patience 03.03.05, 15:48 no to czesc mamuty, matuzalemy, zgrzybiale staruszki i bezzebni staruszkowie. Do polityki! PS. A teraz tradycyjnie: precz z kwietystami! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
d.nutka1 Re: Eeee? Patrzcie jaka nam walneli ladna notke u 03.03.05, 15:56 patience napisała: > no to czesc mamuty, matuzalemy, zgrzybiale staruszki i bezzebni staruszkowie. > Do polityki! > > PS. A teraz tradycyjnie: precz z kwietystami! > witam dinozaury które skutecznie przeszły kurację rekapitalizacyjną. re: to wiadomo wszystkim bywalcom forum kapitalizacja-może być z od-setkami posiadanych zasobów wiekowych byleby VATu od tych zasobów nie doliczać, bo im starszy mamut tym więcej by go te jajca z wykopalisk archiwalnych kosztowały Odpowiedz Link Zgłoś
abe.abe Re: Eeee? Patrzcie jaka nam walneli ladna notke u 03.03.05, 16:06 patience napisała: > PS. A teraz tradycyjnie: precz z kwietystami! Zanim podejmę ten okrzyk... A konkretnie to kto to? Znow przeszkadza jeden wątek? Więc po cóż była ta obroną własną piersią pewnej nocy? Pytam, bo lubię być trendy. Abe Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Eeee? Patrzcie jaka nam walneli ladna notke u 03.03.05, 16:08 No bo cos musialam zakrzyknac z dawnych czasow, no nie? Tak mi sie przypomnialo, jak latalam po forum z transparentem antykwietnym. Odpowiedz Link Zgłoś
d.nutka1 Re: Eeee? Patrzcie jaka nam walneli ladna notke u 03.03.05, 16:10 patience napisała: > No bo cos musialam zakrzyknac z dawnych czasow, no nie? Tak mi sie przypomnialo > , > jak latalam po forum z transparentem antykwietnym. no a co ze 100krotkami? też mają iść precz? Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Eeee? Patrzcie jaka nam walneli ladna notke u 03.03.05, 16:16 > no a co ze 100krotkami? > też mają iść precz? no wlasciwie to jak precz z kwiatami to powinno byc sprawiedliwie precz z ogrodowymi i polnymi, no nie? Ale transparent mi sie gdzies zapodzial, nie mowiac o tym, ze kwiecie sie jednak przydaje. Mozna je na przyklad wetknac do wazonika, zeby nie stal pusty. Vladimir Putin w wazoniku to jednak nieestetyczny widok. Odpowiedz Link Zgłoś
abe.abe Re: Eeee? Patrzcie jaka nam walneli ladna notke u 03.03.05, 16:15 patience napisała: > No bo cos musialam zakrzyknac z dawnych czasow, no nie? No to trudno. W ciemno nie wchodzę. A nawet wręcz wychodzę - piękny dziś dzień. Abe Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Eeee? Patrzcie jaka nam walneli ladna notke u 03.03.05, 16:19 > No to trudno. W ciemno nie wchodzę. > A nawet wręcz wychodzę - piękny dziś dzień. A ja wlasnie wrocilam z jasnosci tak jasnej, ze okulary sloneczne trzeba zakladac. Wiosna nadciaga. Odpowiedz Link Zgłoś
ada08 Re: Eeee? Patrzcie jaka nam walneli ladna notke u 03.03.05, 16:35 patience napisała: > no to czesc mamuty, matuzalemy, zgrzybiale staruszki i bezzebni staruszkowie. > Do polityki! > > PS. A teraz tradycyjnie: precz z kwietystami! > Kwietyzm - beznamiętny, bierny stosunek do świata, zwłaszcza jego kontemplacja bez aktywnego włączania się w bieg bieżących spraw. No, nie powiedziałabym, że tutejsi kwietyści , kimkolwiek oni są, to ludzie beznamiętni i bierni A co się tyczy polityki to usłyszałam dziś wypowiedź marszałka Borowskiego skierowaną do posła Giertycha: - Panie pośle, zauważyłem, że pan ma pewien problem. Mianowicie nie wie pan co robić z rękami. To może by pan zakrył nimi usta ? Otóż uważam, że ta wypowiedź jest zachętą, by poseł Giertych zwrócił się w stronę kwietyzmu To tyle na temat kwietystów i polityków a. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Eeee? Patrzcie jaka nam walneli ladna notke u 03.03.05, 17:04 patience napisała: > no to czesc mamuty, matuzalemy, zgrzybiale staruszki i bezzebni staruszkowie. > Do polityki! > > PS. A teraz tradycyjnie: precz z kwietystami! > Czy mamuty to nieostrzyżone słonie, a Matuzalem żył ponad 900 lat? Czy zgrzybiałe staruszki to Rydzyki, a bezzębni staruszkowie to Szczerbce? I jeszcze Ci kwietyści jacyś???? Czy oni lubią stokrotki,po których wędruja biedronki, w rytm muzyki spisanej nutkami. Co to za forum,a tu miały być przecież rybki w akwarium z czystą wodą. Odpowiedz Link Zgłoś
drf ......Najstarsze forum polityczne w Gazeta.pl..... 03.03.05, 18:10 Aquanet Dawniej Aktualności. Najstarsze forum polityczne w Gazeta.pl. nono ktoby kiedys pomyslal ? ... drf Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: ......Najstarsze forum polityczne w Gazeta.pl 03.03.05, 18:13 Powinni nam wydac legitymacje kombatanckie, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
d.nutka1 Re: ......Najstarsze forum polityczne w Gazeta.pl 03.03.05, 18:25 patience napisała: > Powinni nam wydac legitymacje kombatanckie, no nie? > no tak,powinni ja już kiedyś napisałam jakim nielogowanym nickiem 3 lata temu weszłam na forum i było to ...chyba 7 lutego 2002 który nr. legitymacji mi się należy? ps. nick niezalogowany jest do udowodnienia, że ja to ja, czyli danutka Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: ......Najstarsze forum polityczne w Gazeta.pl 03.03.05, 18:37 Heeeheee moj pierwszy post jako zsypek byl o okraglym stole, Zgromadzeniu Narodowym i konstytucji oraz o tym ze Freasyniuk byl w jakiejs spolce Kwacha. Cos mi sie mgliscie kojarzy, ze o meble w tej spolce chodzilo, a skandal polega na tym, ze szef jednej partii byl utrzymywany przez prezydenta z drugiej. Mialam jakies posty przed wyborem stalego nicka, ale chocby mnie zabili, to nie pamietam, jak sie podpisywalam. Stare czasy, kiedy linii Dialogu jeszcze do mnie nie dociagneli • Nareszcie padł okrągły Stół! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl Gość: Zsypek 24.09.2001 11:08 zarchiwizowany forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=300113&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
d.nutka1 Re: ......Najstarsze forum polityczne w Gazeta.pl 03.03.05, 19:14 patience napisała: > Heeeheee moj pierwszy post jako zsypek byl o okraglym stole, Zgromadzeniu > Narodowym i konstytucji oraz o tym ze Freasyniuk byl w jakiejs spolce Kwacha. no tak, ale to była "lokalówka" a nie Aktualności, wtedy jeszcze chyba pod inną nazwą czemu ja nie pamiętam jaką? czyżby te nowe nazwy wypierały z pamięci te stare? kto tu na forum jest fachmanem od "wypierania pamięci"? Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: ......Najstarsze forum polityczne w Gazeta.pl 03.03.05, 19:19 Informacje Dnia))))) Odpowiedz Link Zgłoś
d.nutka1 Re: ......Najstarsze forum polityczne w Gazeta.pl 03.03.05, 19:34 patience napisała: > Informacje Dnia))))) no taaak!!! oczywiście, że tak ach ta skleroza! 3 lata i już zapomniałam! Odpowiedz Link Zgłoś
drf Re: ......Najstarsze forum polityczne w Gazeta.pl 03.03.05, 18:44 to oznacza ze mamy jakas forme porozumienia z GW dobry poczatek ... wszyscy uczestnicy moga miec powod do dumy ...mamy wlasna HISTORIE... )) a to daje mozliwosc PAMIECI...altzajmerom na pohybel Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: ......Najstarsze forum polityczne w Gazeta.pl 03.03.05, 19:26 drf napisał: > dobry poczatek ... wszyscy uczestnicy moga miec powod do dumy ...mamy wlasna > HISTORIE... )) Nie wszyscy, nie wszyscy Doktorku, sa jeszcze czarne owce, co nie potrafią nawet rozróżnić pacynek! Ale Wy Jesteście Wielkimi, bo stworzyliście historię,której pozazdrości Wam niejedno forum. wiącha kwiecia dla Was wszystkich czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
drf Re: ......Najstarsze forum polityczne w Gazeta.pl 03.03.05, 19:34 )) "Jak wam się zdaje? Jeśli kto posiada sto owiec i zabłąka się jedna z nich: czy nie zostawi dziewięćdziesięciu dziewięciu na górach i nie pójdzie szukać tej, która się zabłąkała?" Mt 18, 12 www.eko.org.pl/kropla/31/owca.html www.undp.org.pl/praca/oferta15.php pzdr drf Odpowiedz Link Zgłoś
d.nutka1 Re: ......Najstarsze forum polityczne w Gazeta.pl 03.03.05, 19:42 drf napisał: > )) > > "Jak wam się zdaje? Jeśli kto posiada sto owiec i zabłąka się jedna z nich: czy > nie zostawi dziewięćdziesięciu dziewięciu na górach i nie pójdzie szukać tej, > która się zabłąkała?" piękne słowa doktorku tak czyni człowiek miłujący bliźniego...i owieczki też Odpowiedz Link Zgłoś
drf Re: ......Najstarsze forum polityczne w Gazeta.pl 03.03.05, 19:57 hehe jezeli wchodzimy na tematy milowania.... PRZEPIS NA MIŁOŚĆ: 1. Szklanka zrozumienia 2. Odrobina magii 3. Łyżeczka chemii 4. 1/2 kostki optymizmu 5. Dużoooo cierpliwości Składniki należy dokładnie wymieszać i ukryć głęboko w sercu, poczekać aż wszystko będzie gotowe i pojawią się znaki: a) szybkie bicie serca na widok drugiej osoby b) głęboki i szybki oddech c) wilgotne ręce d) nutka zdenerwowania e) narastające napięcie blog.tenbit.pl/kasik_sc www.m-w.blog.pl/ kropka-i-nutka.blog.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
d.nutka1 Re: ......Najstarsze forum polityczne w Gazeta.pl 03.03.05, 20:03 drf napisał: > hehe jezeli wchodzimy na tematy milowania.... > > PRZEPIS NA MIŁOŚĆ: > > 1. Szklanka zrozumienia > 2. Odrobina magii > 3. Łyżeczka chemii > 4. 1/2 kostki optymizmu > 5. Dużoooo cierpliwości > > Składniki należy dokładnie wymieszać i ukryć głęboko w sercu, poczekać aż > wszystko będzie gotowe i pojawią się znaki: > a) szybkie bicie serca na widok drugiej osoby > b) głęboki i szybki oddech > c) wilgotne ręce > d) nutka zdenerwowania > e) narastające napięcie > > tu na forum to doktor może co najwyżej zmierzyć punkt d i e no i pewnie jeszcze coś o czym przepis milczy Odpowiedz Link Zgłoś
drf Re: ......Najstarsze forum polityczne w Gazeta.pl 03.03.05, 20:10 przelewanie z pustego w prozne ? pzdr dRf Odpowiedz Link Zgłoś
d.nutka1 Re: ......Najstarsze forum polityczne w Gazeta.pl 03.03.05, 20:14 drf napisał: > przelewanie z pustego w prozne ? > > pzdr > dRf słów czy miłości? Odpowiedz Link Zgłoś
d.nutka1 Re: ......Najstarsze forum polityczne w Gazeta.pl 03.03.05, 20:27 drf napisał: > iluzji? > > słów czy miłości? chyba jednak iluzji słów choć to miłość wywołuje iluzję słów a potem... słowa jak wąż długie zamieniają miłość też w iluzję Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: ......Najstarsze forum polityczne w Gazeta.pl 03.03.05, 21:23 drf napisał: > hehe jezeli wchodzimy na tematy milowania.... > > PRZEPIS NA MIŁOŚĆ: > > 1. Szklanka zrozumienia > 2. Odrobina magii > 3. Łyżeczka chemii > 4. 1/2 kostki optymizmu > 5. Dużoooo cierpliwości > > Składniki należy dokładnie wymieszać i ukryć głęboko w sercu, poczekać aż > wszystko będzie gotowe i pojawią się znaki: > a) szybkie bicie serca na widok drugiej osoby > b) głęboki i szybki oddech > c) wilgotne ręce > d) nutka zdenerwowania > e) narastające napięcie > > > blog.tenbit.pl/kasik_sc > www.m-w.blog.pl/ > kropka-i-nutka.blog.pl/ Dorzuć jeszcze szczyptę humoru, promyk uśmiechu i kapeczke słodyczy.będzie wszystko OK. W końcu wiosna za pasem. czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
drf Re: ......Najstarsze forum polityczne w Gazeta.pl 03.03.05, 21:35 wiosna na Europie ? www.iaaa.org/exhibit/images/kpt-spring-thaw-a-rao.jpg aquanic.org/images/photos/ill-in/spring.jpg www.geo.mtu.edu/volcanoes/humor/Elvis.JPG http://images.google.se/imgres?imgurl=http://www.czarno-czarni.pl/galeria/dokretka/17dzery_usmiech.jpg&imgrefurl=http://www.czarno-czarni.pl/galeria/dokretka/17dzery_usmiech.htm&h=390&w=383&sz=22&tbnid=3JcvzP76jPAJ:&tbnh=119&tbnw=117&start=56&prev=/images%3Fq%3Dusmiech%26start%3D40%26svnum%3D100%26hl%3Dsv%26lr%3D%26sa%3DN iran.krakow.pl/slodycze.jpg )) Odpowiedz Link Zgłoś
d.nutka1 Re: ......Najstarsze forum polityczne w Gazeta.pl 03.03.05, 19:40 owca_czarna napisała: > Nie wszyscy, nie wszyscy Doktorku, sa jeszcze czarne owce, co nie potrafią > nawet rozróżnić pacynek! nie przejmuj się tym Czarna Owco. ja też nie rozróżniam pacynek poza moimi własnymi ma to ten plus, że ich nie mylę jak je posyłam do stada z nieprzyjaciółmi a stadko przyjacielskie rozpoznaję tylko po sprawdzonych w boju nickach >Ale Wy Jesteście Wielkimi, bo stworzyliście > historię,której pozazdrości Wam niejedno forum. > > wiącha kwiecia dla Was wszystkich > > czarna_owca > > 100krotki to jeszcze nie wiącha, ale też przesyłam ci Owieczko za wkład w ich podlewanie by sobie wzrastały swobodnie pod czujnym okiem ...a taaam tak sobie tylko wzrastały dla jakiegoś harcerzyka, który by tu zbłądził przypadkiem Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Odetchnęła patience 03.03.05, 18:59 bo ludziska będą teraz mniej narzekać na helgowe reformy. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Wzdechło allegro z ulgą 03.03.05, 19:01 bo nie będzie musiało wysłuchiwać jak namawiam go do pracy umysłowej na forum o moderacji Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Ależ kombinujesz 03.03.05, 19:08 FoM jest spisany na straty i istnieje tylko po to by istniał, a o problemach związanych z moderacją "dyskutować" można już tylko na maila. Allegro ponadto, się już dosyć naharowało (umysłowo). Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Ależ kombinujesz 03.03.05, 19:13 gdyby fom bylo spisane na straty to by bylo bardzo niedobrze. Dopoki istnieja aesi dopoty to forum bedzie potrzebne. Ograniczanie akcji protestacyjnych do majlowania jst o tyle niedobre, ze majla wysylasz indywidualnie i nie widzisz ile osob sie na danego aesa skarzy. Sadze ze by wlasnie dlatego woleli majlowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: Ależ kombinujesz 03.03.05, 19:36 patience napisała: > Dopoki istnieja aesi dopoty to forum bedzie potrzebne. Wydaje się że jedynie po to, by być wskazówką czy drogowskazem dla rekrutów tzn. "co zrobić jeśli chcę być aesem". > Ograniczanie akcji protestacyjnych do majlowania jst o tyle niedobre, ze majla > wysylasz indywidualnie i nie widzisz ile osob sie na danego aesa skarzy. Nie ma czegoś takiego jak akcje protestacyjne, bo .... nie ma przeciwko czemu protestować. Tylko "złym" się nie podoba. > Sadze ze by wlasnie dlatego woleli majlowanie. Pewnie tak, z podobnych powodów wycina się tylko za nick (i teoria spisku nie ma nic do tego, po prostu jedni są non grata inni zaś grata bo się tylko podlizują). A z trzeciej strony to w końcu powstało forum imienia Helgi & Salcie, dla niepoznaki tylko nazwane Aquanetem (i nie mów że nie, bo cholera wiem co piszę) Odpowiedz Link Zgłoś
d.nutka1 Re:Pati 03.03.05, 19:20 a może z racji posiadanej już historii zwycięstw i porażek-buuu-należałoby najbardziej zasłużonym dla forum uczestnikom przyznać legitymacje honorowe? mój typ na taką honorową legitymację z numerkiem pierwszym przyznałabym Tyu. legł pierwszy wobec zmasowanego ataku SFORy po nieustępliwej walce prowadzonej w stylu godnym jego nicka (to taka moja osobnicza słośliwostka-nie gniewaj się Tyu). Tyu ma szczególnie wybitne zasługi w tym, że ja jeszcze tu nucę )) Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re:Pati 03.03.05, 21:04 No to jak ma zaslugi, to niech ma tez numerek jesli o mnie chodzi, to nadmienie skromnie, ze okres heroiczno-chuliganski ze swych portalowych poczatkow bym najchętniej pominęła wyniosłym milczeniem. Ale maczuge dalej posiadam, jakby co. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re:Pati 03.03.05, 21:16 patience napisała: > ze okres heroiczno-chuliganski ze > swych portalowych poczatkow bym najchętniej pominęła wyniosłym milczeniem. Ale > maczuge dalej posiadam, jakby co. a bardzo chuliganiłaś w sieci??? Ja juz to sobie wyobrażam czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
t0g A może "Aquanet, dawniej forum polityczne"? 03.03.05, 19:29 Tak jak istniejące swego czasu "Zakłady 22 lipca, d. wyroby czekoladowe". Odpowiedz Link Zgłoś
d.nutka1 Re: A może "Aquanet, dawniej forum polityczne"? 03.03.05, 19:46 t0g napisał: > Tak jak istniejące swego czasu "Zakłady 22 lipca, d. wyroby czekoladowe". Tomku d. jest znakiem firmowym na forum już zarezerwowane! żadne więc d.wyroby czekoladowe nie może tak się rozpoczynać. co najwyżej może się na d.kończyć Odpowiedz Link Zgłoś