Gość: anty Danka, zostaw ślimka walecznie po podeszwie IP: *.slupsk.tpnet.pl 30.08.02, 13:03 pełzającego. Hm, jakieś wiruski, któś, podsyła - byłbyż to ślimek w pełnym odlocie? Nie chce mi się sprawdzać. pozdr anty Odpowiedz Link Zgłoś
wir1 Re: Danka, zostaw ślimka walecznie po podeszwie 30.08.02, 13:08 Gość portalu: anty napisał(a): > pełzającego. Hm, jakieś wiruski, któś, podsyła - byłbyż to ślimek w pełnym > odlocie? Nie chce mi się sprawdzać. > > pozdr anty jak wyczułeś że to wątek o tobie...zobacz nawet głupi bykk się tu nie Zgłosdił...wszyscy wiedzieli że to ty jeste ś anty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem ślimaczku IP: *.tgory.pik-net.pl 30.08.02, 13:10 Świr1 napisał: > Zgłosdił kończą się ślimaczkowi psychotropy? 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
pro100 DANKA, TRESER śLIMAKÓW !!!! 13.09.02, 10:36 Parę razy z bata strzeliła i wszystie WIRY, _byki, i inne VINI od buta odpadły. Wyjść z podziwu nie mogę (choć po prawdzie nie zauważałem ich niemal), dla Danki oczywista! Czekałem długo, a tu faktycznie NIC. Teraz ino w JEJ rękach F wolne od "ślimaczkowej Alternatywy" (co się Admini naskrobali ślimaczków to ich). Moja przemowa jako pani.przedszkolanka nic nie dała (ha, jak wszyscy to i ja sobie poswawoliłem). pozdr serdeczne dla uznanej treserki śLIMAKÓW - anty Alleezz hopp! (to był skok przez płonącą obręcz) Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: DANKA, TRESER śLIMAKÓW !!!! 13.09.02, 11:31 ale jednego śLIMAKA lubię specjalnie!!! )) d. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Re: DANKA, TRESER śLIMAKÓW !!!! IP: *.slupsk.tpnet.pl 13.09.02, 11:54 d_nutka napisała: > ale jednego śLIMAKA lubię specjalnie!!! > )) > d. OK. Powiedz tylko jeszcze gdzie takich zięciów dają??!!! Czy można jeszcze reklamacje? )) pozdr anty aha, makatka: "gotuj zdrowo mówie Tobie, potem pofiglujem sobie" w Krakowie kiedyś widziałem - sciągnięte chyba z Czeczota (a może on ściągnął) - to a prpos MŁODYCH Odpowiedz Link Zgłoś
wir1 Re: twoja wola...to twój__to już nie do w cipne ;) 30.08.02, 13:10 nieponimaju ??????? Odpowiedz Link Zgłoś