Dodaj do ulubionych

Wynalazki Kagana

15.07.02, 18:23
Czy wiecie, ze ten skromny geniusz jest ojcem wielu wynalazkow, ktorych uzywacie na codzien, a
nawet nie wiecie, czyj potezny mozg powolal je do zycia?

Kilka dni temu np. Wielki Kagan skonstruowal (w przerwie miedzy pisaniem postow) Perpetuum
Mobile, obalajac przy tym dwie niedorzeczne zasady termodynamiki.

Wczesniej Kagan wynalazl dwa kola (jedno kwadratowe - mialo zasadnicza zalete, bo nie zjezdzalo z
gorki). Kiedys w wolnej chwili wynalazl ogien i wkrotce potem maszyne parowa. On tez pierwszy
ujarzmil prad elektryczny, lapiac do specjalnej butelki pioruny.

Kagan nie gardzi rowniez uzytecznymi gadzetami, np. skontruowal pierwsza na swiecie lampke
nocna na baterie sloneczne.

Nie dopuscmy, aby dorebek tego geniuszu poszedl w zapomnienie. Czy ktos wie jeszcze o jakichs
innych wynalazkach tego Wielkiego Czlowieka, nauczyciela naszego premiera Kolodki?

PS. Nie musze oczywiscie dodawac, kto wymyslil internet. Przeciez nie mordowalby sie wysylajac listy
z Australii poczta.
Obserwuj wątek
    • aniol_stroz_kagana On jest nie tylko wielkim wynalazcą ... 15.07.02, 20:40

... ale również odkrywcą!

Odkrył np. i zaraz to ogłosił, że posiada mózg, choć nikt nigdy, ani przedtem,
      ani potem nie mógł tego stwierdzić, bo nie ma jeszcze tak czułych przyrządów.

Odkrył też, że jstnieją dwa rodzaje nieskończoności, dodatnia i ujemna i że
      one natychmiast anihilują z czego powstaje absolutna próżnia, absolutne zero,
      czyli NIC.

POczytajcie go sobie w oryginale!
      Odkrył wiele innych zjawisk i prawd.

ASK

P.S.
      A wszystko to dlatego, że codziennie mówi do mnie:
      "Aniele Stróżu mój,
      Ty zawsze przy mnie stój ..."
      To mu dodaje siły i wytrwałości.

• Gość: wikul Re: On jest nie tylko wielkim wynalazcą ... IP: *.acn.waw.pl 15.07.02, 21:43
        aniol_stroz_kagana napisał:

> ... ale również odkrywcą!
        > Odkrył np. i zaraz to ogłosił, że posiada mózg, choć nikt nigdy, ani
        przedtem,
        > ani potem nie mógł tego stwierdzić, bo nie ma jeszcze tak czułych przyrządów.
        > Odkrył też, że jstnieją dwa rodzaje nieskończoności, dodatnia i ujemna i że
        > one natychmiast anihilują z czego powstaje absolutna próżnia, absolutne zero,
        > czyli NIC.
        > POczytajcie go sobie w oryginale!
        > Odkrył wiele innych zjawisk i prawd.
        > ASK
        > P.S.
        > A wszystko to dlatego, że codziennie mówi do mnie:
        > "Aniele Stróżu mój,
        > Ty zawsze przy mnie stój ..."
        > To mu dodaje siły i wytrwałości.

Ostatnio odkrył istnienie na terenie Australii największych na świecie
        krasnoludków , osiągajacych wzrost przeciętnego człowieka .
      • iaffelos Re: On jest nie tylko wielkim wynalazcą ... 15.07.02, 23:54
        aniol_stroz_kagana napisał:

>
        > Odkrył też, że jstnieją dwa rodzaje nieskończoności, dodatnia i ujemna i że
        > one natychmiast anihilują z czego powstaje absolutna próżnia, absolutne zero,
        > czyli NIC.
        >
        > POczytajcie go sobie w oryginale!
        > Odkrył wiele innych zjawisk i prawd.

mnie podobala sie jego teoria wszechswiata i superstrun....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka