Dodaj do ulubionych

KTO MA, NIECH WŁĄCZY TVN 24h - Apokalipsa w USA!!!

IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 11.09.01, 15:57
To nie żart!!!!!
Obserwuj wątek
    • civic_vtec Re: KTO MA, NIECH WŁĄCZY TVN 24h - Apokalipsa w USA!!! 11.09.01, 16:04
      Abe, co sie dzieje??? I have got a shock!!!
      • Gość: Abe Re: KTO MA, NIECH WŁĄCZY TVN 24h - Apokalipsa w USA!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 11.09.01, 16:11
        Wszyscy o tym mówią - WŁĄCZ COKOLWIEK. Widzę to na ekranie. KOSZMAR!!!!
        • tete Re: KTO MA, NIECH WŁĄCZY TVN 24h - Apokalipsa w USA!!! 11.09.01, 16:13
          Słyszałam tylko krótką inf. w radiu. Nic nie mówili o Pentagonie.

tete
        • Gość: civic Re: ABE!!! IP: 10.240.68.* / *.adtranz.se 11.09.01, 16:29
          Abe, ja nie mam czego tu wlaczyc!!! Jedynie I-net a i to chodzi coraz wolniej.
          O telefonach do Polski zapomnij!!!
    • tete Re: KTO MA, NIECH WŁĄCZY TVN 24h - Apokalipsa w USA!!! 11.09.01, 16:11
      Abe - ja nie mam takiej możliwości !!! To jakiś koszmar. Czytam Wasze informacje
      i ogarnia mnie przerażenie !!!

tete
      • Gość: Abe Re: KTO MA, NIECH WŁĄCZY TVN 24h - Apokalipsa w USA!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 11.09.01, 16:21
        Krótko, bo tv w drugim pokoju.
        Trzy samoloty uderzyły po kolei w dwa wieżowce World Trade Center i Pentagon.
        Wieżowce płoną. Jeden już się zawalił. Ewakuacja Manhattanu i Białego Domu.
        Samoloty - prawdopodobnie porwane - pasażerskie.
        To okropne. Kłęby dymu i sygnały karetek. Ewakuowany Departament Stanu.
    • Gość: mikron Re: KTO MA, NIECH WŁĄCZY TVN 24h - Apokalipsa w USA!!! IP: 131.169.150.* 11.09.01, 16:15
      Nie mam telewizora, cnn.com zapchane..

Co sie dzieje?
      Niech ktos, kto cos wie, odpowie
      doklakdnie co sie stalo: kto dokonal tych zamachow
      i czy jest juz oficjalne stanowisko Bialego Domu?
      • Gość: Abe Re: KTO MA, NIECH WŁĄCZY TVN 24h - Apokalipsa w USA!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 11.09.01, 16:25
        Nie wiadomo kto.
        Na razie domysły - Palestyńczycy, Iran?
        Nie ma bilansu tragedii.
        Po pierwszych doniesieniach BBC (pierwsze dwa zamachy - 6 zabitych, 1000 rannych
        Ludzie z wieżowców skakali przez okna (110 pięter).
        Amerykanie wzmacniają swoje placówki, także ambasadę w W-wie.
        • Gość: kloss Re: KTO MA, NIECH WŁĄCZY TVN 24h - Apokalipsa w USA!!! IP: *.bratniak.krakow.pl 11.09.01, 16:26
          Zamach na World Trade Center, Pentagon 11.09.2001 / 15:56

Z jednego z budynków World Trade Center unoszą się kłęby dymu. Świadkowie
          twierdzą, że w 110-piętrowy budynek uderzył mały dwusilnikowy samolot
          pasażerski. 18 minut później inny samolot uderzył w drugą wieżę.

Pojawiły się pogłoski, że jedną z maszyn był Boeing 767 należący do American
          Airlines.

FBI już rozpoczęło śledztwo. W lutym 1993 roku pod World Trade Centers wybuchły
          bomby. Zginęło wtedy sześć osób, a ponad 1000 zostało rannych. To nie pierwsza
          katastrofa lotnicza "z udziałem" drapaczy chmur. W 1945 roku na Empire State
          Building rozbił się bombowiec B-25.

Wygląda na to, że po ataku na World Trade Center doszło też do zamachu na
          Pentagon, którego budynek płonie.

Rozpoczęła się ewakuacja Białego Domu i Ministerstwa Skarbu.

Właśnie poinformowano, że w budynku Ministerstwa Obrony doszło do eksplozji.
          Wiadomo już, że została ona spowodowana przez trzeci z porwanych samolotów.

Do wszystkich zamachów doszło dokładnie w trzy miesiące po egzekucji Timothy
          McVeigha, skazanego za zamach na budynek federalny w Oklahoma City.

Właśnie zawalił się jeden z budynków World Trade Center.

Wciąż napływają informacje na temat katastrofy w Nowym Jorku. Prezydent Bush
          powiedział, że to zamach terrorystyczny.

Najprawdopodobniej oba samoloty, które uderzyły w budynki, zostały porwane.
          Jeden z nich to naprawdopodobniej samolot rejsowy United Airlines. Być może
          Boeing 767.

Ewakuowano Biały Dom. Mówi się też o ewakuowaniu Pentagonu.

Do zamachu przyznał się Demokratyczny Front Wyzwolenia Palestyny.

• Gość: sena Re: KTO MA, NIECH WŁĄCZY TVN 24h - Apokalipsa w USA!!! IP: *.jgora.dialog.net.pl 11.09.01, 16:27
        zdjęcia z NY wyglądają jak z dobrego filmu katastroficznego.
        • Gość: Abe Re: KTO MA, NIECH WŁĄCZY TVN 24h - Apokalipsa w USA!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 11.09.01, 16:29
          Demokratyczny Front...odwołał oświadczenie.
    • Gość: aga Re: KTO MA, NIECH WŁĄCZY TVN 24h - Apokalipsa w USA!!! IP: 217.11.133.* 11.09.01, 16:29
      Dla tych, ktorzy nie moga teraz ogladac TV, w RMF FM tez caly czas o tym mowia.
      To jakis koszmar!!
      • Gość: Abe Re: KTO MA, NIECH WŁĄCZY TVN 24h - Apokalipsa w USA!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 11.09.01, 16:36
        Jeden z najwyższych budynków Swiata nie istnieje -WT Center właśnie się zawalił.
        Przed chwilą wybuchł samochód-pułapka przed Dep. Stanu.
        Jeden z samolotów lecący z Bostonu do L.A. miał pasażerów.
        • Gość: Scan Re: KTO MA, NIECH WŁĄCZY TVN 24h - Apokalipsa w USA!!! IP: *.home.net.pl 11.09.01, 16:38
          A Krzysia krytykują!

Gość portalu: Abe napisał(a):

> Jeden z najwyższych budynków Swiata nie istnieje -WT Center właśnie się zawalił
          > .
          > Przed chwilą wybuchł samochód-pułapka przed Dep. Stanu.
          > Jeden z samolotów lecący z Bostonu do L.A. miał pasażerów.

• Gość: civic Re: KTO MA, NIECH WŁĄCZY TVN 24h - Apokalipsa w USA!!! IP: 10.240.68.* / *.adtranz.se 11.09.01, 16:40
            Wojtku prosze, nie badz cyniczny, nie teraz!!!
        • Gość: Abe Re: KTO MA, NIECH WŁĄCZY TVN 24h - Apokalipsa w USA!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 11.09.01, 16:40
          Boże! Obudź nas z tego koszmaru.
          W Posce powołany sztab kryzysowy.
          Kolejny porwany samolot leci w kierunku Waszyngtonu
          • Gość: Abe Re: KTO MA, NIECH WŁĄCZY TVN 24h - Apokalipsa w USA!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 11.09.01, 16:44
            Może Scan ma rację. W tej chwili główne wiadomości o zamkniętej giełdzie na
            Wall Str., kursie dolara i zwyżkujących cenach ropy.
            Czy ja mam świra?
            • Gość: Abe Re: KTO MA, NIECH WŁĄCZY TVN 24h - Apokalipsa w USA!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 11.09.01, 16:47
              Samolot lecący do Waszyngtonu rozbił się w Pensylwanii.
              W Polsce loty do USA odwołane inne zawrócone.
              Inne samoloty do USA lądują w Kanadzie
              Część Pentagonu zawaliła się
            • Gość: civic Re: KTO MA, NIECH WŁĄCZY TVN 24h - Apokalipsa w USA!!! IP: 10.240.68.* / *.adtranz.se 11.09.01, 16:48
              Abe, oswiec mnie, dlaczego Scan ma racje? Moze nie teraz, teraz PISZ!!!
              • Gość: Abe Re: KTO MA, NIECH WŁĄCZY TVN 24h - Apokalipsa w USA!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 11.09.01, 16:59
                Na razie tylko głupawe komentarze. Nowych wieści brak.
                Mówcie coś do mnie, ja mam w L.A. bliskich.
                • Gość: civic Re: KTO MA, NIECH WŁĄCZY TVN 24h - Apokalipsa w USA!!! IP: 10.240.68.* / *.adtranz.se 11.09.01, 17:02
                  Abe, ja mam rodzine w Bostonie! Kolegow na MIT-cie!
                  Trzymaj sie kochana, jestes moim na swiat okienkiem!!!

• Gość: Abe Re: KTO MA, NIECH WŁĄCZY TVN 24h - Apokalipsa w USA!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 11.09.01, 17:03
      Następny samolot zmierza w kierunku Pentagonu.
      • Gość: Esther Re: KTO MA, NIECH WŁĄCZY TVN 24h - Apokalipsa w USA!!! IP: *.datamonitor.com 11.09.01, 17:13
        "Both the 1,360-ft towers have now collapsed. More than 50,000 people work in
        the complex.

There are also reports of an explosion at Capitol Hill and of a fourth hijacked
        aircraft heading towards Washington. Fighter aircraft have been scrambled and
        are patrolling the skies over the US capital.

Sky''s Washington Correspondent Keith Graves said "There can be no doubt that
        any aircraft flying over Washington now will be shot down."

A separate fire forced the evacuation of the White House.

Reports are coming in that another large plane has crashed south of Pittsburgh"
    • Gość: Miriam Re: Jasne - ALLAH AKBAR! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 17:07
      • Gość: Adams Re: Jasne - ALLAH AKBAR! IP: 213.76.128.* 11.09.01, 17:12
        Gość portalu: Miriam napisał(a):

Możesz wyjasnić co to ma być , bo nie bardzo łapię ?
        • Gość: Esther Re: Jasne - ALLAH AKBAR! IP: *.datamonitor.com 11.09.01, 17:16
          Podejrzewam ze ktos chce byc dowcipny w obliczu tragedii i traktuje te
          wydarzenia jako film sensacyjny.
          • Gość: Miriam Re: Jasne - ALLAH AKBAR! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 17:19
            Gość portalu: Esther napisał(a):

> Podejrzewam ze ktos chce byc dowcipny w obliczu tragedii i traktuje te
            > wydarzenia jako film sensacyjny.

fatalnie nie trafione! Nie znacie tego okrzyku???? Tyle piszecie o arabach - i
            nie znacie ich? no to jak to?
        • Gość: Miriam Re: Jasne - ALLAH AKBAR! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 17:18
          Gość portalu: Adams napisał(a):

> Gość portalu: Miriam napisał(a):
          >
          > Możesz wyjasnić co to ma być , bo nie bardzo łapię ?

Okrzyk, z którym arabowie atakują: Bóg jest wielki - znaczy to. Jesli potwierdzą
          się przypuszczenia, że to Syn Ladena - fundamentalista arabski - to koniec.
          Kolejny samolot leci na Washington - macie dobrych arabów. Zwyrodnienie! Człowiek
          mówiący, że wierzy w Boga porywa samoloty z ludźmi i rozpieprza budynki krzycząc
          przy tym "Bóg jest wielki" - to juz nie jest choroba psychiczna, to jest
          gorzej! "Rozmawiajmy z arabami, traktujmy ich jak partnerów" - to co się stało to
          jest nauka dla Ameryki, jak Israel pisał, że weźcie się za nich, - Bush mówił : a
          nie, potępiamy. No ciekawe, czy teraz potępi? Niech sie wytłumaczy czemu był tak
          delikatny dla arabskich braci. M
          • Gość: Blong Re: do Miriam IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 11.09.01, 17:36
            Jak do tej pory darzylem twoje posty sympatia. Ale to co robisz, nie oparte
            narazie na zadnych faktach a tylko na roznych spekulacjach jest obrzydliwe.
            Ale i tak pozdrawiam
            • Gość: Miriam Re: do BLONGA IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 20:34
              Gość portalu: Blong napisał(a):

> Jak do tej pory darzylem twoje posty sympatia. Ale to co robisz, nie oparte
              > narazie na zadnych faktach a tylko na roznych spekulacjach jest obrzydliwe.
              > Ale i tak pozdrawiam

Na żadnych faktach Blong? Trabią o nich we wszystkich mediach! Mocnych słów
              używasz. Szkoda, że zupełnie nie adekwatnych - wczuj się w sytuację osób, którzy
              dzisiaj stracili swoich bliskich, a potem obejrzyj tańczących palestyńczyków na
              ulicach. Co czujesz? Pozdrawiam Miriam
              • Gość: Blong Re: do BLONGA IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 11.09.01, 20:44

> Na żadnych faktach Blong? Trabią o nich we wszystkich mediach!

Caly czas to byly tylko rozne spekulacje. Dopiero przed chwila zaczeto podawac
                podejrzenia, ale te byly i w przypadku McVeigha. Jaka sie okazala rzeczywistosc
                chyba wiesz?

> Mocnych słów
                > używasz.

Bo atakujesz religie. Zauwazylas juz chyba kilka postow sugerujacych ze to zrobil
                Izrael. Czy nie czulas wtedy obrzydzenia, bo ja tak. Albo gdyby ktos napisal
                tutaj bylo to zrobione w imieniu Boga Ojca i Syna i Ducha Swietego, to prawie to
                samo co Allah Akbar i to mi sie wyjatkowo nie spodobalo -> tym bardziej, ze
                wyszlo to od ciebie.

>Szkoda, że zupełnie nie adekwatnych - wczuj się w sytuację osób, którz
                > y
                > dzisiaj stracili swoich bliskich,

bardzo mi zal tych ludzi, ale nie daje mi to prawo oskarzania innych narodow czy
                religii, zwlaszcza kiedy moje oskarzenia maja podloze emocjonalne a nie faktyczne

> a potem obejrzyj tańczących palestyńczyków na
                >
                > ulicach. Co czujesz?

Obrzydzenie, ale radosc to jeszcze nie wina. Jesli za tym stoji Osama /ktorego ja
                uwazam za najbardziej prawdopodobnego - ale NIE WIEM czy to naprawde zrobil/ to
                oskarzenia pod adresem palestynczykow sa pozbawione jakiegokolwiek sensu. Ale
                oczywiscie obrzydzenie pozostanie.
                Pozdrawiam
                • Gość: Miriam Re: do BLONGA IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 20:52
                  Gość portalu: Blong napisał(a):

>
                  >
                  > > Na żadnych faktach Blong? Trabią o nich we wszystkich mediach!
                  >
                  > Caly czas to byly tylko rozne spekulacje. Dopiero przed chwila zaczeto podawac
                  > podejrzenia, ale te byly i w przypadku McVeigha. Jaka sie okazala rzeczywistosc
                  >
                  > chyba wiesz?
                  >
                  > > Mocnych słów
                  > > używasz.
                  >
                  > Bo atakujesz religie. Zauwazylas juz chyba kilka postow sugerujacych ze to zrob
                  > il
                  > Izrael. Czy nie czulas wtedy obrzydzenia, bo ja tak. Albo gdyby ktos napisal
                  > tutaj bylo to zrobione w imieniu Boga Ojca i Syna i Ducha Swietego, to prawie t
                  > o
                  > samo co Allah Akbar i to mi sie wyjatkowo nie spodobalo -> tym bardziej, ze
                  > wyszlo to od ciebie.
                  >
                  > >Szkoda, że zupełnie nie adekwatnych - wczuj się w sytuację osób, którz
                  > > y
                  > > dzisiaj stracili swoich bliskich,
                  >
                  > bardzo mi zal tych ludzi, ale nie daje mi to prawo oskarzania innych narodow cz
                  > y
                  > religii, zwlaszcza kiedy moje oskarzenia maja podloze emocjonalne a nie faktycz
                  > ne
                  >
                  > > a potem obejrzyj tańczących palestyńczyków na
                  > >
                  > > ulicach. Co czujesz?
                  >
                  > Obrzydzenie, ale radosc to jeszcze nie wina. Jesli za tym stoji Osama /ktorego
                  > ja
                  > uwazam za najbardziej prawdopodobnego - ale NIE WIEM czy to naprawde zrobil/ to
                  >
                  > oskarzenia pod adresem palestynczykow sa pozbawione jakiegokolwiek sensu. Ale
                  > oczywiscie obrzydzenie pozostanie.
                  > Pozdrawiam

ŻYCZĘ CI ŻEBY NIKT NIGDY NIE PODŁOZYŁ BOMBY KOMUŚ Z TWOICH BLISKICH! TY
                  POLEMIZOWAĆ AKADEMICKO CHCESZ WOBEC FAKTU ZAMORDOWANIA KILKUDZIESIĘCIU TYSIĘCY
                  LUDZI??????? CYTUJĘ MEDIA. PATRZĄC NA TO CZUJE ŚMIERĆ TYSIĘCY LUDZI - AKADEMICKO
                  DYSKUTOWAĆ NIE BĘDĘ NA TAKI TEMAT. MNĄ WIDZISZ DYKTUJĄ EMOCJE, A TY CHCESZ
                  ROZSTRZĄSAĆ PRZY KAWIE. MÓWIĘ - NIE!
                  • Gość: Blong Re: do BLONGA IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 11.09.01, 20:54

> ŻYCZĘ CI ŻEBY NIKT NIGDY NIE PODŁOZYŁ BOMBY KOMUŚ Z TWOICH BLISKICH! TY
                    > POLEMIZOWAĆ AKADEMICKO CHCESZ WOBEC FAKTU ZAMORDOWANIA KILKUDZIESIĘCIU TYSIĘCY
                    > LUDZI??????? CYTUJĘ MEDIA. PATRZĄC NA TO CZUJE ŚMIERĆ TYSIĘCY LUDZI - AKADEMICK
                    > O
                    > DYSKUTOWAĆ NIE BĘDĘ NA TAKI TEMAT. MNĄ WIDZISZ DYKTUJĄ EMOCJE, A TY CHCESZ
                    > ROZSTRZĄSAĆ PRZY KAWIE. MÓWIĘ - NIE!

Miriam nie rozumiesz chyba, ja po prostu NIE CHCE OSKARZANIA INNYCH LUDZI, KIEDY
                    NIE MA DOWODOW. Nie zwrocilas uwagi dlaczego mialem pretensje, swojim Allah Akbar
                    zaatakowalas okolo 1 MILIARDY ludzi na calym swiecie.
          • Gość: Carmin Re: Jasne - ALLAH AKBAR! - Miriam? O co tobie chodzi? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 18:55

- macie dobrych arabów. Zwyrodnienie! Człowi
            > ek mówiący, że wierzy w Boga porywa samoloty z ludźmi i rozpieprza budynki
            krzycząc > przy tym "Bóg jest wielki" - to juz nie jest choroba psychiczna, to
            jest gorzej! "Rozmawiajmy z arabami, traktujmy ich jak partnerów" - to co się
            stało to jest nauka dla Ameryki, jak Israel pisał, że weźcie się za nich, -
            Bush mówił :
            > a nie, potępiamy. No ciekawe, czy teraz potępi? Niech sie wytłumaczy czemu
            był tak delikatny dla arabskich braci. M

• Gość: Miriam Re: Jasne - ALLAH AKBAR! - Miriam? O co tobie chodzi? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 20:31
              Gość portalu: Carmin napisał(a):

>
              > - macie dobrych arabów. Zwyrodnienie! Człowi
              > > ek mówiący, że wierzy w Boga porywa samoloty z ludźmi i rozpieprza budynk
              > i
              > krzycząc > przy tym "Bóg jest wielki" - to juz nie jest choroba psychiczna,
              > to
              > jest gorzej! "Rozmawiajmy z arabami, traktujmy ich jak partnerów" - to co się
              > stało to jest nauka dla Ameryki, jak Israel pisał, że weźcie się za nich, -
              > Bush mówił :
              > > a nie, potępiamy. No ciekawe, czy teraz potępi? Niech sie wytłumaczy cze
              > mu
              > był tak delikatny dla arabskich braci. M
              > _______________________________
              > Miriam, jakich my mamy dobrych Arabów? O co chodzi? I piszesz, tak, jakby warto
              >
              > było poświęcic te istnienia, bys dostała argument w dyskusji. Nie czuję smutku
              > w
              > twoim poście. Zszokowana Carmina.
              >
              >
              szaleństwem z Twojej strony jest próba przypisania mi odczucia, że "warto było
              poświęcić te istnienia". Nie jesteś długo na forum i nie miałaś nieprzyjemności
              czytania niekończących się dyskusji dziwnych ludzi o tym, że Israel "znęca się"
              nad palestynczykami i islamem bezbronnym. To tyle. Niemniej zszokowana tym, co
              zdarzyło się dzisiaj na świecie - Miriam
              >

• Gość: Carmina Re: Jasne - ALLAH AKBAR! - Miriam? O co tobie chodzi? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 21:39

> Gość portalu: Carmin napisał(a):
                >
                > > Gość portalu: Miriam napisał(a):
                > >
                > > - macie dobrych arabów. Zwyrodnienie! Człowi
                > > > ek mówiący, że wierzy w Boga porywa samoloty z ludźmi i rozpieprza b
                > udynk
                > > i
                > > krzycząc > przy tym "Bóg jest wielki" - to juz nie jest choroba psychic
                > zna,
                > > to
                > > jest gorzej! "Rozmawiajmy z arabami, traktujmy ich jak partnerów" - to co
                > się
                > > stało to jest nauka dla Ameryki, jak Israel pisał, że weźcie się za nich
                > , -
                > > Bush mówił :
                > > > a nie, potępiamy. No ciekawe, czy teraz potępi? Niech sie wytłumacz
                > y cze
                > > mu
                > > był tak delikatny dla arabskich braci. M
                > > _______________________________
                > > Miriam, jakich my mamy dobrych Arabów? O co chodzi? I piszesz, tak, jakby
                > warto
                > >
                > > było poświęcic te istnienia, bys dostała argument w dyskusji. Nie czuję sm
                > utku
                > > w
                > > twoim poście. Zszokowana Carmina.
                > >
                > >
                > szaleństwem z Twojej strony jest próba przypisania mi odczucia, że "warto było
                > poświęcić te istnienia". Nie jesteś długo na forum i nie miałaś nieprzyjemności
                >
                > czytania niekończących się dyskusji dziwnych ludzi o tym, że Israel "znęca się"
                >
                > nad palestynczykami i islamem bezbronnym. To tyle. Niemniej zszokowana tym, co
                > zdarzyło się dzisiaj na świecie - Miriam

Ja nie mam dziś nastroju do przepychanek. Nie tylko ja jedna nie jestem na tym
                forum dość długo, by zrozumieć odpowiednio specyfikę twoich wypowiedzi.
                Szaleństwem jest nie brać tego pod uwagę.
                Podzielając , rozumiejąc twoj ból w związku z dramatem twych rodaków, nadal
                uwazam, że nie za bardzo wypada wracać dziś do niegdysiejszych dyskusji, z nowym
                argumentem, którego wszak uzywasz.
                Ja też myślę, ze winni są terroryści islamscy, ale czy wszyscy wierzący w Allaha
                to bandyci i sadyści? Wiec bogów lepiej nie tykać.
          • Gość: SWAT Re: Jasne - ALLAH AKBAR! IP: *.avamex.krakow.pl 12.09.01, 01:14
            Kiedy ty sie wreszcie wyniesiesz z tego forum? Tak to obiecujesz i obiecujesz,
            jak niejaki Marilyn Manson "obiecywal" samobojstwo, a politycy przed kazdymi
            wyborami - cuda... Dotrzymasz wreszcie slowa i przestaniesz nawiedzac forum? Bo
            juz tu za dlugo czuc ten zapaszek z lekka niemily.
          • adams40 Re: Jasne - ALLAH AKBAR! 12.09.01, 10:28

> Gość portalu: Adams napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: Miriam napisał(a):
            > >
            > > Możesz wyjasnić co to ma być , bo nie bardzo łapię ?
            >
            > Okrzyk, z którym arabowie atakują: Bóg jest wielki - znaczy to. Jesli potwierdz
            > ą
            > się przypuszczenia, że to Syn Ladena - fundamentalista arabski - to koniec.
            > Kolejny samolot leci na Washington - macie dobrych arabów. Zwyrodnienie! Człowi
            > ek
            > mówiący, że wierzy w Boga porywa samoloty z ludźmi i rozpieprza budynki krzyczą
            > c
            > przy tym "Bóg jest wielki" - to juz nie jest choroba psychiczna, to jest
            > gorzej! "Rozmawiajmy z arabami, traktujmy ich jak partnerów" - to co się stało
            > to
            > jest nauka dla Ameryki, jak Israel pisał, że weźcie się za nich, - Bush mówił :
            > a
            > nie, potępiamy. No ciekawe, czy teraz potępi? Niech sie wytłumaczy czemu był ta
            > k
            > delikatny dla arabskich braci. M

Wylazło szydło z worka . Ty Miriam naprawdę potrafisz nienawidzieć ludzi , a te Twoje poetyckie
            wątki to taka przykrywka . Naprawdę Ty ziejesz tolerancją dla "innych " . Potrafisz także znalezć
            winnych przed zakończeniem sledztwa , ba przed jego rozpoczęciem nawet . Czy to Wasza
            "potrawa " narodowa ?
    • Gość: kloss Re: KTO MA, NIECH WŁĄCZY TVN 24h - Apokalipsa w USA!!! IP: *.bratniak.krakow.pl 11.09.01, 17:19
      CIA ewakuowany.
      • Gość: Miriam Re: KTO MA, NIECH WŁĄCZY TVN 24h - Apokalipsa w USA!!! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 17:20
        Gość portalu: kloss napisał(a):

> CIA ewakuowany.

Israel ewakuowany.
    • Gość: agent W Brukseli ewakuowano kwaterę główną IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.09.01, 17:22
      W Brukseli ewakuowano kwaterę główną
      NATO.
      • Gość: Esther Re: W Brukseli ewakuowano kwaterę główną IP: *.datamonitor.com 11.09.01, 17:24
        A w Londynie Canary Wharf
        Wszystkie loty wstrzymane
        • Gość: Abe Re: Gdzie jest dalszych pięć samolotów? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 11.09.01, 18:36
          Władze lotnictwa cywilnego nie mogą się ich doliczyć.
          W tej chwili mówi się o kilkuset tysiącach rannych.
          Akcja ratunkowa jest trudna. Pamiętajmy, że Manhattan leży na wyspie.
          Tunele zostały zamknięte z obawy przed kolejnymi samochodami - pułapkami.
          Nie jeździ metro.
          W tej chwili ruch lotniczy nad Am. Pn. praktycznie zamarł, bo Kanada też
          zamknęła lotniska.
          • m. Re: Gdzie jest dalszych pięć samolotów? 11.09.01, 18:46
            czy Arabowie byliby zdolni do takiego masowego ataku i tak doskonale
            zorganizowanego?
          • Gość: Scan Re: Gdzie jest dalszych pięć samolotów? IP: *.home.net.pl 11.09.01, 18:52
            Abe, Kobieto, gorączkujesz się, co jest właściwe Twojej płci. Tak czy inaczej
            nasz wpływ na to wszystko jest żaden. Tylko patrzeć.... Faktem, że na naszych
            oczach rozgrywa się tragedia...
            Sc

> Władze lotnictwa cywilnego nie mogą się ich doliczyć.
            > W tej chwili mówi się o kilkuset tysiącach rannych.
            > Akcja ratunkowa jest trudna. Pamiętajmy, że Manhattan leży na wyspie.
            > Tunele zostały zamknięte z obawy przed kolejnymi samochodami - pułapkami.
            > Nie jeździ metro.
            > W tej chwili ruch lotniczy nad Am. Pn. praktycznie zamarł, bo Kanada też
            > zamknęła lotniska.

• Gość: Abe Re: Scanie IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 11.09.01, 19:06
              to wiadomości dla viteca -prosił o nie, bo ma dostęp tylko do komp.
              Nie przeceniam swojego wpływu na losy świata. Okropnie się denerwuję,
              bo w USA mam najbliższych przyjaciół, szczęśliwie w L.A.
              Nie mogę się do nich dodzwonić.
              A mój mąż jest w tej chwili w Brukseli i komórka nie chce załapać.
              Ale działasz kojąco, na ile to możliwe.
              • Gość: Carmina Abe IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 19:09
                Abe, nie denerwuj się, nie wiem jak cię pocieszyc, chyba ciężko. Myśl najlepszą
                wysyłam w twoją poznańską stronę.
                • Gość: Abe Re: Carmina IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 11.09.01, 19:13
                  Dobrze,że jesteście. Mam nadzieję, że za kilka godzin dojedzie do domu. Miał
                  dziś wrócić.
                  Odetchnę.
                  • Gość: Carmina Abe IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 19:14
                    Ja to znam. Będzie ok.
                    • Gość: Carmina Aniu? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.01, 00:22
                      Moze tu zajrzysz. Czy u Ciebie sie juz wszystko pomyslnie wyjaśniło? Mam taka
                      nadzieje, moze już przytulasz męża. Bardzo serdecznie cię pozdrawiam.
                      • Gość: Abe Re: Aniu? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 12.09.01, 00:36
                        Wszystko ok.
                        Właśnie miałam telefon.
                        Jest jeszcze 700 km od domu, ale już w Niemczech.
                        Granice się odnowiły. Na niemieckiej dokładnie sprawdzają samochody.
                        • Gość: Carmina Re: Aniu? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.01, 00:38
                          Bardzo się cieszę. Niepokój o bliskich strasznie potrafi kąsać. Serdecznie cię
                          pozdrawiam. Jutro napiszę więcej.
                • Gość: Miriam Re: Abe IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 20:37
                  Abe Droga, mam nadzieję, że sytuacja wyjaśni się lada sekunda. Przesyłam Ci moje
                  dobre myśli, moją sympatię wielką, moją miłośc do Przyjaciół, a Ciebie do nich
                  zaliczam. Miriam
              • Gość: Scan Re: Abo IP: *.home.net.pl 11.09.01, 19:14
                CNN.com moze byc zapchane, ale sieć na ogół sprawnie działa.
                A mąz pewnie na Grande Place w restauracji, bo pora i jako elegancki mężczyzna ma
                wyłączoną komórkę.
                Pozdrawiam
                Sc

> to wiadomości dla viteca -prosił o nie, bo ma dostęp tylko do komp.
                > Nie przeceniam swojego wpływu na losy świata. Okropnie się denerwuję,
                > bo w USA mam najbliższych przyjaciół, szczęśliwie w L.A.
                > Nie mogę się do nich dodzwonić.
                > A mój mąż jest w tej chwili w Brukseli i komórka nie chce załapać.
                > Ale działasz kojąco, na ile to możliwe.

• Gość: Amaral Miriam---taki wielki Wstyd. IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 11.09.01, 22:39
                  To co napisalas powyzej jest haniebne.

Zaluje, ze rozczytywalem sie w twoich postach.
                  Zaluje, ze pytalem sie w twoich watkach.
                  Szczegolnie zaluje, ze akurat ciebie pytalem o Szal Bialy ...

Jeszcze raz widze, ze wiedza o sposobach sytuowania kandelabrow nie ma nic
                  wspolnego z Madroscia i Czlowieczenstwem.

Przynioslac dzisiaj wstyd mojemu Narodowi.

Nic nie wyjasniam, bo gdy emocje biora gore to umysl szwankuje a serce
                  hardzieje...
                  A nie jest to stan przynalezny Synom i Corkom IsRa-ela.

W pierwszej chwili pomyslalem, ze gdybys byla mezczyzna, to dalbym ci w p-sk;
                  ale teraz nawet plakac nie mam sily...

Chcialas odejsc z tego Forum.
                  Pomysl nie najgorszy.
                  Wacpani, wstydu oszczedz i sobie i Nam.

I publicznie nie szargaj Imienia Miriam, ktorego glebi ani nie pojmujesz ani
                  nie czujesz, ani znaczenia tez nie szanujesz.
                  • Gość: ewa Re: Miriam---taki wielki Wstyd. IP: *.tnt1.ladue.mo.da.uu.net 12.09.01, 00:50
                    Gość portalu: Amaral napisał(a):

> To co napisalas powyzej jest haniebne.
                    >
                    > Zaluje, ze rozczytywalem sie w twoich postach.
                    > Zaluje, ze pytalem sie w twoich watkach.
                    > Szczegolnie zaluje, ze akurat ciebie pytalem o Szal Bialy ...
                    >
                    > Jeszcze raz widze, ze wiedza o sposobach sytuowania kandelabrow nie ma nic
                    > wspolnego z Madroscia i Czlowieczenstwem.
                    >
                    > Przynioslac dzisiaj wstyd mojemu Narodowi.
                    >
                    > Nic nie wyjasniam, bo gdy emocje biora gore to umysl szwankuje a serce
                    > hardzieje...
                    > A nie jest to stan przynalezny Synom i Corkom IsRa-ela.
                    >
                    > W pierwszej chwili pomyslalem, ze gdybys byla mezczyzna, to dalbym ci w p-sk;
                    > ale teraz nawet plakac nie mam sily...
                    >
                    > Chcialas odejsc z tego Forum.
                    > Pomysl nie najgorszy.
                    > Wacpani, wstydu oszczedz i sobie i Nam.
                    >
                    > I publicznie nie szargaj Imienia Miriam, ktorego glebi ani nie pojmujesz ani
                    > nie czujesz, ani znaczenia tez nie szanujesz.

Amaral po raz pierwszy odwazam sie KRSYCZEC na forum . Nigdy nie nalezalam
                    do Miriamowych fanow niepodobalo mi sie kiedy biegala z
                    karabinem ................????????? Dzisiaj prosze SLUCHAJ MYSL zanim
                    zaczniesz pisac!!!!!!MYSL nie mow MYSL!!!

ewa

• Gość: Lisek Do Miriam IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.01, 00:49
      Miriam,
      Wielu na tym forum zaczelo widziec w Tobie Przyjacela. Ja wsrod nich. Teraz
      jednak (z calym szacunkiem i sympatia) musze Ci powiedziec: glupio napisalas,
      glupio i prowokacyjnie. Klade to na karb emocji, ktorymi wszyscy teraz zyjemy.
      Zgadzam sie z Blongiem. Po pierwsze nie mamy jeszcze dowodow, ze uczynili to
      islamscy terrorysci. A nawet jesli to oni, co - rowniez sie zgadzam - wydaje
      sie obecnie najbardziej prawdopodobne, to nie wolno tym obciazac wszystkich
      muzulmanow. Wiesz przeciez dobrze, ze ten, ktory to uczynil - kimkoliwek sa -
      uczynil to przeciw Bogu, a nie w Jego imie.
      Pozdrawiam i prosze: nie ulegaj emocjom tak bardzo.
      Serdecznie,
      Lisek
    • Gość: SWAT Re: KTO MA, NIECH WŁĄCZY TVN 24h - Apokalipsa w USA!!! IP: *.avamex.krakow.pl 12.09.01, 01:08
      A niby po co mam wlaczac amatorska i opozniona TVLis, skoro mam CNN, NBC,
      EuroNews...?
    • Gość: ethanol Re: KTO MA, NIECH WŁĄCZY TVN 24h - Apokalipsa w USA!!! IP: 151.112.27.* 12.09.01, 03:02
      wyszlo szydlo (Miriam) z worka
      • Gość: ewa Re: KTO MA, NIECH WŁĄCZY TVN 24h - Apokalipsa w USA!!! IP: *.tnt2.ladue.mo.da.uu.net 12.09.01, 03:39
        Gość portalu: ethanol napisał(a):

> wyszlo szydlo (Miriam) z worka

Przypisuje sobie pierwszenstwo w pyysknienciu MIRIAM i co ztego ? Nigdy nie
        lubilam jej tonow koronek etc.. jednak mile " Nowe" panie to ONA zawojowala
        Forum itak sie smiesznie sklada ze to Ona pisze dozeczy wy nie!!!!

• Gość: Carmina Re: KTO MA, NIECH WŁĄCZY TVN 24h - Apokalipsa w USA!!! -Ewa IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.01, 09:51
          Gość portalu: ewa napisał(a):

> Gość portalu: ethanol napisał(a):
          >
          > > wyszlo szydlo (Miriam) z worka
          >
          > Przypisuje sobie pierwszenstwo w pyysknienciu MIRIAM i co ztego ? Nigdy nie
          > lubilam jej tonow koronek etc.. jednak mile " Nowe" panie to ONA zawojowala
          > Forum itak sie smiesznie sklada ze to Ona pisze dozeczy wy nie!!!!
          jakby bezsensu. A i śmiesznego coś trudno dostrzec.
          Wyrazy współczucia.
          • Gość: Carmina Wątek podnoszę dla Venoma IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.01, 19:16
            Lektura niektórych postów wyjasni najlepiej, co miałam na mysli pisząc do
            ciebie w wątku "Dzień kiedy skończyła się ludzkość."

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka