stormy_weather 23.06.05, 18:50 ten świr abprall , idąc do chlewika zostawił mi na pulpicie w/w pytanie... czy "polska mentalność" jest positiv czy negativ czytana w świecie.... nie mam pojęcia , on lata po swiecie to winien wiedzieć... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
owca_czarna Re: czy "polska mentalność" jest positiv czy nega 23.06.05, 19:01 stormy_weather napisał: > ten świr abprall , idąc do chlewika zostawił mi na pulpicie w/w pytanie... > > czy "polska mentalność" jest positiv czy negativ czytana w świecie.... > nie mam pojęcia , on lata po swiecie to winien wiedzieć... może poczekamy aż wróci i sam da odpowiedź) czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Polish mentality may be either positive, or 23.06.05, 20:26 negative, depending on: Odpowiedz Link Zgłoś
urbanowa Re: Polish mentality may be either positive, or 23.06.05, 20:28 t0g napisał: > negative, depending on: > togu pisz po polskiemu ja nic ne panimaju Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Pa polski piszu, pozalujstja: 23.06.05, 21:11 W skrocie, polska mentalnosc moze byc tylko pozytytwna, bo ci z negatywna nie maja mentalnosci, tylko menDalnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
abprall Re: Pa polski piszu, pozalujstja: 23.06.05, 21:35 z international-kontakt doswiadczeń , "poska mentalność" jest szczególnie w sensie pejoratywnym...wiem , że operując wsród świrów yankee'sów ,nostalgia mogła cie trochę mentalnie popier'dolić...ale nie martw się , jak wrocisz tu , (qrwa chyba santor śpiewała "powrócisz tu" ) , to szybko oko otworzysz...tak popier'dolonego kraju nawet w afryce nie znajdziesz.... tak więc chwytaj za mendalinę i zagraj se czstuszki...pókiś zdrów... ----------------- pieprzone cywile Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 afrykanskie malaryczne doswoadczenia ? 23.06.05, 23:19 abprall napisał: > tak > popier'dolonego kraju nawet w afryce nie znajdziesz.... Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 pytanie o definicje 23.06.05, 20:34 stormy_weather napisał: > czy "polska mentalność" jest positiv czy negativ czytana w świecie.... Co to znaczy? "polska mentalność" jest positiv czytana w świecie.... "polska mentalność" jest negativ czytana w świecie.... Odpowiedz Link Zgłoś