kriss67 Małyszek mało zawału nie dostał..... 19.03.07, 17:07 "Mało nie dostałem zawału w powietrzu. Cieszę się, że w ogóle wylądowałem i że nic mi się nie stało - powiedział po niedzielnym konkursie w Oslo Adam Małysz. Polak zajął 54. miejsce z trudem unikając upadku. Adam Małysz, wicelider Pucharu Świata: Mało nie dostałem zawału w powietrzu. Cieszę się, że w ogóle wylądowałem i że nic mi się nie stało. Wyszedłem z progu i strasznie lewa narta podeszła mi wysoko, aż wykręciło mi ją, musiałem to skorygować, potem to samo stało się też z prawą nartą i zaczęło mną strasznie chwiać. Tak bywa - to jest sport i teraz musimy normalnie skakać w Planicy. Jacobsen na pewno też tam pojedzie. Myślę, że z tym jego kolanem to była jakaś bajka, bo nie widzę, żeby miał coś z nim nie tak. Po moim skoku wiedziałem, że będę musiał oddać koszulkę lidera. Żal to będzie dopiero wtedy, jak to do mnie dotrze. To naprawdę mogło się brzydko skończyć. Jeśli porwałoby mi nartę tak jak Mazochowi, to byłaby kaplica. Chyba poszły mi też rzepy w bucie, bo poczułem straszne luzy w powietrzu. Pożegnałem się z Holmenkollen bardzo efektownie (śmiech). No nic, teraz już się nic nie zrobi. Trzeba dobrze skakać, a ja jestem w formie. W Planicy trzeba walczyć." Nasz wąsaty Fantomas z Wisły i tak straty odrobi Pozdro Krzysztof Odpowiedz Link
xeroca Re: Małyszek mało zawału nie dostał..... 20.03.07, 23:29 na mój długi kręcony nos, Adam Małysz wygra pozdrawiam wszystkich kibiców z Bródna Odpowiedz Link