v.c 20.08.02, 13:43 The Home Depot Reports Record Second Quarter Earnings of $1.2 Billion Earns More Than $1 Billion in a Quarter for the First Time in Company History ATLANTA, Aug. 20 /PRNewswire-FirstCall/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gelatik_ Przestan wymyslac bzdury VC 20.08.02, 14:18 Przeciez bezrobocie w USA, kraju przechodzacym niesamowity kryzys gospodarczy, wacha sie pomiedzy 5% i 6%. To kto kupuje w tym sklepie i za co kiedy tylu ludzi jest bezrobotnych? Odpowiedz Link Zgłoś
h.goetz Ja kupuje 20.08.02, 14:26 Prygnieciony glebokim kryzysem, mijajac na ulicy bnandy zebrakowi przedzierajac sie pomiedzy grupami matek z malymi dziecmi, ssacymi bezproduktywnie ich wyschniete piersi , udalem sie do Home Depot na Glendale. Zakupilem wax remover , 4.99 za galon, 8 wiertel o roznej srednicy za 12.99 i ostrze do pily, bym mogl pociac galezie z drzewa przed domem, za 39.99. Teraz drze, ze mnie to zrujnowalo i bede musial oglosic bankructwo. Odpowiedz Link Zgłoś
_blong Re: Ja kupuje 20.08.02, 14:57 h.goetz napisał: > Prygnieciony glebokim kryzysem, mijajac na ulicy bnandy zebrakowi przedzierajac > > sie pomiedzy grupami matek z malymi dziecmi, ssacymi bezproduktywnie ich > wyschniete piersi , udalem sie do Home Depot na Glendale. > Zakupilem wax remover , 4.99 za galon, 8 wiertel o roznej srednicy za 12.99 > i ostrze do pily, bym mogl pociac galezie z drzewa przed domem, za 39.99. > Teraz drze, ze mnie to zrujnowalo i bede musial oglosic bankructwo. A ja sobie kupilem Bar-B-Q bo pod mostem tez trzeba cos zjesc. No nie? Odpowiedz Link Zgłoś
h.goetz Re: Ja kupuje 20.08.02, 15:26 _ > A ja sobie kupilem Bar-B-Q bo pod mostem tez trzeba cos zjesc. No nie? Smacznego !!!! Gazowe wziales ? Za ile? Odpowiedz Link Zgłoś
v.c Re: Ja kupuje 20.08.02, 15:32 h.goetz napisał: > _ > > A ja sobie kupilem Bar-B-Q bo pod mostem tez trzeba cos zjesc. No nie? > > Smacznego !!!! > Gazowe wziales ? > Za ile? Kupilem olbrzyma. Bo jak sie nic innego w zyciu nie ma to trzeba przynajmniej zjesc! Gazowy-$575. Stal moge na nim topic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frf Re: Ja kupuje IP: *.98.hostpool.rsmi.com 20.08.02, 15:46 v.c napisała: > h.goetz napisał: > > > _ > > > A ja sobie kupilem Bar-B-Q bo pod mostem tez trzeba cos zjesc. No nie > ? > > > > Smacznego !!!! > > Gazowe wziales ? > > Za ile? > > Kupilem olbrzyma. Bo jak sie nic innego w zyciu nie ma to trzeba przynajmniej > zjesc! Gazowy-$575. Stal moge na nim topic to pewnie weber. dobry sprzet. smacznego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: IN USA. Sklep HOME DEPOT-Rekordowe zarobki IP: *.ipt.aol.com 20.08.02, 16:16 Ja jezdze do Home Depot co Niedziela ... pomodlic sie... to moja swiatynia. Wole zostawic tam troche szmalu niz na tacy dla ksiezy pedofili... Patrze na te ceny i nie wierze czasem jak mozna za tak male pieniadze cos wyprodukowac przetransportowac i postawic na polki... Gosc Odpowiedz Link Zgłoś
v.c Re: IN USA. Sklep HOME DEPOT-Rekordowe zarobki 20.08.02, 16:19 Gość portalu: gosc napisał(a): > Ja jezdze do Home Depot co Niedziela ... pomodlic sie... to moja swiatynia. > Wole zostawic tam troche szmalu niz na tacy dla ksiezy pedofili... > > Patrze na te ceny i nie wierze czasem jak mozna za tak male pieniadze cos > wyprodukowac przetransportowac i postawic na polki... > > Gosc Zgadzam sie. Ja przed wczoraj kupilem Amerykanska Flage za $2,50!! Odpowiedz Link Zgłoś
gelatik_ Re: IN USA. Sklep HOME DEPOT-Rekordowe zarobki 20.08.02, 17:33 Gość portalu: gosc napisał(a): > Ja jezdze do Home Depot co Niedziela ... pomodlic sie... to moja swiatynia. > Wole zostawic tam troche szmalu niz na tacy dla ksiezy pedofili... > > Patrze na te ceny i nie wierze czasem jak mozna za tak male pieniadze cos > wyprodukowac przetransportowac i postawic na polki... > > Gosc Tak widzialem te ceny!! Wszystko jest niesamowicie drogie. Zwykla deska kosztuje $2,50, wiertarka $20,00, srubokret $3,00. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: IN USA. Sklep HOME DEPOT-Rekordowe zarobki IP: *.proxy.aol.com 20.08.02, 18:28 Drogo??? Dawno nie bylem w tzw. "zelaznym" sklepie w Polsce ale powatpiewam czy stolarz moze kupic sobie wiertarke bateryjna za dwugodzinne wynagrodzenie... i czy malarz kupi 10 litrow farby tzw. "emulsyjnej" w najwyzszej jakosci (gestosc i krycie trzy razy lepsze od tego co pamietam z Polski) w rownowartosci godziny jego pracy... "Drogo"... to tylko relatywna perspektywa... Gosc Odpowiedz Link Zgłoś
v.c Re: IN USA. Sklep HOME DEPOT-Rekordowe zarobki 20.08.02, 19:51 Gość portalu: gosc napisał(a): > Drogo??? > > Dawno nie bylem w tzw. "zelaznym" sklepie w Polsce ale powatpiewam czy stolarz > moze kupic sobie wiertarke bateryjna za dwugodzinne wynagrodzenie... i czy > malarz kupi 10 litrow farby tzw. "emulsyjnej" w najwyzszej jakosci (gestosc i > krycie trzy razy lepsze od tego co pamietam z Polski) w rownowartosci godziny > jego pracy... > > "Drogo"... to tylko relatywna perspektywa... > > Gosc A wiesz ile ja zarabiam w Czestochowie na godzine? Odpowiedz Link Zgłoś