Gość: Abe IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 11.09.01, 15:57 To nie żart!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
civic_vtec Re: KTO MA, NIECH WŁĄCZY TVN 24h - Apokalipsa w USA!!! 11.09.01, 16:04 Abe, co sie dzieje??? I have got a shock!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abe Re: KTO MA, NIECH WŁĄCZY TVN 24h - Apokalipsa w USA!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 11.09.01, 16:11 Wszyscy o tym mówią - WŁĄCZ COKOLWIEK. Widzę to na ekranie. KOSZMAR!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tete Re: KTO MA, NIECH WŁĄCZY TVN 24h - Apokalipsa w USA!!! 11.09.01, 16:13 Słyszałam tylko krótką inf. w radiu. Nic nie mówili o Pentagonie. tete Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: civic Re: ABE!!! IP: 10.240.68.* / *.adtranz.se 11.09.01, 16:29 Abe, ja nie mam czego tu wlaczyc!!! Jedynie I-net a i to chodzi coraz wolniej. O telefonach do Polski zapomnij!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tete Re: KTO MA, NIECH WŁĄCZY TVN 24h - Apokalipsa w USA!!! 11.09.01, 16:11 Abe - ja nie mam takiej możliwości !!! To jakiś koszmar. Czytam Wasze informacje i ogarnia mnie przerażenie !!! tete Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abe Re: KTO MA, NIECH WŁĄCZY TVN 24h - Apokalipsa w USA!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 11.09.01, 16:21 Krótko, bo tv w drugim pokoju. Trzy samoloty uderzyły po kolei w dwa wieżowce World Trade Center i Pentagon. Wieżowce płoną. Jeden już się zawalił. Ewakuacja Manhattanu i Białego Domu. Samoloty - prawdopodobnie porwane - pasażerskie. To okropne. Kłęby dymu i sygnały karetek. Ewakuowany Departament Stanu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikron Re: KTO MA, NIECH WŁĄCZY TVN 24h - Apokalipsa w USA!!! IP: 131.169.150.* 11.09.01, 16:15 Nie mam telewizora, cnn.com zapchane.. Co sie dzieje? Niech ktos, kto cos wie, odpowie doklakdnie co sie stalo: kto dokonal tych zamachow i czy jest juz oficjalne stanowisko Bialego Domu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abe Re: KTO MA, NIECH WŁĄCZY TVN 24h - Apokalipsa w USA!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 11.09.01, 16:25 Nie wiadomo kto. Na razie domysły - Palestyńczycy, Iran? Nie ma bilansu tragedii. Po pierwszych doniesieniach BBC (pierwsze dwa zamachy - 6 zabitych, 1000 rannych Ludzie z wieżowców skakali przez okna (110 pięter). Amerykanie wzmacniają swoje placówki, także ambasadę w W-wie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kloss Re: KTO MA, NIECH WŁĄCZY TVN 24h - Apokalipsa w USA!!! IP: *.bratniak.krakow.pl 11.09.01, 16:26 Zamach na World Trade Center, Pentagon 11.09.2001 / 15:56 Z jednego z budynków World Trade Center unoszą się kłęby dymu. Świadkowie twierdzą, że w 110-piętrowy budynek uderzył mały dwusilnikowy samolot pasażerski. 18 minut później inny samolot uderzył w drugą wieżę. Pojawiły się pogłoski, że jedną z maszyn był Boeing 767 należący do American Airlines. FBI już rozpoczęło śledztwo. W lutym 1993 roku pod World Trade Centers wybuchły bomby. Zginęło wtedy sześć osób, a ponad 1000 zostało rannych. To nie pierwsza katastrofa lotnicza "z udziałem" drapaczy chmur. W 1945 roku na Empire State Building rozbił się bombowiec B-25. Wygląda na to, że po ataku na World Trade Center doszło też do zamachu na Pentagon, którego budynek płonie. Rozpoczęła się ewakuacja Białego Domu i Ministerstwa Skarbu. Właśnie poinformowano, że w budynku Ministerstwa Obrony doszło do eksplozji. Wiadomo już, że została ona spowodowana przez trzeci z porwanych samolotów. Do wszystkich zamachów doszło dokładnie w trzy miesiące po egzekucji Timothy McVeigha, skazanego za zamach na budynek federalny w Oklahoma City. Właśnie zawalił się jeden z budynków World Trade Center. Wciąż napływają informacje na temat katastrofy w Nowym Jorku. Prezydent Bush powiedział, że to zamach terrorystyczny. Najprawdopodobniej oba samoloty, które uderzyły w budynki, zostały porwane. Jeden z nich to naprawdopodobniej samolot rejsowy United Airlines. Być może Boeing 767. Ewakuowano Biały Dom. Mówi się też o ewakuowaniu Pentagonu. Do zamachu przyznał się Demokratyczny Front Wyzwolenia Palestyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sena Re: KTO MA, NIECH WŁĄCZY TVN 24h - Apokalipsa w USA!!! IP: *.jgora.dialog.net.pl 11.09.01, 16:27 zdjęcia z NY wyglądają jak z dobrego filmu katastroficznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abe Re: KTO MA, NIECH WŁĄCZY TVN 24h - Apokalipsa w USA!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 11.09.01, 16:29 Demokratyczny Front...odwołał oświadczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: KTO MA, NIECH WŁĄCZY TVN 24h - Apokalipsa w USA!!! IP: 217.11.133.* 11.09.01, 16:29 Dla tych, ktorzy nie moga teraz ogladac TV, w RMF FM tez caly czas o tym mowia. To jakis koszmar!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abe Re: KTO MA, NIECH WŁĄCZY TVN 24h - Apokalipsa w USA!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 11.09.01, 16:36 Jeden z najwyższych budynków Swiata nie istnieje -WT Center właśnie się zawalił. Przed chwilą wybuchł samochód-pułapka przed Dep. Stanu. Jeden z samolotów lecący z Bostonu do L.A. miał pasażerów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Re: KTO MA, NIECH WŁĄCZY TVN 24h - Apokalipsa w USA!!! IP: *.home.net.pl 11.09.01, 16:38 A Krzysia krytykują! Gość portalu: Abe napisał(a): > Jeden z najwyższych budynków Swiata nie istnieje -WT Center właśnie się zawalił > . > Przed chwilą wybuchł samochód-pułapka przed Dep. Stanu. > Jeden z samolotów lecący z Bostonu do L.A. miał pasażerów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: civic Re: KTO MA, NIECH WŁĄCZY TVN 24h - Apokalipsa w USA!!! IP: 10.240.68.* / *.adtranz.se 11.09.01, 16:40 Wojtku prosze, nie badz cyniczny, nie teraz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abe Re: KTO MA, NIECH WŁĄCZY TVN 24h - Apokalipsa w USA!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 11.09.01, 16:40 Boże! Obudź nas z tego koszmaru. W Posce powołany sztab kryzysowy. Kolejny porwany samolot leci w kierunku Waszyngtonu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abe Re: KTO MA, NIECH WŁĄCZY TVN 24h - Apokalipsa w USA!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 11.09.01, 16:44 Może Scan ma rację. W tej chwili główne wiadomości o zamkniętej giełdzie na Wall Str., kursie dolara i zwyżkujących cenach ropy. Czy ja mam świra? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abe Re: KTO MA, NIECH WŁĄCZY TVN 24h - Apokalipsa w USA!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 11.09.01, 16:47 Samolot lecący do Waszyngtonu rozbił się w Pensylwanii. W Polsce loty do USA odwołane inne zawrócone. Inne samoloty do USA lądują w Kanadzie Część Pentagonu zawaliła się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: civic Re: KTO MA, NIECH WŁĄCZY TVN 24h - Apokalipsa w USA!!! IP: 10.240.68.* / *.adtranz.se 11.09.01, 16:48 Abe, oswiec mnie, dlaczego Scan ma racje? Moze nie teraz, teraz PISZ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abe Re: KTO MA, NIECH WŁĄCZY TVN 24h - Apokalipsa w USA!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 11.09.01, 16:59 Na razie tylko głupawe komentarze. Nowych wieści brak. Mówcie coś do mnie, ja mam w L.A. bliskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: civic Re: KTO MA, NIECH WŁĄCZY TVN 24h - Apokalipsa w USA!!! IP: 10.240.68.* / *.adtranz.se 11.09.01, 17:02 Abe, ja mam rodzine w Bostonie! Kolegow na MIT-cie! Trzymaj sie kochana, jestes moim na swiat okienkiem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abe Re: KTO MA, NIECH WŁĄCZY TVN 24h - Apokalipsa w USA!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 11.09.01, 17:03 Następny samolot zmierza w kierunku Pentagonu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Esther Re: KTO MA, NIECH WŁĄCZY TVN 24h - Apokalipsa w USA!!! IP: *.datamonitor.com 11.09.01, 17:13 "Both the 1,360-ft towers have now collapsed. More than 50,000 people work in the complex. There are also reports of an explosion at Capitol Hill and of a fourth hijacked aircraft heading towards Washington. Fighter aircraft have been scrambled and are patrolling the skies over the US capital. Sky''s Washington Correspondent Keith Graves said "There can be no doubt that any aircraft flying over Washington now will be shot down." A separate fire forced the evacuation of the White House. Reports are coming in that another large plane has crashed south of Pittsburgh" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miriam Re: Jasne - ALLAH AKBAR! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 17:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adams Re: Jasne - ALLAH AKBAR! IP: 213.76.128.* 11.09.01, 17:12 Gość portalu: Miriam napisał(a): Możesz wyjasnić co to ma być , bo nie bardzo łapię ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Esther Re: Jasne - ALLAH AKBAR! IP: *.datamonitor.com 11.09.01, 17:16 Podejrzewam ze ktos chce byc dowcipny w obliczu tragedii i traktuje te wydarzenia jako film sensacyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miriam Re: Jasne - ALLAH AKBAR! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 17:19 Gość portalu: Esther napisał(a): > Podejrzewam ze ktos chce byc dowcipny w obliczu tragedii i traktuje te > wydarzenia jako film sensacyjny. fatalnie nie trafione! Nie znacie tego okrzyku???? Tyle piszecie o arabach - i nie znacie ich? no to jak to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miriam Re: Jasne - ALLAH AKBAR! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 17:18 Gość portalu: Adams napisał(a): > Gość portalu: Miriam napisał(a): > > Możesz wyjasnić co to ma być , bo nie bardzo łapię ? Okrzyk, z którym arabowie atakują: Bóg jest wielki - znaczy to. Jesli potwierdzą się przypuszczenia, że to Syn Ladena - fundamentalista arabski - to koniec. Kolejny samolot leci na Washington - macie dobrych arabów. Zwyrodnienie! Człowiek mówiący, że wierzy w Boga porywa samoloty z ludźmi i rozpieprza budynki krzycząc przy tym "Bóg jest wielki" - to juz nie jest choroba psychiczna, to jest gorzej! "Rozmawiajmy z arabami, traktujmy ich jak partnerów" - to co się stało to jest nauka dla Ameryki, jak Israel pisał, że weźcie się za nich, - Bush mówił : a nie, potępiamy. No ciekawe, czy teraz potępi? Niech sie wytłumaczy czemu był tak delikatny dla arabskich braci. M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong Re: do Miriam IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 11.09.01, 17:36 Jak do tej pory darzylem twoje posty sympatia. Ale to co robisz, nie oparte narazie na zadnych faktach a tylko na roznych spekulacjach jest obrzydliwe. Ale i tak pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miriam Re: do BLONGA IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 20:34 Gość portalu: Blong napisał(a): > Jak do tej pory darzylem twoje posty sympatia. Ale to co robisz, nie oparte > narazie na zadnych faktach a tylko na roznych spekulacjach jest obrzydliwe. > Ale i tak pozdrawiam Na żadnych faktach Blong? Trabią o nich we wszystkich mediach! Mocnych słów używasz. Szkoda, że zupełnie nie adekwatnych - wczuj się w sytuację osób, którzy dzisiaj stracili swoich bliskich, a potem obejrzyj tańczących palestyńczyków na ulicach. Co czujesz? Pozdrawiam Miriam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong Re: do BLONGA IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 11.09.01, 20:44 Gość portalu: Miriam napisał(a): > Na żadnych faktach Blong? Trabią o nich we wszystkich mediach! Caly czas to byly tylko rozne spekulacje. Dopiero przed chwila zaczeto podawac podejrzenia, ale te byly i w przypadku McVeigha. Jaka sie okazala rzeczywistosc chyba wiesz? > Mocnych słów > używasz. Bo atakujesz religie. Zauwazylas juz chyba kilka postow sugerujacych ze to zrobil Izrael. Czy nie czulas wtedy obrzydzenia, bo ja tak. Albo gdyby ktos napisal tutaj bylo to zrobione w imieniu Boga Ojca i Syna i Ducha Swietego, to prawie to samo co Allah Akbar i to mi sie wyjatkowo nie spodobalo -> tym bardziej, ze wyszlo to od ciebie. >Szkoda, że zupełnie nie adekwatnych - wczuj się w sytuację osób, którz > y > dzisiaj stracili swoich bliskich, bardzo mi zal tych ludzi, ale nie daje mi to prawo oskarzania innych narodow czy religii, zwlaszcza kiedy moje oskarzenia maja podloze emocjonalne a nie faktyczne > a potem obejrzyj tańczących palestyńczyków na > > ulicach. Co czujesz? Obrzydzenie, ale radosc to jeszcze nie wina. Jesli za tym stoji Osama /ktorego ja uwazam za najbardziej prawdopodobnego - ale NIE WIEM czy to naprawde zrobil/ to oskarzenia pod adresem palestynczykow sa pozbawione jakiegokolwiek sensu. Ale oczywiscie obrzydzenie pozostanie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miriam Re: do BLONGA IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 20:52 Gość portalu: Blong napisał(a): > Gość portalu: Miriam napisał(a): > > > > Na żadnych faktach Blong? Trabią o nich we wszystkich mediach! > > Caly czas to byly tylko rozne spekulacje. Dopiero przed chwila zaczeto podawac > podejrzenia, ale te byly i w przypadku McVeigha. Jaka sie okazala rzeczywistosc > > chyba wiesz? > > > Mocnych słów > > używasz. > > Bo atakujesz religie. Zauwazylas juz chyba kilka postow sugerujacych ze to zrob > il > Izrael. Czy nie czulas wtedy obrzydzenia, bo ja tak. Albo gdyby ktos napisal > tutaj bylo to zrobione w imieniu Boga Ojca i Syna i Ducha Swietego, to prawie t > o > samo co Allah Akbar i to mi sie wyjatkowo nie spodobalo -> tym bardziej, ze > wyszlo to od ciebie. > > >Szkoda, że zupełnie nie adekwatnych - wczuj się w sytuację osób, którz > > y > > dzisiaj stracili swoich bliskich, > > bardzo mi zal tych ludzi, ale nie daje mi to prawo oskarzania innych narodow cz > y > religii, zwlaszcza kiedy moje oskarzenia maja podloze emocjonalne a nie faktycz > ne > > > a potem obejrzyj tańczących palestyńczyków na > > > > ulicach. Co czujesz? > > Obrzydzenie, ale radosc to jeszcze nie wina. Jesli za tym stoji Osama /ktorego > ja > uwazam za najbardziej prawdopodobnego - ale NIE WIEM czy to naprawde zrobil/ to > > oskarzenia pod adresem palestynczykow sa pozbawione jakiegokolwiek sensu. Ale > oczywiscie obrzydzenie pozostanie. > Pozdrawiam ŻYCZĘ CI ŻEBY NIKT NIGDY NIE PODŁOZYŁ BOMBY KOMUŚ Z TWOICH BLISKICH! TY POLEMIZOWAĆ AKADEMICKO CHCESZ WOBEC FAKTU ZAMORDOWANIA KILKUDZIESIĘCIU TYSIĘCY LUDZI??????? CYTUJĘ MEDIA. PATRZĄC NA TO CZUJE ŚMIERĆ TYSIĘCY LUDZI - AKADEMICKO DYSKUTOWAĆ NIE BĘDĘ NA TAKI TEMAT. MNĄ WIDZISZ DYKTUJĄ EMOCJE, A TY CHCESZ ROZSTRZĄSAĆ PRZY KAWIE. MÓWIĘ - NIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong Re: do BLONGA IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 11.09.01, 20:54 Gość portalu: Miriam napisał(a): > ŻYCZĘ CI ŻEBY NIKT NIGDY NIE PODŁOZYŁ BOMBY KOMUŚ Z TWOICH BLISKICH! TY > POLEMIZOWAĆ AKADEMICKO CHCESZ WOBEC FAKTU ZAMORDOWANIA KILKUDZIESIĘCIU TYSIĘCY > LUDZI??????? CYTUJĘ MEDIA. PATRZĄC NA TO CZUJE ŚMIERĆ TYSIĘCY LUDZI - AKADEMICK > O > DYSKUTOWAĆ NIE BĘDĘ NA TAKI TEMAT. MNĄ WIDZISZ DYKTUJĄ EMOCJE, A TY CHCESZ > ROZSTRZĄSAĆ PRZY KAWIE. MÓWIĘ - NIE! Miriam nie rozumiesz chyba, ja po prostu NIE CHCE OSKARZANIA INNYCH LUDZI, KIEDY NIE MA DOWODOW. Nie zwrocilas uwagi dlaczego mialem pretensje, swojim Allah Akbar zaatakowalas okolo 1 MILIARDY ludzi na calym swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carmin Re: Jasne - ALLAH AKBAR! - Miriam? O co tobie chodzi? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 18:55 Gość portalu: Miriam napisał(a): - macie dobrych arabów. Zwyrodnienie! Człowi > ek mówiący, że wierzy w Boga porywa samoloty z ludźmi i rozpieprza budynki krzycząc > przy tym "Bóg jest wielki" - to juz nie jest choroba psychiczna, to jest gorzej! "Rozmawiajmy z arabami, traktujmy ich jak partnerów" - to co się stało to jest nauka dla Ameryki, jak Israel pisał, że weźcie się za nich, - Bush mówił : > a nie, potępiamy. No ciekawe, czy teraz potępi? Niech sie wytłumaczy czemu był tak delikatny dla arabskich braci. M _______________________________ Miriam, jakich my mamy dobrych Arabów? O co chodzi? I piszesz, tak, jakby warto było poświęcic te istnienia, bys dostała argument w dyskusji. Nie czuję smutku w twoim poście. Zszokowana Carmina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miriam Re: Jasne - ALLAH AKBAR! - Miriam? O co tobie chodzi? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 20:31 Gość portalu: Carmin napisał(a): > Gość portalu: Miriam napisał(a): > > - macie dobrych arabów. Zwyrodnienie! Człowi > > ek mówiący, że wierzy w Boga porywa samoloty z ludźmi i rozpieprza budynk > i > krzycząc > przy tym "Bóg jest wielki" - to juz nie jest choroba psychiczna, > to > jest gorzej! "Rozmawiajmy z arabami, traktujmy ich jak partnerów" - to co się > stało to jest nauka dla Ameryki, jak Israel pisał, że weźcie się za nich, - > Bush mówił : > > a nie, potępiamy. No ciekawe, czy teraz potępi? Niech sie wytłumaczy cze > mu > był tak delikatny dla arabskich braci. M > _______________________________ > Miriam, jakich my mamy dobrych Arabów? O co chodzi? I piszesz, tak, jakby warto > > było poświęcic te istnienia, bys dostała argument w dyskusji. Nie czuję smutku > w > twoim poście. Zszokowana Carmina. > > szaleństwem z Twojej strony jest próba przypisania mi odczucia, że "warto było poświęcić te istnienia". Nie jesteś długo na forum i nie miałaś nieprzyjemności czytania niekończących się dyskusji dziwnych ludzi o tym, że Israel "znęca się" nad palestynczykami i islamem bezbronnym. To tyle. Niemniej zszokowana tym, co zdarzyło się dzisiaj na świecie - Miriam > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carmina Re: Jasne - ALLAH AKBAR! - Miriam? O co tobie chodzi? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 21:39 Gość portalu: Miriam napisał(a): > Gość portalu: Carmin napisał(a): > > > Gość portalu: Miriam napisał(a): > > > > - macie dobrych arabów. Zwyrodnienie! Człowi > > > ek mówiący, że wierzy w Boga porywa samoloty z ludźmi i rozpieprza b > udynk > > i > > krzycząc > przy tym "Bóg jest wielki" - to juz nie jest choroba psychic > zna, > > to > > jest gorzej! "Rozmawiajmy z arabami, traktujmy ich jak partnerów" - to co > się > > stało to jest nauka dla Ameryki, jak Israel pisał, że weźcie się za nich > , - > > Bush mówił : > > > a nie, potępiamy. No ciekawe, czy teraz potępi? Niech sie wytłumacz > y cze > > mu > > był tak delikatny dla arabskich braci. M > > _______________________________ > > Miriam, jakich my mamy dobrych Arabów? O co chodzi? I piszesz, tak, jakby > warto > > > > było poświęcic te istnienia, bys dostała argument w dyskusji. Nie czuję sm > utku > > w > > twoim poście. Zszokowana Carmina. > > > > > szaleństwem z Twojej strony jest próba przypisania mi odczucia, że "warto było > poświęcić te istnienia". Nie jesteś długo na forum i nie miałaś nieprzyjemności > > czytania niekończących się dyskusji dziwnych ludzi o tym, że Israel "znęca się" > > nad palestynczykami i islamem bezbronnym. To tyle. Niemniej zszokowana tym, co > zdarzyło się dzisiaj na świecie - Miriam Ja nie mam dziś nastroju do przepychanek. Nie tylko ja jedna nie jestem na tym forum dość długo, by zrozumieć odpowiednio specyfikę twoich wypowiedzi. Szaleństwem jest nie brać tego pod uwagę. Podzielając , rozumiejąc twoj ból w związku z dramatem twych rodaków, nadal uwazam, że nie za bardzo wypada wracać dziś do niegdysiejszych dyskusji, z nowym argumentem, którego wszak uzywasz. Ja też myślę, ze winni są terroryści islamscy, ale czy wszyscy wierzący w Allaha to bandyci i sadyści? Wiec bogów lepiej nie tykać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SWAT Re: Jasne - ALLAH AKBAR! IP: *.avamex.krakow.pl 12.09.01, 01:14 Kiedy ty sie wreszcie wyniesiesz z tego forum? Tak to obiecujesz i obiecujesz, jak niejaki Marilyn Manson "obiecywal" samobojstwo, a politycy przed kazdymi wyborami - cuda... Dotrzymasz wreszcie slowa i przestaniesz nawiedzac forum? Bo juz tu za dlugo czuc ten zapaszek z lekka niemily. Odpowiedz Link Zgłoś
adams40 Re: Jasne - ALLAH AKBAR! 12.09.01, 10:28 Gość portalu: Miriam napisał(a): > Gość portalu: Adams napisał(a): > > > Gość portalu: Miriam napisał(a): > > > > Możesz wyjasnić co to ma być , bo nie bardzo łapię ? > > Okrzyk, z którym arabowie atakują: Bóg jest wielki - znaczy to. Jesli potwierdz > ą > się przypuszczenia, że to Syn Ladena - fundamentalista arabski - to koniec. > Kolejny samolot leci na Washington - macie dobrych arabów. Zwyrodnienie! Człowi > ek > mówiący, że wierzy w Boga porywa samoloty z ludźmi i rozpieprza budynki krzyczą > c > przy tym "Bóg jest wielki" - to juz nie jest choroba psychiczna, to jest > gorzej! "Rozmawiajmy z arabami, traktujmy ich jak partnerów" - to co się stało > to > jest nauka dla Ameryki, jak Israel pisał, że weźcie się za nich, - Bush mówił : > a > nie, potępiamy. No ciekawe, czy teraz potępi? Niech sie wytłumaczy czemu był ta > k > delikatny dla arabskich braci. M Wylazło szydło z worka . Ty Miriam naprawdę potrafisz nienawidzieć ludzi , a te Twoje poetyckie wątki to taka przykrywka . Naprawdę Ty ziejesz tolerancją dla "innych " . Potrafisz także znalezć winnych przed zakończeniem sledztwa , ba przed jego rozpoczęciem nawet . Czy to Wasza "potrawa " narodowa ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kloss Re: KTO MA, NIECH WŁĄCZY TVN 24h - Apokalipsa w USA!!! IP: *.bratniak.krakow.pl 11.09.01, 17:19 CIA ewakuowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miriam Re: KTO MA, NIECH WŁĄCZY TVN 24h - Apokalipsa w USA!!! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 17:20 Gość portalu: kloss napisał(a): > CIA ewakuowany. Israel ewakuowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agent W Brukseli ewakuowano kwaterę główną IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.09.01, 17:22 W Brukseli ewakuowano kwaterę główną NATO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Esther Re: W Brukseli ewakuowano kwaterę główną IP: *.datamonitor.com 11.09.01, 17:24 A w Londynie Canary Wharf Wszystkie loty wstrzymane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abe Re: Gdzie jest dalszych pięć samolotów? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 11.09.01, 18:36 Władze lotnictwa cywilnego nie mogą się ich doliczyć. W tej chwili mówi się o kilkuset tysiącach rannych. Akcja ratunkowa jest trudna. Pamiętajmy, że Manhattan leży na wyspie. Tunele zostały zamknięte z obawy przed kolejnymi samochodami - pułapkami. Nie jeździ metro. W tej chwili ruch lotniczy nad Am. Pn. praktycznie zamarł, bo Kanada też zamknęła lotniska. Odpowiedz Link Zgłoś
m. Re: Gdzie jest dalszych pięć samolotów? 11.09.01, 18:46 czy Arabowie byliby zdolni do takiego masowego ataku i tak doskonale zorganizowanego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Re: Gdzie jest dalszych pięć samolotów? IP: *.home.net.pl 11.09.01, 18:52 Abe, Kobieto, gorączkujesz się, co jest właściwe Twojej płci. Tak czy inaczej nasz wpływ na to wszystko jest żaden. Tylko patrzeć.... Faktem, że na naszych oczach rozgrywa się tragedia... Sc Gość portalu: Abe napisał(a): > Władze lotnictwa cywilnego nie mogą się ich doliczyć. > W tej chwili mówi się o kilkuset tysiącach rannych. > Akcja ratunkowa jest trudna. Pamiętajmy, że Manhattan leży na wyspie. > Tunele zostały zamknięte z obawy przed kolejnymi samochodami - pułapkami. > Nie jeździ metro. > W tej chwili ruch lotniczy nad Am. Pn. praktycznie zamarł, bo Kanada też > zamknęła lotniska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abe Re: Scanie IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 11.09.01, 19:06 to wiadomości dla viteca -prosił o nie, bo ma dostęp tylko do komp. Nie przeceniam swojego wpływu na losy świata. Okropnie się denerwuję, bo w USA mam najbliższych przyjaciół, szczęśliwie w L.A. Nie mogę się do nich dodzwonić. A mój mąż jest w tej chwili w Brukseli i komórka nie chce załapać. Ale działasz kojąco, na ile to możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carmina Abe IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 19:09 Abe, nie denerwuj się, nie wiem jak cię pocieszyc, chyba ciężko. Myśl najlepszą wysyłam w twoją poznańską stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abe Re: Carmina IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 11.09.01, 19:13 Dobrze,że jesteście. Mam nadzieję, że za kilka godzin dojedzie do domu. Miał dziś wrócić. Odetchnę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carmina Abe IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 19:14 Ja to znam. Będzie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carmina Aniu? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.01, 00:22 Moze tu zajrzysz. Czy u Ciebie sie juz wszystko pomyslnie wyjaśniło? Mam taka nadzieje, moze już przytulasz męża. Bardzo serdecznie cię pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abe Re: Aniu? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 12.09.01, 00:36 Wszystko ok. Właśnie miałam telefon. Jest jeszcze 700 km od domu, ale już w Niemczech. Granice się odnowiły. Na niemieckiej dokładnie sprawdzają samochody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carmina Re: Aniu? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.01, 00:38 Bardzo się cieszę. Niepokój o bliskich strasznie potrafi kąsać. Serdecznie cię pozdrawiam. Jutro napiszę więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miriam Re: Abe IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 20:37 Abe Droga, mam nadzieję, że sytuacja wyjaśni się lada sekunda. Przesyłam Ci moje dobre myśli, moją sympatię wielką, moją miłośc do Przyjaciół, a Ciebie do nich zaliczam. Miriam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Re: Abo IP: *.home.net.pl 11.09.01, 19:14 CNN.com moze byc zapchane, ale sieć na ogół sprawnie działa. A mąz pewnie na Grande Place w restauracji, bo pora i jako elegancki mężczyzna ma wyłączoną komórkę. Pozdrawiam Sc Gość portalu: Abe napisał(a): > to wiadomości dla viteca -prosił o nie, bo ma dostęp tylko do komp. > Nie przeceniam swojego wpływu na losy świata. Okropnie się denerwuję, > bo w USA mam najbliższych przyjaciół, szczęśliwie w L.A. > Nie mogę się do nich dodzwonić. > A mój mąż jest w tej chwili w Brukseli i komórka nie chce załapać. > Ale działasz kojąco, na ile to możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amaral Miriam---taki wielki Wstyd. IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 11.09.01, 22:39 To co napisalas powyzej jest haniebne. Zaluje, ze rozczytywalem sie w twoich postach. Zaluje, ze pytalem sie w twoich watkach. Szczegolnie zaluje, ze akurat ciebie pytalem o Szal Bialy ... Jeszcze raz widze, ze wiedza o sposobach sytuowania kandelabrow nie ma nic wspolnego z Madroscia i Czlowieczenstwem. Przynioslac dzisiaj wstyd mojemu Narodowi. Nic nie wyjasniam, bo gdy emocje biora gore to umysl szwankuje a serce hardzieje... A nie jest to stan przynalezny Synom i Corkom IsRa-ela. W pierwszej chwili pomyslalem, ze gdybys byla mezczyzna, to dalbym ci w p-sk; ale teraz nawet plakac nie mam sily... Chcialas odejsc z tego Forum. Pomysl nie najgorszy. Wacpani, wstydu oszczedz i sobie i Nam. I publicznie nie szargaj Imienia Miriam, ktorego glebi ani nie pojmujesz ani nie czujesz, ani znaczenia tez nie szanujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Miriam---taki wielki Wstyd. IP: *.tnt1.ladue.mo.da.uu.net 12.09.01, 00:50 Gość portalu: Amaral napisał(a): > To co napisalas powyzej jest haniebne. > > Zaluje, ze rozczytywalem sie w twoich postach. > Zaluje, ze pytalem sie w twoich watkach. > Szczegolnie zaluje, ze akurat ciebie pytalem o Szal Bialy ... > > Jeszcze raz widze, ze wiedza o sposobach sytuowania kandelabrow nie ma nic > wspolnego z Madroscia i Czlowieczenstwem. > > Przynioslac dzisiaj wstyd mojemu Narodowi. > > Nic nie wyjasniam, bo gdy emocje biora gore to umysl szwankuje a serce > hardzieje... > A nie jest to stan przynalezny Synom i Corkom IsRa-ela. > > W pierwszej chwili pomyslalem, ze gdybys byla mezczyzna, to dalbym ci w p-sk; > ale teraz nawet plakac nie mam sily... > > Chcialas odejsc z tego Forum. > Pomysl nie najgorszy. > Wacpani, wstydu oszczedz i sobie i Nam. > > I publicznie nie szargaj Imienia Miriam, ktorego glebi ani nie pojmujesz ani > nie czujesz, ani znaczenia tez nie szanujesz. Amaral po raz pierwszy odwazam sie KRSYCZEC na forum . Nigdy nie nalezalam do Miriamowych fanow niepodobalo mi sie kiedy biegala z karabinem ................????????? Dzisiaj prosze SLUCHAJ MYSL zanim zaczniesz pisac!!!!!!MYSL nie mow MYSL!!! ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisek Do Miriam IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.01, 00:49 Miriam, Wielu na tym forum zaczelo widziec w Tobie Przyjacela. Ja wsrod nich. Teraz jednak (z calym szacunkiem i sympatia) musze Ci powiedziec: glupio napisalas, glupio i prowokacyjnie. Klade to na karb emocji, ktorymi wszyscy teraz zyjemy. Zgadzam sie z Blongiem. Po pierwsze nie mamy jeszcze dowodow, ze uczynili to islamscy terrorysci. A nawet jesli to oni, co - rowniez sie zgadzam - wydaje sie obecnie najbardziej prawdopodobne, to nie wolno tym obciazac wszystkich muzulmanow. Wiesz przeciez dobrze, ze ten, ktory to uczynil - kimkoliwek sa - uczynil to przeciw Bogu, a nie w Jego imie. Pozdrawiam i prosze: nie ulegaj emocjom tak bardzo. Serdecznie, Lisek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SWAT Re: KTO MA, NIECH WŁĄCZY TVN 24h - Apokalipsa w USA!!! IP: *.avamex.krakow.pl 12.09.01, 01:08 A niby po co mam wlaczac amatorska i opozniona TVLis, skoro mam CNN, NBC, EuroNews...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ethanol Re: KTO MA, NIECH WŁĄCZY TVN 24h - Apokalipsa w USA!!! IP: 151.112.27.* 12.09.01, 03:02 wyszlo szydlo (Miriam) z worka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: KTO MA, NIECH WŁĄCZY TVN 24h - Apokalipsa w USA!!! IP: *.tnt2.ladue.mo.da.uu.net 12.09.01, 03:39 Gość portalu: ethanol napisał(a): > wyszlo szydlo (Miriam) z worka Przypisuje sobie pierwszenstwo w pyysknienciu MIRIAM i co ztego ? Nigdy nie lubilam jej tonow koronek etc.. jednak mile " Nowe" panie to ONA zawojowala Forum itak sie smiesznie sklada ze to Ona pisze dozeczy wy nie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carmina Re: KTO MA, NIECH WŁĄCZY TVN 24h - Apokalipsa w USA!!! -Ewa IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.01, 09:51 Gość portalu: ewa napisał(a): > Gość portalu: ethanol napisał(a): > > > wyszlo szydlo (Miriam) z worka > > Przypisuje sobie pierwszenstwo w pyysknienciu MIRIAM i co ztego ? Nigdy nie > lubilam jej tonow koronek etc.. jednak mile " Nowe" panie to ONA zawojowala > Forum itak sie smiesznie sklada ze to Ona pisze dozeczy wy nie!!!! ___________________________________________________ Droga Ewo! Piszesz w innym poście o Ani, która była na 42 piętrze. Rozumiem, że straciłas kogoś bliskiego. Twoją wypowiedz potraktuję jak wykrzyczenie bólu, bo jest zbyt dziwna, by traktować ją inaczej. Gra na punkty i prymaty w tej sytuacji jakby bezsensu. A i śmiesznego coś trudno dostrzec. Wyrazy współczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carmina Wątek podnoszę dla Venoma IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.01, 19:16 Lektura niektórych postów wyjasni najlepiej, co miałam na mysli pisząc do ciebie w wątku "Dzień kiedy skończyła się ludzkość." Odpowiedz Link Zgłoś