • marianna.rokita Re: Hausner i GW obroncy Kieresa? Hihi 07.02.05, 22:17
      Zdecydowane hi hi smile
      Kandydat lub szef,ktorego popieraja wszyscy musi miec cos za uszami......
      Co ma ?
    • marianna.rokita Na kieresa 07.02.05, 22:22
      Lewica i prawica zgodnie bronia Leona
      nie wazne, czy to Kaczor czy Sierakowska nie chrzczona
      Wszyscy ci i moral fraszki bedzie z jednej beczki
      Kieres trzyma przeciez teczki.....
      • marianna.rokita Re: Na kieresa II 07.02.05, 22:33
        I tak trwa poparcie dla popierajacego
        pogon za cieniem i zabawa w chowanego

i nikt tu pierwszy nie pociagnie za zawleczke
        bo Kieres ma teczki a ubecja posiada na niego tez teczke....

• patience Re: Na kieresa II 07.02.05, 22:36
          hihi moge wkleic to do bloga?
          • marianna.rokita Re: Na kieresa II 07.02.05, 22:39
            Prosze łópszejmie.
            Rozumiem,ze mam wystawic fakture????

smile))))))))))))))))))))))))))))) )))))
            • patience Re: Na kieresa II 07.02.05, 22:40
              Ty mi!!? Toz ja ci robie reklame, no nie?
              • marianna.rokita Re: Na kieresa II 07.02.05, 22:44
                Hi hi smile
                Powiem szczerze,ze jak jakas gazeta chce moje zdjecie, placi mi za to slono,
                chocby napisala,ze jestem najwspanialsza na swieciesmile
                Przyznam szczerze,ze do radia i telewizji nie chodze za darmo, chocby byla to
                dla mnie reklama.
                Ot metoda Ivany Trump, ktorej majatek mam zamiar kiedys miecsmile

No ale dobra. Bierz fraszkie, flaszkie, fiszkie, i spisuj ta dzielo.W ramach
                nadzwyczajnej promocji masz gratissmile

• owca_czarna Re: Na kieresa II 07.02.05, 22:57
                  marianna.rokita napisała:

> No ale dobra. Bierz fraszkie, flaszkie, fiszkie, i spisuj ta dzielo.W ramach
                  > nadzwyczajnej promocji masz gratissmile

a ja bez flaszki i fiszki to skopiuję i zabieram smile)
                  z góry dziękuję

czarna_owca
    • patience Adas zaczal macic czy nie zadazyl naprostowac? 08.02.05, 21:11
      Czy Tadeusz Mazowiecki, Władysław Frasyniuk, Jerzy Hausner i Zbigniew Religa
      zbudują nowe centrum? Na razie Hausner odszedł z SLD. Informacje o planach
      budowy nowego centrum, nowej lewicy lub nowej centrolewicy krążą od dawna.
      Wczoraj politycy nacisnęli pedał gazu

Wszystko zaczęło się od porannej deklaracji wicepremiera Jerzego Hausnera w
      Radiu TOK FM. - Od tygodnia nie jestem w SLD - oświadczył niespodziewanie. -
      moje drogi z Sojuszem się rozchodziły, rozchodziły, aż się wreszcie rozeszły -
      tłumaczył Janinie Paradowskiej.
      ...

Hausner otrzymuje tymczasem kolejne oferty współpracy. - Jeśli wicepremier
      chciałby odbudowywać z nami wiarygodność polskiej lewicy, to będziemy bardzo
      szczęśliwi - oświadczył wczoraj wicemarszałek Tomasz Nałęcz z SdPl. Budowę
      nowego centrum proponuje jednak Hausnerowi Unia Wolności. Według naszych
      informacji wicepremier jest o krok od jej przyjęcia. Finalizuje rozmowy z
      liderem UW Władysławem Frasyniukiem oraz byłym przewodniczącego tej partii
      Tadeuszem Mazowieckim, który gotów jest wrócić do czynnej polityki. Uczestniczą
      w nich także wicepremier w rządzie Jerzego Buzka Janusz Steinhoff i senator
      Zbigniew Religa.

serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,34513,2538252.html
      • marianna.rokita Re: Adas zaczal macic czy nie zadazyl naprostowac 08.02.05, 22:37
        Niesety poza tym,ze Wladek jest bardzo przystojny i ma w domu dwa koty nie
        widze w nim innych walorow.Szczegolnie po sprawie Kaucza.
        No moze poza tym jeszcze, ze umie dac w dziub smile

O Relidze nie wspominam, bo byla jego rzeczniczka, jak startowal do Senatu....
        Wiec przemilcze.
        • patience Re: Adas zaczal macic czy nie zadazyl naprostowac 08.02.05, 22:43
          wyrazy wspolczucia glebokiego...
        • marianna.rokita Re: Adas zaczal macic czy nie zadazyl naprostowac 08.02.05, 23:26
          a zebys wiedziala....
          w swojej ksiazce mam obszerny rozdzial na ten temat sad

mialam wtedy 21 lat. Wspolpracowalam ze slaskim SKL.M.in robilam dla nich
          debaty dla mlodziezy,robilam gazete,produkowalam sie w ich Centrum Kreowania
          Liderow,ktore sama wczesniej skoczylam.Jednak zawsze z w UW smile
          No i... gdy Religa oswiadczyl ze bedzie kandydowac do Senatu poparla go Unia.
          Wiec trudno bylo o lepsza kandydatke na rzeczniczke,bo znalam i SKL na wylot i
          UW na wylot.
          Wspolpraca z Religa byla bardzo ciezka. Nie wspominam go zle, ale... trudno
          bylo mi sie z nim dogadac.Spoznial sie, nie odbieral telefonow ze
          sztabu,zapominal itd.
          Ponadto,gdy niespodziewanie oswiadczyl,z sie wycofuje majac duze wieksze
          poparcie niz niejaki Graczynski z SLD opadly nam lapy.Nikt nie znal realnego
          powodu wycofania sie Religii. Pamietam jak bylismy wsciekli.Obydwie partie
          wydaly kupe pieniedzy na kampanie. itp.itd mimo iz Religa to w sumie samograj.

Gdy widze bylych czlonkow SKL i obecnych UW smiac mi sie chce okrutnie,bo kazdy
          mna pytanie, czy panna marianna byla waszym rzecznikiem nabiera wody w usteczka.

wink

No ale o tym wszystkim w ksiazce smile

• patience Re: Adas zaczal macic czy nie zadazyl naprostowac 08.02.05, 23:32
            Wspominki pewnie beda poczytne i dochodowe, ale poza ksiazka spytam po kiego
            ch..a im rzecznikowalas? Religa to lekarz, ale polityczny kretyn, na dokladke
            chyba niezbyt zdolny do samooceny. Wystawianie kogos takiego to samoboj. To nie
            Religa winien, tylko ci, co takiego goscia zasysaja do czegos, do czego sie nie
            nadaje. Caly czas mnie dreczy pytanie czy tam w ogole ktos wie do czego komorki
            szare sluza? To znaczy jak widzisz co wyprawiaja, to sie mozesz domyslec, czy i
            co mysla. Taki skrajny poziom amatorszczyzny, ze raczej nalezaloby od nich
            uciekac z krzykiem...
            • marianna.rokita Re: Adas zaczal macic czy nie zadazyl naprostowac 08.02.05, 23:51
              Wladzio ma 3 szare komorki ale tak jak mowilam walory ma nieco inne.Np .urodesmile
              Gdyby byl brzydki to bym suchej nitki na nim nie zostawila.

Co do Religi, rzecznikowalam i nie zaluje, bo takiej szkoly nigdy bym nie miala
              jak wlasnie z nim.Z reszta mloda bylamsmile Chociaz i teraz wiekiem nie grzesze.
              Pat,dzieki temu rzecznikostwu poznalam mojego pierwszego i mojego
              drugiego,czyli obecnego. Czyz to nie wystarczajacy powod? wink
              • patience Re: Adas zaczal macic czy nie zadazyl naprostowac 09.02.05, 00:06
                Bo ja wiem? Nic nie mam przeciw twoim bylym i obecnym, ale mnie strasznie nudzi
                hmmm nie powiem co, bo nie chce byc nieuprzejma dla nieobecnych. Ta UW to jedna
                wielka katastrofa umyslowa. Szkoda ze nie mozesz obejrzec Alika, powiedzial
                mniej wiecej w tym samym kierunku co ten Czech w artykule w gw. Wypadaloby
                zapytac czy tam w ogole ktokolwiek pyta quo vadis? czy tez poprzestaja na
                pytaniu co bede jadl dzisiaj na kolacje?
                • marianna.rokita Re: Adas zaczal macic czy nie zadazyl naprostowac 09.02.05, 02:02
                  Alez Pat mnie to tez nudzi....
                  Do tego stopnia,ze wole byc Rokitasmile
                  Zdecydowanie jest weselejsmile

• patience Re: Adas zaczal macic czy nie zadazyl naprostowac 09.02.05, 02:29
                    > Zdecydowanie jest weselejsmile
                    a na pewno doroslej i bardziej rozumniesmile)))))))
                    • marianna.rokita Re: Adas zaczal macic czy nie zadazyl naprostowac 09.02.05, 02:44
                      Hi hi doroslej to moze jest ale czy bardziej rozumnie?

Moze tak. Ale tylko w tym sensie,ze a jestem troche inna smile
            • owca_czarna Re: Adas zaczal macic czy nie zadazyl naprostowac 09.02.05, 00:03
              patience napisała:

> Religa to lekarz,

Wiesz parę lat temu, gdy jeżdziłam do pewnej kliniki na Sląsk,to znajomy lekarz
              (u nas wszystko po znajomości sie załatwia) opowiadał, że kardiochirurg często
              niedomaga na "goleń'. Ot taka prezydencka niegroźna dolegliwiść doskwiera tym
              naszym politykom i lekarzom! A moze niedouk lekarz zazdrościł kariery i takie
              plotki rozsiewał??/smile))

czarna_owca
              • patience Re: Adas zaczal macic czy nie zadazyl naprostowac 09.02.05, 00:12
                hihi. Moze to i goleniowa dolegliwosc... Ale mnie osobiscie poraza, jak widze
                goscia ktory wyglada na inteligentnego, mowi mniej wiecej poprawna polszczyzna,
                i ktory rownoczesnie wydaje sie kompletnie utracil zdolnosc do samooceny. Jak
                mozna przezyc tyle lat i nie wiedziec do czego sie nadaje, do czego nie? Kiedys
                Krzysio przytaczal dane amerykanskie o ich klerze, ze z badan psychologicznych -
                dosyc wiarygodnych, bo na zlecenie Vatykanu - wyszlo, ze wiekszosc z
                absolwentow seminariow dla duchownych w USA to ludzie emocjonaknie i spolecznie
                niedojrzali. Mam to samo wrazenie w odniesieniu do rozmaitych egzemplarzy klasy
                politycznej. Nie tylko Religa, ale np. Rokita. Przeciez to polityczne zero.
                Qrwa nic nie umie. I nawet nie wykazuje staran, zeby cos ze soba zrobic, po
                prostu nie widzi tego, ze cos z nim nie tak.
                • owca_czarna Re: Adas zaczal macic czy nie zadazyl naprostowac 09.02.05, 00:42
                  > po
                  > prostu nie widzi tego, ze cos z nim nie tak.

ale to jest przypadłość wielu ludzi, niestety mam na mysli Polaków. A zobaczysz
                  co będzie działo się przed wyborami. Partie będą rosły jak grzyby po deszczu,
                  migracja polityków będzie odbywała się na z góry upatrzoną pozycję.Bedzie
                  mnóstwo samozwańców, a każdy z nich będzie ochał i achał. A ludzie wsłuchani w
                  RM bedą potulnie robić co ojciec Rydzyk każe. Oby to moje słowa w gó.. się
                  zamieniły, ale i zacznie wyciszac się sprawa lustracji. Przyjdzie nowa miotła i
                  po swojemu będzie zamiatać i zapomni, że będąc w opozycji była odrzutowcem, bo
                  rządząc stanie się szybowcem. Wspomnisz te słowa, smile))))))))) Az się tego boję.

czarna_owca
                • marianna.rokita Patience ! 09.02.05, 02:43
                  Wzywam zebys nie wyzywala mnie od nieuka i politycznego zera.
                  Znowu mowisz o tym podszywku ?
                  Bede wdzieczna za zaznaczanie smile

Dalam popalic mu posrednio w programie "Ja tylko pytam" Odety Figurskiej w TV
                  4. Ogladaj emisja 17 lutego o 19.00 smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka