Dodaj do ulubionych

Szukam "Nowego" z Torunia !

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.02, 08:31
Mam już niezłą kolekcję debili, matołów, przymułów i niepełnosprytnych
pacanów. Mam jeszcze jedno miejsce dla superidioty.
Myślę, iż to kryterium całkowicie spełnia niejaki "Nowy" z Torunia.
Za doprowadzenie nagroda !
Uwaga !:
"Nowy" jest wściekły ! Trzymać go krótko przy pysku i uspakajać krótkimi
pieszczotliwymi kopniakami !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: n0str0m0 szukaj, byle po czesku... IP: 202.108.191.* 20.08.02, 09:03
      zostaw jeno sobie miejsce we wlasnej kolekcji

nostromo
      • Gość: Kolekcjoner nOstrOmo - jeszcze musi nad sobą poracować ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.02, 09:09
        Gość portalu: n0str0m0 napisał(a):

> zostaw jeno sobie miejsce we wlasnej kolekcji
        >
        > nostromo

Nie pękaj synku.
        • darczynski nOstrOmo też jest niezłym kretynem ! 20.08.02, 09:14
          Nowy jest największym idiotą, to fakt.
          Obaj reprezentują taki poziom nienawiści do innych ludzi, a zarazem uważają się
          za takich gorliwych katolików, że jest to aż śmieszne.
          • Gość: dorota Re: nOstrOmo też jest niezłym kretynem ! IP: *.man.bialystok.pl 23.08.02, 07:42
            nie musi byc katolikiem, moze byc kretynem takim jak ja. grunt to czasem
            zwariowac.
            A zadnych sztywniakow, nie lubie ponurakow.
      • Gość: dorota Re: szukaj, byle po czesku... IP: *.man.bialystok.pl 23.08.02, 07:39
        Ja szukam ,ale sama nie wiem kogo?
        Jeden wymog inteligencja i wysoka kultutra osobista
    • Gość: Nowy Dzięki. Ale ten infantylizm... IP: *.torun.dialup.inetia.pl 20.08.02, 09:35
      Chcesz komuś przywalić? Przywalaj, ale rób to porządnie,
      a nie jak dzieci z gimnazjum czy licealiści.
      W każdym razie, dziękuję za zainteresowanie.
      Nowy
      • Gość: Kolekcjoner Informacja dla "Nowego" IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.02, 09:56
        Gość portalu: Nowy napisał(a):

> Chcesz komuś przywalić? Przywalaj, ale rób to porządnie,
        > a nie jak dzieci z gimnazjum czy licealiści.
        > W każdym razie, dziękuję za zainteresowanie.
        > Nowy

Nareszcie się niepełnospryciulku (z akcenten na : ciulku) pokazałeś.
        Umyj się (nogi też), załóż coś tam czystego i hooop do mojego klaserka !!!
        • Gość: Nowy Czyś ty brał lekcje u Emeryta? IP: *.torun.dialup.inetia.pl 20.08.02, 11:39
          Poziom, albo gimnazjalisty albo Emeryta. Podobne teksty
          piszą również dobre uczennice w liceum.
          Jednym słowem umysły podatne na lewackie pranie mózgu.
          Nowy
          • Gość: Zaparty [...] IP: 211.20.195.* 20.08.02, 14:41
            Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
            • Gość: Nowy [...] IP: *.torun.dialup.inetia.pl 20.08.02, 14:54
              • Gość: Kolekcjoner [...] IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.02, 10:48
                • Gość: Nowy [...] IP: *.torun.dialup.inetia.pl 21.08.02, 10:54
                  • Gość: dorota Re: A w ryj byś nie chciał? IP: *.man.bialystok.pl 23.08.02, 07:48
                    A ta przedostatnia wypowiedz tez powinna byc usunieta, bo sie wam dostanie
            • sceptyk Zaparty i Kolekcjoner 21.08.02, 11:17
              Chcialbym zwrocic delikatnie Kolegom uwage, bo jak widze nie dostrzegacie tego,
              ze forum GW, co bymy o nim nie mowili, nie jest przybudowka UB czy podobnych
              agencji i tropieniem oraz ujawnianiem nazwisk tu sie nie zajmujemy.

Natomiast jesli Panowie zauwazacie te sklonnosci u siebie, to radzilbym zamiast
              marnowac swoj talent na Forum zwrocic sie do najblizszego oddzialu prokuratury,
              badz podobnego urzedu, i tam robic to, co lubicie robic. W dodatku za
              pieniadze.
              • Gość: Kolekcjoner Zaparty ! Widzisz jakie to chamidło z "Nowego" ?!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.02, 12:35
                To nie dość, że superidiota - to także skończony i niewychowany cham !
                • Gość: zaparty Re: Zaparty ! Widzisz jakie to chamidło z 'Nowego IP: 211.20.195.* 21.08.02, 13:54
                  Gość portalu: Kolekcjoner napisał(a):

> To nie dość, że superidiota - to także skończony i niewychowany cham !
                  Masz racje. Sceptetryka też na liste.Jego bedzie trudniej wytropic bo dupsko
                  za granica posadowil i prawdziwym polakom rad udziela. Cel najwazniejszy to
                  unia. potem tych oszołomów szlag za zlości trafi i bedziemy ich scierwo na żer
                  wron i krukow wystawiać
                  • Gość: Kolekcjoner Re: Zaparty ! Widzisz jakie to chamidło z 'Nowego IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.02, 14:28
                    To "sceptyk" nadaje z Białorusi ?!!! A tak mu dobrze z ryja patrzało ... .
                    • Gość: zaparty Re: Zaparty ! Widzisz jakie to chamidło z 'Nowego IP: 211.20.195.* 22.08.02, 00:08
                      Nowy jest kastratem. Widzisz ze cienko spiewa. Chamem był jeszcze przedtem.
                      Sceppryk nadaje ze szwajcarii. No nie kaszubskiej przecie ino tej prawdziwej.
                      Taka hamówa. Te mondrale to najlepiej z zagranicy nadajo. Żyjo se dobrze na
                      dorobku pololeń śwajcarów.
                      zaparty
                      • sceptyk Re: Zaparty ! 22.08.02, 00:29
                        Zyje sie faktycznie niezle. Ale zapierdalac trzeba. A tez i dzieki temu, ze
                        komuchow tu nie ma, nie bylo i nie bedzie.
                        • Gość: jaski Re: Zaparty ! /Sceptyk IP: 64.37.254.* 22.08.02, 00:35
                          sceptyk napisał:

> Zyje sie faktycznie niezle. Ale zapierdalac trzeba. A tez i dzieki temu, ze
                          > komuchow tu nie ma, nie bylo i nie bedzie.
                          Nie pierdolcie Kolego. Bylem w Zurichu dwa razy w tym roku.
                          • sceptyk Jaski globetrotter 22.08.02, 00:36
                            I pieniadze leza na ulicy, czyz nie?
                            • Gość: jaski Re: Jaski globetrotter IP: 64.37.254.* 22.08.02, 00:41
                              ...". A tez i dzieki temu, ze
                              komuchow tu nie ma, nie bylo i nie bedzie."
                              A ja bylem wlasnie i to nie raz.
                              • sceptyk Re: Jaski globetrotter 22.08.02, 00:44
                                Aaa, o to Ci chodzi. No to Lenin tez tu byl. Ale tylko chwilowo. Tak jak i Ty.
                                Na szczescie.
                                • Gość: Kolekcjoner Sceptyk znowu czyści kible i wybiera gówna ... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.02, 07:21
                                  ... rękami z latryn w Szwajcarii ?!!!
                                  Przecież miał robić przy azbeście w USA.

PS
                                  Co to by było gdyby Nowy myślał ... . No nie, to niemożliwe !
                • Gość: dorota Re: Zaparty ! Widzisz jakie to chamidło z 'Nowego IP: *.man.bialystok.pl 23.08.02, 07:54
                  Sami zrobiliscie ze mnie potwora, a teraz do kogo te pretensje, szkoda ide
                  chwile popracowac ale jeszce dzis tu wroce, bo sprawe mam nie zalatwiona.
                  Teraz lowy tylko ciekawe kto mysliwy a kto zwierzyna.
                  To na razie pa.
                • Gość: dorota Re: Zaparty ! Widzisz jakie to chamidło z 'Nowego IP: *.man.bialystok.pl 23.08.02, 10:19
                  Wiecie ja tak dawno nie zwariowałam i tak swietnie sie nie bawilam, dzieki wam
                  czasem warto byc hipisem, bo najlepszy sposob na faceta zrobic z siebie blondi
                  i to taka totalna slodka idiotke
                  Dopiero planuje zaczac zabawe " zajebista", dosc ponuractwa, BAWMY SIE ZYCIE
                  SZYBKO UMYKA
                  a niech usuwaja jak znajde to co szukam, to sama ich nie bede chciala
                  JA TEZ ROBIE TO CO CHCE CHOCIAZ NIE ZAWSZE, ale czas to zmienic
            • Gość: dorota Re: Kolekcjonerze weź go sobie sam IP: *.man.bialystok.pl 23.08.02, 07:50
              To gdzie jest wasz kolekcjoner, czy gotow jest sie ze mna zmierzyc.
              haha bo ja tak.
              • Gość: Kolekcjoner "dorota" - pedał transwetyta z Białegostoku. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.02, 10:45
                Gość portalu: dorota napisał(a):

> To gdzie jest wasz kolekcjoner, czy gotow jest sie ze mna zmierzyc.
                > haha bo ja tak.

Zboczków nie zbieram. Jesteś wolny. Możesz liście pompować.

• Gość: dorota Re: Czyś ty brał lekcje u Emeryta? IP: *.man.bialystok.pl 23.08.02, 07:45
            Mozna mi nawet wyprac mozg, byle po mojej mysli.
            Emeryt czasem lepszy niz gimnazjalista.
            Grunt to poczucie humoru
            Hihihaha no to do dziela.
            • atak.spawacza Kolekcjoner ! "dorota" to "wild" z Białegostoku ! 23.08.02, 13:59
              To jest to spedalone towarzystwo wielbicieli pośladków abp. Paetza.
              Nowy, Sceptyk (wyjątkowo obrzydliwy pederasta-pedofil), dortka/wild itd.
              • Gość: Nowy Ty chyba za dużo oglądasz telewizję publiczną, ... IP: *.torun.dialup.inetia.pl 23.08.02, 14:11
                a szczególnie teleseksranek. Twoi idole typu Urban, Ebo,
                Miller narobili ci w głowie takiego zamieszania, że
                ciekawym czy ponowna socjalizacja jest możliwa.
                Widzisz jak "kurwie powie się, że kurwa to odbierze to
                jak największą zniewagę". Więc cóż ja jeszcze mógłbym ci
                powiedzieć?
                Coś lewicowcy gadają o konwenansch w prowadzeniu polemik.
                Ale jakoś tak się składa, że u większości "styl Urbana",
                po prostu wywołuje obrzydzenie. A u ludzi twojego
                pokroju, powszechną zasadą jest "srać i obsrywać
                wszystko" bez względu na strawę.
                Nowy
                • Gość: Kolekcjoner O ! Andrzej Pryczkowski się odezwał ! Nareszcie .. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.02, 14:15
                  ... cioto dałaś głos.
                  • Gość: Zaparty Re: O ! Andrzej Pryczkowski się odezwał ! Nareszc IP: 211.20.195.* 23.08.02, 15:23
                    Gość portalu: Kolekcjoner napisał(a):

> ... cioto dałaś głos.
                    Pryczkowski Andrzej ps NOWY produkuje sie w cyrku na stronie UPR. Admin nie ma
                    o tym zielonego pojęcia i kasuje posty z nazwiskiem Nowego a tam ten pojeb
                    jest oficjalnie jako przydupas Marcinka Galby
                    zaparty
                    • Gość: Kolekcjoner Re: O ! Andrzej Pryczkowski się odezwał ! Nareszc IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.02, 14:39
                      Gość portalu: Zaparty napisał(a):

> Gość portalu: Kolekcjoner napisał(a):
                      >
                      > > ... cioto dałaś głos.
                      > ***
                      > Pryczkowski Andrzej ps NOWY produkuje sie w cyrku na stronie UPR. Admin nie
                      ma
                      > o tym zielonego pojęcia i kasuje posty z nazwiskiem Nowego a tam ten pojeb
                      > jest oficjalnie jako przydupas Marcinka Galby
                      > zaparty

To mi wyglądało na ześwirowanego wielbiciela Janusza Korwina-Mikusia. No to
                      przypadek jest beznadziejny.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka