dokowski 24.07.05, 12:26 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=26745996&a=26863778 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan_zizka [...] 24.07.05, 14:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
abprall Re: Czy to forum upada? 24.07.05, 14:57 ooo qrwa,! ale ci jan_zizka dopier'dolił...oooochocho... już go lube.... ------------------- pieprzone cywile Odpowiedz Link Zgłoś
jan_zizka [...] 24.07.05, 21:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Czy to forum upada? 24.07.05, 21:53 dokowski napisał: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=26745996&a=26863778 Jeżeli tak, to przede wszystkim przez takich jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
danutki Re: Czy to forum upada? 24.07.05, 22:04 w porównaniu do tego sprzed ponad 3 lat-upadło, a raczej zaniżyło poziom do poziomu średniego jego uczestników Dokowski mam propozycję trudną, ale wykonalną jeśli istnieją wątpliwości kto obniża średnią forum wystarczy wygasić na szaro siebie z listy nicków i popatrzeć co pozostaje "na widoku" aa jeszcze lepiej, całkowicie się samemu wyciapać nożycami wtedy watki z twoim osobistym udziałem skrócą się co najmniej o połowę, repliki z obelgami o dalsze 2/3 i wtedy łatwo się przekonasz kto obniża poziom forum bliżej jego dna i przyspiesza jego upadek. tylko jak ja mam widzieć swoje własne wygaszenie? Odpowiedz Link Zgłoś
danutki Re: Czy to forum upada? 24.07.05, 22:19 zadziałało od teraz odpowiadam na posty wybranych nieprzyjaciół jakości tego forum Odpowiedz Link Zgłoś
dokowski Jeśli tę metodę zastosować do wątków otwartych... 25.07.05, 12:53 danutki napisała: > wygasić na szaro > siebie z listy nicków i popatrzeć co pozostaje "na widoku" ... to przypomina to taka oto receptę na antysemityzm: "zabić lub wypędzić wszystkich Żydów". Czy wierzysz w to, że po wyeliminowaniu Żydów antysemici zmienią się w dobrych ludzi? Twoja metoda działa tylko w odniesieniu do postów, bo każdy sam odpowiada za jakość swoich postów. Ja twierdzę, żę walka z antysemitami musi odbywać się na zasadzie odwrotnej: nie wolno dać się zastraszyć. Jeżeli wiemy, że w naszym otoczeniu bywają antysemici, to jedzmy czosnek i udowadniajmy na każdym kroku, jak wiele Polska zawdzięcza Żydom w swej historii. Podobnie powinno walczyć się z każdą inną nietolerancją i chamstwem. Katolikom trzeba świecić przykładem i pokazywać wyższość ateistycznej moralności, niech się wściekają, ale nie wolno dać się sprowadzić do poziomu ciemniactwa. Kiedyś Jacek Fedorowicz pisał, że w socjalizmie tolerowani są tylko głupcy i tępaki, że do zrobienia kariery w PRL konieczne jest udawanie chama, pijaka i tępaka. Teraz jednak jesteśmy już częścią wolnego świata, mamy więc dużą szansę wygrać ze złem w naszym otoczeniu, ale pod warunkiem, że nie damy się chamom zastraszyć z zepchnąć w cień. Odpowiedz Link Zgłoś
gueststar Re: Czy to forum upada? 25.07.05, 00:52 już dawno upadło odkąd jego lejce uchwyciła ta dziwka rokita Odpowiedz Link Zgłoś
danutki Re: Czy to forum upada? 25.07.05, 13:08 gueststar napisała: > już dawno upadło odkąd jego lejce uchwyciła ta dziwka rokita nie zapominaj, ze....narowiste klacze też bywają i potrafią zrzucić z siebie nawet najbardziej krwawe ostrogi nieumięjętnego jeźdźca u mnie na kompie cały szczyt FAQ jest prawie cały już na szaro Odpowiedz Link Zgłoś
gueststar Re: Czy to forum upada? 25.07.05, 14:45 danutki napisała: > > > nie zapominaj, ze....narowiste klacze też bywają i potrafią zrzucić z siebie > nawet najbardziej krwawe ostrogi nieumięjętnego jeźdźca i zdaje sie ze to sie juz dzieje. Walnęła bolesnie głowką o glebe po ujawnieniu na FoM i FoF, że ma (oprocz innych spraw kryminalnych) poważną sprawe karną o włamy do skrzynek mailowych i tamci admini mimo jej szalenczych szarż nie usunęli tych postów. Berdziemy sledzic ten upadek Odpowiedz Link Zgłoś
danutki Re: Czy to forum upada? 25.07.05, 14:58 gueststar napisała: > Berdziemy sledzic ten upadek czy zachowa klasę księżniczki Anny przy tym upadku...z konia? ja osobiście wyznaję zasadę....jak spaść z konia to z dobrego oraz...lepiej z mądrym stracić niż z głupim zyskać....i pewnie dlatego moja du.. sina jak dziś ekran mojego monitora a ...zysków jak nie widać tak nie widać-no!przesadziłam nieco....czy jak koń przeszkodę? Odpowiedz Link Zgłoś
newsrum Re: Czy to forum upada? 25.07.05, 15:27 danutki napisała: >> czy zachowa klasę księżniczki Anny przy tym upadku...z konia? > Klasę księżniczki, mówisz? Ona? Zasłużyłaś na miano najdowcipniejszej osoby na tym Forum. Hit sezonu!!!!Jestem od dzis Twoim fanem Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Czy to forum upada? 25.07.05, 15:33 Macu ? Jak tam Grazynka ? Istnieje,czy nie ? )))))) Odpowiedz Link Zgłoś
danutki Re: Czy to forum upada? 25.07.05, 15:49 marianna.rokita napisała: > Macu ? Jak tam Grazynka ? > Istnieje,czy nie ? > > )))))) Mariannę Macał Macu w Marcu Miesiac Miodowy Mu Marzeniem Marsjanie Maca Macali Mariannie Miłe Mowy dali Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie_forum czy to ta sama osoba? 26.07.05, 13:02 marianna.rokita forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=30496&w=26942856 Odpowiedz Link Zgłoś
newsrum Re: czy to ta sama osoba? 26.07.05, 14:52 sumienie_forum napisał: > marianna.rokita > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=30496&w=26942856 A jak myślisz pacyno? i nie przeklejaj postów bo cie zabanują (jak ty nie jesteś pacyna aqanetu to ja jestem profesor z oregon) Odpowiedz Link Zgłoś
danutki Re: Czy to forum upada? 25.07.05, 15:38 newsrum napisał: > danutki napisała: > > >> czy zachowa klasę księżniczki Anny przy tym upadku...z konia? > > > Klasę księżniczki, mówisz? Ona? > Zasłużyłaś na miano najdowcipniejszej osoby na tym Forum. Hit sezonu!!!! Jestem > od dzis Twoim fanem jeśli ty jesteś ten Siwy, którego mi kiedyś Marianna oddać nie chciała za żadne moje skarby w tym za najcenniejszy jaki posiadam(w pamięci)jeden kasztanowy włosek, to biorę cię w ciemno na mojego fanka-tym razem za darmochę, bo Siwych mam już nadmiar-w wyobraźni Odpowiedz Link Zgłoś
newsrum Re: Czy to forum upada? 26.07.05, 10:33 jeśli ty jesteś ten Siwy, którego mi kiedyś Marianna oddać nie chciała za żadne > > moje skarby w tym za najcenniejszy jaki posiadam(w pamięci)jeden kasztanowy > włosek, to biorę cię w ciemno na mojego fanka-tym razem za darmochę, bo Siwych > mam już nadmiar-w wyobraźni jesli mnie pytasz, to niestety, jestem brunetem, dopiero co lekko szpakowaciejącym na skroniach. Ale bez tendencji do łysienia i tycia, jak to Siwi maja w zwyczaju Odpowiedz Link Zgłoś
dokowski Nie przesadzaj ze znaczeniem moje osoby 26.07.05, 13:58 Zresztą niektórzy sądzą, że piszę zbyt ciekawie i prowokująco. Odpowiedz Link Zgłoś
danutki Re: Nie przesadzaj ze znaczeniem moje osoby 26.07.05, 16:41 dokowski napisał: > Zresztą niektórzy sądzą, że piszę zbyt ciekawie i prowokująco. z atencją się zaliczam do tych "niektórych", ale nie uwazam, że piszesz nadzbyt* ciekawie ani nazbyt prowokująco *-nadzbyt jest tu użyte w znaczeniu umniejszenia zbyt do poziomu ciekawie Odpowiedz Link Zgłoś
danutki Re: Tak, bo przynudzasz! 26.07.05, 16:45 mariner4 napisał: > > M. Mariner4! a kiedy ty zaczniesz NAS znowu "przynudzać"? ceesa też już nie widać z jego opowiastkami studentki Kasi ani wujka co najmniej noblisty i cioci nie kloci Odpowiedz Link Zgłoś