v.c 23.08.02, 16:05 I przestan sie podszywac pod moj nick. Co nie stac cie na wymyslenie swojego wlasnego nicka? VC to moj Nick. Dowodem jest to ze mam logowane konto pod tym nickiem a ty nie! WSTYD! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bimi Obawiam się, że pan trochę mylnie interpretuje... 23.08.02, 16:32 ... drogi kolego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik te podszywanie sie jest naprawde plytkie! IP: *.milnernet.com 23.08.02, 16:51 v.c napisała: > I przestan sie podszywac pod moj nick. Co nie stac cie na wymyslenie swojego > wlasnego nicka? VC to moj Nick. Dowodem jest to ze mam logowane konto pod tym > nickiem a ty nie! WSTYD! Odpowiedz Link Zgłoś
gelatik_ Tak VC po co ta maskarada? 23.08.02, 16:59 v.c napisała: > I przestan sie podszywac pod moj nick. Co nie stac cie na wymyslenie swojego > wlasnego nicka? VC to moj Nick. Dowodem jest to ze mam logowane konto pod tym > nickiem a ty nie! WSTYD! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Do V.C._: Moze juz wystarczy tego SPAMU IP: *.jgora.dialog.net.pl 23.08.02, 17:03 v.c napisała: > I przestan sie podszywac pod moj nick. Co nie stac cie na wymyslenie swojego > wlasnego nicka? VC to moj Nick. Dowodem jest to ze mam logowane konto pod tym > nickiem a ty nie! WSTYD! Kretyn! Odpowiedz Link Zgłoś
v.c Re: Do V.C._: Moze juz wystarczy tego SPAMU 24.08.02, 01:08 Gość portalu: pollak napisał(a): > v.c napisała: > > > I przestan sie podszywac pod moj nick. Co nie stac cie na wymyslenie swoje > go > > wlasnego nicka? VC to moj Nick. Dowodem jest to ze mam logowane konto pod > tym > > nickiem a ty nie! WSTYD! > > Kretyn! Ostre slowa ale takie zachowanie naprawde jest skandaliczne! Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Do V.C._: Moze juz wystarczy tego SPAMU 24.08.02, 01:14 v.c napisała: > Gość portalu: pollak napisał(a): > > > v.c napisała: > > > > > I przestan sie podszywac pod moj nick. Co nie stac cie na wymyslenie > swoje > > go > > > wlasnego nicka? VC to moj Nick. Dowodem jest to ze mam logowane konto > pod > > tym > > > nickiem a ty nie! WSTYD! > > > > Kretyn! > > Ostre slowa ale takie zachowanie naprawde jest skandaliczne! Panie v.c Pan jest prawdziwy terminator! Broni pan swojego nicka jak Zagloba swego brzucha! heheeeeeeeee!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
v.c Re: Do V.C._: Moze juz wystarczy tego SPAMU 24.08.02, 01:23 _helga napisała: > v.c napisała: > > > Gość portalu: pollak napisał(a): > > > > > v.c napisała: > > > > > > > I przestan sie podszywac pod moj nick. Co nie stac cie na wymysl > enie > > swoje > > > go > > > > wlasnego nicka? VC to moj Nick. Dowodem jest to ze mam logowane > konto > > pod > > > tym > > > > nickiem a ty nie! WSTYD! > > > > > > Kretyn! > > > > Ostre slowa ale takie zachowanie naprawde jest skandaliczne! > > > Panie v.c > Pan jest prawdziwy terminator! Broni pan swojego nicka jak Zagloba swego > brzucha! > heheeeeeeeee!!!!!!!!!! > Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Do V.C._: Moze juz wystarczy tego SPAMU 24.08.02, 01:35 v.c napisała: > _helga napisała: > > > v.c napisała: > > > > > Gość portalu: pollak napisał(a): > > > > > > > v.c napisała: > > > > > > > > > I przestan sie podszywac pod moj nick. Co nie stac cie na w > ymysl > > enie > > > swoje > > > > go > > > > > wlasnego nicka? VC to moj Nick. Dowodem jest to ze mam logo > wane > > konto > > > pod > > > > tym > > > > > nickiem a ty nie! WSTYD! > > > > > > > > Kretyn! > > > > > > Ostre slowa ale takie zachowanie naprawde jest skandaliczne! > > > > > > Panie v.c > > Pan jest prawdziwy terminator! Broni pan swojego nicka jak Zagloba swego > > brzucha! > > heheeeeeeeee!!!!!!!!!! > > Odpowiedz Link Zgłoś
v.c Re: Do V.C._: Moze juz wystarczy tego SPAMU 24.08.02, 02:14 _helga napisała: > v.c napisała: > > > _helga napisała: > > > > > v.c napisała: > > > > > > > Gość portalu: pollak napisał(a): > > > > > > > > > v.c napisała: > > > > > > > > > > > I przestan sie podszywac pod moj nick. Co nie stac cie > na w > > ymysl > > > enie > > > > swoje > > > > > go > > > > > > wlasnego nicka? VC to moj Nick. Dowodem jest to ze mam > logo > > wane > > > konto > > > > pod > > > > > tym > > > > > > nickiem a ty nie! WSTYD! > > > > > > > > > > Kretyn! > > > > > > > > Ostre slowa ale takie zachowanie naprawde jest skandaliczne! > > > > > > > > > Panie v.c > > > Pan jest prawdziwy terminator! Broni pan swojego nicka jak Zagloba sw > ego > > > brzucha! > > > heheeeeeeeee!!!!!!!!!! > > > Odpowiedz Link Zgłoś
szpital_dla_swirow Re: Do V.C._: Moze juz wystarczy tego SPAMU 24.08.02, 02:26 v.c napisała: > > Jak ci powiem to cie bede musial zabic. Chcesz wiedziec? > Mmmm... Wiedziec chce, ale chce tez przezyc. hMMMMM.... Czy mozesz sie przygotowac psychicznie? Powtarzaj sobie "nic nie powiedzialem, to zadnych swiadkow likwidowac nie musze". Bo ja sie domyslilam z tego co mi grozi jak mi powiesz, jak koncza twoi wrogowie. Ale ty nic mi nie powiedziales!!! A poza tym i tak uciekam!!!! ZYGZAKIEM!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Do V.C._: Moze juz wystarczy tego SPAMU 24.08.02, 02:31 Beznadziejna sprawa. Ja tego kompletnie nie umiem robic. Jestem mlotek. Odpowiedz Link Zgłoś
v.c Re: Do V.C._: Moze juz wystarczy tego SPAMU 24.08.02, 02:34 _helga napisała: > Beznadziejna sprawa. Ja tego kompletnie nie umiem robic. Jestem mlotek. > Odpowiedz Link Zgłoś
v.c Re: Do V.C._: Moze juz wystarczy tego SPAMU 24.08.02, 02:34 v.c napisała: > _helga napisała: > > > Beznadziejna sprawa. Ja tego kompletnie nie umiem robic. Jestem mlotek. > > Odpowiedz Link Zgłoś
v.c Re: Do V.C._: Moze juz wystarczy tego SPAMU 24.08.02, 02:32 szpital_dla_swirow napisał: > v.c napisała: > > > > Jak ci powiem to cie bede musial zabic. Chcesz wiedziec? > > > > Mmmm... Wiedziec chce, ale chce tez przezyc. hMMMMM.... Czy mozesz sie > przygotowac psychicznie? Powtarzaj sobie "nic nie powiedzialem, to zadnych > swiadkow likwidowac nie musze". > > Bo ja sie domyslilam z tego co mi grozi jak mi powiesz, jak koncza twoi > wrogowie. > > Ale ty nic mi nie powiedziales!!! > A poza tym i tak uciekam!!!! ZYGZAKIEM!!!!!! Again, if I tell you I will have to kill you. Should I tell you? Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Do V.C._: Moze juz wystarczy tego SPAMU 24.08.02, 02:36 v.c napisała: > szpital_dla_swirow napisał: > > > v.c napisała: > > > > > > Jak ci powiem to cie bede musial zabic. Chcesz wiedziec? > > > > > > > Mmmm... Wiedziec chce, ale chce tez przezyc. hMMMMM.... Czy mozesz sie > > przygotowac psychicznie? Powtarzaj sobie "nic nie powiedzialem, to zadnych > > > swiadkow likwidowac nie musze". > > > > Bo ja sie domyslilam z tego co mi grozi jak mi powiesz, jak koncza twoi > > wrogowie. > > > > Ale ty nic mi nie powiedziales!!! > > A poza tym i tak uciekam!!!! ZYGZAKIEM!!!!!! > > Again, if I tell you I will have to kill you. Should I tell you? NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!! BJEM SIEM I SPIEPRZAM AZ SIE KURZY!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Do V.C._: Moze juz wystarczy tego SPAMU 24.08.02, 02:42 _helga napisała: > v.c napisała: > > > szpital_dla_swirow napisał: > > > > > v.c napisała: > > > > > > > > Jak ci powiem to cie bede musial zabic. Chcesz wiedziec? > > > > > > > > > > Mmmm... Wiedziec chce, ale chce tez przezyc. hMMMMM.... Czy mozesz si > e > > > przygotowac psychicznie? Powtarzaj sobie "nic nie powiedzialem, to za > dnych > > > > > swiadkow likwidowac nie musze". > > > > > > Bo ja sie domyslilam z tego co mi grozi jak mi powiesz, jak koncza tw > oi > > > wrogowie. > > > > > > Ale ty nic mi nie powiedziales!!! > > > A poza tym i tak uciekam!!!! ZYGZAKIEM!!!!!! > > > > Again, if I tell you I will have to kill you. Should I tell you? > > > NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!! > BJEM SIEM I SPIEPRZAM AZ SIE KURZY!!!!!!!!!!! > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Do V.C._: Moze juz wystarczy tego SPAMU IP: *.jgora.dialog.net.pl 24.08.02, 08:30 v.c napisała: > Gość portalu: pollak napisał(a): > > > v.c napisała: > > > > > I przestan sie podszywac pod moj nick. Co nie stac cie na wymyslenie > swoje > > go > > > wlasnego nicka? VC to moj Nick. Dowodem jest to ze mam logowane konto > pod > > tym > > > nickiem a ty nie! WSTYD! > > > > Kretyn! > > Ostre slowa ale takie zachowanie naprawde jest skandaliczne! Kretyn! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. Wyloguj się amerykański spamerze ! / nt IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 24.08.02, 09:59 v.c napisała: > nt Odpowiedz Link Zgłoś
v.c Przestan sie osmieszac! 24.08.02, 16:48 Gość portalu: V.C. napisał(a): > v.c napisała: > > > nt Odpowiedz Link Zgłoś
v.c Re: Do V.C._: Moze juz wystarczy tego SPAMU 25.08.02, 16:34 v.c napisała: > I przestan sie podszywac pod moj nick. Co nie stac cie na wymyslenie swojego > wlasnego nicka? VC to moj Nick. Dowodem jest to ze mam logowane konto pod tym > nickiem a ty nie! WSTYD! Wczoraj naprawde sie popisywales. Cale forum zasmiecone postami i to pod nickiem nalezacym do mnie. WSTYD! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Do V.C._: Moze juz wystarczy tego SPAMU IP: *.jgora.dialog.net.pl 25.08.02, 17:14 v.c napisała: > v.c napisała: > > > I przestan sie podszywac pod moj nick. Co nie stac cie na wymyslenie swoje > go > > wlasnego nicka? VC to moj Nick. Dowodem jest to ze mam logowane konto pod > tym > > nickiem a ty nie! WSTYD! > > Wczoraj naprawde sie popisywales. Cale forum zasmiecone postami i to pod > nickiem nalezacym do mnie. WSTYD! Kretyn! Odpowiedz Link Zgłoś
v.c Re: Do V.C._: Moze juz wystarczy tego SPAMU 25.08.02, 17:19 Gość portalu: pollak napisał(a): > v.c napisała: > > > v.c napisała: > > > > > I przestan sie podszywac pod moj nick. Co nie stac cie na wymyslenie > swoje > > go > > > wlasnego nicka? VC to moj Nick. Dowodem jest to ze mam logowane konto > pod > > tym > > > nickiem a ty nie! WSTYD! > > > > Wczoraj naprawde sie popisywales. Cale forum zasmiecone postami i to pod > > nickiem nalezacym do mnie. WSTYD! > > Kretyn! Znowu ostre slowo ale co zrobic. Jego kretynskie jest zachowanie. Odpowiedz Link Zgłoś