Dodaj do ulubionych

Dzięki Adminom!

03.08.05, 11:41
Obserwuj wątek
    • rycho7 o to Ci chodzilo rusofobie ? 03.08.05, 11:48
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=27260078
      • danutki Re: o to Ci chodzilo rusofobie ? 03.08.05, 11:50
        rycho7 napisał:

> <a href="forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=27260078"

przyznaję się
        kliknęłam w kosz na ten tytuł
        nie można
        • danutki Re: o to Ci chodzilo rusofobie ? 03.08.05, 11:51
          danutki napisała:

> rycho7 napisał:
          >
          > > <a href="<a href="forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=27260078""
          >
          > przyznaję się
          > kliknęłam w kosz na ten tytuł
          > nie można
          >

dokończę, bo wysłało się za wcześnie
          NIE MOŻNA POZWOLIĆ aby w eter szły taakie skojaarzenia z urojeń jakiegoś
          psychopaty
          • rycho7 real to nie urojenia 03.08.05, 12:48
            danutki napisała:

> NIE MOŻNA POZWOLIĆ aby w eter szły taakie skojaarzenia z urojeń jakiegoś
            > psychopaty

Przyslowie: "Poliaczki, duraczki" funkcjonuje od wiekow. Milczeniem go nie
            zabijesz. A jezeli probujesz to jedynie dostarczasz dowodow na jego prawdziwosc.
            • zdziwionybardzo Zgadza się, jesteś najbardziej realnym durniem.Ha 03.08.05, 12:53
              Takim samym jak cyborg.jr czyli crefff i reszta z abprallem na czele no i
              zidiociały luka, książę matołków. Haha
              • abprall Zgadza się, jesteś najbardziej realnym durniem 03.08.05, 13:00
                pogimnastykuj swój głupi łeb i zgadnij gdzie jestesmy na foto ?....
                nasze tyłki sa arystokratyczne , winienes je plebejuszu rażno rozpoznać...
                zresztą cała kompania cię pozdrawia....
                www.furtz.de/cards/big/furz_pic12.jpg
                ------------------------
                pieprzone cywile
              • zdziwionybardzo Takim samym jak kupa hipopotama abprall 03.08.05, 13:39
          • babariba-babariba a feeee danutko... 03.08.05, 14:12
            ...do pacyn, które tu grandzą od rana ptrzyłączyłaś się.
            A co do postu rozpoczynajacegowatek, który do kosza posłałaś, to może merytowrycznie byś coś o nim powiedziała, bo epitet dotyczący autora niczego nie załatwia
            • babariba-babariba PS. do danutki: popatrz sobie na niżej... 03.08.05, 14:15
              ...zamieszczone posty zdziwionychbardzo lub innych adam.micha... z innych wątków i zobaczysz, w jakim towarzystwie się znalazłaś
      • zdziwionybardzo O tytuł idioto.Polacy zawsze lubili i lubią Rosjan 03.08.05, 11:54
        z wzajemnością zresztą, co nie przekłada się czerwony tempaku na ich reżim.
        Poniał, mule?
        • rycho7 polityka nie opiera sie na zludzeniach n/t 03.08.05, 12:59
    • patience podpadl mi pan Panie Jozefie 03.08.05, 13:10
      Jak dojdzie do cenzurowania, to pan jest pierwszy na liscie, pan wie za co. Nie
      powinien pan sie cieszyc z cenzury tylko uruchomic swoj instynkt samozachowawczy.
      • zdziwionybardzo O, nastepna kupa hipopotama, wszędzie Józefów 03.08.05, 13:38
        widzi.Wsarionowiczka.
        • patience Nie wszedzie i nie Jozefow tylko Jozefa;))/nt 03.08.05, 13:39

• zdziwionybardzo Ta sama pranoja, kupo. 03.08.05, 13:53
            • patience Z niskim czolkiem jamochlonowym;) 03.08.05, 14:01
              Serdecznie pozdrawiam panie Jozefie. I niech pan juz nikogo nie cenzuruje.
              Cenzura nie jest w panskim interesie. Serdecznosciwink)
              • zdziwionybardzo Z takim jak u Ciebie Pani kupo, ale nie u jamochło 03.08.05, 14:04
                nów.
    • niebardzozdziwiony Brawo, poleciał atp1, coekawe czy bezpowrotnie. 06.08.05, 19:08
      To samo należy uczyńić z "rycho7", bo to ta sama kanalia
      • patience Panie Jozefie podpada mi pan:( 06.08.05, 19:14
        Panska osobowosc rozwija sie w niezbyt dobrym kierunku. Mam na mysli, ze sie Pan
        upodabnie do urzednika cenzury z Mysiej. A apele o banowanie sa juz zupelnie
        skandalicznesad((
        • niebardzozdziwiony Mocno zedezlowana felgo. Usuwanie z forum treści 06.08.05, 19:25
          łamiący prawo, nie jest , zważ - ale czym , cenzurą. To po prostu respektowanie
          prawa, dezelko, kapujesz?
          • rycho7 nawiazujac do homilii Prymasa 1 sierpnia 2005 06.08.05, 20:04
            Schodzenie do szambonetu wirtualnie jest jak Ofiara Chrystusa na Krzyzu.
            Powstancy Warszawscy dostepowali tego wchodzac do realnych kanalow. Mnie sie
            takie porowniania nie podobaja ale wzorowac sie na Prymasie chyba jeszcze
            wolno. A moze Prawo zakazuje?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka