karlin 26.09.05, 17:54 A jeszcze nie zdążył za poprzedni faul przeprosić. Czyżby znudziła mu się wizja zmiany imienia na "Prezydent"? wiadomosci.onet.pl/1170169,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wikul Re: Tusk znowu fauluje 26.09.05, 19:28 karlin napisał: > A jeszcze nie zdążył za poprzedni faul przeprosić. > > Czyżby znudziła mu się wizja zmiany imienia na "Prezydent"? > > wiadomosci.onet.pl/1170169,11,item.html Na czym niby polega ten faul ? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Tusk znowu fauluje 27.09.05, 00:28 wikul napisał: > Na czym niby polega ten faul ? Pewnie na tym, że śmie konkurować z Kaczyńskim. S. Odpowiedz Link Zgłoś
abprall Re: Tusk znowu fauluje 27.09.05, 00:57 qrwa,tusk ?....no nie lejdis and dżentelmen... czy wy qrwa nie macie rodowodu ? jak sobie można pozwolić , by ktoś z pospólstwa miał przyjąć urząd prezydenta... ja nawet, w największym stanie alko-upojenia, nie pier'dolnął bym głupoty.... nie zatrudnił bym go nawet na chłopca stajennego...latał to ja na łikendzie po kaszubach.. qrwa, com ja się nasłuchał !!! szanuj siebie, nigdy nie stawiaj na faceta który nie wzbudza zaufania....polityczny łazik..dzisiaj w „po” , wczoraj w „aws” , potem w „?”.. qrwa!! nie masz charakteru ! to se głosuj idioto na idiotę.... tylko nie becz, jak dojdziesz do rozumu ... i tak w ryja dostaniesz .... od nas, czystej substancji narodu... qrwa donald prezydentem !! wy qrwa na prawdę macie popier'dolone w głowie... ----------------- pieprzone cywile Odpowiedz Link Zgłoś
wikul abprall znowu fauluje 27.09.05, 01:18 abprall napisał: > qrwa,tusk ?....no nie lejdis and dżentelmen... czy wy qrwa nie macie > rodowodu ? > jak sobie można pozwolić , by ktoś z pospólstwa miał przyjąć urząd prezydenta.. > . > ja nawet, w największym stanie alko-upojenia, nie pier'dolnął bym głupoty.... > nie zatrudnił bym go nawet na chłopca stajennego...latał to ja na łikendzie po > kaszubach.. > qrwa, com ja się nasłuchał !!! > szanuj siebie, nigdy nie stawiaj na faceta który nie wzbudza > zaufania....polityczny łazik..dzisiaj w „po” , wczoraj w „aws > ” , potem w „?”.. > qrwa!! nie masz charakteru ! to se głosuj idioto na idiotę.... > tylko nie becz, jak dojdziesz do rozumu ... i tak w ryja dostaniesz .... > od nas, czystej substancji narodu... > qrwa donald prezydentem !! wy qrwa na prawdę macie popier'dolone w głowie... > ----------------- > pieprzone cywile Nie ma to jak Borowski. Najpierw PZPR, potem SdRP, nastepnie SLD, potem SDPL... Nastepnie ? ... Nie ma to jak subiekt Marco Borowski ! Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: abprall znowu fauluje 01.10.05, 21:56 Poczytaj sobie dupku o tym czy Tusk ma poparcie u Kaszubów. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2946364.html Odpowiedz Link Zgłoś
jean-baptiste Ma poparcie bundeswehry i abwehry 02.10.05, 00:45 Niemcy chca mieć pizdusia w polsce, który będzie jadł im z ręki. Nawet opowiadają że zna trzy języki. Niemiecki łamany, kaszubski i trochę po polsku ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Trzy Tuska języki 02.10.05, 01:10 Dwa w butach i jeden w gębie. Zapomniany. "Xiążę, iżeli sita ani worka Nie masz, chciey przesiać one smakołyki Przez ofaydaną dziurę u rozporka; Lecz wprzódy w łajnie diablego Amorka Niechay się smażą zawistne ięzyki!" Odpowiedz Link Zgłoś
amu.daria Re: Trzy Tuska języki 02.10.05, 02:00 karlin napisał: > Dwa w butach i jeden w gębie. Zapomniany. > > > "Xiążę, iżeli sita ani worka > Nie masz, chciey przesiać one smakołyki > Przez ofaydaną dziurę u rozporka; > Lecz wprzódy w łajnie diablego Amorka > Niechay się smażą zawistne ięzyki!" Odpowiedz Link Zgłoś
amu.daria Re: Trzy Tuska języki 02.10.05, 02:03 karlin napisał: > Dwa w butach i jeden w gębie. Zapomniany. > > "Xiążę, iżeli sita ani worka > Nie masz, chciey przesiać one smakołyki > Przez ofaydaną dziurę u rozporka; > Lecz wprzódy w łajnie diablego Amorka > Niechay się smażą zawistne ięzyki!" to je pikne: dwa w butach, jeden w gebie. obsmialam siem jak pijana norka Odpowiedz Link Zgłoś