eliot 05.06.02, 11:49 moga wjezdzac na Alaske z Syberii! A Ty ? Eliot )) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
odarpi Oj Eliot! Eliot! 05.06.02, 11:59 eliot napisał(a): > moga wjezdzac na Alaske z Syberii! A Ty ? > Eliot )) Toz to jeszcze jeden dowcip o Czukczach... Odarpi syn Egigwy Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Oj Eliot! Eliot! 05.06.02, 12:35 odarpi napisał(a): > eliot napisał(a): > > > moga wjezdzac na Alaske z Syberii! A Ty ? > > Eliot )) > > Toz to jeszcze jeden dowcip o Czukczach... > Odarpi syn Egigwy Ladny dowcip! Kto na tej Syberii zostanie... Aaaa? Czy Czukcze o tym wiedza? Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
odarpi Re: Oj Eliot! Eliot! 05.06.02, 12:54 eliot napisał(a): > odarpi napisał(a): > > > eliot napisał(a): > > > > > moga wjezdzac na Alaske z Syberii! A Ty ? > > > Eliot )) > > > > Toz to jeszcze jeden dowcip o Czukczach... > > Odarpi syn Egigwy > > Ladny dowcip! Kto na tej Syberii zostanie... > Aaaa? Czy Czukcze o tym wiedza? > Eliot > > Mnie pytasz? Eliot! Przeciez to Ty opowiedziales ten dowcip!!! Odarpi syn Egigwy Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Oj! Odarpi 05.06.02, 15:26 odarpi napisał(a): > eliot napisał(a): > > > odarpi napisał(a): > > > > > eliot napisał(a): > > > > > > > moga wjezdzac na Alaske z Syberii! A Ty ? > > > > Eliot )) > > > > > > Toz to jeszcze jeden dowcip o Czukczach... > > > Odarpi syn Egigwy > > > > Ladny dowcip! Kto na tej Syberii zostanie... > > Aaaa? Czy Czukcze o tym wiedza? > > Eliot > > > > > Mnie pytasz? Eliot! Przeciez to Ty opowiedziales ten dowcip!!! > Odarpi syn Egigwy > Dowcip to Ty z tego zrobiles, ja tylko podalem za GW... Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
odarpi Re: Oj! Odarpi 05.06.02, 16:03 eliot napisał(a): > odarpi napisał(a): > > > eliot napisał(a): > > > > > odarpi napisał(a): > > > > > > > eliot napisał(a): > > > > > > > > > moga wjezdzac na Alaske z Syberii! A Ty ? > > > > > Eliot )) > > > > > > > > Toz to jeszcze jeden dowcip o Czukczach... > > > > Odarpi syn Egigwy > > > > > > Ladny dowcip! Kto na tej Syberii zostanie... > > > Aaaa? Czy Czukcze o tym wiedza? > > > Eliot > > > > > > > > Mnie pytasz? Eliot! Przeciez to Ty opowiedziales ten dowcip!!! > > Odarpi syn Egigwy > > > Dowcip to Ty z tego zrobiles, ja tylko podalem za GW... > Eliot > Naprawde nie masz juz co czytac?????? Odarpi syn Egigwy Odpowiedz Link Zgłoś