Dodaj do ulubionych

KWASNIEWSKI W JARMULCE

IP: *.proxy.aol.com 11.07.01, 20:34

Krotkie pytanie dotyczace waszych opinii ;

JAK WAM SIE PODOBAL " PREZYDENT WSZYSTKICH POLAKOW " W JARMULCE ?

Czy bylo mu "do twarzy" ?

Pozdrawiam
BERG
Obserwuj wątek
    • tyu Re: KWASNIEWSKI W JARMULCE 11.07.01, 21:18
      Mnie bardzo !
      Wykazał tym szacunek dla pomordowanych i dla tradycji ich narodu.

Jeśli myślałeś, rasisto i antysemito, że kogoś nabierzesz, że to dowód na to,
      że Kwaśniewski to Sztolcman itp itd - to klapa!
      I spadaj.
      • Gość: Tytus Re: KWASNIEWSKI W JARMULCE IP: *.dialup.online.no 11.07.01, 22:38
        Tyu naluz jarmuke i jedz do Izraela !
        Tytus
        • Gość: ethanol Re: KWASNIEWSKI W JARMULCE IP: *.coh.org 11.07.01, 23:20
          Tytus, a ty zdejm jarmulke i idz sie wybrandzluj
          • Gość: wojtek Re: KWASNIEWSKI W JARMULCE IP: *.wsjoe.czest.pl 12.07.01, 14:51
            Moim zdaniem bomba, zwłaszcza we wczorajszej "RP" na pierwszej stronie. Tylko
            dlaczego wybrał akurat jarmułkę, zamiast kapelusz, jak to robią inni
            prezydenci, no chyba że chce być "corect" tak, jak był Bill,... a może dlatego,
            że Jola naśladuje Hilarkę... Ciekawe????
          • Gość: Tytus Re: KWASNIEWSKI W JARMULCE IP: *.proxy.aol.com 14.07.01, 20:46
            Gos´c´ portalu: ethanol napisa?(a):

> Tytus, a ty zdejm jarmulke i idz sie wybrandzluj
            Nie moge sie wybrandzlowac bo Zydzi obcieli mi wazny element
            brandzlowidla .
        • Gość: SWAT Guy Tytus... to po malpie? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.01, 00:57
          Tytus... to imie po malpie z komiksu, prawda? Biedna malpa. Przeciez nadawanie
          tobie Jej imienia poniza ja!
        • tyu Re: KWASNIEWSKI W JARMULCE 20.07.01, 23:41
          Gość portalu: Tytus napisał(a):

> Tyu naluz jarmuke i jedz do Izraela !
          > Tytus

Lepiej późno, niż wcale - teraz dopiero zauważyłem twoją propozycję.
          Jeśli będziesz na tyle konsekwentny, by zafundować mi wycieczkę - czemu nie?
          Jarmułka nie będzie mi potrzebna (możesz nie kupować), nie wybieram się tam na
          żadne uroczystości żałobne.
          tyu

• Gość: antytyu tyu jak zwykle do tyłu IP: *.biaman.pl 15.07.01, 14:16
    • Gość: SWAT Guy Bardzo dobrze wygladal IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.01, 00:55
      Bardzo dobrze. A najlepsze jest to, ze ta jarmulka doprowadza do bialej
      goraczki takich debilnych kukluxklanowskich zboczonych rasistow, jak ci, co tu
      czesto z AOLame pisuja.
      • Gość: wojtek Re: Bardzo dobrze wygladal IP: *.wsjoe.czest.pl 12.07.01, 14:50
        Miom zdaniem bomba, zwłaszcza we wczorajszej "RP" na pierwszej stronie. Tylko
        dlaczego wybrał akurat jarmułkę, zamiast kapelusz, jak to robią inni
        prezydenci, no chyba że chce być "corect" tak, jak był Bill,... a może dlatego,
        że Jola naśladuje Hilarkę... Ciekawe
    • Gość: Vinc do tyu i s-ka IP: *.POOL.ESR.SJO.wwc.com 13.07.01, 05:37
      Czy zauwazyles cos , co mogloby urazic Cie i wszystkich niezaleznie od
      przekonan zydow, w tekscie autora tego watku.
      A jak wyglada Twoja odpowiedz, czy to nauki Miriam, czy to wyjales z kontekstu
      rabina Jakuba Bakera.
      Spojz jak zasmieciliscie watek, zuczsz sie do gardla- jak to kiedys w przenosni
      wyrazila Miriam.
      Czy slowa pojednania ktore tak goraco glosicie,tak maja wlasnie wygladac.
      Czy nienawisc jaka staracie przypisac Hansowi i jemu podobnym, Was tez opetala.
      Ludzie, -/ Dar mowy dany jest kazdemu, dar madrosci nielicznym /-.

odpowiedz niekonieczna, -a jesli-, to do autora tego postu,z przeprosinami za
      zasmiecanie.
      Pozdrawiam,

Vinc.
      • tyu Re: do Vinca i s-ka 13.07.01, 07:43
        Piszesz: "...nienawisc jaka staracie przypisac Hansowi i jemu podobnym..."
        To "staracie przypisac" mówi mi wszystko.

A zaśmieca to Forum bynajmniej nie Miriam, ani ci, którzy lubią nastój, jaki
        wprowadza. I przepraszać nie zamierzam.
        • Gość: Vinc do tyu IP: *.POOL.ESR.SJO.wwc.com 14.07.01, 06:01
          tyu napisał(a):

> Piszesz: "...nienawisc jaka staracie przypisac Hansowi i jemu podobnym..."
          > To "staracie przypisac" mówi mi wszystko.
          >
          > A zaśmieca to Forum bynajmniej nie Miriam, ani ci, którzy lubią nastój, jaki
          > wprowadza. I przepraszać nie zamierzam.

Widze ze czytasz z takim samym talentem, z jakim piszesz,
          i to wlasnie mowi Ci wszystko.
          Czy nie mowi Ci zem antysemita?
          A wiesz co mi mowi, zapewne Cie to nie bedzie interesowac,ale mowi mi "kto jest
          kochany przez ludzi,jest kochany przez Boga".

Przepraszac nie musisz(On nie zada), ja wiem - to nie w stylu medrcow, zreszta
          kogo - to przeciesz Goj po przeciwnej stronie bariery.
          Czyz nie prawda?

Bywaj zdrow....
          • tyu Re: do Vinca 20.07.01, 23:33
            Gość portalu: Vinc napisał(a):

> Widze ze czytasz z takim samym talentem, z jakim piszesz,

Nie wiem - komplement, czy szyderstwo, ale na wszelki wypadek dziękuję.

> i to wlasnie mowi Ci wszystko.

CO mi mówi??

> Czy nie mowi Ci zem antysemita?

Nie.

> A wiesz co mi mowi, zapewne Cie to nie bedzie interesowac,ale mowi mi "kto jest
            > kochany przez ludzi,jest kochany przez Boga".

Jeśli teza odwrotna też jest prawdziwa, to Hans raczej nie ma szans na niebo...

> Przepraszac nie musisz(On nie zada), ja wiem - to nie w stylu medrcow, zreszta
            > kogo - to przeciesz Goj po przeciwnej stronie bariery.
            > Czyz nie prawda?
            >
            > Bywaj zdrow....

Bywaj i Ty, ale gdybyś ewentualnie kiedyś chciał wyjaśnić, co miałeś na myśli?
            Nie jestem bowiem takim mędrcem, za jakiego mnie uważasz i niewiele zrozumiałem
            z Twojej wypowiedzi. Domyślam się tylko, że ty też czegoś nie zrozumiałeś,
            mianowicie tego, że JA TEŻ jestem gojem... Dziwne? Ale jednak prawdziwe.
            Dlatego tym bardziej wstyd mi za takich jak Hans.

• Gość: Gruby Re: KWASNIEWSKI W JARMULCE IP: *.acn.waw.pl 14.07.01, 09:34
      Gość portalu: BERG napisał(a):

>
      > Krotkie pytanie dotyczace waszych opinii ;
      >
      > JAK WAM SIE PODOBAL " PREZYDENT WSZYSTKICH POLAKOW " W JARMULCE ?
      >
      > Czy bylo mu "do twarzy" ?
      >
      > Pozdrawiam
      > BERG

Bardzo podobał, bo zachował się właśnie tak, jak przystało na Prezydenta
      Wszystkich Polaków. Każdy przyzwoity, cywilizowany, kulturalny i dobrze wychowany
      człowiek uczestniczący w obrzedach religijnych zachowuje się tak aby nie urazić
      wyznawców tej religi i nie naruszać jej obyczaju. Dlatego Ojciec święty zdjął
      buty w meczecie, dlatego każdy ateista, żyd, machometanim, buddyst itd, zdejmuje
      nakrycie głowy w kościele katolickim i nie stoi demonstracyjnie wtedy, gdy
      wszyscy wierzący klęczą. Oczywiście mówię tu o tych wyznawcach wszelkich religi,
      którzy mają cechy wyliczone na wstępie. Nie mam bowiem złudzeń, że każda religia,
      a także bazwyznaiowcy i ateiści mają w swoim gronie własna odmianę bydlatek
      rodzaju "prawdziwy polak i katolik". ;-((( _ _ _ Ps. Aby nie było głupich
      komentarzy: Polak w zbitce "prawdziwy polak" napisałem z małej litery w pełni
      świadomie i z premedytacją wink

• Gość: Tytus Re: KWASNIEWSKI W JARMULCE IP: *.ti.telenor.net 14.07.01, 21:04
        Sztolzman vel Kwasniewski Prezydentam Polski jest !
        Dla Zydow ortodoksyjnych z Izraela , Sztolzman Zydem nie jest .
        Dla Zydow zreformowanych z Nowego Yorku Sztolzman Zydem jest jak najbardziej !
        Tytus

• Gość: Jann. Re: KWASNIEWSKI W JARMULCE IP: 192.168.1.* / *.stalowa-wol.sdi.tpnet.pl 15.07.01, 13:28
      Byli w niej wszyscy najważniejsi tego świata,był i Kwaśniewski.Problem w tym,
      kiedy Żydzi zaczną się traktować jak obywatele kraju w którym mieszkają?
      Przypominają dzisiaj księży katolickich,co to podlegają prawom państwa a hierar.
      Papieżowi.Czas skończyć z tym obłędem.Religia przesłania im rozsądek.Zydzi
      mają tą przewagę nad nami że pieniądze ma Żyd a nie Rabi.U nas pieniądze ma
      ten w czerni lub purpurze i udaje że pomaga biednym,a ponieważ ciągle uważa
      się za biednego,to ciągnie do siebie.Przewrotne sa te religie i służą tym co
      je tworzą i modernizują dla swoich potrzeb.
    • Gość: Goska Re: KWASNIEWSKI W JARMULCE IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 15.07.01, 22:54
      on tez jest zydem - dobrze, ze madrym.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka