Gość: Andre IP: *.pcplus.com.pl 16.08.02, 19:59 Automobil którym jeździ Papa to Papamobil. Mobile to była La Donna. Pozdrawiam Jan Kiepura. p.s. Papamobile czegoś mnie wkurza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Andre Re: PAPAMOBIL IP: *.pcplus.com.pl 17.08.02, 00:25 Gość portalu: Andre napisał(a): > Automobil którym jeździ Papa to Papamobil. > Mobile to była La Donna. > Pozdrawiam Jan Kiepura. > p.s. > Papamobile czegoś mnie wkurza. > p.s. no i co Wy na to ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andre Re: PAPAMOBIL IP: *.pcplus.com.pl 21.08.02, 18:26 Gość portalu: Andre napisał(a): > Automobil którym jeździ Papa to Papamobil. > Mobile to była La Donna. > Pozdrawiam Jan Kiepura. > p.s. > Papamobile czegoś mnie wkurza. No dobra !! Pasuję !! Niech będzie PAPAMOBILEEEEE !! p.s. a jednak się dziwię że na takie kretyństwo nikt nie zareagował. Na palcach jednej ręki policzę komentatorów R i TV którzy mówią o samochodzie papieża w sposób poprawny. PZDR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Linn Re: PAPAMOBIL IP: *.dialup.tiscali.it 21.08.02, 18:41 Jesli po wlosku, "papamobile" jest poprawne. Podobnie "automobile" czy "samoporuszajace sie" / nasz samochod /. Odpowiedz Link Zgłoś