Gość: siedem IP: *.tgory.pik-net.pl 27.06.02, 13:13 niezdara Galba wypuścił drania z butelki [może się zamyślił a ten mu czmych!!!]. Na szczęscie ma 12 metrów do pokonania w związku z czym zostało 5 dni spokoju. 7,34 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AA Re: Nadchodzi Ślimak IP: *.sggw.waw.pl 27.06.02, 13:18 A właściwie dlaczego Ślimak sprzedał krowę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: Nadchodzi Ślimak IP: *.tgory.pik-net.pl 27.06.02, 13:22 Gość portalu: AA napisał(a): > A właściwie dlaczego Ślimak sprzedał krowę? żeby się dłużej utrzymac na Placówce znaczy się w Elektrowni. 7,67 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIMAK Re: Nadchodzi Ślimak IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 27.06.02, 14:28 ...to nie krowa a koza...była kaleka ( garbata) i musiał ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIMAK Re: Nadchodzi Ślimak IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 27.06.02, 14:26 Gość portalu: siedem napisał(a): > niezdara Galba > > 7,34 potwierdzam....a co językiem nie może trafić?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem ty masz jednak ślimak klasę IP: *.tgory.pik-net.pl 27.06.02, 14:35 Gość portalu: LIMAK napisał(a): > potwierdzam....a co językiem nie może trafić?... potrafiłes się wyzwolić z obsesji "dupy" [pewnie te lobotom dioda ci pomógł rozmowami o sexie oralnym na privie] gratulacje. jestes swietnym satyrykiem. teraz wlasciwie satyrykiem, dramaturgiem i filantropem. przegrałem! ślimak podaj mi dloń [a masz takie coś? ] przebaczenia o! Sprawiedliwy Wsród Ślimaków 7,38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osiem Re: ty masz jednak ślimak klasę IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 27.06.02, 14:40 Gość portalu: siedem napisał(a): > Gość portalu: LIMAK napisał(a): > > > potwierdzam....a co językiem nie może trafić?... > > potrafiłes się wyzwolić z obsesji "dupy" [pewnie te lobotom dioda ci pomógł > rozmowami o sexie oralnym na privie] gratulacje. jestes swietnym satyrykiem. > teraz wlasciwie satyrykiem, dramaturgiem i filantropem. > > przegrałem! > ślimak podaj mi dloń [a masz takie coś? ] przebaczenia > o! Sprawiedliwy Wsród Ślimaków > > 7,38 ,,,galbaty mówił że nie chce z tobą od strony mordy ...bo masz zajęczą wargę... ...garb i zajęcza warga?...nie za dużo nieszczęść naraz?... ...nie mów że jesteś na dodatek kulawy ...bo łżę uronię... Odpowiedz Link Zgłoś