Dodaj do ulubionych

Czarna ospa !! Nowa samobojcza bron !!

IP: 5.2.1R* / 62.90.241.* 09.09.02, 13:34
Sa teraz wiadomoscie ze palestynczycy chca zarazic samobojcow na "czarna ospe"
i zeby oni mogli zarazic setki ludzi, co jeszcze nie dostali zastrzyki
przeciw temu....

Patrzcie jaki to wrog...jaki to czlowiek!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: kunce Re: Czarna ospa !! Nowa samobojcza bron !! IP: *.chello.pl 09.09.02, 13:54
      Mosze,
      urodziłeś sie w Polsce, a więc jestem przekonana, że tak jak ja, jesteś
      zaszczepiony przeciwko ospie. Zresztą jak większość ludzi na świecie (piszę
      większość bez sprawdzenia danych WHO, ale tak mi się wydaje).
      • Gość: Mosze Re: Czarna ospa !! Nowa samobojcza bron !! IP: 5.2.1R* / 62.90.241.* 09.09.02, 14:13
        Tak, ale tutaj od roku 1970 nie robia wiecej zastrzykow. Czy w Polsce robia
        jeszcze zbadaj...???
        • Gość: kunce Re: Czarna ospa !! Nowa samobojcza bron !! IP: *.chello.pl 09.09.02, 14:16
          Gość portalu: Mosze napisał(a):

> Tak, ale tutaj od roku 1970 nie robia wiecej zastrzykow. Czy w Polsce robia
          > jeszcze zbadaj...???

myślę, że za równowartość 2-3 czołgów można zakupić szczepionki i najdalej w
          ciągu miesiąca zaszczepić wszystkich mieszkańców Izraela (pomysł dotyczy innych
          państw także).
          • Gość: Mosze Czy w Polsce tez robia nadal szczepionki? IP: 5.2.1R* / 62.90.241.* 09.09.02, 14:47
            Gość portalu: kunce napisał(a):

> Gość portalu: Mosze napisał(a):
            >
            > > Tak, ale tutaj od roku 1970 nie robia wiecej zastrzykow. Czy w Polsce robi
            > a
            > > jeszcze zbadaj...???
            >
            > myślę, że za równowartość 2-3 czołgów można zakupić szczepionki i najdalej w
            > ciągu miesiąca zaszczepić wszystkich mieszkańców Izraela (pomysł dotyczy
            innych
            >
            > państw także).

Nie pisalas czy w Polsce tez robia nadal szczepionki?
            • Gość: kunce o ospie - na gorąco IP: *.chello.pl 09.09.02, 15:06
              ospa budzi grozę, bo była najbardziej niszcząca choroba w dziejach świata, ale
              też jako pierwsza została zlikwidowana - wirus ospy został wytępiony. Ostatni
              atak ospy odnotowano w 1977 roku. Dla celów badawczych przechowywany jest w
              kilku laboratoriach na świecie.
              Szczepionke przeciw ospie wynaleziono pod koniec XVIII w., co wskazuje, że jej
              produkcja nie jest ani trudna, ani kosztowna.
              Obecnie zarazki ospy przechwywane sa w ciekłym azocie, zamrożone w Centrum
              Kontroli Chorób w Atlancie oraz Instytucie Preparatów Wirusowych w Moskwie.
              W 1993 roku miały być ostatecznie zniszczone. Ale niektórzy naukowcy
              wnioskowali, by zachować ja dla badań nad układem immunologicznym.
              Słyszałam, że w celu ochrony przed możliwością zastosowaniem wirusa podczas
              wojen wciąż prowadzi się szczepienia żołnierzy.
              I podobno tylko w USA, "na wszeli wypadek" przechowuje się 17 mln porcji
              szczepionki.
              W Polsce zaprzestano szczepień kilka (kilkanaście?) lat temu, gdy WHO
              stwierdziła, że wirus nie występuje w naturze.
    • pro100 Na wojnie jak na wojnie, każdy strzela czym ma 09.09.02, 13:59
      Gość portalu: Mosze napisał(a):

> Sa teraz wiadomoscie ze palestynczycy chca zarazic samobojcow na "czarna ospe"
      > i zeby oni mogli zarazic setki ludzi, co jeszcze nie dostali zastrzyki
      > przeciw temu....
      >
      > Patrzcie jaki to wrog...jaki to czlowiek!!!!!
      Starsi pewnie szczepieni a młodzi ? W Polsce już dość dawno się nie szczepi.
      pozdr anty
      • Gość: siedem Mosze IP: *.tgory.pik-net.pl 09.09.02, 14:01
        sprzedjcie im kilka 1000kgramowych bomb. wtedy będą kulturalni i elegancko
        zabijający. acha no i ef16 na plecach tego do telawiwu nie zaniosą...

5040
    • Gość: ... Re: Zlikwidujcie osiedla, i spokój nt/ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.09.02, 16:00
      • Gość: Mosze 100 faz... IP: 5.3R2D* / 62.219.113.* 09.09.02, 17:49
        Tak masz racje, to pierwsza faza....
        Druga to isc do morza....
        Trzecia ja nie umiem plywac...
        Czwarta ...
    • Gość: polishAM Re: Czarna ospa !! Nowa samobojcza bron !! IP: *.nas15.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 09.09.02, 18:04
      Arabowie zaproponowali wam dobre stosunki w zamian za powrot do granic z 1967
      roku. Wy wybraliscie droge okupacji i masowych mordow. Kto wie jakie swinstwo
      wam podrzuca. Ciezkie pierwiastki typu uran czy plutonium. Virusy, bakterie czy
      inne swinstwa chemiczne. W koncu wynajma okret podwodny i za niezla kase zrobia
      z Izraela Bikini. Niezla perspektywa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka