drf 16.05.05, 23:08 Medytacja Centrum Slonca. Wycieczki na Slonce. Wycieczki ze Slonca. Swiadomosc Zrodla Swiatla... solarPleXus *****pentagram Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zupagrzybowa Helioseismic Holography 16.05.05, 23:49 Solar Wind speed: 548.6 km/s StarWarsIII Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Czy już piszesz zza kratek, Droga Helgo? 17.05.05, 02:03 jeszcze nie Odpowiedz Link Zgłoś
t0g A czy tamci nadal czynią starania, byś tam się... 17.05.05, 02:13 ...znalazła? Tzn. ci "bad guys"? Proponowałem jakis czas temu, by otworzyć na Kajmanach lub Seszelach potal internetowy, na którym każdy obywatel mogl by powiesić dowolne psy na dowolnym kacyku bez obawy, ze taki naśle prokuratorię. Link do takiego postu podawało by się nastepująco: "Kiedy władze RP doprowadzą do znikniecie tych podłych oskarżen pod adresem burmistrza XX, umieszczonych pod adresem htt://www.................. ". Podobnie, jak przed wojną reklamowano agencje towarzyskie (wówczas zwane inaczej): "Kiedy policja wreszczie zlikwiduje ten dom publiczny na Chmielnej 11, druga oficyna, m.23, dzwonic dwa razy?" Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: A czy tamci nadal czynią starania, byś tam si 17.05.05, 02:24 bad guys sa monitorowani przez blogosfere bo zaliczyli podpadzioche. Solidarity writerow zadzialala. Jak bad guys kogos spropuja zamknac to nastepnego dnia bedzie w internecie 20 tekstow. Dzieki tego rodzaju przypadkom polskcy blogowicze tez sie zaczeli oranizowac, sa juz strony gdzie mozna zglaszac przypadki z wydmuszkami czestochowskimi, i dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita a co maja powiedziec ci, 17.05.05, 02:34 ktorym prokuratura hehe konfiskuje kompy na podstawie urojen pewnego delikwenta ? HE? Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Czy masz już adwokata, Marianno?!!!! 17.05.05, 02:45 Dobry najmimorda jest w Twojej sytuacji absolutnie konieczny. Wysłałem Ci cos na skrzynkę, ale coś dziwnie poczta sie zachowywa Głowa do góry! Jeszcze Polska nie zginiała Choc róznie się dzieje, Chociaż - jak tak dalej pójdzie, z kretesem zginieje.... Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Czy masz już adwokata, Marianno?!!!! 17.05.05, 03:17 nic nie dostalam poczta glupieje faktycznie chodz zlozyc podbic moj 10 tysieczny wniosek w sprawie poczty : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=24009000 Odpowiedz Link Zgłoś
zalefski Re: a co maja powiedziec ci, 17.05.05, 17:27 marianna.rokita napisała: > ktorym prokuratura hehe konfiskuje kompy na podstawie urojen pewnego > delikwenta ? > HE? Jezeli prokuratura cos "konfiskuje" to na podstawie zebranych dowodów a nie czyichś "urojeń". Ja sobie moge uroić, że X ukradl mi samochod, ale jak nie dostarcze dowodow, to na pewno mu go nie skonfiskują. Wez sobie dobrego adwokata, jak ci radził t0g Odpowiedz Link Zgłoś
drf swiadectwaZwolnienia 17.05.05, 19:05 img264.echo.cx/my.php?loc=img264&image=swiadec2wozwolnienia0ay.jpg Odpowiedz Link Zgłoś