Dodaj do ulubionych

___________bąk się przebije uwięźnie muszyna______

30.06.05, 22:13
Pamietacie wyrok: osadzenie w więzieniu ucznia za jazdę z ulgą na
sfałszowanej legitymacji? To RPIII - państwo "prawne"...
------------------------------

Afera paliwowa - pierwsze wyroki

Na kary więzienia w zawieszeniu oraz łącznie 700 tys. zł grzywny skazał w
czwartek Sąd Okręgowy w Katowicach Przemysława i Wiesławę K. - szefów
częstochowskiej firmy Note. Jedni z najważniejszych oskarżonych w sprawie
śląskiej afery paliwowej dobrowolnie poddali się karze, a wcześniej naprawili
wyrządzoną szkodę.

Przemysław K. został skazany na dwa lata więzienia w zawieszeniu na pięć lat
i 600 tys. zł grzywny. Jego żona na rok i trzy miesiące w zawieszeniu na trzy
lata i 100 tys. zł grzywny.
Oboje odpowiadali za wyłudzenie 5,2 mln zł. Byli jednymi z 13 oskarżonych,
którzy - zdaniem prokuratury - w fikcyjnym obrocie paliwami wyłudzili VAT na
łączną kwotę 115 mln zł.
Jak poinformowała prokuratura, szefowie Note zwrócili całą zagarniętą kwotę
oraz odsetki - w sumie 15 mln zł. To umożliwiło im uzyskanie korzystnego
wyroku.

Obserwuj wątek
    • hasz0 ________czemu uczeń nie zwrócił 12 zł? 30.06.05, 22:15
      zwrócili całą zagarniętą kwotę
      oraz odsetki - w sumie 15 mln zł.
      • hasz0 I nie wyznaczył sobie kary? 30.06.05, 22:16
        • hasz0 taka to pajęczyna! 30.06.05, 22:18
          • v_2 Re: taka to pajęczyna! 30.06.05, 22:24
            A jakiś Urząd Skarbowy sprawdził ich konta???
            • hasz0 Oddali wszystko! Wierzę bogatemu a nie biedakowi/n 30.06.05, 22:27
    • wikul Re: bąk się przebije uwięźnie muszyna 30.06.05, 23:20
      hasz0 napisał:

> Pamietacie wyrok: osadzenie w więzieniu ucznia za jazdę z ulgą na
      > sfałszowanej legitymacji? To RPIII - państwo "prawne"...

Nie kłam. Nie było żadnego wyroku więzienia dla tego ucznia. Jeżeli wszystkie
      twoje wypowiedzi są równie rzetelne, to uchowaj Boże. Żeby taki mędrzec nie
      rozróżniał kary więzienia od aresztu prewencyjnego. No, no.
      • hasz0 ________Wikulu Drogi! A gdzie "Ty Goebelsie"?_____ 01.07.05, 07:29
        Faktycznie w odróżnieniu od aresztantów, więźniów i prawników, nie rozróżniam
        aresztu prewencyjnego od więzienia.

Poważnie myslisz, że mędrcowi nie uchodzi tego nie wiedzieć?
        Bo Rycho7 pisze na poważnie, że kradłem i byłoby mi podwójnie wstyd.
        • andrzejg Re: ________Wikulu Drogi! A gdzie "Ty Goebelsie"? 01.07.05, 07:51
          hasz0 napisał:

> Faktycznie w odróżnieniu od aresztantów, więźniów i prawników, nie rozróżniam
          > aresztu prewencyjnego od więzienia.
          >
          > Poważnie myslisz, że mędrcowi nie uchodzi tego nie wiedzieć?
          > Bo Rycho7 pisze na poważnie, że kradłem i byłoby mi podwójnie wstyd.

Z wsadzeniem ucznia do aresztu sledczego była żenujaca sprawa.

W cytowanej przez Ciebie sprawie wyroki zapadły.
          Widze ,że Twoim zdaniem niesprawiedliwe.

Jakie bys wymierzył?

A.
          • hasz0 Zaskoczyłeś mnie! 01.07.05, 08:10
            Najpierw napisz co sam o tym sądzisz bo ja napisałem co sądzę.
            A Wikul i Ty nie!

Wiesz, ze Rywin nie siedzi?

• andrzejg Re: Zaskoczyłeś mnie! 01.07.05, 08:26
              hasz0 napisał:

> Najpierw napisz co sam o tym sądzisz bo ja napisałem co sądzę.
              > A Wikul i Ty nie!
              >
              > Wiesz, ze Rywin nie siedzi?
              >

Przeciez napisałem.

Sprawa ucznia była żenującym przykładem na bezwład naszego wymiaru sprawiedliwości.Jakis przygłup wsadził go do aresztu sleczego jakby
              conajmniej chciał uciec za granicę.

O aferzystów pytam się Ciebie.Pytam się o wymiar kary jaki bys zasądził.
              Według mnie wiezienie w zawieszeniu i jakas grzywna po zwrocie zagrabionego mienia wraz z odstekami jest do przyjęcia.Pozostaje kwestia wysokosci grzywny
              i długości kary w zawieszeniu, ale nie mi o tym decydować.

A Ty?Ile bys im dał?

Rywin na wolnosci?Wiem.

Państwo prawa ma to do siebie,że przestepca też może się bronić
              i Rywin wykorzystuje wszystkie mozliwości , aby nie znaleźć się w więzieniu.

Wobec tego tez mam pytanie do Ciebie?

Czy uważasz ,że oskarżeni, a potem skazani nie maja praw do obrony?

A.
              • hasz0 Re: Zaskoczyłeś mnie! 01.07.05, 08:46
                Mają, mają!

Amnesty International na pewno cos tam znajdzie
                w sprawie łamania praw człowieka ( ta obrona dotyczy niestety tylko przestepców
                a nie poszkodowanych przez przestępców!).

Ja staram się nie byc aż tak trendy jak Ty w sprawie nieproporcjonalnej obrony
                praw złodziei, aferzystów, mafiozów i wszelkiej masci bandytów przed represjami
                stanowczego i spójnego prawa.
                Uważam nawet, ze w Polsce poprzez politykę utajniania przeszłości, zapominania,
                przeinaczania historii itp. przestepcy mieli znaczacy wpływ na wprowadzenie do
                prawa tego typu furtek.

I od 16 lat stoja murem za łagodzeniem sankcji, choc kazdy ślepy widzi
                co się w Polsce dzieje. Pamiętasz jakie opcje polityczne chciały legalizowac
                narkotyki miekkie? Nie aresztowano nawet kierowcy z 8 tonami marihuany.
                Dziś trudno znaleźć szkołe bez narkomanów. Jedni siedza za alimenty bo nie
                pracują a drudzy piszą prawo tak by im pasowało do robienia fortun.
                Bezkarnie.

• andrzejg Re: Zaskoczyłeś mnie! 01.07.05, 09:21
                  No dobra, znam Twoją gadke na temat przeszłości

Odpowiedz na pytanie.
                  Ile bys im dał?

A.
                  • andrzejg P.S. 01.07.05, 09:38
                    Poza tym , uważam wyrok za przestepstwo za sprawy dotyczące indywidualnie
                    każdego z osobna.Każdy odpowiada za swoje czyny sam, a Ty w poprzednim
                    poscie piszesz mi i niesprawiedliwosciach i przekrętach jakie były w ciągu
                    ostatnich 16 lat.Czy Ci aferzyści , o których wspomniałeś w poście wprowadzającym
                    mają odpowiadać za grzechy wszystkich aferzystów III RP?

A.
                    • hasz0 Uważasz, że wcale nie powinni siedzieć ?/nt 01.07.05, 10:09
                      • andrzejg manipulujesz i uchylasz się od odpowiedzi 01.07.05, 10:57
                        napisałem wcześniej ,że wyrok jest rozsądny przy tych warunkach jakie podałeś
                        i jedynie mógłbym się zastanawiać co do wysokosci grzywny i długości odsiadki
                        w zawieszeniu.Powtórzyłem , abys nie musiał sie cofać w postach.

Ciągle mam to samo pytanie.
                        Jaki wyrok według Ciebie byłby sprawiedliwy dla tych ludzi (przestepców zresztą)?

A.

• hasz0 Jasne że manipuluję bo to co napisałem to zwykła 01.07.05, 11:49
                          kłamliwa goebelsowska propaganda.
                          Mamy panstwo prawne i kropka.
                          Tylko ten Kaczor wdrożył drakońskie kary, które trzeba
                          zliberalizować.
                          A na poważnie powołano Komisję Sejmowa. Wykazano opieszałość i pobłażliwość
                          prokuratury. Sąd stosuje zaś nadzwyczajne złagodznie kary pasuje Ci to?

Poza tym żądasz ode mnie niemożliwego, bo odczuciu społecznemu, że źle się
                          dzieje w egzekucji i stanowieniu prawa chcesz przeciwstawić wyimaginowany
                          zarzut manipulacji i próbujesz udowodnić go prowokacyjnym pytaniem o wysokośc
                          kary bez dochodzenia i sledztwa. Tego sie nie podejmę. Natomiast mogę cytować
                          zasądzone wyroki i krytykować je zestawiając z innymi by okazać do jakich
                          absurdów prowadzi tolerancja wybiórcza wobec mafii paliwowej.
                          Sam sobie zobacz czy nie stosowano nadzwyczajnego złagodzenia kary.
                          Tylko napisz czym i jak mnipuluję! Nie bądx gołosłowny!

§ 16. Wielka wartość jest to wartość, która w czasie popełnienia czynu
                          zabronionego przekracza tysiąckrotną wysokość najniższego miesięcznego
                          wynagrodzenia.

Art. 38.
                          § 2. Stosując nadzwyczajne obostrzenie kary, sąd może wymierzyć karę
                          pozbawienia wolności w wysokości do górnej granicy ustawowego zagrożenia
                          zwiększonego podwójnie, co nie wyłącza wymierzenia w wysokości do górnej
                          granicy ustawowego zagrożenia zwiększonego o połowę także kary grzywny grożącej
                          za to przestępstwo, jeżeli sprawca popełnia ten czyn zabroniony określony w:
                          1) Art. 54 § 1, Art. 55 § 1, Art. 56 § 1, Art. 63 § 1 i 2, Art. 65 § 1, Art. 67
                          § 1, Art. 70 § 1, 2 i 4, Art. 76 § 1, Art. 77 § 1, Art. 78 § 1, Art. 86 § 1 i
                          2, Art. 87 § 1 i 2, Art. 90 § 1, Art. 91 § 1 oraz Art. 92 § 1, a kwota
                          uszczuplonej należności publicznoprawnej lub wartość przedmiotu czynu
                          zabronionego jest wielka,
                          2) Art. 98 § 2, a wartość przedmiotu czynu zabronionego jest wielka.

Art. 36. § 1. Stosując nadzwyczajne złagodzenie kary, sąd może:
                          1) wymierzyć karę ograniczenia wolności, jeżeli przestępstwo skarbowe jest
                          zagrożone karą pozbawienia wolności; przepis Art. 26 § 2 stosuje się,
                          2) odstąpić od wymierzenia kary i orzec środek karny wymieniony w Art. 22 § 2
                          pkt 2, 3, 5 i 6,
                          3) odstąpić od wymierzenia środka karnego, chociażby jego orzeczenie było
                          obowiązkowe; przepis Art. 19 § 3 zdanie drugie stosuje się.

§ 2. Jeżeli w związku z przestępstwem skarbowym nastąpiło uszczuplenie lub
                          narażenie na uszczuplenie należności publicznoprawnej i przed wydaniem wyroku
                          należność ta została w całości uiszczona, nadzwyczajne złagodzenie kary może
                          polegać na orzeczeniu tylko kary grzywny w wysokości nieprzekraczającej połowy
                          górnej granicy ustawowego zagrożenia przewidzianego za przypisane sprawcy
                          przestępstwo, co nie stoi na przeszkodzie orzeczeniu środków karnych
                          wymienionych w Art. 22 § 2 pkt 2, 3, 5 i 6 przewidzianych za to przestępstwo.

• andrzejg manipulujesz , bo 01.07.05, 11:54
                            pytasz się w tytule postu ' to uważasz ,że nie powinni siedziec?'
                            podczas gdy przedstawiłem Ci wyraźnie swoje stanowisko w sprawie wyroku.
                            Myslę ,że sprawa jest jasna.

Nie podejmujesz się podania sprawiedliwego według Ciebie wyroku,
                            a krytykujesz wyrok zasądzony przez sąd w tej sprawie.

Czyz nie było przesłanek do złagodzenia wyroku wobec tych dwóch osób?
                            Przecież to stoi jak byk w Twoim poscie.
                            Przyznali sie, oddali z odsetkami....

A.
                            • hasz0 Może to Ty manipulujesz , bo usprawiedliwiasz 01.07.05, 12:03
                              sugerujesz, że przyznanie się automatycznie obliguje sąd do nadzwyczajnego
                              złagodzenia kary za czyn, który stał się w Polsce problemem gospodarczym,
                              recydywą mafii, plaga społeczną, jawnym dowodem na powiązania polityki z
                              gospodarką, zatorem w krwiobiegu gospodarki, potencjalnym źródłem inflancji
                              i trudności budzetowych.
                              Gdyby czyn zasługiwał po przyzaniu się na szczególne złagodzenie
                              po cóż zajmowała by się Komisja Sejmowa działąniami prokuratury i sądów
                              zwązanymi z aferami w handlu paliwami?

Czy
                              • hasz0 ucięło pierwsze zdanie o szczególnym złagodzeniu 01.07.05, 12:04
                                • andrzejg Czyli co sugerujesz? 01.07.05, 12:06
                                  Skoro złagodzenie wyroku według Ciebie nie maiło podstaw, to jakie widzisz
                                  tego przyczyny?

A.
                                  • hasz0 Tektóre spowodowały awans Piwnik i dymisję Kaczyns 01.07.05, 12:14
                                    kiego.

Kojarzysz GDZIE ZBIEGAJĄ SIĘ NITKI?
                                    Nie tylko z tego wątku.
                          • hasz0 ________________tu sprawdź czy kłamię i manipuluję 01.07.05, 11:55
                            prawo.interia.pl/kodeksy?aid=7583&s=2
                            PRZESTĘPSTWA SKARBOWE I WYKROCZENIA SKARBOWE
                            DZIAŁ I
                            Część ogólna
                            Rozdział 1
                            Przepisy wstępne
                            Art. 1. § 1. Odpowiedzialności karnej za przestępstwo skarbowe lub
                            odpowiedzialności za wykroczenie skarbowe podlega ten tylko, kto popełnia czyn
                            społecznie szkodliwy, zabroniony pod groźbą kary przez ustawę obowiązującą w
                            czasie jego popełnienia.
                            • andrzejg nie o to mi chodziło 01.07.05, 11:56
                              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=25887660&a=25906090
                              • hasz0 Re: nie o to mi chodziło 01.07.05, 12:06
                                wartość przedmiotu czynu zabronionego jest wielka!

Co o tym myslisz?
                                • andrzejg Re: nie o to mi chodziło 01.07.05, 12:12
                                  hasz0 napisał:

> wartość przedmiotu czynu zabronionego jest wielka!
                                  >
                                  > Co o tym myslisz?

5,2 miliona jest wielką kwotą (przynajmniej dla mnie)

Sądzę ,że za tym wyrokiem pójda jeszcze sprawy skarbowe, bo dojdzie
                                  nierzetelne prowadzenie ksiąg.Uważam ,że na tych karach finansowych
                                  się nie skończy.To co bedzie lepsze? Zamknąc gościa bez szans ekzekucji
                                  należnosci, czy pozwolic mu gospodarować przy zawieszonym wyroku (na 5 lat).

A.
                                  • hasz0 Przyznaję rację niech buli!/n 01.07.05, 12:15
          • wikul Re: ________Wikulu Drogi! A gdzie "Ty Goebelsie"? 01.07.05, 23:22
            andrzejg napisał:

> Z wsadzeniem ucznia do aresztu sledczego była żenujaca sprawa.
            >
            > W cytowanej przez Ciebie sprawie wyroki zapadły.
            > Widze ,że Twoim zdaniem niesprawiedliwe.
            >
            > Jakie bys wymierzył?
            >
            > A.

Nie wiem czy to do mnie ale na wszelki wypadek wyjaśniam. Podzielam powszechne
            oburzenie z powodu przymknięcia ucznia za ten wybryk. Ale to nie powód by
            manipulować porównaniami. To nie uczciwe.
            Na temat wyroków się nie wypowiadałem. Nawet ich nie znam.
        • wikul Re: ________Wikulu Drogi! A gdzie "Ty Goebelsie"? 01.07.05, 23:31
          hasz0 napisał:

> Faktycznie w odróżnieniu od aresztantów, więźniów i prawników, nie rozróżniam
          > aresztu prewencyjnego od więzienia.
          >
          > Poważnie myslisz, że mędrcowi nie uchodzi tego nie wiedzieć?
          > Bo Rycho7 pisze na poważnie, że kradłem i byłoby mi podwójnie wstyd.

Nie uchodzi z pewnością. Kraść też nie.
    • karlin Muszyna Straszyna 30.06.05, 23:33
      Puszczanie bąków (wolno) to specjalność aktualnie nam rządzących jElit
      Politycznych.

Zbytnia łapczywość?
    • f0g Re: ___________bąk się przebije uwięźnie muszyna_ 01.07.05, 00:01
      Takie śmierdżące bąki jak ty puszczasz to sie przebiją. Nie martw się.
    • dr.kidler Re: ___________bąk się przebije uwięźnie muszyna_ 01.07.05, 07:58
      hasz0 napisał:

> Pamietacie wyrok: osadzenie w więzieniu ucznia za jazdę z ulgą na
      > sfałszowanej legitymacji? To RPIII - państwo "prawne"...

To bylo w czasach zarzadzania sprawieliwocia przez. p. Kaczynskiego, czy
      pozniej, ale po zaostrzeniach ktore wprowadzil?
      • hasz0 Nie sądzę manipulatorze! Kaczyńskiego po 10 mies 01.07.05, 08:14
        zdymisjonowano i umorzono wiele śledztw w sprawach wielkich afer gospodarczych
        i zabójstw politycznych.

Zaręczam ci że nie kazal wsadzić do aresztu ucznia za legitymację.

Az tak głupi chyba nie jesteś na jakiego się malujesz?
        • dr.kidler Sie nie pytam co Ty sadzisz, tylko jak bylo! 01.07.05, 14:08
          hasz0 napisał:

> zdymisjonowano i umorzono wiele śledztw w sprawach wielkich afer gospodarczych
          > i zabójstw politycznych.
          >
          > Zaręczam ci że nie kazal wsadzić do aresztu ucznia za legitymację.

Swoje "zareczyny" zostaw dla blondynek smile

> Az tak głupi chyba nie jesteś na jakiego się malujesz?

Nie nie jestem i dlatego nie wierze w Twoje epitety i zaklecia
          kaczyintelgencie.
          Lapinski byl ministrem niewiele dluzej, ale zdazyl sporo spierdlolic, a
          Kaczynski nawet od niego jest bezczelniejszy i pewniejszy siebie.

W koncu to nie Lepper opowiadal sie za zaostrzeniem kodeksu karnego tylko
          wlsnie Kaczynski, wiec ciemnote sobie wcisnij spowrotem, bo Ci bedzie dudnilo w
          glowce.
          • hasz0 _____Sie nie pytam co Ty sadzisz, tylko jak bylo! 01.07.05, 14:47
            > > Az tak głupi chyba nie jesteś na jakiego się malujesz?

> Nie nie jestem i dlatego nie wierze w Twoje epitety i zaklecia
            > kaczyintelgencie.

Nie pytam, retorycznym pytaniem przecież, co Ty sądzisz o sobie
            ani o Twoją wiarę w moje epitety i zaklęcia - bo kazdy widzi, że
            ich po prostu nie było. Zacytuj je z tego watku!

Jeśli się jednak mimo to, posuwasz się do inwektyw i porównujesz Łapińskiego,
            - którego nawet własna partia postkomuchów z SLD się wyrzekła - do
            Kaczyńskiego, na którego od 16 lat SBecja i komuchy szukaja bezskutecznie
            haków - to nie potrzebuję Ci odpowiadać.

Dobrze, ze tacy jak Ty go krytykują.
            do Kaczyńskiego z
            • dr.kidler Re: _____Sie nie pytam co Ty sadzisz, tylko jak 01.07.05, 15:02
              hasz0 napisał:

> Zacytuj je z tego watku!

he! !he! "Az tak głupi chyba nie jesteś na jakiego się malujesz?

> Jeśli się jednak mimo to, posuwasz się do inwektyw i porównujesz Łapińskiego,
              > - którego nawet własna partia postkomuchów z SLD się wyrzekła - do
              > Kaczyńskiego, na którego od 16 lat SBecja i komuchy szukaja bezskutecznie
              > haków - to nie potrzebuję Ci odpowiadać.
              > Dobrze, ze tacy jak Ty go krytykują.
              > do Kaczyńskiego z
              ??
              Wychodzi raczej na to ze potrzebe czujesz, tyko nie potrafisz.
              Sensowna odpowiedz, bez inwektyw trudniej sklecic niz pare kreseczek smile
              • hasz0 Dr_ze, sam siebie rozumiesz?/n Gdzie jakis sens?/n 01.07.05, 15:14
                • dr.kidler Wez i porob se kreseczki kolego 01.07.05, 16:08

• hasz0 kolego ?/nt 01.07.05, 16:46
                    • dr.kidler epitety to twoja specjalnosc 01.07.05, 16:49
          • klos4 Co ty chrzanisz, kilder? Co ty znow w pijanym 01.07.05, 15:12
            widzie z brudnego palca wyssałeś?

Czyzby Kacznski w 2003 r. byl ministrem sprawiedliwosci, nieuku?

Tu masz dokładną informację:
            ostatnia aktualizacja: środa, 27 sierpnia 2003 godz. 11:25

Wolność dla Radka

21-letni Radosław Falisz wychodzi na wolność. 2 miesiące temu chłopak został
            aresztowany za sfałszowanie legitymacji szkolnej i niestawienie się na procesie
            w tej sprawie. W środę kielecki sąd uchylił mu areszt.

Kara była niewspółmiernie duża w odniesieniu do popełnionego przestępstwa -
            uznał świętokrzyski wojewoda, poręczając za chłopaka

Sąd Rejonowy w Kielcach na niejawnym posiedzeniu przyjął poręczenie wojewody
            świętokrzyskiego i marszałka sejmiku wojewódzkiego. Po wyjściu na wolność
            oskarżony musi codziennie meldować się na policji i nie może uchylać się od
            stawiennictwa w sądzie.

Młodzieniec został zatrzymany podczas kontroli w pociągu relacji Kraków -
            Warszawa, w okolicach Kielc. Zarzucono mu podrobienie legitymacji szkolnej.
            Sprawą zajęła się policja i prokuratura. Gdy chłopak nie stawił się na
            rozprawie, sąd aresztował go na trzy miesiące. 21-latkiem odbywającym karę w
            kieleckim areszcie śledczym zainteresowały się media.

Po nagłośnieniu sprawy, za Faliszem postanowili poręczyć osobiście wojewoda
            świętokrzyski Włodzimierz Wójcik i przewodniczący sejmiku województwa Stefan
            Pastuszka. - Postąpiliśmy tak, ponieważ kara była niewspółmiernie duża w
            odniesieniu do popełnionego przestępstwa - powiedział Stefan Pastuszka. -
            Dalsze przebywanie w areszcie wpłynęłoby demoralizująco na tego młodego
            człowieka - dodał wojewoda.

Kolejna rozprawa, podczas której sądzony będzie występek Radka, odbędzie się 2
            września.

• dr.kidler Wanij glowa w mur, to moze drgnie ci cos 01.07.05, 16:06
              klos4 napisała:

> widzie z brudnego palca wyssałeś?
              >
              > Czyzby Kacznski w 2003 r. byl ministrem sprawiedliwosci, nieuku?

Nie cwoliku, byl nim wczesnij.

Ale zeby w 2003 obwiazywalo restrykcyjniejsze prawo wzgledem zatrzymanych, to
              ktos musial je wczesniej wnioskowac i uchwalic.
              Uchwalil oczywiscie Sejm, a wniskowal nie kto inny jak minister
              sprawiedliwosci Lech Kaczynski.

• klos4 Nie, biedulku. Po pierwsze - co ma ostrzejsze 01.07.05, 16:11
                prawo do NIESPRAWIEDLIWEGO wyroku sądu? Nic.
                Po drugie - nowelizacja Kodeksu karnego, przygotowana przez Kaczyńskiego pod
                koniec jego kadencji, została odrzucona przez Parlament, kidlerku mysląslacy
                inaczej.
                • dr.kidler Tak klamczuszku .... 01.07.05, 16:48
                  klos4 napisała:

> prawo do NIESPRAWIEDLIWEGO wyroku sądu? Nic.

Nie nic, tylko ostrzejszy NIESPRAWIDLIEWY wyrok.

> Po drugie - nowelizacja Kodeksu karnego, przygotowana przez Kaczyńskiego pod
                  > koniec jego kadencji, została odrzucona przez Parlament, kidlerku mysląslacy
                  > inaczej.

Wszechpolski kretaczyku - zobacz wiec sobie czy przypadkiemo 9 wrzesnia 2000,
                  nie uchwalono newelizacji ustawy o postepowaniu karnym, potem sprawdz czy
                  przypadkiem w tym czasie p. kqczynski nie byl ministrem soprawiedliwosci, a
                  potem idz sobie klamac i manipulowac do Radia Maryja.
                  • hasz0 _________________Które kary trzeba stępić wg dr'a? 01.07.05, 23:00
                    ______________________________________________________________-->
                    smile
                    • dr.kidler A gdzie napisalem ze jakies trzeba? 01.07.05, 23:35

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka