rycho7 o to Ci chodzilo rusofobie ? 03.08.05, 11:48 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=27260078 Odpowiedz Link Zgłoś
danutki Re: o to Ci chodzilo rusofobie ? 03.08.05, 11:50 rycho7 napisał: > <a href="forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=27260078" przyznaję się kliknęłam w kosz na ten tytuł nie można Odpowiedz Link Zgłoś
danutki Re: o to Ci chodzilo rusofobie ? 03.08.05, 11:51 danutki napisała: > rycho7 napisał: > > > <a href="<a href="forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=27260078"" > > przyznaję się > kliknęłam w kosz na ten tytuł > nie można > dokończę, bo wysłało się za wcześnie NIE MOŻNA POZWOLIĆ aby w eter szły taakie skojaarzenia z urojeń jakiegoś psychopaty Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 real to nie urojenia 03.08.05, 12:48 danutki napisała: > NIE MOŻNA POZWOLIĆ aby w eter szły taakie skojaarzenia z urojeń jakiegoś > psychopaty Przyslowie: "Poliaczki, duraczki" funkcjonuje od wiekow. Milczeniem go nie zabijesz. A jezeli probujesz to jedynie dostarczasz dowodow na jego prawdziwosc. Odpowiedz Link Zgłoś
zdziwionybardzo Zgadza się, jesteś najbardziej realnym durniem.Ha 03.08.05, 12:53 Takim samym jak cyborg.jr czyli crefff i reszta z abprallem na czele no i zidiociały luka, książę matołków. Haha Odpowiedz Link Zgłoś
abprall Zgadza się, jesteś najbardziej realnym durniem 03.08.05, 13:00 pogimnastykuj swój głupi łeb i zgadnij gdzie jestesmy na foto ?.... nasze tyłki sa arystokratyczne , winienes je plebejuszu rażno rozpoznać... zresztą cała kompania cię pozdrawia.... www.furtz.de/cards/big/furz_pic12.jpg ------------------------ pieprzone cywile Odpowiedz Link Zgłoś
babariba-babariba a feeee danutko... 03.08.05, 14:12 ...do pacyn, które tu grandzą od rana ptrzyłączyłaś się. A co do postu rozpoczynajacegowatek, który do kosza posłałaś, to może merytowrycznie byś coś o nim powiedziała, bo epitet dotyczący autora niczego nie załatwia Odpowiedz Link Zgłoś
babariba-babariba PS. do danutki: popatrz sobie na niżej... 03.08.05, 14:15 ...zamieszczone posty zdziwionychbardzo lub innych adam.micha... z innych wątków i zobaczysz, w jakim towarzystwie się znalazłaś Odpowiedz Link Zgłoś
zdziwionybardzo O tytuł idioto.Polacy zawsze lubili i lubią Rosjan 03.08.05, 11:54 z wzajemnością zresztą, co nie przekłada się czerwony tempaku na ich reżim. Poniał, mule? Odpowiedz Link Zgłoś
patience podpadl mi pan Panie Jozefie 03.08.05, 13:10 Jak dojdzie do cenzurowania, to pan jest pierwszy na liscie, pan wie za co. Nie powinien pan sie cieszyc z cenzury tylko uruchomic swoj instynkt samozachowawczy. Odpowiedz Link Zgłoś
zdziwionybardzo O, nastepna kupa hipopotama, wszędzie Józefów 03.08.05, 13:38 widzi.Wsarionowiczka. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Z niskim czolkiem jamochlonowym;) 03.08.05, 14:01 Serdecznie pozdrawiam panie Jozefie. I niech pan juz nikogo nie cenzuruje. Cenzura nie jest w panskim interesie. Serdecznosci) Odpowiedz Link Zgłoś
zdziwionybardzo Z takim jak u Ciebie Pani kupo, ale nie u jamochło 03.08.05, 14:04 nów. Odpowiedz Link Zgłoś
niebardzozdziwiony Brawo, poleciał atp1, coekawe czy bezpowrotnie. 06.08.05, 19:08 To samo należy uczyńić z "rycho7", bo to ta sama kanalia Odpowiedz Link Zgłoś
patience Panie Jozefie podpada mi pan:( 06.08.05, 19:14 Panska osobowosc rozwija sie w niezbyt dobrym kierunku. Mam na mysli, ze sie Pan upodabnie do urzednika cenzury z Mysiej. A apele o banowanie sa juz zupelnie skandaliczne(( Odpowiedz Link Zgłoś
niebardzozdziwiony Mocno zedezlowana felgo. Usuwanie z forum treści 06.08.05, 19:25 łamiący prawo, nie jest , zważ - ale czym , cenzurą. To po prostu respektowanie prawa, dezelko, kapujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 nawiazujac do homilii Prymasa 1 sierpnia 2005 06.08.05, 20:04 Schodzenie do szambonetu wirtualnie jest jak Ofiara Chrystusa na Krzyzu. Powstancy Warszawscy dostepowali tego wchodzac do realnych kanalow. Mnie sie takie porowniania nie podobaja ale wzorowac sie na Prymasie chyba jeszcze wolno. A moze Prawo zakazuje? Odpowiedz Link Zgłoś