Dodaj do ulubionych

Przestrzegam wszystkich, bo widze ze sie tu panosz

22.02.05, 17:23
y niejaki tOOg. To badziewie forumowe najgorszego gatunku. Niuchajacy,
wscibski i galaretowaty plotkarz i blazen, wyrzucany ze wszelkich forow.
Zahaczyl sie tu, bo wie, ze go wyrzucic stad nie mozna. Nalezy jednak omijac
go z daleka. W zadnym wypadku nie wdawac sie w jakakolwiek dyskusje. Co
najwyzej lajac. I trzcina (dluga) walic po lapach.

Ale najlepiej omijac. Niech sobie gada z babo-sekso-zwierzem i z Pacjentka.
Plus Kretyn, Palnick i jeszcze ze dwa-trzy rownie nieszczesliwe, nienawiscia
plujace osobniki, jesli sie nawina.

PS. Kropekuka nie traktuje jako osobnika. Jest to produkt wytwarzany przez
osobniki. Po posilkach.
Obserwuj wątek
    • antyk52 :-))) n/t 22.02.05, 17:55
    • abprall Re: Przestrzegam wszystkich, bo widze ze sie tu p 22.02.05, 18:58
      spadi, forumowy obszczymuru do swojego kartonu na Hauptbahnhof -Dworzec Glowny-
      i poddaj sie resocjalizacji , rozdeptana stoleczna glizdo... jak nie masz co
      robic , to rob na drutach...albo ciagnij druta, przecie huta w-wa jeszczyk
      robi...ale jak kadrowszczik cie obaczy to wezwie posilki z Tworek...czyli siedz
      na dupie i depcz kompa...cicho bydż...
      • sceptyk Przepraszam, Abprall, ale sie spieszylem i nie 22.02.05, 19:17
        zdazylem wszystkich chamow i idotow forumowych wymienic. Slusznie poczules sie
        urazony. Naprawiam zatem swoj blad i dopisuje Cie. Mam nadzieje, ze mi
        wybaczysz.

Pa
        sc-k
        • abprall Re: Przepraszam, Abprall, ale sie spieszylem i ni 22.02.05, 19:32
          wybaczam ci maniu.....
    • allegro.con.brio Re: Przestrzegam wszystkich, bo widze ze sie tu p 22.02.05, 21:33
      > PS. Kropekuka nie traktuje jako osobnika. Jest to produkt wytwarzany przez
      > osobniki. Po posilkach.

Kropek, hm.... to cud natury. Ten brytyjczyk, anglosas... ten chłopiec jest
      zrobiony jak mało który.
      • kropekuk Jasne, w przeciwienstwie do POLACTWA mam mozg 22.02.05, 23:18
        w glowie, nie zas kolo hemoroidow.
        • piq kupek, to co masz w głowie, to są właśnie... 23.02.05, 18:40
          ...hemoroidy, idiotko. U ujścia odbytu, dupolica kreaturo.
          • kropekuk Piq - mowilem, ze pora ci sie leczyc!!! Za rok 25.02.05, 01:27
            bedzie za pozno...
            • piq Pora, byś się usunęła z puli genowej, kupek n/t 25.02.05, 23:04
    • t0g Co jest, Sceptyk? Krzyś jakieś kuku Ci zrobił na 22.02.05, 21:34
      innym forum? I dlatego się na mnie próbujesz odgrywać, hi, hi?

Ponieważ Krzyś był jedyną Twoją "racją istnienia" na Forum (jako "Krzyś a
      rebours", jak byłeś często określany w kuluarach), to musi Ci być teraz trochę
      łyso na Aquanecie, jak Krzyś się tu przestał pojawiać. Rozumiem to... Kazdy ma
      jakieś "ścięgno Achillesa"....
      • krzy52 Re: Co jest, Sceptyk? Krzyś jakieś kuku Ci zrobi 26.02.05, 01:00
        Tak , kuku na muniu .
    • miss_dronio Re: Przestrzegam wszystkich, bo widze ze sie tu p 22.02.05, 21:45
      Rozumiem, że forum to takie miejsce, gdzie powinno sie "dyskutować" tylko z
      osobami, które maja takie samo zdanie? Albowiem reszta
      to "badziewie", "plotkarze", "błazny", ewentualnie "produkty wytwarzane przez
      osobniki po posiłkach"?
      Trzeba przyznać, że szalenie błyskotliwy to pomysł i lekarstwo
      na "nieszczesliwe, nienawiścią plujące osobniki".wink
      • kropekuk Droga miss - ta kompania to POLACTWO, zaje...bane 22.02.05, 23:23
        przez komune - przyjdzie walec i wyrowna itepe...Wyrowna nawet kore mozgowa,
        dokumentnie, na gladko. A kto jeszcze samodzielnie mysli ten - wiadomo -
        smiertelny wrog.
        Nb. czasem mysle (bo wierze w czlowieka), ze te antyki, allegra, sceptyki i
        inne badziewie wcale nie jest takie denne, tylko na uzytek tego forum taka role
        przybralo - czegos tak odmozdzonego nawet Matka Polka od Radia Maryja by
        przeciez nie zrodzila, a ojczulek Rydzyk nie splodzilwink
    • qwardian Re: Przestrzegam wszystkich, bo widze ze sie tu p 22.02.05, 22:45
      Ja tu jestem służbowo, skierowany w celu rozeznania środowiska. W przyszłym
      rządzie Polskiej Partii Narodowej będę kierował komórką do spraw dialogu z
      Judomafią i ewentualnie dyrektorem projektowanego Muzeum Żydów w Polsce. Tak
      czy inaczej takie apele niewiele dają. Dwóch spamerów zaczynających się na
      literę "K" wyeliminowało się samemu, Ces będzie jeszcze promieniować dwa
      miliardy lat, ale w kamizelce ołowianej można z nim rozmawiać bezpiecznie,
      pacjentce znudzą się dialogi w wąskim gronie, a moja dawno zagubiona młodsza
      siostra Marianna zwróci się do Boga i Kościoła kiedy się zorientuje jaka ją
      pustka powierzchowności otacza i wszyscy będziemy szczęśliwi.
      • kropekuk Do Boga mozna sie zwrocic, ale po kiego mieszac w 22.02.05, 23:24
        to KOSCIOL???
      • maniekxxxx Re: Przestrzegam wszystkich, bo widze ze sie tu p 25.02.05, 22:48
        qwardian napisał:

> Ja tu jestem służbowo, skierowany w celu rozeznania środowiska. W przyszłym
        > rządzie Polskiej Partii Narodowej będę kierował komórką do spraw dialogu z
        > Judomafią i ewentualnie dyrektorem projektowanego Muzeum Żydów w Polsce. Tak
        > czy inaczej takie apele niewiele dają. Dwóch spamerów zaczynających się na
        > literę "K" wyeliminowało się samemu, Ces będzie jeszcze promieniować dwa
        > miliardy lat, ale w kamizelce ołowianej można z nim rozmawiać bezpiecznie,
        > pacjentce znudzą się dialogi w wąskim gronie, a moja dawno zagubiona młodsza
        > siostra Marianna zwróci się do Boga i Kościoła kiedy się zorientuje jaka ją
        > pustka powierzchowności otacza i wszyscy będziemy szczęśliwi.

Rozmawiałeś o tym ze swoim pielegniarzem ? I co on na to ? Nie bądź taki
        wylewny bo ci zaaplikują elektrowstrząsy .
    • kropekuk Jestes szmata - ciebie nalezaloby zaciukac za twe 22.02.05, 23:17
      plotki, oszczerstwa, a przede wszystkim za niewiarygodna LPRowska CIEMNOTE,
      czlonku z Barchanowych Gaci...
    • patience Sceptyku tesknisz za Krzysiem? 22.02.05, 23:35
      Tesknoty podejrzane w tobie az kipia. Masz pyszczka:

surprised))
    • marianna.rokita Re: Przestrzegam wszystkich, bo widze ze sie tu p 23.02.05, 01:10
      Sceptyku?
      Biedaku?
      Leki ci sie skonczyly ?
    • v_2 Re: Przestrzegam wszystkich, bo widze ze sie tu p 23.02.05, 07:55
      A jednak te wszystkie badziewia wymienione przez Ciebie potrzebuja kontaktu z
      człowiekiem i probuja ludzkim glosem sie odzywac. A ze im nie wychodzi, bo jak
      mawial znajomy góral " gówna godają", to też nic dziwnego.
    • cymber.gaj Re: Przestrzegam wszystkich, bo widze ze sie tu p 23.02.05, 09:09
      Dzień dobry!

O, przepraszam, przyszedłem chyba nie w porę - jakaś scysja rodzinna...

Do widzenia. Wpadnę kiedy indziej.
    • palnick sceptykowej mentalnosci opisanie 23.02.05, 19:08
      Mała trawestacja wiersza jednego z forumowiczów - geniusza nick "witek.bis"

Wściekły i zawzięty, podły, obrzydliwy,
      Zły, podstępny, wredny, ohydny i mściwy,
      Zielony z zawiści, strzykający jadem,
      Goni co sił w nogach inkwizycji śladem.

Marzy by nareszcie porozpalać stosy,
      Torturować bliźnich, obalać etosy.
      Nieustannie myśli - piątek to, czy świątek -
      O pięknej i krwawej rzezi niewiniątek.

I całymi dniami - czy zmierzcha czy dnieje -
      Pianę toczy z pyska, nienawiścią zieje.
      A po nocach pisze - długo, do świtania -
      Listy kandydatów do wymordowania.

Jak temu zaradzić? Nie mamy wyboru!
      Na pomoc wzywamy znów ludzi honoru.
      By Polska nie sczezła w nienawiści szale
      Ciebie dziś prosimy: „Ratuj, Generale!”.

Ocal ty nas przed nim - miły panie bracie -
      Osadź go w areszcie, albo w internacie,
      Niechaj zgnije w pudle, albo i w gułagu...

Kłaniam się z szacunkiem.

Ślusarz z Pafawagu.
      • maniekxxxx Re: sceptykowej mentalnosci opisanie 25.02.05, 01:24
        Te , sralnik , na drzewo banany prostować , mandrylu .
        • kropekuk Glebia twej "argumentacji" poraza i przeraza: 25.02.05, 01:26
          gdzie sie, tumanie, rodziles? W Wolce Koziej czy tez w Wolce Dolnej?
          • piq kupek, ty się rodziłaś w Psich Kiszkach... 27.02.05, 18:46
            ...i tam wróć czym prędzej, idiotko - czeka na ciebie ważne zadanie: pasienie
            kóz i godne ciebie stanowisko wiejskiego głupka.
            • kropekuk Powiedz to w Oxfordzie i Home Office, polaczkowski 01.03.05, 01:42
              gnojku.
              • piq [...] 01.03.05, 19:11
                Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
              • piq W Oxfordzie i w Home Office nikt o tobie, kupek,.. 03.03.05, 20:22
                ...nie słyszał. Ktoś kojarzy babę, która ścierała podłogę w sraczach, ale
                szybko ją wyrzucili, bo kradła. Pochodziła z Psich Kiszek i była mocno
                poszkodowana na umyśle. A to, że mnie wyklikujesz, świadczy o tym, że jesteś
                naprawdę Łukaszenkowską zołzą z Białorusi wschodniej.
    • domina_now [...] 25.02.05, 01:54
      • hello_iza Do jadowitych forumowiczów! 26.02.05, 21:57
        Jeśli Wam kiedyś zabraknie jadu do przeprowadzania
        ważnych dyskusji, to służę pomocą. Bezinteresownie
        i bezpłatnie dostarczam go w porcjach po 100 g.
        Zamówienia przesyłajcie e-mailem!
        A czy czasami uśmiechacie się do innych? smile
        • hello_iza Re: Do jadowitych forumowiczów! 27.02.05, 15:36
          Zadałam sobie nieco trudu i przeczytałam wpisy Sceptyka,
          którego niektórzy tak opluwają. To mądry forumowicz, ma
          wiele do powiedzenia i na pewno wie więcej od niektórych
          z Was. Albo nie chcecie tego przyjąć do wiadomości, albo
          nie nadajecie się do dyskusji przy pewnych tematach, to
          pewne!
          • abprall Re: Do jadowitych forumowiczów! 27.02.05, 15:41
            sceptyk moze mi na plecy skoczyc, dupek z targowka , arogant, bez manier...
            takich w browar-chlewiku ignoruje, jak juz gadam z kims takim, to z kaziem
            zyleta..ten ma charakter... a sceptyk ?....hehe...c i p a zbolała....
            • f0g Re: Do jadowitych forumowiczów! 27.02.05, 15:46
              abprall napisał:

> sceptyk moze mi na plecy skoczyc, dupek z targowka , arogant, bez manier...
              > takich w browar-chlewiku ignoruje, jak juz gadam z kims takim, to z kaziem
              > zyleta..ten ma charakter... a sceptyk ?....hehe...c i p a zbolała....

Nie rozśmieszaj pijany kabprallu . Ty o manierach ? Przecztaj jeszcze raz swoje
              wytworne wypociny .
              A do sceptyka to ci dalekooooooooooo !
    • leje-sie Konie kuja, a ja zaba noge nadstawiam 27.02.05, 15:54
      lecz przykro mi sie zrobilo, zes mnie na liste proskrypcyjna nie wpisal.

Przeciez niby je referujac tak udatnie falszowales moje poglady.

A teraz juz zapomniales?
      • aurora.we.mgle Re: Konie kuja, a ja zaba noge nadstawiam 27.02.05, 16:36
        a komu to podstawiasz noge, lejku? Ja tez nie zostalam uznana za wroginie,
        przynajmniej na tym forum. Ale milo znow Cie tu widziec w swojen satyrycznej
        formie.
        • hello_iza Sceptyk i Abprall 28.02.05, 10:14
          Tak to już jest ten świat urządzony, że jedni urodzili się do przekazywania
          ważnych i pożytecznych uwag innym (Sceptyk), a inni urodzili się po to, by
          ich słuchać (Abprall). Abprallu - radzę Ci, byś zajął się rozbawianiem nas
          poprzez te śmieszne zdjęcia, które nam "podrzucasz". A Sceptyk z Targówka
          niech będzie dla Ciebie forumowym GURU! Po latach nie będziesz żałował, że
          go polubiłeś!
          • sceptyk Helloizo 28.02.05, 23:46
            To bardzo szlachetnie z Twojej strony, ze postanowilas dac swiadectwo prawdzie.
            Jak moglbym sie odwdzieczyc...? Lubisz ptysie?

Natomiast zmartwiony nieco Twymi niekorzystnymi, choc prawdziwymi, uwagami o
            poziomie intelektualnym naszego kolegi Abpralla postanowilem dopomoc mu. W tym
            celu zrobilem juz przeglad swych wieszakow i jednemu z nich polecilem podjac
            dyskusje z Abprallem. Na poczatek nakazalem, aby wybral jakis latwy temat, by
            nie zniechecac Abpralla przez stawianie go wobec zbyt trudnego wyzwania
            intelektualnego. Na kolejnym etapie planuje zastapienie wieszakow odkurzaczem,
            jako partnerem dla rozwijajacego sie, mam nadzieje, Abpralla.

Chcialbym tu jednak dodac, ze Abprall byl swego czasu wcale zdolnym debiutantem
            forumowym. Niestety, urzekl go tani blichtr tandemu.oregonskiego189 (137 + 52)
            i poczal ich nasladowac. Trudno powiedziec, czy zostanie mu tak jak u nich
            (zglup trwaly), czy tez ma szanse na powrot na lono normalnych pol-
            inteligentow, do ktorych wszak oni kiedys, jeszcze za dobrych czasow
            przedemigracyjnych, nalezeli. Czas tylko pokaze.

Wierze jednak w Abpralla. Moze nawet zostanie korepetytorem i mentorem
            Kropekuka. Niczego nie mozna wykluczac. Kazdy z nas nosi przeciez te bulawe
            marszalkowska w plecaku.
            • t0g Sceptyku!!! Sceptyku!! Pilna prośba!!!! 01.03.05, 02:35
              Prośba jest na fonii:

groszek.741.com/Aktualnosci/pytanie_do_sceptyka.wav
              • krzy52 t0g !!! t0g !!! Pilna prośba !!!! 01.03.05, 20:47
                Wczoraj na filmie "Homer i Eddie" widziałem twój samochód który ci kiedyś
                rąbneli w Arizonie . Wracałeś nim do Oregon City w towarzystwie jakiejś
                stuknietej Murzynki . Czy dalej w Oregonie co miesiąc organizuje sie parady ?
                • t0g Re: t0g !!! t0g !!! Pilna prośba !!!! 01.03.05, 21:51
                  krzy52 napisał:

> Czy dalej w Oregonie co miesiąc organizuje sie parady ?

Co do pArad to się nie orientuję czy są i jak często, natomiast co do pOrad, to
                  jednej porady moge Waszmości udzielić natychmiast:

groszek.741.com/Aktualnosci/porada.jpg
            • hello_iza Sceptyku - lubię ptysie, eklerki i rurki z kremem 01.03.05, 21:18
              Proponuję, abyśmy zrzucili się na tandem dla Abpralla i Kropekuka,
              choć wiem, że będzie trudno kupić takie "cuś". W sumie to dzięki nim
              nie jest nudno na tym forum. Poza tym jestem pewna w 100 %, że oni
              w skrytości ducha przyznają Ci rację, Sceptyku, tylko wstyd im się
              do tego ... przyznać!
              • wikul <a href="http://www.scrolllock.nl/passport/host.cfm" target="_blan 03.03.05, 02:21
                www.scrolllock.nl/passport/host.cfm
    • antyk52 [...] 03.03.05, 12:52
      • bykk do Sceptyka:) 03.03.05, 20:11
        Witaj.
        Sceptyk, daj se siana! Temu pojebcowi nic nie pomoże.
        Takie śmiecie jak tOg, zawsze będzie "kisić" u niego "ogóra'. hehehe!
        pozdrawiam
        hej!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka