Gość: As IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 04.09.02, 21:41 Mam prośbę. Czy ktoś może mi podać adres internetowy tygodnika "Nie" ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: V.C. do Asa IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 04.09.02, 21:55 NIE@atcom.net.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Śmiewca niegrzeczny kotek... koledze nie pomożesz? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 05.09.02, 09:24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TAK Re: Adres internetowy 'Nie' - potrzebuję IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.02, 22:33 www.nie.com.pl i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Adres internetowy 'Nie' - potrzebuję IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 04.09.02, 23:02 Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Śmiewca Cwaniaczek, wyszukiwarkę mu wirusy wyżarły n/t IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 05.09.02, 09:26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Adres internetowy 'Nie' - potrzebuję IP: *.jgora.dialog.net.pl 05.09.02, 10:48 Gość portalu: As napisał(a): > Mam prośbę. Czy ktoś może mi podać adres internetowy tygodnika "Nie" ? A czy wiecie drodzy forumowicze kto nas nawiedził? Gość z f. Kraj - vline vel Pipin-2, ostatnio znany jako Wiadomosc lub znawca. To po prostu tylko informacja . Witamy, szanownego gościa, witamy. Ach, sobie przypomniałem. Domena vline www.faktyimity.vline.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Adres internetowy 'Nie' - potrzebuję IP: *.vline.pl 06.09.02, 15:52 Gość portalu: pollak napisał(a): > Gość portalu: As napisał(a): > > > Mam prośbę. Czy ktoś może mi podać adres internetowy tygodnika "Nie" ? > > A czy wiecie drodzy forumowicze kto nas nawiedził? > Gość z f. Kraj - vline vel Pipin-2, ostatnio znany > jako Wiadomosc lub znawca. To po prostu tylko > informacja . > Witamy, szanownego gościa, witamy. > > Ach, sobie przypomniałem. Domena vline > > <a href="http://www.faktyimity.vline.pl/"target="_blank">www.faktyimity.vline.p > l/</a> Mylisz się. Na tym forum zabrałem głos po raz pierwszy. Udzielam się za to na forum "Muzyka" i czasem na "Radio" od pół roku, właśnie jako As. Jeśli sądzisz że jestem tym za kogo mnie wziąłeś to sprawdź dokładnie adres. Ale faktycznie, jestem w sieci "vline". Odpowiedz Link Zgłoś