migo_gi 02.06.05, 23:03 Witam Czy znacie jakis sposob aby posty przychodzace na to forum otrzymywac na prywatnego e-mail'a. Najlepiej, aby mozna bylo tez z prywatnego mail'a wysylac posty na forum pozdro migo_gi Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mozdzins Re: Posty z forum na prywatnego mail'a 03.06.05, 00:15 > Czy znacie jakis sposob aby posty przychodzace na to forum otrzymywac na > prywatnego e-mail'a. Najlepiej, aby mozna bylo tez z prywatnego mail'a > wysylac posty na forum IMHO nie da rady. Odpowiedz Link
bartek_slawinski Re: Posty z forum na prywatnego mail'a 07.06.05, 22:23 > Czy znacie jakis sposob aby posty przychodzace na to forum otrzymywac na > prywatnego e-mail'a. Najlepiej, aby mozna bylo tez z prywatnego mail'a > wysylac posty na forum Mozna zalozyc liste mailingowa, ale wtedy t juz nie bedzie TO forum.. Pozdrowienia Bartek Odpowiedz Link
kklusek Re: Posty z forum na prywatnego mail'a 08.06.05, 11:02 W ustawieniach "Moje forum" jest jakaś opcja powiadomień o nowych postach. Nie testowałem tego jeszcze, więc nie wiem czy wysyłane są całe posty czy tylko linki do nich... Odpowiedz Link
bartek_slawinski Re: Posty z forum na prywatnego mail'a 09.06.05, 21:37 > Nie testowałem tego jeszcze, więc nie wiem czy wysyłane są całe posty czy > tylko linki do nich... Witam, Wlasnie spradzile. Tylko informacja in link do... Moje Forum. Pozdrawiam Bartek Odpowiedz Link