Dodaj do ulubionych

rozwój duchowy a pułapka

01.03.16, 14:48
witam,
zalogowałam się tutaj, aby przestrzec osoby szukające pomocy u Ewy Seligi - egzorcystki.
Napiszę parę słów o swoich doświadczeniach.
Nie byłam w pełni szczęśliwa - po przejściach. Zaczęłam uczestniczyć w telekonferencjach z procesami, uwolnieniami poprzednich wcieleń, karm - prowadzonych przez w/w osobę.
Niestety się wkręciłam. Przez kilka miesięcy z małą przerwą żyłam w coraz większym stresie, napięciu, zupełnie zatracając tu i teraz. Jedynymi moimi słowami były "przepraszam", "proszę o wybaczenie", "wybaczam". Skrajne stany fizyczne, psychiczne. Oczywiście już przepraszałam, że żyję wszystkich i wszystko. Stałam się nikim, niczym. Dowiedziałam się o sobie, że jestem jedną z największych "dziwek" galaktycznych, już nie wspomnę ile demonów miałam w sobie, mordowałam, zabijałam również dzieci ( dr Mengele podobno też byłam ) i że jestem w demonicznej czarnej radzie. Jak były momenty, że trzeźwiałam i chciałam zrezygnować to na chwilę okazywało się, że ofiarą też byłam. Więc pod wpływem manipulacji brnęłam dalej.
Momentem kulminacyjnym był moment gdy odczuwałam tak silny ból serca, że byłam pewna że to zawał. Zadzwoniłam do Ewy mówiąc jej o tym - usłyszałam, że mam pentagramy i chcę zabić ją i jej koleżankę i to jest to (oczywiście ze stoickim spokojem). Tego uczucia nigdy nie zapomnę jak bym umierała a ktoś mnie jeszcze kopał.
Efektem moich doświadczeń i zabawy w ex wcielenia, chęci uwolnienia, rozwoju duchowego jest uszczerbek na zdrowiu - nerwica, bóle serca, zaniżone poczucie własnej wartości itd
Oczywiści każdy ma wybór i wolną wole - ja też miałam więc ponoszę odpowiedzialność za to w co weszłam.
Jednak czułam wielką potrzebę napisania tego publicznie w celu ostrzeżenia przed podobnymi doświadczeniami.
p.s. po ok. 3 miesiącach zerwania relacji i zakończenia "rozwoju", życiu tu i teraz jest lepiej smile
Agnieszka
Obserwuj wątek
    • malg64 Re: rozwój duchowy a pułapka 29.07.17, 13:46
      O tym trzeba mówic , głośno i otwarcie jak takie spektakle okultystyczne mogą się konczyć nawet zgonem . Dobrze że sie obudziłas i uszłaś z życiem . Lepiej trzymajcie się z daleka od :okultyzmu, jogi , tarota, feng shui, rożkarstwa, bioenergoterapii, chomeopatii, satanizmu, wróżb, i innych, bo to ma wszystko związek z tym tematem, ja też to przeszłam.To są największe pułapki wspólczesnego świata!
    • malg64 Re: rozwój duchowy a pułapka 29.07.17, 14:12
      Wezcie sobie do serca na poważnie te ostrzeżenie.!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka