Dodaj do ulubionych

Dostałem pozdrowienia od administracji :)

22.05.05, 17:38
Witaj,

Chcielibyśmy prosić Cię o zaprzestanie podrzucania do góry
starych wątków na forum bez dodawania do nich istotnych treści.
Tego rodzaju zachowania bardzo nie lubią nasi użytkownicy i jest ono
sprzeczne z zasadami netykiety, które staramy się promować na forum

pozdrawiamy,
Administracja Forum

Cóż zrobić Pan każe sługs musi!
A tak pieknie było przez chwilę! Ech,nie znają sie tutaj na sztuce!
Obserwuj wątek
    • patience To byla dzialalnosc artystyczna? 22.05.05, 17:40
      wink
      • hiperrealizm Re: To byla dzialalnosc artystyczna? 22.05.05, 17:42
        A co? Nie poznałaś się? Ty kobieta światowa!
        smile
        • patience Re: To byla dzialalnosc artystyczna? 22.05.05, 17:45
          Nawet sie zaciekawilam doborem słów kluczowych jaki ci posluzyl przy
          podrzucaniu. W tym szalenstwie jest metoda? Update przestrzeni symbolicznej do
          czasu terazniejszego czy po prostu piwo?
      • drf mechaniczna praca i odtwórczość ;) 22.05.05, 17:48
        ten hiperrealizm to podejrzany figurant ..wink

Hiperrealizm jest kontrpropozycją dla minimal art, suprematyzmu i wszystkich
        kierunków w sztuce, które sprowadzają treść obrazu do absolutnego minimum, a od
        malarza nie wymagają praktycznie żadnych umiejętności technicznych. Jak jednak
        wszystkie zamysły artystyczne, których istotą jest sprzeciw, skończył się z
        przycichnięciem idei opozycyjnej. Obecnie obrazy hiperrealistyczne wciąż
        pojawiają się sporadycznie w galeriach, zwykle jednak nie jako cel, lecz jako
        środek do innego zamysłu artystycznego.

pl.wikipedia.org/wiki/Hiperrealizm
        Nurt ten zrodził się około 1965 roku w Stanach Zjednoczonych. Momentem triumfu
        hiperrealistów była wystawa sztuki Documenta w Kassel w Niemczech (1972). Wśród
        wystawianych tam prac fotorealizm cieszył się największym zainteresowaniem. Po
        kilku latach zainteresowanie tym kierunkiem osłabło.

Malarze fotorealistyczni, korzystając z założeń pop-artu, gloryfikują
        nieprzekłamaną rzeczywistość. Tematami malarskimi stają się wystawy sklepowe,
        samochody lub ich fragmenty, zdjęcia paszportowe itp. Wielu artystów rzutuje z
        pomocą epidiaskopu wykonane przez siebie fotografie na płótno, i maluje stricte
        według wyświetlanego zdjęcia. Do tego typu celów niezbędne jest absolutne
        mistrzostwo techniczne, choć z drugiej strony hiperrealiści byli oskarżani o
        wykonywanie "mechanicznej pracy" i odtwórczość.
    • hiperrealizm A teraz mówić! 22.05.05, 17:44
      Komu nie podoba się moja działalność na forum i kto mnie zakapował!!!???
      • patience Re: A teraz mówić! 22.05.05, 17:46
        hiperrealizm napisała:

> Komu nie podoba się moja działalność na forum i kto mnie zakapował!!!???

Sugerujesz istnienie agentury?
      • marianna.rokita Re: A teraz mówić! 22.05.05, 17:49
        Poprosilam Cie grzecznie kilka razy dzisiaj kolo 7 rano, o zaprzestanie
        spamerstwa.Odmowiles. Stad pewno list od administracji,bo jak widac nie tylko
        mnie to lekko zdenerwowalo.
        Oto watek na odswiezenie pamieci:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=24229679&a=24229679
        • patience Minimal Art? 22.05.05, 17:54
          Ciekawe co bardziej wymaga interwencji administracji: posrzucanie starych watkow
          z trescia za pomoca postow bez tresci czy zagrzebywanie watkow z trescia pod
          zwalami postow bez tresci?

wink
        • hiperrealizm Re: A teraz mówić! 22.05.05, 18:09
          Zmień nick na:
          marianna.kapucha!
    • krzys52 Juz wole tradycyjnych desperatow - na krawedzi dac 22.05.05, 17:54
      dachu sterczacych i grozacych wszystkim samobojstwem. Kiedy tak naprawde chodzi
      takiemu sirocie obrzyganemu wylacznie, o to, by w koncu zwrocono na niego uwage.
      On wrecz krzyczy rozpaczliwie: "odkryjcie mnie w koncu, ja tez jestem
      czlowiek!! - nie przechodzcie wciaz obok obojetni na moja egzystencje!"

No dobrze, zatem.

WITAJ HIPERREALIZM, WITAJ NAM WITAJ. BARDZO SIE CIESZYMY, ZE JESTES Z NAMI surprised))
      • drf Re: Juz wole tradycyjnych desperatow - na krawedz 22.05.05, 18:07
        wink))
      • hiperrealizm Re: Juz wole tradycyjnych desperatow - na krawedz 22.05.05, 18:08
        Krzychu! Wiedz że twoja pastać mierzi mnie szczególnie (jesteś kwintesencją
        dziadostawa na tym forum - wręcz jego symbolem)
        Poza tym ja jestem FANATYCZNYM WYZNAWCĄ KK!!!
        Pozdrawiam!
        • marianna.rokita Re: Juz wole tradycyjnych desperatow - na krawedz 22.05.05, 18:29
          Kodeksu karnego.... big_grin
        • krzys52 Re: Juz wole tradycyjnych desperatow - na krawedz 23.05.05, 05:00
          Krzychu! Wiedz że twoja pastać mierzi mnie szczególnie (jesteś kwintesencją
          dziadostawa na tym forum - wręcz jego symbolem)
          Poza tym ja jestem FANATYCZNYM WYZNAWCĄ KK!!!
          Pozdrawiam!

;;
          Chcialbym odpowiedziec ci tym samym, ze np. mnie mierzi twoja postac, itp. ale
          nie moge. Chcialby powiedziec moze, iz ty akurat nie jestes kwintesencja
          dziadostwa na tym forum, ale takze nie moge. Ba chcialbym powiedziec, ze jestes
          wspanialy i najlepszy - dokladna odwrotnoscia mnie, a udowodnic moglbys to ile
          tylko razy bys zechcial. Gdybys zechcial. No ale takze i tego powiedziec nie
          moge. Jestes dla mnie niestety jedynie tym facetem z krawedzi dachu ktorego
          nigdy w zyciu nie widzialem na oczy, ani nie slyszalem o nim. Biala plama po
          prostu jestes.

Ba, taki desperat to przynajmniej gotow jest do jakichs zwierzen i wspomni
          chociaz cos nt. przyczyn swej demonstracji. Mozemy dowiedziec sie wiec, ze ci z
          UFO siedza mu ciagle na karku - przez te antenki ktore na stale zamontowane ma
          we lbie. Nie sugeruje, ze i tobie niezbednie przytrafilo sie cos podobnego.
          Mozesz np. poruszyc jakis temat - co za roznica jaki. Przedstawic sie mozesz
          zainicjowac siebie na tym F. Bym i ja mial szanse odpowiedziec tobie cos na
          wycieczke pod moim adresem. Albo celebrowac twoje objawienie sie tutaj... A tak
          moge ciebie tylko olac. Jestes nikim przeciez, jestes zerem - ciebie po prostu
          nie ma.

Zebys ty chociaz stal na dachu swego kosciola, ktorego jestes fanatycznym
          wyznawca...

Mam nadzieje, ze jest wysoki.

• patience Re: Juz wole tradycyjnych desperatow - na krawedz 23.05.05, 07:46
            Prawdziwa poezja...wink

> Chcialbym odpowiedziec ci tym samym, ze np. mnie mierzi twoja postac, itp. ale
            > nie moge. Chcialby powiedziec moze, iz ty akurat nie jestes kwintesencja
            > dziadostwa na tym forum, ale takze nie moge. Ba chcialbym powiedziec, ze jestes
            >
            > wspanialy i najlepszy - dokladna odwrotnoscia mnie, a udowodnic moglbys to ile
            > tylko razy bys zechcial. Gdybys zechcial. No ale takze i tego powiedziec nie
            > moge. Jestes dla mnie niestety jedynie tym facetem z krawedzi dachu ktorego
            > nigdy w zyciu nie widzialem na oczy, ani nie slyszalem o nim. Biala plama po
            > prostu jestes.
            >
            > Ba, taki desperat to przynajmniej gotow jest do jakichs zwierzen i wspomni
            > chociaz cos nt. przyczyn swej demonstracji. Mozemy dowiedziec sie wiec, ze ci z
            >
            > UFO siedza mu ciagle na karku - przez te antenki ktore na stale zamontowane ma
            > we lbie. Nie sugeruje, ze i tobie niezbednie przytrafilo sie cos podobnego.
            > Mozesz np. poruszyc jakis temat - co za roznica jaki. Przedstawic sie mozesz
            > zainicjowac siebie na tym F. Bym i ja mial szanse odpowiedziec tobie cos na
            > wycieczke pod moim adresem. Albo celebrowac twoje objawienie sie tutaj... A tak
            >
            > moge ciebie tylko olac. Jestes nikim przeciez, jestes zerem - ciebie po prostu
            > nie ma.
            >
            > Zebys ty chociaz stal na dachu swego kosciola, ktorego jestes fanatycznym
            > wyznawca...
            >
            > Mam nadzieje, ze jest wysoki.
            • hiperrealizm Re: Juz wole tradycyjnych desperatow - na krawedz 24.05.05, 17:41
              patience napisała:

> Prawdziwa poezja...wink
              Nie masz pojęcia o poezji.
              A swoja drogą to ciekawe, ty kobieta światowa i Krzych pacjent pstchiatryka!
              Masz patience skłonności do perwesji!
              • gretshen Re: Juz wole tradycyjnych desperatow - na krawedz 24.05.05, 18:38
                A swoja drogą to ciekawe, ty kobieta światowa i Krzych pacjent pstchiatryka!

Echeee - tylko kto stal na dachu? smile))))))
                • hiperrealizm Re: Juz wole tradycyjnych desperatow - na krawedz 24.05.05, 18:48
                  Krzychu do twarzy ci w sukience!
          • hiperrealizm Zapłacisz za wszystkie swoje bluźnierstwa! 24.05.05, 17:43
            Krzychu jeszcze przyjdzie taki dzień gdy twój stos "zapłonie"!
            • gretshen Re: Zapłacisz za wszystkie swoje bluźnierstwa! 24.05.05, 18:40
              hiperrealizm napisała:

> Krzychu jeszcze przyjdzie taki dzień gdy twój stos "zapłonie"!

Nie spiesz sie tak, nie spiesz. On uzywa takich jak - ty napodpalke smile)))
              • hiperrealizm Re: Zapłacisz za wszystkie swoje bluźnierstwa! 24.05.05, 18:50
                Krzychy myślałem że ty jesteś zwyczajnym transem! A to jednak sprawa grubsza -
                rozdwojenie jaźni!
                Lecz się chłopie! Wariatów nie wypada na "stos" wysyłać!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka