Dodaj do ulubionych

Czy Maverick to agent SLD jest?

IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 18.06.01, 19:15
Bo przeciez kazdy normalny czlowiek czytajacy jego posty musi nabrac takiej
niecheci do liberalow, ze w nastepnych wyborach zaglosuje na SLD.
Pozdrawiam

p.s
Sorry Perla nie moglem sie powstrzymac smile
Obserwuj wątek
    • Gość: max Re: Czy Maverick to agent SLD jest? IP: *.net.bialystok.pl 18.06.01, 19:18
      to moze poczekaj na to co zrobi (SLD) :>
      a zdziwisz sie wink
    • Gość: Maverick Re: Czy Maverick to agent SLD jest na pewno NIE ? IP: *.houston-16-17rs.tx.dial-access.att.net 18.06.01, 19:22
      Tylko gdy nie bedzie umial samodzielnie myslec i bedzie mial brak wyobrazni,
      ludzac sie pustymi obietnicami SLD, ja mam nadzieje ze takich ludzi bedzie
      coraz mniej. Z pustego nawet Salamon nie naleje. Ale lewuska nic sie nie oplaca
      i kazda glupia obietnica SLD znajduje u nich wiele zachwytow.Zawsze to lepiej
      cos za nic niz sie troche wykazac i wysilic.To i tylko to jest powodem
      popularnosci SLD. A co z dazeniem do celu probowaniem nowych pomyslow ,
      ekspansja na rynki innych krajow?? Czyzby to bylo zatrudne dla lewuskow, tutaj
      trzeba znac kulture innych, jezyki, i naprawde sie starac aby zdobyc klijenta i
      market share. Lecz to sie lewuska nie oplaca.
      • luzer Re: Boże, znowu ten śmiertelnie nudny bełkot Mavericka!!! 18.06.01, 19:50
        Gość portalu: Maverick napisał(a):

> Tylko gdy nie bedzie umial samodzielnie myslec i bedzie mial brak wyobrazni,
        > ludzac sie pustymi obietnicami SLD, ja mam nadzieje ze takich ludzi bedzie
        > coraz mniej. Z pustego nawet Salamon nie naleje. Ale lewuska nic sie nie oplaca
        >
        > i kazda glupia obietnica SLD znajduje u nich wiele zachwytow.Zawsze to lepiej
        > cos za nic niz sie troche wykazac i wysilic.To i tylko to jest powodem
        > popularnosci SLD. A co z dazeniem do celu probowaniem nowych pomyslow ,
        > ekspansja na rynki innych krajow?? Czyzby to bylo zatrudne dla lewuskow, tutaj
        > trzeba znac kulture innych, jezyki, i naprawde sie starac aby zdobyc klijenta i
        >
        > market share. Lecz to sie lewuska nie oplaca.

I tak dalej... i tak dalej... i tak dalej... i tak dalej... i tak dalej...

• luzer Re: Do Blonga parodysty 18.06.01, 19:47
      Gość portalu: Blong napisał(a):

> Sorry Perla nie moglem sie powstrzymac smile

No i zmyliłeś mnie, Blongu, przyznaję. Ta charakterystyczna pozycja orzeczenia -
      na samym końcu wypowiedzenia - byłem pewny, że to nowy produkt "Made by Pearl".

• Gość: Blong Re: Do Blonga parodysty IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 18.06.01, 19:50
        Naprawde mialem wyrzuty sumienia, ale jak napisalem nie moglem sie
        powstrzymac smile
        Pozdrawiam
        • luzer Re: Do Blonga parodysty w sprawie "trade marku" 18.06.01, 19:56

> Naprawde mialem wyrzuty sumienia, ale jak napisalem nie moglem sie
          > powstrzymac smile
          > Pozdrawiam

Nie wiem, czy ujdzie Ci to tak całkiem bazkarnie?... Perła może mieć zastrzeżoną
          taką, a nie inną formę zdania w tytule wątku, w urzędzie patentowym jako swój
          znak towarowy...wink) Jesteś gotów na ewentualne procesy sądowe, które może Ci
          wytoczyć?? (zwłaszcza, żeś z wrogiej mu programowo opcji światopoglądowej!!!)

Pozdrawiam takoż.

• Gość: Blong Re: Do Blonga parodysty w sprawie IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 18.06.01, 20:02
            luzer napisał(a):

> Gość portalu: Blong napisał(a):
            >
            > > Naprawde mialem wyrzuty sumienia, ale jak napisalem nie moglem sie
            > > powstrzymac smile
            > > Pozdrawiam
            >
            > Nie wiem, czy ujdzie Ci to tak całkiem bazkarnie?... Perła może mieć zastrzeżon
            > ą
            > taką, a nie inną formę zdania w tytule wątku, w urzędzie patentowym jako swój
            > znak towarowy...wink) Jesteś gotów na ewentualne procesy sądowe, które może Ci
            > wytoczyć?? (zwłaszcza, żeś z wrogiej mu programowo opcji światopoglądowej!!!)
            >
            > Pozdrawiam takoż.
            >

Niestety nie wykazalem sie wielka odwaga, bo przed procesem wytoczonym przez mr.
            Perla mnie bedzie chronic juz za kilka godzin granica smile. Celowo naczasowalem
            swoj post na kilka minut przed ucieczka z tego kraju.
            Pozdrawiam
            p.s
            naprawde to moj ostatni post tutaj /az do powrotu z exilu smile/
    • Gość: maurycy Re: Czy Maverick to agent SLD jest? IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 18.06.01, 20:04
      Maverik: "NIE PRAWDĄ JEST JAKOBY MOJE WYPOWIEDZI BYŁY ODTWARZANE Z
      PŁYTY,...YTY, ...YTY..."
      • luzer Re: Czy Maverick to agent SLD jest? 18.06.01, 20:13
        Gość portalu: maurycy napisał(a):

> Maverik: "NIE PRAWDĄ JEST JAKOBY MOJE WYPOWIEDZI BYŁY ODTWARZANE Z
        > PŁYTY,...YTY, ...YTY..."

Ha, ha!!... Chyba z chodnikowej!!!...(Biorąc pod uwagę subtelność wypowiedzi
        Mavericka)
        • Gość: max Re: Czy Luzer to agent UPR jest? IP: *.net.bialystok.pl 18.06.01, 20:29
          co tam fakty! liczy sie tylko forma?:> i owijanie w bawelne?
          • luzer Re: Czy Luzer to agent UPR jest? 18.06.01, 20:32
            Jasne. Luka mnie skaperował i szkolił.
            A odnośnie "owijania w bawełnę" - to trzeba jednak umieć.
            • Gość: max Re: Czy Luzer to agent UPR jest? IP: *.net.bialystok.pl 18.06.01, 20:36
              a tak trzeba umiec:>

• Gość: Maverick Re: Czy Lewusy maja program gospodarczy? IP: *.houston-25-30rs.tx.dial-access.att.net 18.06.01, 20:46
                Czy lewusy maja jakis program poza zadaniem i narzekaniem? Czy maja program
                ekspansji polskich produktow na rynki zachodnie i utrzymanie dla nich tam
                stalej pozycji? Nie bo niepotrafia sobie tegp wyobrazic.
                • luzer Re: Boże, znowu ten śmiertelnie nudny bełkot Mavericka!!! 18.06.01, 20:47
                  • Gość: max Re: Boże, znowu Mavericka ma racje!!! IP: *.net.bialystok.pl 18.06.01, 20:49
                    • Gość: Maverick Re: Max Dziekuje za wsparcie. IP: *.houston-25-30rs.tx.dial-access.att.net 18.06.01, 20:53
                      Dyskusja powinna byc merytoryczna a nie osobista. To jeszcze dowod ze gadki
                      lewusow to puste frazesy, gdy w oczy spojrzy rzeczywistosc konaja ze zgrozy.
                      • Gość: max to tylko obrona wlasnej wolnosci i mienia... IP: *.net.bialystok.pl 18.06.01, 21:17
                        nie lubie jak ktos (obojetnie jakiej ideologi i religii - socjalizm traktuje
                        tak jak fanatyczno-terrorystyczna religie ) ma czelnosc mowic mi co i na ile
                        mam wydac swoja kase i pouczac mnie ze to jest niby dla mojego dobra.
                        Walcze z feudalnymi zabobonami oswieconych mędrkow wink
                        w tlumaczeniu: "czy ja musze placic na ten bzdet?uncertain wole wydac na cos innego!"

Ps. rece precz od mojej kieszeni!:>
                • Gość: Jureek Re: Czy prawicowy rzad powinien majstrowac przy gospodarce? IP: 62.8.156.* 19.06.01, 13:04
                  Wedlug mnie nie powinien. Powinien po prostu nie przeszkadzac. Dlatego dziwny jakis z Ciebie prawicowiec, jesli
                  spodziewasz sie, ze rzad za pieniadze podatnikow bedzie promowal ekspansje polskich produktow na rynki
                  zachodnie (a dlaczego wlasnie zachodnie? czyz nie jest to typowo lewicowe mieszanie ideologii do gospodarki?
                  czyz nie powinno sie sprzedawac tam, gdzie sie to oplaca, obojetnie, czy na wschodzie, zachodzie, polnocy, czy
                  poludniu). Rob sobie promocje, ale za swoje pieniadze, "lewusku". Napisalbym Ci jeszcze co nieco, ale pracuje (a nie
                  wyciagam reki po rzadowe pieniadze) wiec nie mam tyle czasu, co Ty, zeby produkowac sie na forum.
                  Jurek

P.S. Juz Ci sie znudzilo na forum Super Ekspresu?

> Czy lewusy maja jakis program poza zadaniem i narzekaniem? Czy maja program
                  > ekspansji polskich produktow na rynki zachodnie i utrzymanie dla nich tam
                  > stalej pozycji? Nie bo niepotrafia sobie tegp wyobrazic.

• Gość: Jureek Re: Czy prawicowy rzad powinien majstrowac przy gospodarce? IP: 62.8.156.* 19.06.01, 13:07
                  Wedlug mnie nie powinien. Powinien po prostu nie przeszkadzac. Dlatego dziwny jakis z Ciebie prawicowiec, jesli
                  spodziewasz sie, ze rzad za pieniadze podatnikow bedzie promowal ekspansje polskich produktow na rynki
                  zachodnie (a dlaczego wlasnie zachodnie? czyz nie jest to typowo lewicowe mieszanie ideologii do gospodarki?
                  czyz nie powinno sie sprzedawac tam, gdzie sie to oplaca, obojetnie, czy na wschodzie, zachodzie, polnocy, czy
                  poludniu). Rob sobie promocje, ale za swoje pieniadze, "lewusku". Napisalbym Ci jeszcze co nieco, ale pracuje (a nie
                  wyciagam reki po rzadowe pieniadze) wiec nie mam tyle czasu, co Ty, zeby produkowac sie na forum.
                  Jurek

P.S. Juz Ci sie znudzilo na forum Super Ekspresu?

> Czy lewusy maja jakis program poza zadaniem i narzekaniem? Czy maja program
                  > ekspansji polskich produktow na rynki zachodnie i utrzymanie dla nich tam
                  > stalej pozycji? Nie bo niepotrafia sobie tegp wyobrazic.

• jurek1 Re: Czy Maverick to agent SLD jest? 18.06.01, 21:24
      Wiesz Blong, że na to nie wpadłem. Sądząc po imieniu
      to jest Józef O. czołowa postać SLD. Tak samo
      monotonny.
    • Gość: Zbych Blong, blong... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.01, 21:38
      Blong, blong
      blong, blong, blong
      blong, blong
    • Gość: Perła Re: To CHAMSTWO jest IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.01, 22:36

> Bo przeciez kazdy normalny czlowiek czytajacy jego posty musi nabrac takiej
      > niecheci do liberalow, ze w nastepnych wyborach zaglosuje na SLD.
      > Pozdrawiam
      >
      > p.s
      > Sorry Perla nie moglem sie powstrzymac smile

Blong, już nie żyjesz. Cosa nostra nie daruje tej mistyfikacji.
    • Gość: Maverick Re: Czy Maverick to agent SLD jest? IP: *.houston-18-19rs.tx.dial-access.att.net 18.06.01, 22:38
      He is a trully a free man. There is only one kind of freedom financial freedom.
      You are not really free if you not able to do what you would like to do.
      Unfortunatly most people do something just to pay bills. Work on your goals,
      step by step, never loose focus from your destination and one day you will
      accomplish what you did intended. Good luck.
      • Gość: Zbych Good luck, Maverick IP: 155.158.215.* 19.06.01, 10:34
        For me sounds sound and very natural.
        Good luck, for you, Maverick and don't worry - everyone who acts blindfold
        remains blind.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka