Dodaj do ulubionych

Zrobiono z nas potwory.

28.04.05, 11:44
info.onet.pl/1088937,11,item.html
Obserwuj wątek
    • lala.laleczna Bez histerii, katolu ;-D To była aborcja, tylko 28.04.05, 12:26
      ciupinkę spóźniona.
      Każda kobieta ma prawo robić ze swoim brzuchem, co jej się podoba - to chyba
      oczywiste?!!!
      • kropekuk Lala - nie mow az tak niemadrze,na wiecej cie stac 28.04.05, 14:56
        Sam uwazam, ze aborcja to antykoncepcja dla ciemniakow (choc jestem przeciwko
        jej prawnemu zakazowi). Tu zas mamy - choc zabrzmi to makabrycznie - do
        czynienia ze "zrzeczeniem sie dziecka" dla najgorszej holoty. Mnie w takich
        przypadkach (naprawde nie spotykanych w Europie Zachodniej) przeraza
        nieswiadomosc tych ludzi - czemu nie zostawia noworodka w szpitalu wraz z
        podpisanymi dokumentami o zrzeczeniu sie praw rodzicielskich, gotowego do
        adopcji przez pare, czekajaca latami w adopcyjnej kolejce, marzaca o takim
        maluchu?
        I mysle, ze dojrzale i inteligentne polskie damy - takie jak ty, lala - mialyby
        na tym polu wiele do praktycznego zdzialania...
        • lala.laleczna No cóż. Istnieje całkiem spora liczba feministek, 28.04.05, 15:06
          które chcą złagodzenia ustawy "antyaborcyjnej" - czyli żeby "na żądanie" i "bez
          ograniczeń czasowych". Pod hasłem "mój brzuch to moja sprawa".
          A moje posty, konsekwentne w tej materii od lat, mają uświadomić tej części
          naszego społeczeństwa, że właśnie taki sposób myślenia jest ciemnogrodem. Na
          równi z kiszeniem efektów takiej spóźnionej aborcji w beczkach.
          Bo, oczywiście, jedynym rozwiązaniem jest antykoncepcja.
          I gdyby krzyś pod tym kątem redagował swoje posty (zamiast iście błazeńskiego
          zadęcia pseudoapostolskiego), to miałby pełne poparcie nie tylko moje.
          • patience No cóż. Istnieje całkiem spora liczba katoliczek 28.04.05, 19:24
            ... ktore zamiast serca maja kamienie.
            • lala.laleczna Re: No cóż. Istnieje całkiem spora liczba katolic 02.05.05, 12:14
              patience napisała:

> ... ktore zamiast serca maja kamienie.

Pierwsza - patience.
              >
              >
              • owca_czarna Re: No cóż. Istnieje całkiem spora liczba katolic 02.05.05, 12:26
                lala.laleczna napisała:

> patience napisała:
                >
                > > ... ktore zamiast serca maja kamienie.
                >
                > Pierwsza - patience.
                > >

Ona ma gołębie smile

czarna_owca
                • lala.laleczna Re: No cóż. Istnieje całkiem spora liczba katolic 02.05.05, 12:38
                  owca_czarna napisała:

> lala.laleczna napisała:
                  >
                  > > patience napisała:
                  > >
                  > > > ... ktore zamiast serca maja kamienie.
                  > >
                  > > Pierwsza - patience.
                  > > >
                  >
                  > Ona ma gołębie smile

Szkoda, że zamiast mózgu.
                  >
                  > czarna_owca
                  >
                  • owca_czarna Re: No cóż. Istnieje całkiem spora liczba katolic 02.05.05, 12:49
                    lala.laleczna napisała:

> owca_czarna napisała:
                    >
                    > > lala.laleczna napisała:
                    > >
                    > > > patience napisała:
                    > > >
                    > > > > ... ktore zamiast serca maja kamienie.
                    > > >
                    > > > Pierwsza - patience.
                    > > > >
                    > >
                    > > Ona ma gołębie smile
                    >
                    > Szkoda, że zamiast mózgu.
                    > >
                    > > czarna_owca
                    > >

reasumując, bo wprowadziałaś małe zamieszanie. mówiłyśmy o sercu: skoro nie
                    rozumiesz, że za 270 zł nie da sie żyć, to Ty masz ptasi móz, a Patience gołębie
                    serce uhahahah Koniec, Kropka, Amen smile)

czarna_owca
                    • lala.laleczna Chyba coś ci się pomyliło. Cały czas chodzi mi o 02.05.05, 12:55
                      komentowany artykuł, opisujący spóźnioną aborcję. Skąd ci się wzięła ta kwota?
                      Może po prostu pomyliły ci się komentowane artykuły?
                      • owca_czarna LALO.LALECZNA!!!!!!!! 02.05.05, 13:08
                        lala.laleczna napisała:

> komentowany artykuł, opisujący spóźnioną aborcję. Skąd ci się wzięła ta kwota?
                        > Może po prostu pomyliły ci się komentowane artykuły?

Lalo!!!! w artykule tym był jeszcze jeden akapit!!!!!!!!!!! Cenzura onetu
                        wycięła go!!!!! Było w nim napisane, ze rodzina ta żyła skromnie za 270 zł i nie
                        zgłosiła do pomocy społecznej, że potrzebuje wyprawkę dla dziecka!!!!!! Słowo,
                        wstyd im się chyba zrobiło po tym jak napisali,że za 270 zł mozna skromnie żyć,
                        mając dzieci w wieku szkolnym!!1

czarna_owca
                        • gini Re: LALO.LALECZNA!!!!!!!! 02.05.05, 13:18

• lala.laleczna Trudno, żebym wiedziała, co jest w ocenzurowanym 02.05.05, 13:44
                          tekście!
                          A patience, swoją drogą, z tym katolicyzmem bardzo przesadza. Trudno mieć
                          respekt dla zalet umysłowych osoby, która z uporem maniaka twierdzi, że jestem
                          katoliczką, podczas gdy ja apeluję o używanie środków antykoncepcyjnych.
                          • centre.gravity Re: Trudno, żebym wiedziała, co jest w ocenzurowa 02.05.05, 13:49
                            katoliczce tez czasem zdarzy sie powiedziec cos madrego.
                    • d.nutka1 Re: No cóż. Istnieje całkiem spora liczba katolic 02.05.05, 13:06
                      owca_czarna napisała:

>
                      > reasumując, bo wprowadziałaś małe zamieszanie. mówiłyśmy o sercu: skoro nie
                      > rozumiesz, że za 270 zł nie da sie żyć, to Ty masz ptasi móz

> czarna_owca
                      >

aborcji 'tajnej' na życzenie też sie za 270zl nie zrobi
                      chyba, że u baby z ptasim mózgiem albo gołębim sercu albo obydwia organy razem
                      wzięte w jednym ciele
      • marianna.rokita Laluniu jestes ponizej wszelkiej krytyki! 28.04.05, 19:27
        Skopiowalam sobie twoja wypowiedz.Tak jak i ta broniaca pedofili sprzed kilku
        mcy.........
        • lala.laleczna Re: Laluniu jestes ponizej wszelkiej krytyki! 02.05.05, 12:14
          marianna.rokita napisała:

> Skopiowalam sobie twoja wypowiedz.Tak jak i ta broniaca pedofili sprzed kilku
          > mcy.........

I co z tego, że skopiowałaś, panienko?
    • pacyniarz Re: Zrobiono z nas potwory. 28.04.05, 19:12
      Ludzie wyluzujcie troszke: info.onet.pl/1089229,11,item.html
      • patience "Zyli skromnie za 270 zl" 28.04.05, 19:21
        ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka