Gość: Jerzy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.01, 00:20 Zabiegajacy o elektorat spocony kurdupel przekroczyl prawo. Czy bedzie odwet i zemsta. Czy skonczy sie solidarnosc politykow i zaczna mowic. Nie wierze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ethanol Re: Zabiegajacy o elektorat kurdupel przekroczyl prawo wszedl w szkode IP: *.coh.org 03.07.01, 01:43 Dobzie bi bilo rzieby pan jezi cus wiecej napisal bo ni wim o co biega Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiacynt Re: Odwet, zemsta i strach. IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 03.07.01, 07:21 Gość portalu: Jerzy napisał(a): > Zabiegajacy o elektorat spocony kurdupel przekroczyl prawo. Czy bedzie odwet i > zemsta. Czy skonczy > sie solidarnosc politykow i zaczna mowic. Nie wierze. Co Jureczku, dobiera się Wam do dupy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Re: Odwet, zemsta i strach. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.01, 17:11 Gość portalu: Hiacynt napisał(a): > Co Jureczku, dobiera się Wam do dupy. > > Hiacynt! Wam tzn. komu? Ja osobiscie nie mam i nie mialem nic wspolnego z: SLD,AWS,PSL,UW. No troche przesadzilem. Na UW zawsze glosowalem. Moja wina, moja wielka wina. Gdybym mogl uwierzyc, ze Kaczorami kieruje instynkt panstwowy a nie ambicje i prywata glosowalbym na PiS. A dupe spralbym wszystkim gdybym mogl! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiacynt Re: Odwet, zemsta i strach. IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 03.07.01, 17:29 Gość portalu: Jerzy napisał(a): > Gość portalu: Hiacynt napisał(a): > > > Co Jureczku, dobiera się Wam do dupy. > > > > > Hiacynt! Wam tzn. komu? Ja osobiscie nie mam i nie mialem nic wspolnego z: SLD > ,AWS,PSL,UW. No troche > przesadzilem. Na UW zawsze glosowalem. Moja wina, moja wielka wina. Gdybym mogl > uwierzyc, ze Kaczorami > kieruje instynkt panstwowy a nie ambicje i prywata glosowalbym na PiS. A dupe s > pralbym wszystkim gdybym mogl! Poczytaj. Nie musisz wierzyć książkom "Lewy, czerwcowy",czy "Czas na zmiany", chociaż,dużo byś się dowiedział np. o Wachowskim, koncepcjach Wałęsy i o działaniach Kaczyńskich. Ale chociażby, "Sylwetki twórców NSZZ "Solidarność", o Jarosławie Kaczyńskim, jednym z najlepszych naszych polityków. Jak będziesz wiedział co Lech i Jarosław zrobili dla Polski, pozytywnie będziesz widział ich obecne działania. Siła ataku na nich skierowanego Ciebie nie zastanawia? Zobaczymy jak się rozwinie potyczka Buzek - Kaczyński, ale według mnie Buzka podprowadzono. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: Zabiegajacy o elektorat kurdupel przekroczyl prawo wszedl w szkode IP: 10.129.128.* / *.acn.pl 03.07.01, 10:21 Gość portalu: Jerzy napisał(a): > Zabiegajacy o elektorat spocony kurdupel przekroczyl prawo. To czy przekroczył prawo, to bardzo wątpliwe. Na razie dobiera sie do dup tych, którzy to prawo z całą pewnością przekroczyli, a im się te dupy zaczynają marszczyć ze strachu, tym bardziej,że im się także elektorat zaczyna kurczyć, a "kuduplowi spoconemu" [co za wdzięczne określenie, prawda panie J. aż się chce go używać...] jakoś rośnie... Grzegorz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: Zabiegajacy o elektorat kurdupel przekroczyl prawo wszedl w szkode IP: 194.204.169.* 03.07.01, 11:10 >> Gość portalu: Jerzy napisał(a): > > Zabiegajacy o elektorat spocony kurdupel przekroczyl prawo. Z wyzyn kominow placowych i gor przywlaszconego w latach 1982-1990 i potem majatku skarbu panstwa wydaja sie wszyscy niegodnymi szcunku kurduplami. Ale spoceni ze strachu przed Kaczynskim sa Ci, ktorzy potrafili do domu publicznej telewizji sciagnac przestepce - plotke na nie wiadomo jaka przynete i dluga wedke. Jak pan kulturalny inaczej Jurek- z azjatycka kultura salonow jurtowych mysli- przyjechalby do wiezienia z Wenezueli, scigany listem gonczym i na jaka "prosbe"? Pan Balcerowicz rozporzadzeniem w 1990 r uniemozliwil dokumentowanie i rozliczenie FOZZu rozwiazujac ja "inaczej", bo potem nieoficjalnie sobie dalej dzialala zasilajac rozne rzeczy. Postepow na drodze brukselizacji przywiezionej kultury dyskusji zyczy # Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: Zabiegajacy o elektorat kurdupel przekroczyl prawo wszedl w szkode 03.07.01, 14:12 Oj Jerzy , znac ze Ty do roslych nie nalezysz. Jesli bedziesz na czele to niechze Cie ktos wezmie na barana. Zapewniam, im wyzej tym lepiej widac. krm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Re: Zabiegajacy o elektorat kurdupel przekroczyl prawo wszedl w szkode IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.01, 16:11 krzysztof.r.m napisał(a): > Oj Jerzy , znac ze Ty do roslych nie nalezysz. > Jesli bedziesz na czele to niechze Cie ktos wezmie na barana. > Zapewniam, im wyzej tym lepiej widac. > krm Krzysztof powiedz to Kaczorom. Ja mam 190cm bez kapelusza! Na barana czy na parterze nie chcialbym widziec na czele tych dwoch. Moze za duzo pamietam i to co pamietam niepodoba mi sie. K. pamietasz zezwolenia na import paliw dla takich dziwnych firm jak np. SOLOze Szczecina wydawane przez Glapinskiego kumpla Kaczorow? Pamietasz pieniadze ART-B wziete przez Zalewskiego kumpla Kaczorow. ITD ITP. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: Zabiegajacy o elektorat kurdupel przekroczyl prawo ( Jerzemu) 03.07.01, 18:05 No, tos czlek wysoki. Po coz wiec te emocje? Ludzi wysokich wole, ci przynajmniej z tego tytulu kompleksow nie maja. Ale jesli tak, to po jaka cholere sie denerwujesz. Czy uwazasz, ze to cokolwiek zmienia? A co dac mi niby ma jakies rozpamietywanie kto, kiedy i ile ukradl? Wybacz, ale lepiej chyba na luz i Braci Blizniakow pamietac, ze owszem ukradli... ksiezyc. I to jeszcze pod pseudonimami Jacek i Placek. Czy nie? Pozdrawiam i do spotkania w lepszym nastroju krm Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do jerzego 04.07.01, 01:27 Gość portalu: Jerzy napisał p > amietasz zezwolenia na import > paliw dla takich dziwnych firm jak np. SOLOze Szczecina wydawane przez Glapinsk > iego kumpla Kaczorow? > Pamietasz pieniadze ART-B wziete przez Zalewskiego kumpla Kaczorow. ITD ITP. ciekawe dlaczego sld nie dobrało im się do skóry,przecież to oni rządzili jaskruś był prokuratorem generalnym? bali się Kaczorków? jak myślisz? a może to gówno prawda? gdyby mieli coś na nich,to utopili by ich w momencie,przecież Kaczyńscy koleś, to zawsze byli przeciw twojej formacji sld,pzpr.sdrp czy jak im tam dlaczego więc Suchocka ich śledziła,potem jaskiernia i nic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JERZY Re: do jerzego. ODPOWIEDŹ! BIAŁA KSIEGA!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.01, 17:58 bykk napisał(a): > > ciekawe dlaczego sld nie dobrało im się do skóry,przecież to oni rządzili > jaskruś był prokuratorem generalnym? > bali się Kaczorków? jak myślisz? a może to gówno prawda? > gdyby mieli coś na nich,to utopili by ich w momencie,przecież Kaczyńscy koleś, > to zawsze byli przeciw twojej formacji sld,pzpr.sdrp czy jak im tam > dlaczego więc Suchocka ich śledziła,potem jaskiernia i nic? OK! A dlaczego Lech K. dziwnie zamilkł na temat inwigilacji tzw.prawicy. Może wartoby domagać się opublikowania "BIAŁEJ KSIĘGI" na ten temat abu UOP nie mogł nikogo szantażować? Tak jak przy lustracji ! Ja sądzę iż oni WSZYSCY mają na siebie tzw. KWITY! Walka idzie pod stolem! Czasem tylko jakis bąbel wyskoczy na wierzch. A propos tzw. mojej formacji to jest nia PO. Nie należałemdo PZPR itd. Dzialałem w opozycji od 68. Zakladalem ROAD, krotko należalem do Unii. Śledził ich Wałesa z Wachowskim a ta parafianka Suchocka, to coś podobnegodo Buzka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiacynt Re: do jerzego. ODPOWIEDŹ! BIAŁA KSIEGA!!! IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 04.07.01, 18:06 Gość portalu: JERZY napisał(a): > OK! A dlaczego Lech K. dziwnie zamilkł na temat inwigilacji tzw.prawicy. Moż > e wartoby domagać się opublikowania > "BIAŁEJ KSIĘGI" na ten temat abu UOP nie mogł nikogo szantażować? To jest oczywiste dlaczego zamilkł. Zżarliby go w dwa dni: Konstanty Miodowicz, Jan Lityńsli i Zbigniew Siemiątkowski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maurycy Re: Zabiegajacy o elektorat kurdupel przekroczyl prawo wszedl w szkode IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 04.07.01, 20:43 Kaczyńscy nigdy nie byli moimi faworytami. Zawsze głosowałem na UW, która mnie całkowicie zawiodła. I co my mamy biedne osierocone dzieci UW robić. W lewo to "niel'zja", stary zacząłby mi się przewracać w grobie na Powązkach. Na prawo, nieliczny włos na plecach mi się jeży. Nasza populistyczno-lewicowa prawica, reprezentowana przez Baucka & Buzka, rozłożyła nasz kraj na łopatki. Biedny Kaczor, pomyślał przez chwilę, że uda mu sie zmusić organy ścigania (nawiasem mowiąc w większości PZPR-PRL-owskie) do pracy. U nas jest zbyt wiele świętych krów, nie wiadomo także jakiej ceny zażądali komuniści za ustępstwa w Magdalence. Czerwona kreska, FOZZ, uwłaszczenie nomenklatury, afery finansowe co krok. I nic, aż do czasu kiedy Lech Kaczyński został ministrem sprawiedliwości. Mafiozi za kratkami, ujawniający powiązania z nową nomenklaturą. Starach padł na tych, co naprawde rządzą Polską, bo to oni postawili Buzka - Buster Keatona na czele pociągając sznurkami tego człowieka z gutaperki. Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do maurycego 04.07.01, 21:14 Maurycy,jeśli piszesz,że zawsze głosowałeś na UW,więc głosowałeś min.na wujka Bronka i stryjka Balcera! nie pisz więc bzdur,że Bauc uczeń przerósł wielkiego mistrza i wraz z Buzkiem rozłożyli nasz kraj.Przecież to całą gospodarką przez długie lata rządził wielki mistrz Balcer! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: do maurycego IP: *.wroclaw.tpnet.pl 05.07.01, 08:11 bykk napisał(a): > Maurycy,jeśli piszesz,że zawsze głosowałeś na UW,więc głosowałeś min.na wujka > Bronka i stryjka Balcera! > nie pisz więc bzdur,że Bauc uczeń przerósł wielkiego mistrza i wraz z Buzkiem > rozłożyli nasz kraj.Przecież to całą gospodarką przez długie lata rządził > wielki mistrz Balcer! > pozdrawiam Panowie - nie porafie znalezc klucza do Waszych pogladow politycznych. Niby wszystko wiecie - wyrazacie to polgebkiem. A to, ze gdyby Na Kaczynskich byl jakikolwiek "hak" to Jaskiernia z PZPR lub Suchocka -Silberstien rekami w iekszosci "czerwonej" prokuratury rozniesliby by ich w strzepy, na wieczny niebyt. Za "Telegraf", za Art-B, i FOZZ. Przeciw Zalewskiemu prowadzono sledztwo - wystarczajaco dlugo by umoczyc wszystkich z Glapinskim wlacznie. A uzywano tylko sluzb specjalnych rodem z PRL-( reszta poszla w wielki biznes albo do mafii) - do podcinania przewodow hamulcowych Kaczynskim. Z Art-B to Gawronik wyciagal miliardy m-cznie i ma za sprawe !!! Telegraf zakonczono i rozliczali ich nabardziej zajadli przeciwnicy - co dzis udowodnili. Wyznawcy izraelizacji polityki, gospodarki i kultury (zobacz TVP2) sa "zaslepieni" rozgrzeszaniem Balcerowiczow (KC PZPR -), Lewandowskich (latami zaslania sie immunitetem przed nawyzszej wagi zarzutami), Suchocka (czytalem tu , ze lepiej prowadzila MS, chyba w kierunku przestepstw i wyslugiwania sie sluzb. specjaln. Szosta wladza osiagnela niewiarygodny sukces w niewladnych umyslach. Balcerowicz (pisalem tu o jego glownej roli nadzoru FOZZ i bilansu) jest czysty jak krysztal a Wy panowie wszyscy piszecie kaczory. Bo w dupie macie fakty i normalne myslenie. Pisze do kogos, kto moze ruszy mozgownica otrzasajac sie z naroslego gowna propagandy TVP. Co Buzek mowil w TVP - ze nie powiadomiono swetra - a co pisze w zadanym przez Buzka na pismie wyjasnieniu Kaczynski (nie Kaczor kulturalni inaczej panowie) , ze powiadomiono. Czy stara baba by nie widziala, ze szukaja pretekstu do odwolania a to, ze po dwu odcinkach bez oskarzen nie powinien byc sedzia we "wlasnej" (jakiej wlasnej, chyba UWi SLD) sprawie a to, ze reki nie podaje swetrom a to w koncu ze zaaresztowal bez zgody Buzka i swetra bylego SB-ka. Kompromitacja siegnela szczytow gdy minister, ktory chyba juz kazdy przyzna, zaczal porzadek w nawazniejszej NAJWAZNIEJSZEJ panowie sprawie, zeby w morde nie dostac, zeby ubek na kradzionej gorze zlota nie kupowal polityka, zeby TVP nie zastepowal sadow ...................Wy chcecie konsusu prawdy z falszem. To sie nigdy nie uda Panowie wyznawcu szlachetne, bo zbyt szczwanej jak dla Polakow UW. Jesli ktos pisze o bialych ksiegach, sprawach inwigilacji prawicy wyjasnionej rekami Kaczynskiego to ma nieusuwalnie lewy umysl i nadaje sie do SLD lub UW. Jak zwykle dla lewych pogladow, dyskutujcie sobie w sposob udawany. Powodzenia . Ide sie "wyrzygac" z przejedzenia moralnoscia na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Autocencura czy co ? IP: *.wroclaw.tpnet.pl 05.07.01, 09:01 Gość portalu: # napisał(a): > sa "zaslepieni" rozgrzeszaniem Balcerowiczow (KC PZPR -?) Napisalem (KC PZPR -) a wyszedl "?" zarazilem sie Orwellem? Oczywiscie pani z ZUSu z" twarza" godna sledczych z TVP1 dzis nikt nie odwola ide o zaklad o "kacze pioro" w brudnym swetrze. Bedziemy mieli renty , emerytury i filary godne naszych glosow w urnach. Odpowiedz Link Zgłoś
hiacynt# Re: do maurycego 05.07.01, 09:44 Gość portalu: # napisał(a): > A to, ze gdyby Na Kaczynskich byl jakikolwiek "hak" > to Jaskiernia z PZPR lub Suchocka -Silberstien rekami w iekszosci "czerwonej" p > rokuratury rozniesliby by ich w strzepy, na wieczny niebyt. Za "Telegraf", za Art-B, i FOZZ. > Przeciw Zalewskiemu prowadzono sledztwo - wystarczajaco dlugo by umoczyc wszyst > kich z Glapinskim wlacznie. A uzywano tylko sluzb specjalnych rodem z PRL-( reszta poszla w wielki biznes > albo do mafii) - do podcinania przewodow hamulcowych Kaczynskim. Wystarczy posłuchać Rokity, Niesiołowskiego czy Konstantego z Miodowiczów. Do dzisiaj Kaczyńskim nie mogą zapomnieć, że pokrzyżowali plany czerononym i czerwonym inaczej tzw. różowym. > Panowie wyznawcu szlachetne, bo zbyt szczwanej jak dla Polakow UW. Nawet światły mecenas Wende, którey ma dobre momenty gra do tej samej bramki: "To doskonała kandydatura" - mówił o Iwanickim w rozmowie z PAP Edward Wende (UW). "Jest spokojnym, zrównoważonym człowiekiem, nie będzie wykorzystywał stanowiska do własnych celów politycznych" - powiedział poseł UW. Cóż chciał przez to powiedzieć, złotousty mecenas, znający wagę każdego słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Rodowod UW IP: *.wroclaw.tpnet.pl 05.07.01, 10:08 A wszysto to bylo naprawde - i wiersze na czesc Dzugaszwili i sluszne żądania by Biskupa Kaczmarka powiesic a Wyszynskiego wzorem Kadara wegierskiego kardynala zalatwic. I zniszczyc tradycje harcerstwem czerwonym walterowcow z mlodziezy wyrabac! I glosem bez szala i dumnej fryzury z ramienia bratniej frakcji PZPR Jaruzelskiego poprzec w wojnie z narodem w sejmie PRL- Mitrochin w archiwum przecial gledzenie - to Jaruzelski prosil o interwencje a Moskwa po Afganistanie i w obliczu wojen gwiezdnych nie chciala ratowac dupy komunistom przed rozliczeniem aby tylko zostala w Ukladzie Warszawskim i RWPG. A reszta w PZPR jak Balcerowicz do konca w PZPR. Jacy oni rozowi ? Pewnie z francuskiego ( Gieremek - praca dokt. o prostytukach w Paryzu) "rouge " polsk. "róż" = franc. czerwony ! Ach jaki ja jestem inteligentny przez samo pisanie o INTELIGENTOW partii. Odpowiedz Link Zgłoś
hiacynt# Re: Rodowod UW 05.07.01, 11:01 Gość portalu: # napisał(a): > A wszysto to bylo naprawde - i wiersze na czesc Dzugaszwili > i sluszne żądania by Biskupa Kaczmarka powiesic > a Wyszynskiego wzorem Kadara wegierskiego kardynala zalatwic. > I zniszczyc tradycje harcerstwem czerwonym walterowcow z mlodziezy wyrabac! Rodowód znany, są żródła, ale .... mieli szansę. Ale. Dlaczego tak szybko zaczęli poszukiwać wartości w swym wstrętnym rodowodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: Rodowod UW IP: *.wroclaw.tpnet.pl 06.07.01, 07:35 hiacynt# napisał(a): > Gość portalu: # napisał(a): > > > A wszysto to bylo naprawde - i wiersze na czesc Dzugaszwili > > i sluszne żądania... > Rodowód znany, są żródła, ale .... mieli szansę. > Ale. Dlaczego tak szybko zaczęli poszukiwać wartości w swym wstrętnym rodowodzi > e. Panie Hiacynt, cos Pan z Bykk'a ..jaka szanse ...taka jak Pinejro Ucziwy-I Naiwny-II Dbajacy o CzysoscMinSprawiedl.-III nie wrocic do pólojczyzny. Na "mala prosbe" "publicznej" TVP !!! Odpowiedz Link Zgłoś
hiacynt# Re: Rodowod UW powrót do metod 06.07.01, 07:47 Gość portalu: # napisał(a): > hiacynt# napisał(a): > > > Gość portalu: # napisał(a): > > > > > A wszysto to bylo naprawde - i wiersze na czesc Dzugaszwili > > > > i sluszne żądania... > > Rodowód znany, są żródła, ale .... mieli szansę. > > Ale. Dlaczego tak szybko zaczęli poszukiwać wartości w swym wstrętnym rodo > wodzi > > e. > Panie Hiacynt, cos Pan z Bykk'a ..jaka szanse ...taka jak Pinejro Ucziwy-I Naiw > ny-II > Dbajacy o CzysoscMinSprawiedl.-III nie wrocic do pólojczyzny. > Na "mala prosbe" "publicznej" TVP !!! Mieli szansę w 1989. Zapragnęli jednak, ponownie zabawić się w inżynierów dusz. Inne metody, ale cele podobne, chociaż ostatnio do metod wrócili. Polowania z nagonką to ich specjalność. Chyba jeszcze nie wiedzą, że świeża postkomuna nie jest czuła na ich wdzięki. Rozczarują się niebawem, z imperium idei zdążyli zrobić imperium szmalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: Rodowod UW powrót do metod IP: *.wroclaw.tpnet.pl 09.07.01, 07:31 W swietle teorii spiskowej, tak zarliwie wysmiewanej przez GW, broni sie to slabo. Dowod poszlakowy nie powinien zawierac zbednych ogniw wydluzajacych analize a dodanych ze wzgledu na ostatnia mode "poprawnosci ". Lewacy musza sprawdzic w praktyce kazde bezbozne odstepstwo od normalnosci zwane przez nich "postepem". A przypisywanie "dobrych checi" wysmial bodaj Dante a potwierdza nasza ludowa madrosc. Przekonal nas o tym eksperyment lewacko-liberalny , 10-letni okres wypuszcania "poprawionych " bandytow z wiezien i skutkow praktycznych takiego rozumowania. Twierdzenie #-sza: Kazda lewacka teoria w praktyce musi byc krwawo okupiona w duzej skali i mimo to nigdy nie bedzie potepiona przez elity i "opinie swiatowa" w przeciwienstwie do prawicowych prob przeciwstawienia sie bozym przykazaniom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Porawka do twierdzenia ... IP: *.wroclaw.tpnet.pl 09.07.01, 07:50 Oczywiscie nie wolno tak wczesnierano formulowac nawet tak trywialnych twierdzen zabraklo pod koniec slowa "na- prawia-nia" Odpowiedz Link Zgłoś