Dodaj do ulubionych

Pacjence! ZYDOMOCZAROWCY atakuja ciebie na FZP!

01.07.05, 09:15
Zniszcz ich! To kryptoantysemici z moczarowego cimoszenjugend! Swiat
potrzebuje twojej zdecydowanej kontry!!!

fzp.jconserv.net/viewtopic.php?t=494&postdays=0&postorder=asc&start=15
Szafir
"To głupie."

kakofonia
Administrator
"patience - nie wiem, czy zauważyłaś, ale Twoje polityczne i inne wywody nie
wzbudziły tutaj niczyjego zainteresowania. Bądź tak uprzejma i weź to pod
uwagę.
Jeśli zaś mówiąc o "gó..e" wiszącym na ścianie sejmowej, masz na myśli a)
godło państowe lub b) krzyż, to zasługujesz na natychmiastowego bana z tego
forum. Obrażanie symboli religijnych lub państwowych nie jest tutaj
tolerowane."
Obserwuj wątek
    • marianna.rokita Re: Pacjence! ZYDOMOCZAROWCY atakuja ciebie na FZ 01.07.05, 09:29
      Jej bana ? Uhhhhaaahahahaahaaa!!!!!! O nich ? O taki walek !!!
      Ja jej rzecz jasna nie cierpie ale .... troszke przegieli.
      Uh....Az mnie korci,zeby to PHB... przerobic na BPH bank rzecz jasna smile
      Zartuje smile

Podpisano :
      Sturmjidiszeduce niedys z Dos Jidiszesmile
      • pacyniarz Wykazali calkowite niezrozumienie naszego foruma. 01.07.05, 10:11
        Ale to zrozumiale. Patience sie wydawalo, ze w paru zdaniach przekaze ducha Aquanetu, co jest niewykonalne rzecz jasna.

> Ja jej rzecz jasna nie cierpie

Ale tak ja przeciez kochalas do calkiem niedawna.
        I co sie tak nagle odmienilo??
        • marianna.rokita Re: Wykazali calkowite niezrozumienie naszego for 01.07.05, 10:20
          Wiesz, widzialam jej fotki, fajna ale nie w moim typiesmile
          Zartuje big_grin

No przeciez jej nie cierpie ze wzajemnoscia smile
          • gini Re: Wykazali calkowite niezrozumienie naszego for 01.07.05, 10:22
            A niejaki agat , co sie tam zarejestrowal juz w kwietniu tego roku, robil mi
            tam reklame .
            Agacie, kimkolwiek jestes, a zdaje sie, ze wiem dzieki serdeczne!!!
          • pacyniarz Re: Wykazali calkowite niezrozumienie naszego for 01.07.05, 10:55
            Oj, byscie sobie odpuscily.
            No, naprawde...
          • owca_czarna Re: Wykazali calkowite niezrozumienie naszego for 01.07.05, 10:56
            marianna.rokita napisała:

> Wiesz, widzialam jej fotki

Zrobiłaś zdjęcia jako paparazzi? Pokaż je, też jestem ciekawa jaki fizys ma
            Patience smile)

> Zartuje big_grin

A ja nie smile))

czarna_owca
            • marianna.rokita Re: Wykazali calkowite niezrozumienie naszego for 01.07.05, 11:28
              Sa w konkursie groszka big_grin
              Nie widzialas?
              • owca_czarna Re: Wykazali calkowite niezrozumienie naszego for 01.07.05, 12:29

> Sa w konkursie groszka big_grin
                > Nie widzialas?

tę śniętą drużynę Patience big_grinbig_grinbig_grinbig_grin Ale jak będę we Wrocku, to nie mogą
                wszystkim kotom mówić dzień dobry na ulicy, bo ludzie pomyślą "żem wsiór" jakiś
                big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin

czarna_owca
                • marianna.rokita Re: Wykazali calkowite niezrozumienie naszego for 01.07.05, 12:35
                  Przeslana przez forumowicza mcatterego. On tez byl w doghouse, jak niewierny
                  Tomasz: D W koncu sie wkurzyl i odszedl !
                  • owca_czarna Re: Wykazali calkowite niezrozumienie naszego for 01.07.05, 12:44

> Przeslana przez forumowicza mcatterego. On tez byl w doghouse, jak niewierny
                    > Tomasz: D W koncu sie wkurzyl i odszedl !

jak to "też był"? Marianno dlaczego wszyscy tam włażą, tak dobrowolnie? big_grinbig_grinbig_grinbig_grin

czarna_owca
                    • marianna.rokita Re: Wykazali calkowite niezrozumienie naszego for 01.07.05, 12:48
                      Przeciez ja tez wlazlam do doghouse smile No i w tym psim domu mi wcale niezle smile
                      • marianna.rokita {spam} 01.07.05, 12:52
                        ide sobie stad,bo sie zle czuje, bye....
                        • gini Re: {spam} 01.07.05, 14:05

> ide sobie stad,bo sie zle czuje, bye....

Kandydat na admina spamuje?
                • patience Faktycznie sniewta. Ale wydaje mi sie... 01.07.05, 12:35
                  ze ten szafir to moze byc niezly nowy nabytek, jak postudiuje faq i sie
                  przekona, ze i tak oszczedzilam najgorszego, bo np. nie zacytowalam ani atp, ani
                  galby, ani tez xiecia luki. Nie mowiac o cytatach z gini... Specjalnie ich nie
                  cytowalam bo nie chcialam dostac bana.

PS. Zastanawiam sie tez, dlaczego wiedzieli ze to gowno na scianie to symbol
                  religijny?
                  • gini Re: Faktycznie sniewta. Ale wydaje mi sie... 01.07.05, 12:44
                    patience napisała:

> ze ten szafir to moze byc niezly nowy nabytek, jak postudiuje faq i sie
                    > przekona, ze i tak oszczedzilam najgorszego, bo np. nie zacytowalam ani atp,
                    an
                    > i
                    > galby, ani tez xiecia luki. Nie mowiac o cytatach z gini... Specjalnie ich nie
                    > cytowalam bo nie chcialam dostac bana.
                    >
                    > PS. Zastanawiam sie tez, dlaczego wiedzieli ze to gowno na scianie to symbol
                    > religijny?
                    >
                    A dlaczego mnie nie zacytowalas?Trzeba bylo, z reszta pisuje tu niejaki oozie z
                    tamtego forum.

Ja Ich tez niekiedy czytuje, ale pisac tam nie pisze bo i po co?
                    Maja jakas Swoja enklawe i niech sobie maja.

Swoja droga, Ty tam bywasz i pomysl na flage zerznelas od nich, tyle, ze
                    polskich Zydow zastapilas polskimi syjonistami.
                    • patience Re: Faktycznie sniewta. Ale wydaje mi sie... 01.07.05, 12:46
                      Bo jakbym zacytowala to by zabanowali na amen. Wymienilam najkulturalniejszych.
                      • marianna.rokita Re: Faktycznie sniewta. Ale wydaje mi sie... 01.07.05, 12:49
                        Patrzcie panstwo - rżnąć flage....hmm...
                        a to w jakim filmie bylo ?
                      • gini Re: Faktycznie sniewta. Ale wydaje mi sie... 01.07.05, 14:04
                        patience napisała:

> Bo jakbym zacytowala to by zabanowali na amen. Wymienilam
                        najkulturalniejszych.

Ee tam zapomnialam , pisuje jeszcze ktos od nich, i wyobraz sobie, ze z
                        Wroclawia , kiedys myslalam, ze to Twoja pacyna , (adres) nawet sie z Nim lekko
                        scielam, ale pozniej po poczytaniu kilku nasdtepnych postow, doszlam do
                        wniosku, ze sie pomylilam, naprawde bardzo fajny gosc .
                        Nie mysl sobie, ze Oni nie wiedza o forach GW.
                        • patience Gini, jestes niesamowita... 01.07.05, 14:08
                          > Ee tam zapomnialam , pisuje jeszcze ktos od nich, i wyobraz sobie, ze z
                          > Wroclawia , kiedys myslalam, ze to Twoja pacyna , (adres) nawet sie z Nim lekko
                          > scielam, ale pozniej po poczytaniu kilku nasdtepnych postow, doszlam do
                          > wniosku, ze sie pomylilam, naprawde bardzo fajny gosc .
                          > Nie mysl sobie, ze Oni nie wiedza o forach GW.

Tropilas mnie na forach zydowskich i tak sobie szczerze mowisz ze napyskowalas
                          komus z wroclawia bo myslalas ze to ja? No, rewelacja... Masz bzika, Gini.
                    • patience Re: Faktycznie sniewta. Ale wydaje mi sie... 01.07.05, 12:56
                      Nic podobnego, nie sciagalam. W ogole pierwszy raz tam bylam dzieki kapusiowi.
                      masz jakies podejrzenia kto to ten kapus?
                      • gini Re: Faktycznie sniewta. Ale wydaje mi sie... 01.07.05, 14:06
                        patience napisała:

> Nic podobnego, nie sciagalam. W ogole pierwszy raz tam bylam dzieki kapusiowi.
                        > masz jakies podejrzenia kto to ten kapus?
                        >
                        Nie mam pojecia , i dlaczego kapus?
                        • patience Re: Faktycznie sniewta. Ale wydaje mi sie... 01.07.05, 14:10
                          No wlasnie, dlaczego kapus kapusiuje? Jak myslisz?

wink)
                          • gini Re: Faktycznie sniewta. Ale wydaje mi sie... 01.07.05, 14:15
                            patience napisała:

> No wlasnie, dlaczego kapus kapusiuje? Jak myslisz?
                            >
                            > wink)

Sluchaj, jaki z Niego kapus, czy ewentualnie czekaja Cie z Ich strony jakies
                            przykre konsekwencje?
                            Jak ten kapus mogl Ci zaszkodzic , przeciez Ci ludzie Cie nie znaja .
                            • patience Re: Faktycznie sniewta. Ale wydaje mi sie... 01.07.05, 18:22
                              > Sluchaj, jaki z Niego kapus, czy ewentualnie czekaja Cie z Ich strony jakies
                              > przykre konsekwencje?
                              > Jak ten kapus mogl Ci zaszkodzic , przeciez Ci ludzie Cie nie znaja .

Nie kapus? A dlaczego wyzywasz go od glist? Oraz dlaczego uwazasz ze kapusie to
                              tylko ci co mi szkadza? Kapus to kapus, nawet jesli nie potrafi zaszkodzic.
                              • gini Re: Faktycznie sniewta. Ale wydaje mi sie... 01.07.05, 18:35
                                patience napisała:

> > Sluchaj, jaki z Niego kapus, czy ewentualnie czekaja Cie z Ich strony jak
                                > ies
                                > > przykre konsekwencje?
                                > > Jak ten kapus mogl Ci zaszkodzic , przeciez Ci ludzie Cie nie znaja .
                                >
                                > Nie kapus? A dlaczego wyzywasz go od glist? Oraz dlaczego uwazasz ze kapusie
                                to
                                > tylko ci co mi szkadza? Kapus to kapus, nawet jesli nie potrafi zaszkodzic.
                                >
                                > Widzisz, wyzwalam od glist za pare spraw.
                                Za to, ze w ogole tam polazla, za falsz, bo z jednej strony niby Cie tu broni,
                                z drugiej lazi i tam obrabia Ci tylek.
                                Za pacynowanie, za tchorzostwo bo nie ma odwagi napisac pod wlasnym nickiem.
                                I za to na koniec, ze napisala kim jest ta pani w realu, mnie jak i innych g to
                                obchodzi , dane na bank zna od tej osoby z priwe .
                                Watpie by jakis nowy, ktory wszedl tam pierwszy raz mogl miec do nich dostep.
                                Glista jest dobrze obeznana z tym srodowiskiem, o czym Tobie chyba pisac nie
                                musze.
                                To tyle .
                                • patience Re: Faktycznie sniewta. Ale wydaje mi sie... 01.07.05, 18:40
                                  Glista to glista, a kapus to kapus, niezaleznie od tego jak sie nazywa. Szczerze
                                  powiedziawszy potraktowalam sytuacje rozrywkowo, mniej wiecej na poziomie humoru
                                  z zeszytow szkolnych. No ale w sumie by bylo ciekawe dowiedziec sie co to za
                                  pokraka kapusiuje. Dlaczego uwazasz ze to marianna? Nazwisko podal ten eldado
                                  czy jak mu tam, nie ona.
                                  • gini Re: Faktycznie sniewta. Ale wydaje mi sie... 01.07.05, 18:46
                                    patience napisała:

> Glista to glista, a kapus to kapus, niezaleznie od tego jak sie nazywa.
                                    Szczerz
                                    > e
                                    > powiedziawszy potraktowalam sytuacje rozrywkowo, mniej wiecej na poziomie
                                    humor
                                    > u
                                    > z zeszytow szkolnych. No ale w sumie by bylo ciekawe dowiedziec sie co to za
                                    > pokraka kapusiuje. Dlaczego uwazasz ze to marianna? Nazwisko podal ten eldado
                                    > czy jak mu tam, nie ona.

Bo to manka pisala jako eldado, zaden nieznajomy z tego forum nie moglby znac
                                    tego nazwiska .
                                    A Manka lubi strzelac nazwiskami, tym razem strzelila jako eldado .
                                    Teraz jestem zajeta wieczorem napisze i zapytam.

.
                                    • gini Re: Helga zerknij tutaj sobie . 01.07.05, 19:05
                                      fzp.jconserv.net/profile.php?mode=viewprofile&u=95
                                      • patience Re: Helga zerknij tutaj sobie . 01.07.05, 19:11
                                        Wyglada na to ze jestem jedyna osoba na FAQ ktora tam jeszcze nie trafila. O rany.
                                      • owca_czarna Re: Helga zerknij tutaj sobie . 01.07.05, 19:35
                                        gini napisała:

> fzp.jconserv.net/profile.php?mode=viewprofile&u=95

wiesz co gini, jak nigdy chyba masz rację, w sprawie śledzienia jesteś lepsza
                                        niż Szieg z Krainy Deszczowców- karramba. Nie kpie, poważnie mówię. Nie fair
                                        postapiła mania, jezeli to ona, a przypuszczam, że tak.

czarna_owca
                                    • patience Re: Faktycznie sniewta. Ale wydaje mi sie... 01.07.05, 19:09
                                      > Bo to manka pisala jako eldado, zaden nieznajomy z tego forum nie moglby znac
                                      > tego nazwiska .
                                      > A Manka lubi strzelac nazwiskami, tym razem strzelila jako eldado .
                                      > Teraz jestem zajeta wieczorem napisze i zapytam.

Kompletnie nic juz z tego nie rozumiem. Skoro twierdzisz ze na tamtym forum
                                      bywasz a nawet sie z kims klocilas, to musialas sie najpierw zapisac. W takim
                                      razie musialas dostac na skrzynke dokladnie taki sam majl powitalny jak ja,
                                      podpisany imieniem i nazwiskiem, tym wlasnie wymienionym przez eldado. Widac oni
                                      maja wiekszy luz w tej sprawie niz my. No ale moze zauwazylas cos wiecej niz ja,
                                      skoro tam bywasz? Calkowicie sie jesdnak zgadzam, ze nie ma jakie sa tam
                                      obyczaje, u nas nazwisk sie nie poublikuje, wiez eldado popelnilo naduzycie. No
                                      i zgadzam sie ze ewidentnie to ktos od nas.

PS. W sprawie zaznajamiania sie, to Gini nie przyszlo ci chyba do glowy, ze ja
                                      mam inne koncepcje na narod niz ty... A zreszta nawet w twojej koncepcji,
                                      poczuwasz sie do obowiazku zaznajamiania z wszystkimi Polakami jak leci tylko
                                      dlatego ze sa Polakami? Skad ci strzelilo do glowy ze mam jakis tajemniczy
                                      obowiazek albo w ogole ochote zaznajamiania sie z wszystkimi Zydami jak leci,
                                      tylko dlatego, ze sa Zydami?
                                      • gini Re: Faktycznie sniewta. Ale wydaje mi sie... 01.07.05, 19:16
                                        patience napisała:

> > Bo to manka pisala jako eldado, zaden nieznajomy z tego forum nie moglby
                                        > znac
                                        > > tego nazwiska .
                                        > > A Manka lubi strzelac nazwiskami, tym razem strzelila jako eldado .
                                        > > Teraz jestem zajeta wieczorem napisze i zapytam.
                                        >
                                        > Kompletnie nic juz z tego nie rozumiem. Skoro twierdzisz ze na tamtym forum
                                        > bywasz a nawet sie z kims klocilas, to musialas sie najpierw zapisac.

Bywam w sensie czytam, a klocilam sie tutaj , moge Ci nawet dac link do klotni .

W takim
                                        > razie musialas dostac na skrzynke dokladnie taki sam majl powitalny jak ja,
                                        > podpisany imieniem i nazwiskiem, tym wlasnie wymienionym przez eldado.

Nie mam tam skrzynki bo w zyciu nie napisalam tam slowa, jedynie czytalam i
                                        znam niektore nicki .
                                        > i
                                        > maja wiekszy luz w tej sprawie niz my. No ale moze zauwazylas cos wiecej niz
                                        ja
                                        > ,
                                        > skoro tam bywasz? Calkowicie sie jesdnak zgadzam, ze nie ma jakie sa tam
                                        > obyczaje, u nas nazwisk sie nie poublikuje, wiez eldado popelnilo naduzycie.
                                        No
                                        > i zgadzam sie ze ewidentnie to ktos od nas.
                                        >
                                        > PS. W sprawie zaznajamiania sie, to Gini nie przyszlo ci chyba do glowy, ze ja
                                        > mam inne koncepcje na narod niz ty... A zreszta nawet w twojej koncepcji,
                                        > poczuwasz sie do obowiazku zaznajamiania z wszystkimi Polakami jak leci tylko
                                        > dlatego ze sa Polakami? Skad ci strzelilo do glowy ze mam jakis tajemniczy
                                        > obowiazek albo w ogole ochote zaznajamiania sie z wszystkimi Zydami jak leci,
                                        > tylko dlatego, ze sa Zydami?

Helga pisz jasniej bo nic nie kapuje, nie wiem o jakie zaznajamianie Ci chodzi.
                                        • patience Re: Faktycznie sniewta. Ale wydaje mi sie... 01.07.05, 19:20
                                          Acha, czyli nie masz tam nicka? No to ci mowie, ze do napisania postu trzeba sie
                                          zapisac i po zapisaniu przychodzi aytomatyczne potwierdzenie podpisane imieniem
                                          i nazwiskiem. Tylko ze kompletnie nie znam panujacych tam obyczajow wiec nie
                                          wiem czy jest jeszcze jakies jawne laczenia nicka z nazwiskiem czy nie.
                                          • gini Re: Faktycznie sniewta. Ale wydaje mi sie... 01.07.05, 19:35
                                            patience napisała:

> Acha, czyli nie masz tam nicka?

No tlumacze po raz 188 osmy raz, ze nie mam bo nigdy tam nie napisalam ani
                                            slowa .
                                            Natomiast niejaki oozzie pisuje tutaj , i tutaj z nim pisalam.Poniala?
                                            Pisuje tu i tam oozie, nie ja .

No to ci mowie, ze do napisania postu trzeba si
                                            > e
                                            > zapisac i po zapisaniu przychodzi aytomatyczne potwierdzenie podpisane
                                            imieniem
                                            > i nazwiskiem. Tylko ze kompletnie nie znam panujacych tam obyczajow wiec nie
                                            > wiem czy jest jeszcze jakies jawne laczenia nicka z nazwiskiem czy nie.
                                            • gini Re: Faktycznie sniewta.. 01.07.05, 19:41
                                              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=14141092&a=14226752
                                              Zobacz gdzie sie klocilam .
                                              Kliknij sobie u Nich w members i Go znajdziesz, a nick jest nietypowy wiec
                                              latwy do zapamietania, a ja mam pamiec, mamuta.
                                      • owca_czarna Re: Faktycznie sniewta. Ale wydaje mi sie... 01.07.05, 19:42
                                        patience napisała:

> > Bo to manka pisala jako eldado, zaden nieznajomy z tego forum nie moglby
                                        > znac
                                        > > tego nazwiska .
                                        > > A Manka lubi strzelac nazwiskami, tym razem strzelila jako eldado .
                                        > > Teraz jestem zajeta wieczorem napisze i zapytam.
                                        >
                                        > Kompletnie nic juz z tego nie rozumiem. Skoro twierdzisz ze na tamtym forum
                                        > bywasz a nawet sie z kims klocilas, to musialas sie najpierw zapisac. W takim
                                        > razie musialas dostac na skrzynke dokladnie taki sam majl powitalny jak ja,
                                        > podpisany imieniem i nazwiskiem, tym wlasnie wymienionym przez eldado. Widac on
                                        > i
                                        > maja wiekszy luz w tej sprawie niz my. No ale moze zauwazylas cos wiecej niz ja
                                        > ,
                                        > skoro tam bywasz? Calkowicie sie jesdnak zgadzam, ze nie ma jakie sa tam
                                        > obyczaje, u nas nazwisk sie nie poublikuje, wiez eldado popelnilo naduzycie. No
                                        > i zgadzam sie ze ewidentnie to ktos od nas.
                                        >
                                        > PS. W sprawie zaznajamiania sie, to Gini nie przyszlo ci chyba do glowy, ze ja
                                        > mam inne koncepcje na narod niz ty... A zreszta nawet w twojej koncepcji,
                                        > poczuwasz sie do obowiazku zaznajamiania z wszystkimi Polakami jak leci tylko
                                        > dlatego ze sa Polakami? Skad ci strzelilo do glowy ze mam jakis tajemniczy
                                        > obowiazek albo w ogole ochote zaznajamiania sie z wszystkimi Zydami jak leci,
                                        > tylko dlatego, ze sa Zydami?

Patience, jestem przekonana, że gini ma rację. Może to był zastosowany przez
                                        Manię swoisty sposób zainteresowania Ciebie tamtym forum. O ile nie byłaś
                                        jeszcze uczestnikiem dyskusji to juz jesteś.Inaczej nie mogła Ciebie tam
                                        ściągnać, no nie?

myślisz, że się mylę???

czarna_owca
                                        • patience Re: Faktycznie sniewta. Ale wydaje mi sie... 01.07.05, 21:23
                                          hmmm... wam obu wychodzi to samo? Powiedzmy ostroznie, ze obojetnie kto to byl,
                                          to jest chory na glowke. Nie sadze, bym spalila nasze forum w czyichkolwiek
                                          oczach, bo jesli ktokolwiek choc troche uczestniczyl w jakichchkolwiek
                                          dyskusjach, to zawsze sprawdza u zrodla co jest co oraz kto kim. Po
                                          wyswietleniach tamtego watku sadzac byl masowo ogladany, przypuszczalnie takze
                                          przez ludnosc z FAQ. Prawdopodobnie nawzajem rowniez zagladaja tu. Tak czy
                                          inaczej, prowokator by mogl sie spodziewac roznych rzeczy, ze albo sie bede sie
                                          tlumaczyc, albo wdam sie w agitke polityczna, albo cos w tym rodzaju, ale
                                          wariantu szerokiej paszczy to sie raczej spodziewac nie mogl.
                                          • marianna.rokita Do qrwy nedzy 01.07.05, 21:28
                                            Zlozcie wniosek do admina tamtego forum o udzielenie mojego IP, ja sie zgadzam i
                                            IP jakiegostam Empleado czy mariannach. Nie mowie o proxiakach do ciezkiej
                                            cholery! Wy jestescie calkiem szurniete. Ale po owcy to sie tego nie spodziewalam.
                                            Bardzo wielkie dzieki.

Do cholery znam 1/3 nazwisk z tego forum i nigdy zadnym nie rzucilam poza
                                            nazwiskiem wiadomego pimpa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziekisad(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
                                            • marianna.rokita Re: Do qrwy nedzy 01.07.05, 21:34
                                              Po prostu wielkie dzieki. Ide tram na forum poprosic o stwierdzenie,czy ja to
                                              empleado i czy ja to mariannah.
                                              Moze byscie sie zastanowily ? Jestescie podobne do jednego palanta,ktory mnie
                                              uwielbial oskarazac o to czego nie zrobilam.Feruja se wyrok,a gdzie dowody? Po
                                              Gini sie tego spodziewalam, ale po owcy ?
                                              Chryste z kim ja tu mam doczynienia ??????????????????????????????????????????
                                              • patience Re: Do qrwy nedzy 01.07.05, 21:45
                                                Powiedzmy ostroznie, ze nie musisz nigdzie lazic, gdyz numery ip o niczym nie
                                                swiadcza. Miedzy innymi dlatego, ze kazdy moze wykonac posty z jakiejs
                                                kawiaranki internetowej lub z proxy. Moja lista podejrzanych jest dluzsza, mam
                                                na niej kilka osob i z bardzo urozmaiconych przyczyn. Usatysfakcjonuje sie
                                                swiadomoscia, ze chyba mi sie udalo wyskoczyc poza scenariusz wymyslony przez
                                                tego prowokatora. No ale jesli chcesz isc sprawdzic ip to faktycznie by to moze
                                                pomoglo, bo byc moze ten ktos byl niewystarczajaco ostrozny.
                                                • marianna.rokita Re: Do qrwy nedzy 01.07.05, 21:48
                                                  Zaraz poprosze. Nie sadze zeby byl arcyostrozny!
                                                  W kazdym razie zbiera mi sie na wymioty.Gdyby nie empleado nie wiem czy
                                                  kiedykolwiek wlazlabym na to forum.
                                                  • patience Re: Do qrwy nedzy 01.07.05, 21:54
                                                    okiej. Kapus zasluguje na strzepanie skory. Ewentualnie moze przeciez wyznac
                                                    wine od razu i wyjasnic po co to robil.
                                                  • marianna.rokita Re: Do qrwy nedzy 01.07.05, 22:03
                                                    fzp.jconserv.net/viewtopic.php?t=509
                                                    Prosze zadalam pytanie:
                                                  • gini Re: Do qrwy nedzy 01.07.05, 22:12
                                                    Manka, przestan z IP i nie wciskaj kitu, zapomnialas o proxy?
                                                  • patience Re: Do qrwy nedzy 01.07.05, 22:23
                                                    Gini, ja mam wiecej podejrzanych na liscie niz jedna osobe. Przez jakis czas
                                                    takze i ty na niej figurowalas oraz Galba, z powodu wczesniejszych uprzejmych
                                                    dyskusji. Ale nie tylko wy. Wali tez podpadlam. A byl nawet moment ze sie
                                                    zastanawialam czy jakis ciekawski admin lub moderator z tamtego forum, a zarazem
                                                    tutejszy bywalec, nie sciagnal mnie w ten sposob zeby nie podejrzec mojego ip. A
                                                    sa rowniez i inne wesole kombinacje. Moim zdaniem sie nie dojdzie, kto to byl.
                                                    Zdrowa reakcja jak sie nie wie o co chodzi, to wykonanie czegos nieoczekiwanego,
                                                    czyli odebranie prowokatorowi pola, a nastepnie zajecie sie wlasnymi sprawami.
                                                    Nie dajmy sie zwariowac.
                                                  • gini Re: Do qrwy nedzy 01.07.05, 22:31
                                                    patience napisała:

> Gini, ja mam wiecej podejrzanych na liscie niz jedna osobe. Przez jakis czas
                                                    > takze i ty na niej figurowalas oraz Galba, z powodu wczesniejszych uprzejmych
                                                    > dyskusji. Ale nie tylko wy. Wali tez podpadlam.

EE tam daj spokoj, kto by sobie chcial glowe zawracac, czy ja czy Galba piszemy
                                                    co mamy do napisania tu i pod wlasnymi nickami,a jak ja pisze to wiesz.
                                                    Wali tez by sie nie chcialo bo i poc co?

A byl nawet moment ze sie
                                                    > zastanawialam czy jakis ciekawski admin lub moderator z tamtego forum, a
                                                    zaraze
                                                    > m
                                                    > tutejszy bywalec, nie sciagnal mnie w ten sposob zeby nie podejrzec mojego
                                                    ip.
                                                    > A
                                                    > sa rowniez i inne wesole kombinacje. Moim zdaniem sie nie dojdzie, kto to byl.

NJo wiesz pewnie, ze sie nie dojdzie , ja tam nie chce pokazywac palcem ale
                                                    moge przywalic w ten utleniony leb))))

> Zdrowa reakcja jak sie nie wie o co chodzi, to wykonanie czegos
                                                    nieoczekiwanego
                                                    > ,
                                                    > czyli odebranie prowokatorowi pola, a nastepnie zajecie sie wlasnymi sprawami.
                                                    > Nie dajmy sie zwariowac.

Mam nadzieje, ze sie odechce,nastepnych wystepow.
                                                    Mysle, ze powinnas wyjasnic sprawe z Agatem na spokojnie , bo Agat to zaden
                                                    prowok prawda?Pewnie myslal, ze te emplaude to ja)))))Podpadl, za to.
                                                  • gini Re: Do qrwy nedzy manka 01.07.05, 22:35
                                                    Nie bylas na szkoleniu u Toma????????

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=16609780&wv.x=1&a=16609780
                                                  • patience Re: Do qrwy nedzy 01.07.05, 22:37
                                                    hehe no tak, ukladalismy wtedy liste podejrzanychsmile)))
                                                    Swoja droga, nie wiem za co on ma do ciebie slabosc, przysiegamsmile))
                                                  • gini Re: Do qrwy nedzy 01.07.05, 22:39
                                                    patience napisała:

> hehe no tak, ukladalismy wtedy liste podejrzanychsmile)))
                                                    > Swoja droga, nie wiem za co on ma do ciebie slabosc, przysiegamsmile))

Helga tlumacz do kogo ten post i o co chodzi.
                                                  • gini Re: Do qrwy nedzy 01.07.05, 22:41
                                                    gini napisała:

> patience napisała:
                                                    >
                                                    > > hehe no tak, ukladalismy wtedy liste podejrzanychsmile)))
                                                    > > Swoja droga, nie wiem za co on ma do ciebie slabosc, przysiegamsmile))
                                                    >
                                                    > Helga tlumacz do kogo ten post i o co chodzi.

No dobra, juz nie tlumacz, wiem, stary mi glowe zawraca, dopadam z partyzanta.
                                                    A slabosc jest z wzajemnoscia ))))
                                                  • patience Re: Do qrwy nedzy 01.07.05, 22:46
                                                    Do ciebie. Ze nie kapuje dlaczego Agat cie lubi?
                                                  • marianna.rokita Re: Do qrwy nedzy 01.07.05, 22:47
                                                    Helga to swinia.Wypila mi moja setke.
                                                    Mnie sie od Anieli udzielilo.
                                                  • gini Re: Do qrwy nedzy 01.07.05, 22:59
                                                    patience napisała:

> Do ciebie. Ze nie kapuje dlaczego Agat cie lubi?

Bo ja Jego tez lubie .
                                                  • gini Re: Do qrwy nedzyManka 01.07.05, 23:06
                                                    W tym watku sie posypalas .Chociaz sie zastanawialam wczesniej po co tam
                                                    polazlas.
                                                    Helga poszla normalne, ja nie polazlam, nie poszedl nikt tylko ty?
                                                    Po co?W jakim celu?
                                                    Manka wiesz co, ja cie nie lubie bo ty jestes potwornie glupia .
                                                    Ty dawniej tu na tym forum zakladalas watki prowokujace sama na siebie....
                                                    Przy okazji chlapalas jezorem o innych.
                                                    Ch-anki, poruczniki i inne gady .
                                                    Przy okazji promocje artykulow w Fakcie na twoj temat pod roznymi nickami,
                                                    zalosne .
                                                  • marianna.rokita Re: Do qrwy nedzyManka 01.07.05, 23:07
                                                    Gini, ja otwioram kazdy link z tego forum.Takie mam zboczenie smile
                                                    Od dawna smile))))))))
                                                    I odchrzan sie laskawie. Jestes .....
                                                  • gini Re: Do qrwy nedzyManka 01.07.05, 23:10

> Gini, ja otwioram kazdy link z tego forum.Takie mam zboczenie smile
                                                    > Od dawna smile))))))))
                                                    > I odchrzan sie laskawie. Jestes .....

Widzisz ja tez otworzylam tyle, ze nie weszlam .Otworzylo ten link wiele osob z
                                                    czystej ciekawosci, ale Ty weszlas naturalnie jako obronczyni Helgi )))))
                                                  • owca_czarna Re: Do qrwy nedzy 01.07.05, 22:35
                                                    patience napisała:

> Gini, ja mam wiecej podejrzanych na liscie niz jedna osobe. Przez jakis czas
                                                    > takze i ty na niej figurowalas oraz Galba, z powodu wczesniejszych uprzejmych
                                                    > dyskusji. Ale nie tylko wy. Wali tez podpadlam. A byl nawet moment ze sie
                                                    > zastanawialam czy jakis ciekawski admin lub moderator z tamtego forum, a zaraze
                                                    > m
                                                    > tutejszy bywalec, nie sciagnal mnie w ten sposob zeby nie podejrzec mojego ip.
                                                    > A
                                                    > sa rowniez i inne wesole kombinacje. Moim zdaniem sie nie dojdzie, kto to byl.
                                                    > Zdrowa reakcja jak sie nie wie o co chodzi, to wykonanie czegos nieoczekiwanego
                                                    > ,
                                                    > czyli odebranie prowokatorowi pola, a nastepnie zajecie sie wlasnymi sprawami.
                                                    > Nie dajmy sie zwariowac.

To tylko ja dałam ponieść się emocjom, mimo że mnie ta sprawa nie dotyczyła. sad
                                                    Mam nauczkę sad

czarna-owca
                                                  • patience Re: Do qrwy nedzy 01.07.05, 22:48
                                                    Eeee nie tylko ty, marianna w szale bojowym zazadala dowodu rzeczowego ze ona to
                                                    nie ja i nawzajembig_grinDD
                                                  • marianna.rokita Re: Do qrwy nedzy 01.07.05, 22:54
                                                    Kuzwa skoro ja to Jenisiej, a Jenisiej to ja, dalej ja to Kropekuk, Admin
                                                    wedlug Maca,ja to Tomek, to co ?Czy to wszystko to nie mozesz byc ty ?
                                                    Skoro jakiestam na tym forum napisalo,ze Ty to Paulina Kaczkoglowa ?
                                                    Ta kaczkoglowa mnie wkurzyla wiec zapytalam, czy to aby nie ty!!!!!!!!!!!!
                                                  • patience Re: Do qrwy nedzy 01.07.05, 22:14
                                                    Troszke z tym pytaniem przegrzalaswink Myslisz ze mam watpliwosci czy ty to ja? No
                                                    i poza tym nie chodzilo o porownywanie numerow ip z twoim czy czyimkolwiek, bo
                                                    to nic nie daje, jesli empleado nadawal np. z kawiarenki internetowej czy przez
                                                    proxy. Chodzilo raczej o sprawdzenie skad nadawal i czy w ogole jest sens
                                                    porownywac. No ale ok., niech bedzie, mnie osobiscie zadowala sytuacja ze nie
                                                    wystapilam we scenariuszu, ktory nie ja napisalam.
                                            • owca_czarna Mania :) 01.07.05, 22:02

> Zlozcie wniosek do admina tamtego forum o udzielenie mojego IP, ja sie zgadzam
                                              > i
                                              > IP jakiegostam Empleado czy mariannach. Nie mowie o proxiakach do ciezkiej
                                              > cholery! Wy jestescie calkiem szurniete. Ale po owcy to sie tego nie spodziewal
                                              > am.
                                              > Bardzo wielkie dzieki.
                                              >
                                              > Do cholery znam 1/3 nazwisk z tego forum i nigdy zadnym nie rzucilam poza
                                              > nazwiskiem wiadomego pimpa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                              >
                                              > Dziekisad(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Mania, odebrałam tak informacje zamieszczone przez gini, widocznie jestem złym
                                              detektywem. Argumenty, które podała gini były nawet, nawet. A Patience wcale
                                              nie podziela mojego zdania, więc uśmiechnij się.

smile))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

a jak chcesz, to nie odzywaj sie do mnie sad

czarna_owca
                                              • pacyniarz Owieczko nie taplaj sie z dziewczynami w blotku. 02.07.05, 00:18
                                                Bo one sa zahartowane w boju i przez to latwozmywalne, a Ciebie doprac nie bedzie mozna.
                                                • marianna.rokita Pacyniarz nie badz taki madraszek 02.07.05, 00:23
                                                  Dziewczyna albo sie zahartuje albo padnie. Stawiam na to pierwsze jednak. Mowiac
                                                  brutalniesmile
                                                  • pacyniarz Eee tam. Jasne, ze sie zahartuje. 02.07.05, 00:29
                                                    Tylko co, ma wejsc w ogolnie panujacy klimat? Wszystkie sie tluczecie po glowach zawierajac krotkotrwale sojusze. Nie moglybyscie siem troszke na kawusie zaproscic? Czy co?
                                                  • marianna.rokita Re: Eee tam. Jasne, ze sie zahartuje. 02.07.05, 00:30
                                                    Zeby dosypac tej okropnej Patience do kawy 500 sztuk slodzika ? Ok smile Bedzie
                                                    milsza smile)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

A Gini cyjanku big_grin
                                                  • pacyniarz Alez jestes okropna. Popraw sie szybko. 02.07.05, 00:36
                                                    Na pielgrzymke do Torunia siem wybierz. Dobrego Slowa ojca Tadeusza posluchaj czasem. smile
                                                    Wyslij kartke z serduszkami do Gini.
                                                    Odwiedz Helge we Wrocku i postaw jej piwo.
                                                • owca_czarna Re: Owieczko nie taplaj sie z dziewczynami w blot 02.07.05, 00:31
                                                  pacyniarz napisał:

> Bo one sa zahartowane w boju i przez to latwozmywalne, a Ciebie doprac nie bedz
                                                  > ie mozna.
                                                  >

pacynierzu, jesteś wiesz jaki jesteś? Wielki!smile Ja juz się nie bawię w żadnych
                                                  detektywów
                                                  smile)

czarna_owca
                                                  • pacyniarz Wlasnie. Badz grzeczna Owieczka. 02.07.05, 00:43
                                                    A forumowe dziewczyny i chlopaki tez, to zle sie czuja jesli sobie zapasow w kisielu nie pouprawiaja od czasu do czasu.
                                                    Rodzaj sportu. Adrenalina przed monitorem. Z grubsza biorac.
                                                  • patience Re: Owieczko nie taplaj sie z dziewczynami w blot 02.07.05, 00:57
                                                    No to teraz stoimy na tym samym stanowisku. Nie bawimy sie w datektywow i
                                                    omijamy szemrane sytuacje. Tyle ze masz dzioba, pacyniarzu, dlatego ze ja sie w
                                                    szemrane uklady nie bawie. Ktos mnie usilowal wepchnac. A moja propozycja byla
                                                    zeby sie nie dac zwariowac. Ciebie predzej czy pozniej tez dopadnie jakis swir a
                                                    ja sobie zapamietam co dzisiaj napisales i skomentuje ze sie w blocku taplaszsad
                                                  • pacyniarz Wiem, wiem. :) 02.07.05, 01:13
                                                    Nie taplal sie w blotku tylko ten, co nigdy nic nie napisal.
                                                    Widze jaka to sytuacja: nikt nic nie wie, a wszyscy sa podejrzani o jakies dziwne sprawki. Nie pierwsza i nie ostatnia.
                                                  • patience Re: Wiem, wiem. :) 02.07.05, 15:39
                                                    > Nie taplal sie w blotku tylko ten, co nigdy nic nie napisal.
                                                    > Widze jaka to sytuacja: nikt nic nie wie, a wszyscy sa podejrzani o jakies dziw
                                                    > ne sprawki. Nie pierwsza i nie ostatnia.

Jest jeszcze gorzej. Rzeczywistosc wirtualna to nie real. Jak cie jakis troll
                                                    dopadnie, to sie musisz bronic. Ale pytanie jest co potem? Zalozmy ze sie
                                                    domyslasz kto to jest ten troll. I co? Wladzy nie masz zadnej, nie przegonisz z
                                                    forum. Perla tez nie odszedl calkiem po atakach na owce, tylko zmniejszyl ilosc
                                                    postow. Moge sie zalozyc, ze wroci, jak jego posty zostana zagrzebane
                                                    odpowiednio gleboko w archiwach GW. No wiec masz wybor, ze albo ulozysz sobie
                                                    jakos koegzystencje z trollem, jak ci przestanie dokuczac, albo bedziesz toczyc
                                                    z nim swieta wojne przez najblizsze stulecie... Wybor chyba oczywisty, nie?

A poza tym marianna wcale nie jest skreslona z listy podejrzanych. Moze byc i
                                                    ona, bo jej tez podpadlam. Owca niekoniecznie strzelila blad i nie rob z niej
                                                    kaleki, bo jak miala swojego trolla na karku, to sobie radzila calkiem niezle.
                                                    Taka jest cena wolnosci slowa, ze na obrzezach furum grasuja trolle i tak zawsze
                                                    bedzie. A poza tym to ja nie wiem nawet czy to jakis staly forumowicz, to mogl
                                                    byc ktos na przyklad z mojego bloga. Na przyklad mialam jakies pogrozki za ten
                                                    tekst o IPN. To mogla byc jakas zemsta. Nie mam pojecia. W kazdym razie bardzo
                                                    dobrze ze mnie wycieli z FZP bo tym sposobem nikt ich nie bedzie wykorzystywal
                                                    do ciagu dalszego. A ja tam nie bywam, wiec to dla mnie zadna kara. Czyli wojna
                                                    skonczona, trzeba sie pogodzic ze trolle istnieja, a nawet z nimi jakos
                                                    rozmawiac... Sam zobaczysz, jak cie jakis troll dopadnie.
                                                  • marianna.rokita Re: Wiem, wiem. :) 02.07.05, 18:15
                                                    Patience,
                                                    Idz do szafy wyjmij stara maczuge ( model 2002 ), przetrzyj sciereczka,naszykuj
                                                    w lodowce troche lodu, jaki recznik, I WALNIJ SIE TYLE RAZY, ILE TRZEBA, BY
                                                    SOBIE TA DURNOWATA KONCEPCJE NA MOJ TEMAT Z GLOWY WYBIC smile
                                                    WYKONAC!
                                                    Sorry mialam ostatnio inne sprawy na glowie niz Forum Zydow Polskich.

Posty Perły nie zgina, zostaly uwiecznione dla potomnych.Szkoda, by ten jakze
                                                    szlachetny,naturalny kruszec gdzies przepadl.
                                                    Sze zastanawiam gdzie je podwiesic smile
                                                  • patience Re: Wiem, wiem. :) 02.07.05, 21:33
                                                    ale, szlachetna marianno, mam o tobie taka opinie, ze ty tez jestes troll i to z
                                                    gatunku zlosliwychwink
                                                  • marianna.rokita Re: Wiem, wiem. :) 02.07.05, 22:06
                                                    Szlachetna Helgo,
                                                    bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetongue_out
                                                  • pacyniarz No tak. Doswiadczenie mam nikle w tym wzgledzie. 03.07.05, 02:07
                                                    Nie zmienia to faktu,ze ogolnie rzecz biorac, lubicie sie napieprzac ze soba.
                                                    I nic tego nie zmieni. Moze po ktoryms tam roku przebywania na forum, tylko tak sie funkcjonuje.

> A poza tym marianna wcale nie jest skreslona z listy podejrzanych.

A pewnie. Moze byc ona, moge byc ja, a mozesz byc i Ty.

>Kurde - chyba zacznę tam pisywać!
                                                    >Autor: galba
                                                    >Data: 01.07.2005 14:49
                                                    >Wystarczyła jedna Helga (pod 4 nickami) żeby zrobić tam niezłą rozpierdziuchę -
                                                    >chyba nadchodzi czas by poznali co znaczy prawdziwa dyskusja...

I moze byc 155 innych osob.

> Owca niekoniecznie strzelila blad i nie rob z niej
                                                    > kaleki, bo jak miala swojego trolla na karku, to sobie radzila calkiem niezle

Nie robie z Owcy kaleki.
                                                    A z trollami to sie zobaczy.
                                                  • marianna.rokita Re: No tak. Doswiadczenie mam nikle w tym wzgledz 03.07.05, 02:09
                                                    Ja jesli ja napieprzam staram sie tylko poduszka.
                                                    Nie moja wina,ze ja lubie.
                                                    PATIENCE LUP TO BYLO W CIEBIE !
                                                    bleeee!
                                                  • gini Re: No tak. Doswiadczenie mam nikle w tym wzgledz 03.07.05, 18:33

> Ja jesli ja napieprzam staram sie tylko poduszka.

Cos ci kiepsko to staranie wychodzi, FAKT to nie poduszka tylko brukiec.> Nie
                                                    moja wina,ze ja lubie.
                                                    > PATIENCE LUP TO BYLO W CIEBIE !
                                                    > bleeee!
                                                    >
                                                  • patience Re: No tak. Doswiadczenie mam nikle w tym wzgledz 03.07.05, 02:50
                                                    Zapytaj pacyniarzu owcy w charakterze arbitra, czy lubila sie naparzac z perlawink))
                                                  • pacyniarz Jasne, ze nie. Perla jest okropny. 03.07.05, 02:59
                                                    Ale tak juz z Gini czy z Maryska to chyba calkiem fajnie.
                                                    Od czasu do czasu. smile

> Zapytaj pacyniarzu owcy w charakterze arbitra, czy lubila sie naparzac z >perla;
                                                    > )))

Mimo wszystko robi sie coraz gorzej. Maryska zostala formalnie uznana szpiegiem Mossadu. A Owca dla kogo pracuje??
                                                  • marianna.rokita Re: Jasne, ze nie. Perla jest okropny. 03.07.05, 03:01
                                                    Owca dla mnie rzecz jasna smileAle gada przez sen.
                                                    A Ewa sie ciagle wykloca o kase......

Porownujesz mnie do Gini ? Alez jestem zaszczycona smile)))))))))WOW!
                                                  • pacyniarz Patrze z perspektywy Patience. 03.07.05, 03:13
                                                    Skad wiesz, ze Owca gada przez sen???? smile
                                                    Aaa...pisala cos chyba...
                                                  • owca_czarna Re: Patrze z perspektywy Patience. 03.07.05, 03:37
                                                    pacyniarz napisał:

> Skad wiesz, ze Owca gada przez sen???? smile
                                                    > Aaa...pisala cos chyba...
                                                    >

z gadaniem żartowałam smile)) Pacyniarzu nie pracuję dla nikogo. Mam słabą pamięć smile)
                                                  • patience A ja patrze na owce... 03.07.05, 03:52
                                                    I mysle ze ocena pacyniarza jest bledna. Owca to potencjalny komandos o wysokim
                                                    stopniu przezywalnosci. Ma wszystkie potrzebne zalety.
                                                  • marianna.rokita No i rzucila mnie dla owcy 03.07.05, 03:54
                                                    hlip! Glowa mnie przez ciebie boli !!!!!
                                                    smile))))))))))))))
                                                  • patience Tak? 03.07.05, 04:08
                                                    Moje wszystkie narzeczone, byle, obecne i przyszle, sa plci meskiej. Reszta to
                                                    twoja wyobraznia, dokuczliwa niestety. A w zasadzie dokuczliwa niekiedy bardziej
                                                    niz Gini, bo Gini rozumie jak sie jej mowi, ze jest paskudna. A ty od trzech lat
                                                    nie rozumiesz, jak ci sie mowi, zebys odczepila sie od mojej skrzynki pocztowej,
                                                    no nie?
                                                  • pacyniarz Zaraz, Marysia Ci skladala jakies propozycje??? 03.07.05, 22:11
                                                    ?????

> Moje wszystkie narzeczone, byle, obecne i przyszle, sa plci meskiej. Reszta to
                                                    > twoja wyobraznia, dokuczliwa niestety. A w zasadzie dokuczliwa niekiedy >bardziej
                                                  • owca_czarna Re: A ja patrze na owce... 03.07.05, 21:36
                                                    patience napisała:

> I mysle ze ocena pacyniarza jest bledna. Owca to potencjalny komandos o wysokim
                                                    > stopniu przezywalnosci. Ma wszystkie potrzebne zalety.

Patience, jak to się miło czytało: owca - komandoska z Aquanetusmile)))))

czarna_owca
                                                  • patience Re: A ja patrze na owce... 03.07.05, 21:58
                                                    Prawdziwy komandos to taki, co sie bic nie lubi. Ale jak juz musi, to wygrywa.
                                                    Glownie dlatego zreszta, ze chce jak najszybciej to bicie skonczyc, wiec dazy do
                                                    zwyciestwa, podczas gdy przeciwnikom zalezy glownie na sztachetowaniu. Pozdrowkawink
                                                  • patience Re: Jasne, ze nie. Perla jest okropny. 03.07.05, 03:33
                                                    Ano, nie zawsze. Ogolnie rzecz biorac mam do swirow slabosc i lubie pogadac, ale
                                                    wojowac to nie. Wojuje jak mi cos sprawi przykrosc.
                                                  • owca_czarna Re: No tak. Doswiadczenie mam nikle w tym wzgledz 03.07.05, 21:50
                                                    patience napisała:

> Zapytaj pacyniarzu owcy w charakterze arbitra, czy lubila sie naparzac z perla;
                                                    > )))
                                                    >
                                                    Patience, nie mam natury wojownika, a takie indywiduum jak Perła rzadko
                                                    spotykam na swojej drodze. Są ludzie, którym walka (nawet taka w wirtualna)
                                                    sprawia przyjemność, mi nie.

Fakt, że w miarę nasilenia atakow człowiek staje się coraz bardziej agresywny,
                                                    chwilami nawet nie panuje nad słownictwem. Źle czuć oddech trolla za swoimi
                                                    plecami, oj źle!

czarna_owca
                                                  • marianna.rokita Re: No tak. Doswiadczenie mam nikle w tym wzgledz 03.07.05, 21:55
                                                    A mnie trolle wzruszaja, bo jakze bardzo musze ich wkurzac,ze poswiecaja mi
                                                    swoja energie ?
                                                    Pomijajac jednego,ktory mnie denerwuje do kwadratu smile No ale i na to jest
                                                    wyjscie smile
                                                  • straszna_noc Re: Owieczko nie taplaj sie z dziewczynami w blot 02.07.05, 01:16
                                                    A lubie dedektywow ! I sie bawic w dedektywow i Indian.Ty tez kiedys lubilas i
                                                    bylas fajniejsza smile)))))))))

Bleeeeeeeeeeeeee! Jezyk ci pokazalam tongue_out
                                                  • pacyniarz Marysiu teraz dasz szkole wszystkim, co? :) /nt 02.07.05, 01:19

• straszna_noc NIOOOOOOOOOOO! n/t 02.07.05, 01:20
                  • owca_czarna Re: Faktycznie sniewta. Ale wydaje mi sie... 01.07.05, 13:03
                    patience napisała:

> ze ten szafir to moze byc niezly nowy nabytek, jak postudiuje faq i sie
                    > przekona, ze i tak oszczedzilam najgorszego, bo np. nie zacytowalam ani atp, an
                    > i
                    > galby, ani tez xiecia luki. Nie mowiac o cytatach z gini... Specjalnie ich nie
                    > cytowalam bo nie chcialam dostac bana.

Tam jest cichutko jak u pana Boga za piecem. Niektórym i może nawet nudnawo.
                    Twój wpis o Rewolucji Kubusia Puchatka musiał dać im troche do myslenia, ale
                    ogólnie to raczej go nie zrozumieli. smile)

> PS. Zastanawiam sie tez, dlaczego wiedzieli ze to gowno na scianie to symbol
                    > religijny?

wlasnie chciłam o tym skrobnąć, ale zobczyłam, że juz jedna owca jest i po co
                    znowu robić kierdel. Potem, bo wpis jest na końcu, w poście nr one
                    wypowiedziala się niejaka Paulina Kaczanow. A baaardzo zdziwiła mnie praktyka
                    chęci szybkiego banowania...

Ale domyślni to są, nie ma co.. ja nie byłam w sejmie i nasamprzód pomyślałabym
                    o paprotkach. big_grinbig_grinbig_grinbig_grin

"kakofonia napisał:
                    Jeśli zaś mówiąc o "gó..e" wiszącym na ścianie sejmowej, masz na myśli a) godło
                    państowe lub b) krzyż, to zasługujesz na natychmiastowego bana z tego forum.
                    Obrażanie symboli religijnych lub państwowych nie jest tutaj tolerowane.

To też weź pod uwagę. "

Trzeba byc naprawdę złym katolikiem, żeby mieć takie skojarzenia, choćby
                    poudawł, że nie we o czym napisałaś smile)

pozdr big_grinbig_grinbig_grinbig_grin

czarna_owca
                    • owca_czarna Re: Faktycznie sniewta. Ale wydaje mi sie... 01.07.05, 13:15
                      owca_czarna napisała:

> "kakofonia napisał:
                      > Jeśli zaś mówiąc o "gó..e" wiszącym na ścianie sejmowej, masz na myśli a) godło
                      > państowe lub b) krzyż, to zasługujesz na natychmiastowego bana z tego forum.
                      > Obrażanie symboli religijnych lub państwowych nie jest tutaj tolerowane.
                      >
                      > To też weź pod uwagę. "

> Trzeba byc naprawdę złym katolikiem, żeby mieć takie skojarzenia, choćby
                      > poudawł, że nie we o czym napisałaś smile)

/pomyslalam, o tym a nie napisałam/

no chyba, że nim nie był, to i tak szybko skojarzył

czarna-owca
                      • patience Re: Faktycznie sniewta. Ale wydaje mi sie... 01.07.05, 13:37
                        Ano wlasnie. Ja bym nie wpadla na pomysl ze to chodzi o symbolike religijna. ale
                        nie komentowalam. Moim zdaniem sa dwa warianty. Albo Szafor sie zasypal
                        swiatopogladowo, albo sie zasypal, ze zna Krzysia ;D
                    • gini Re: Faktycznie sniewta. Ale wydaje mi sie... 01.07.05, 14:09
                      owca_czarna napisała:

> patience napisała:
                      >
                      > > ze ten szafir to moze byc niezly nowy nabytek, jak postudiuje faq i sie
                      > > przekona, ze i tak oszczedzilam najgorszego, bo np. nie zacytowalam ani a
                      > tp, an
                      > > i
                      > > galby, ani tez xiecia luki. Nie mowiac o cytatach z gini... Specjalnie ic
                      > h nie
                      > > cytowalam bo nie chcialam dostac bana.
                      >
                      >
                      > Tam jest cichutko jak u pana Boga za piecem. Niektórym i może nawet nudnawo.
                      > Twój wpis o Rewolucji Kubusia Puchatka musiał dać im troche do myslenia, ale
                      > ogólnie to raczej go nie zrozumieli. smile)

Nie zawsze tak cicho , zareczam Ci owco , ja wpadlam na pare ostrych wymian,
                      ale nie bede plotkowac)))))

>
                      >
                      > > PS. Zastanawiam sie tez, dlaczego wiedzieli ze to gowno na scianie to sym
                      > bol
                      > > religijny?
                      >
                      > wlasnie chciłam o tym skrobnąć, ale zobczyłam, że juz jedna owca jest i po co
                      > znowu robić kierdel. Potem, bo wpis jest na końcu, w poście nr one
                      > wypowiedziala się niejaka Paulina Kaczanow. A baaardzo zdziwiła mnie praktyka
                      > chęci szybkiego banowania...

Niejaka Paulina Kaczanow to nasza Manka , to zdaje sie jej prawdziwe nazwisko,
                      ciekawe czemu nie wpisala sie jako Mazrianna Rokita)))>

> Ale domyślni to są, nie ma co.. ja nie byłam w sejmie i nasamprzód
                      pomyślałabym
                      > o paprotkach. big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                      >
                      > "kakofonia napisał:
                      > Jeśli zaś mówiąc o "gó..e" wiszącym na ścianie sejmowej, masz na myśli a)
                      godło
                      > państowe lub b) krzyż, to zasługujesz na natychmiastowego bana z tego forum.
                      > Obrażanie symboli religijnych lub państwowych nie jest tutaj tolerowane.
                      >
                      > To też weź pod uwagę. "
                      >
                      > Trzeba byc naprawdę złym katolikiem, żeby mieć takie skojarzenia, choćby
                      > poudawł, że nie we o czym napisałaś smile)
                      >
                      > pozdr big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                      >
                      > czarna_owca
                      >
                      Owco na milosc boska!!Kakofonia z pewnoscia nie jest katolikiem))))
                      • patience Re: Faktycznie sniewta. Ale wydaje mi sie... 01.07.05, 14:12
                        > Owco na milosc boska!!Kakofonia z pewnoscia nie jest katolikiem))))

A skad wiesz?
                        • gini Re: Faktycznie sniewta. Ale wydaje mi sie... 01.07.05, 14:16
                          patience napisała:

> > Owco na milosc boska!!Kakofonia z pewnoscia nie jest katolikiem))))
                          >
                          > A skad wiesz?
                          >
                          > Bo czytalam pare wpisow, duzo wczesniej.
                        • owca_czarna Re: Faktycznie sniewta. Ale wydaje mi sie... 01.07.05, 14:34
                          patience napisała:

>
                          > A skad wiesz?
                          >
                          >

Gini jak chce się czepić, to się czepi ... nawet tramwaja, dalszej mojej
                          wypowiedzi udała, że nie widzi.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=25898173&a=25910288
                          czarna_owca

• patience Re: Faktycznie sniewta. Ale wydaje mi sie... 01.07.05, 16:46
                            tez mi sie tak wydaje ze szybko kojarzacywink)
                      • owca_czarna Re: Faktycznie sniewta. Ale wydaje mi sie... 01.07.05, 14:28
                        gini napisała:

> Owco na milosc boska!!Kakofonia z pewnoscia nie jest katolikiem))))

Nie wzywaj imienia Pana Boga swego nadaremno, poprawiłam się smile)

czarna_owca
                        Gini, Ty wędrujesz od fora do fora, jak żyd tułacz?
                        • owca_czarna Re: Faktycznie sniewta. Ale wydaje mi sie... 01.07.05, 14:48
                          owca_czarna napisała:

> gini napisała:
                          >
                          >
                          > Nie wzywaj imienia Pana Boga swego nadaremno, poprawiłam się smile)
                          >
                          > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=25898173&a=25910288
                          >
                          > czarna_owca
                          > Gini, Ty wędrujesz od fora do fora, jak żyd tułacz?
                          >

juz wiem jak skomentujesz, ale nie chce mi się wprowadzac korekty do tego
                          imienia udaj, że nie widzisz, tak jak i tego wpisu

big_grinbig_grinbig_grinbig_grin;
                        • gini Re: Faktycznie sniewta. Ale wydaje mi sie... 01.07.05, 14:50
                          owca_czarna napisała:

> gini napisała:
                          >
                          >
                          > Nie wzywaj imienia Pana Boga swego nadaremno, poprawiłam się smile)
                          >
                          > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=25898173&a=25910288
                          >
                          > czarna_owca
                          > Gini, Ty wędrujesz od fora do fora, jak żyd tułacz?
                          >
                          Alez naturalnie, ze sobie wedruje.Widzisz Owco na forum oprocz pyskowek mozna
                          sie wielu ciekawych rzeczy dowiedziec.Tutaj wlasciwie znam Wszystkich, nikt
                          chyba juz niczym mnie nie zaskoczy , a na takiej np oslej lawce mozna upolowac
                          czasem cos ciekawego, dlatego osla lawke mam w ulubionych rowniez.
    • empleado Pacjencie - jestes gwiazdom tamtego forum 01.07.05, 09:50
      Rozruszalismy to skostniale towarzycho. Niecierpia cie tam juz tak jak tutaj
      ale wpisow do twojego watku masz juz tyle co reszta razem wzieta.

empleado napisał:

> Zniszcz ich! To kryptoantysemici z moczarowego cimoszenjugend! Swiat
      > potrzebuje twojej zdecydowanej kontry!!!
      >
      >
      > fzp.jconserv.net/viewtopic.php?t=494&postdays=0&postorder=asc&start=15
      > Szafir
      > "To głupie."
      >
      >
      > kakofonia
      > Administrator
      > "patience - nie wiem, czy zauważyłaś, ale Twoje polityczne i inne wywody nie
      > wzbudziły tutaj niczyjego zainteresowania. Bądź tak uprzejma i weź to pod
      > uwagę.
      > godło państowe lub b) krzyż, to zasługujesz na natychmiastowego bana z tego
      > forum. Obrażanie symboli religijnych lub państwowych nie jest tutaj
      > tolerowane."
      • owca_czarna Re: Pacjencie - jestes gwiazdom tamtego forum 01.07.05, 10:04
        empleado napisał:

> Rozruszalismy to skostniale towarzycho. Niecierpia cie tam juz tak jak tutaj
        > ale wpisow do twojego watku masz juz tyle co reszta razem wzieta.

> empleado napisał:
        >
        > > Zniszcz ich! To kryptoantysemici z moczarowego cimoszenjugend! Swiat
        > > potrzebuje twojej zdecydowanej kontry!!!
        > >
        > >
        > > <a
        href="fzp.jconserv.net/viewtopic.php?t=494&postdays=0&postorder=asc&start=15"
        target="_blank">fzp.jconserv.net/viewtopic.php?t=494&postdays=0&postorder=asc&start=15</a>
        > > Szafir
        > > "To głupie."
        > >
        > >
        > > kakofonia
        > > Administrator
        > > "patience - nie wiem, czy zauważyłaś, ale Twoje polityczne i inne wywody
        > nie
        > > wzbudziły tutaj niczyjego zainteresowania. Bądź tak uprzejma i weź to pod
        >
        > > uwagę.
        > > Jeśli zaś mówiąc o "gó..e" wiszącym na ścianie sejmowej, masz na myśli a)
        >
        > > godło państowe lub b) krzyż, to zasługujesz na natychmiastowego bana z te
        > go
        > > forum. Obrażanie symboli religijnych lub państwowych nie jest tutaj
        > > tolerowane."

Tam musiało być strasznie nudno, bo dało zauważyć sie głos zadowolenia

"J-City

Mở đề tŕiWysłany: Czw Cze 30, 2005 10:44 pm Temat postu: Odpowiedz z cytatem
        Nareszcie jakas ciekawa wymiana zdan"

empleado, które teraz forum lecisz rozruszać?

czarna_owca
    • patience Raczej... 01.07.05, 12:17
      Nie uwierzyli mi ze napisalam sama prawde. Nie wiedza biedaki, ze tutaj uchodze
      za kulturalna. A sadze tz ze twoje staraniua sa troche nieskutezne, bo moge sie
      za;ozyc, ze jak ty poddladasz u niech, tak oni tutaj. I tez moge sie zalozyc ze
      po przejsciu najwiekszego szoku kulturowego poczuja sie uczciwwie uprzedzeni, a
      czesc sie tu pojawi jako forumowicze. W zasadzie zrobiles/as nam niezly PR.
      • patience ups, znowu nie ta klawiatura 01.07.05, 12:18
        przepraszam. juz poprawilam. Mam nadzieje ze to powyzej jest zrozumiale.
        • empleado Usuneli cie i jeszcze brzydko nazwali 01.07.05, 15:38
          Nazwali cie bydlem i wywalili watek o twojej slicznej osobie na smietnik.
          • patience To straszne, nie? 01.07.05, 16:01
            Aczkolwiek z sahendrynem nigdy nic nie jest tak, jak to ci sie wydaje. Skad
            wiesz czy nie bylo konsultacji telefonicznych?
            • empleado Re: To straszne, nie? 01.07.05, 16:05
              I co, przeprosilas za niegodne zachowanie? Basia Kakofonia Krawcowicz ci
              wybaczyla?

patience napisała:

> Aczkolwiek z sahendrynem nigdy nic nie jest tak, jak to ci sie wydaje. Skad
              > wiesz czy nie bylo konsultacji telefonicznych?
              >
              >
              • patience A teraz kapujesz Zydow do syjonistow polskich 01.07.05, 16:08
                tak dla odmiany?

Czy to ladnie kapusiowac na dwie strony?
              • marianna.rokita Re: To straszne, nie? 01.07.05, 16:10
                A ma zlozyc samokrytyke big_grin????????
                Ja Patience w nowej teczce zwana Agata
                przepraszam,bom Was niegodna ?Moja wina, moja wina, moja bardzo wielka wina.
                Przeto blagam zatem Basie Krawcowicz (?)vel Kakofonie ze bardzo
                zgrzeszylam,mysla,mowa, uczynkiem i zaniedbaniem.

Chwatit ?
                • gini Re: To straszne, nie?ty jestes glista manka tfu 01.07.05, 16:14

> A ma zlozyc samokrytyke big_grin????????
                  > Ja Patience w nowej teczce zwana Agata
                  > przepraszam,bom Was niegodna ?Moja wina, moja wina, moja bardzo wielka wina.
                  > Przeto blagam zatem Basie Krawcowicz (?)vel Kakofonie ze bardzo
                  > zgrzeszylam,mysla,mowa, uczynkiem i zaniedbaniem.
                  >
                  > Chwatit ?
                  >
                  >
                  • patience Popieram cie gini. Empleado to straszna glista. 01.07.05, 16:43
                    Nie dosc ze kapusiuje na dwuie strony, to nazwiskami. Zrob sledztwo tak jak
                    obiecalas w glebokim wzburzeniu. To stanowczo przeholowane.
                    • gini Re: Popieram cie gini. Empleado to straszna glist 01.07.05, 16:46
                      patience napisała:

> Nie dosc ze kapusiuje na dwuie strony, to nazwiskami. Zrob sledztwo tak jak
                      > obiecalas w glebokim wzburzeniu. To stanowczo przeholowane.

Nie obiecywalam sledztwa ,chcialam zaspokoic jedynie wlasna ciekawosc to
                      wszystko.
                      • marianna.rokita Re: Popieram cie gini. Empleado to straszna glist 01.07.05, 16:51
                        Uprasza sie o niezaspokajanie publiczne.Zaspokajac to ty sie mozesz na prywatnym
                        forum.
                        • gini Re: Glista tobie jedno na mysli 01.07.05, 17:16

> Uprasza sie o niezaspokajanie publiczne.Zaspokajac to ty sie mozesz na
                          prywatny
                          > m
                          > forum.
                          >
                          >
                          Ja pisalam o zaspokajaniu ciekawosci, ty jak zwykle o jednym o zaspokajaniu
                          sie .
                          To idz sie zaspokoj, bo widac nie zaspokojona jestes.
                      • patience Re: Popieram cie gini. Empleado to straszna glist 01.07.05, 16:51
                        Widocznie zle zrozumialam te kawalki o przeholowaniu jak rowniez zle ocenilam
                        twoje glebokie wzburzenie moralne. Moralnie cie nic cie nie wzburzylo, a te
                        glisty wypelzly ci z ust najzupelniej przypadkowobig_grin
                        • marianna.rokita eee przypomnialy mi sie stare,czasy (nie na temat) 01.07.05, 16:53
                          jak to konserwowano portal co drugi dzien....
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=25920750
              • gini Re: To straszne, nie? 01.07.05, 16:13
                empleado napisał:

> I co, przeprosilas za niegodne zachowanie? Basia Kakofonia Krawcowicz ci
                > wybaczyla?
                >
                > patience napisała:
                >
                > > Aczkolwiek z sahendrynem nigdy nic nie jest tak, jak to ci sie wydaje. Sk
                > ad
                > > wiesz czy nie bylo konsultacji telefonicznych?
                > >
                > >

A po co sie chwalisz tlumoku, ze znasz nazwisko?.Podpisz sie teraz wlasnym
                nickiem, tutaj i tam .
                Tfu co za glista.
                • marianna.rokita Aniu, 01.07.05, 16:14
                  Aniu,a dane Toma?
                  • gini Re: Aniu, 01.07.05, 16:19

> Aniu,a dane Toma?
                    >
                    Dane Toma, byly znane duzo wczesniej,i tylko dzieki temu, ze pisal jedynie o
                    sobie, miedzy innymi jako studentka Kasia, tam wlasciwie bylo wszystko w tym
                    poscie.co wyjasnialam setki razy, tylko Tomowi nie chodzilo o zadne dane a o to
                    by dokopac mnie, i wie to kazdy normalny czlowiek .
                    Ta pani nie napisala tu jednego slowa, na tym forum.
                    Podalas link, podalas dane, ciekawe jak weszlas w ich posiadanie, bo dane
                    Miriam tez ujawnilas na tym forum.
                    Jak dzialasz pokazalam juz kiedys lasisz sie wysylasz priwy , wyciagasz co
                    mozliwe a pozniej ujawniasz.
                    Zwykla glista.
                    • gini Manka 01.07.05, 16:22
                      Skad masz te dane?Z priwu, czy wyhakowalas?
                      • gini Re: Manka 01.07.05, 16:26
                        Ponawiam pytanie , w koncu i tak wyjdzie skad.Zdaje sie, nze przeholowalas tym
                        razem.
                        • marianna.rokita Re: Manka 01.07.05, 16:29
                          Jakie dane Aniu?Pytaj dalej na Berdyczow smile
                          Albo spytaj Tomka, na pewno odniesie sie powaznie i z pelna estyma do twego
                          pytania smile

Bez odbioru smile
                          • marianna.rokita eheeeeheeee 01.07.05, 16:31
                            stad Aniu :
                            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=25898173&a=25919183
                            z postu empleado smile
                            • gini Re: eheeeeheeee 01.07.05, 16:42

> stad Aniu :
                              > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=25898173&a=25919183
                              > z postu empleado smile
                              >
                              >
                              > A emplado to ty naturalnie bo ktozby inny?
                          • gini Re: Manka 01.07.05, 16:41

> Jakie dane Aniu?Pytaj dalej na Berdyczow smile
                            > Albo spytaj Tomka, na pewno odniesie sie powaznie i z pelna estyma do twego
                            > pytania smile
                            >
                            > Bez odbioru smile

Nie chcesz odpowiedziec trudno wiec spytam tej pani skad mialas jej dane
                            glisto.
    • galba Kurde - chyba zacznę tam pisywać! 01.07.05, 14:49
      Wystarczyła jedna Helga (pod 4 nickami) żeby zrobić tam niezłą rozpierdziuchę -
      chyba nadchodzi czas by poznali co znaczy prawdziwa dyskusja...

G.

> Zniszcz ich! To kryptoantysemici z moczarowego cimoszenjugend! Swiat
      > potrzebuje twojej zdecydowanej kontry!!!
      >
      >
      > fzp.jconserv.net/viewtopic.php?t=494&postdays=0&postorder=asc&start=15
      > Szafir
      > "To głupie."
      >
      >
      > kakofonia
      > Administrator
      > "patience - nie wiem, czy zauważyłaś, ale Twoje polityczne i inne wywody nie
      > wzbudziły tutaj niczyjego zainteresowania. Bądź tak uprzejma i weź to pod
      > uwagę.
      > godło państowe lub b) krzyż, to zasługujesz na natychmiastowego bana z tego
      > forum. Obrażanie symboli religijnych lub państwowych nie jest tutaj
      > tolerowane."
      • marianna.rokita AGATO ! 01.07.05, 15:45
        Polecialas na Osla Łączke, bo forumowicz puknal w koszyczek !
        wink

Ech to fandango.....
        • gini Re: AGATO ! 01.07.05, 15:47
          Uderz w stol, rokita sie odezwie !!!
          No i chyba jestesmy w domciu .
          • marianna.rokita Re: AGATO ! 01.07.05, 15:49
            Mowisz o nozycach ? Czekaj, musze naoliwicbig_grin
            • gini Re: AGATO ! 01.07.05, 15:51

> Mowisz o nozycach ? Czekaj, musze naoliwicbig_grin
              >
              Mowie o debilnych prowokacjach .
      • patience Re: Kurde - chyba zacznę tam pisywać! - Popieram! 01.07.05, 16:04
        Pisz tam, obojetnie gdzie, byle nie tuwink
        • galba ? ? ? 01.07.05, 16:08
          patience napisała:

> Pisz tam, obojetnie gdzie, byle nie tuwink

Mam to odbierać jako wywieszenie białej flagi? Aż tak ci zalazłem za skórę
          dowodząc, że 99 % tego co piszesz jest pozbawionym logiki bełkotem?

G.
          • patience Re: ? ? ? 01.07.05, 16:10
            Raczej odbierz to jako wyraz zachwytu, ze sie postanowiles obrzezac.
    • marianna.rokita 100! 100! n/t 01.07.05, 22:46

• kakofonia mam prośbę 01.07.05, 23:24
        nie znam Waszego forum i jestem tu pierwszy raz

zajrzałam, bo ponoć ktoś tu wymachiwał moim imieniem i nazwiskiem

te dane nie są tajne - poza funkcją admina na forum dyskusyjnym przy serwisie
        Forum Żydów Polskich jestem także redaktorem FŻP i moje dane są dostępne na
        stronie

chciałam prosić, aby uczestnicy tego forum nie przenosili swoich kłótni/polemik
        etc. na nasze forum, ok? gdzieś tu ktoś z Was napisał, że nasze forum jest
        nudne, więc pozwólcie mu takim pozostać

chyba że istotnie macie coś ciekawego do powiedzenia na żydowskie tematy

informacja techniczna - tak, nasze forum wymaga rejestracji przed napisaniem
        postu, po rejestracji użytkownik otrzymuje email ode mnie i aktywuje konto

Pozdrowienia
        • leje-sie Mam pytanie - zajrzalem na liste uczestnikow 02.07.05, 00:25
          i znalazlem na niej kilku nazistow. Takich tez przyjmujecie?

Dla niewtajemniczonych - jesli ktos sie loguje jako 18 (Adolf Hitler) czy 88
          (Heil Hitler) to co porabia na FZP?
          • amu.daria a o jakom liste biega?- ja nietutejsza:) 02.07.05, 00:49
          • kakofonia Re: Mam pytanie - zajrzalem na liste uczestnikow 02.07.05, 08:37
            nic nie porabia, bo dostaje bana
            • gini Re: Mam pytanie - zajrzalem na liste uczestnikow 02.07.05, 09:12
              kakofonia napisała:

> nic nie porabia, bo dostaje bana

Uczciwiej niz tutaj , nie wysyla sie watkow w kosmos, wysyla sie je na
              trollowisko, mozna je poczytac, mozna ocenic za co watek wylecial.
              Mozna ocenic za co dana osoba zostala zabanowana.
              Tutaj nie mozna ocenic nic.Za to i tak jest masa trolli , prowokow, piszacych z
              roznych ip(proxy)jedna osoba moze namalowac na przystankach tysiac napisow
              antysemickich, tutaj jedna osoba z roznych adresow moze robic za tysiac
              antysemitow, co to pracowicie kopiuja listy Zydow, i jeden Kaczynski jest na
              tej liscie Zyd, a drugi nie, chociaz to blizniaki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka