Dodaj do ulubionych

oskarżenie galby i RAPORT LIMAKA___(2)

13.09.02, 07:07
Ponieważ galba i jego kompanioni - momo moich próśb- starają się rozbić mój
watek o tym samym tytule ( bez znaczka 2), po to by go unieczytelnić ,
zakładam nowy i powołując sie na resztki choćby ich godności dalej proszxę o
to samo .siedem i galba jeżeli wam zależy na wyjawnieni prawdy tej PROWOKACJI
( chociaż juz teraz wiem , że wam na tym nie zależy) powstrzymajcie się z
rozbijaniem tego wątku dopóki nie napiszę koniec.Sprawa jest trudna i muszę
korzystać z pomocy osób trzeci , dlatego trwa ona tak długo.
Jednak pomału będę ujawniał poszczególne szczegóły. Gdyby jednak doszło do
tego , że nie będę mógł uzyskać ełnej pewności co do autora PROWOKACJI ,
nigdy jednoznacznie nikogo nie oskarżę tak jak to zrobił galba.
Pragnę tutaj podziękować Bykkowi( a między nami jest duża przepaść niezgody)
za to że zachowuje się godnie i nie bieże udziału w tym ohydnym rozbijaniu
wątku , w którym dąże do ujawnienia PROWOKATORA.
Z szacunkiem do tych co nie utrudniają
KAMIL
Obserwuj wątek
    • limakty tak wyglądał mój pierwszy wpis w tym wątku 13.09.02, 07:09
      Oskarżenie galby i RAPORT LIMAKA
      Autor: limakty@NOSPAM.gazeta.pl
      Data: 12-09-2002 07:42 + odpowiedz na list

+ odpowiedz cytując

--------------------------------------------------------------------------------
      Bardzo proszę o nie komentowanie tego raportu przed jego zakończeniem. Raport
      ten będzie się składał z kilku części, a zakończy sie słowem -
      koniec ...wtedy można będzie się do niego ustosunkować. Będzie to trwało
      dosyć długo bo korzystam z piomocy zaprzyjaźnionych informatyków.Sam nie
      potrafię wszystkiego zrobić- trudno - nie każdy dysponuje tak rozległa wiedzą
      o komputerach.
      LIMAK

• limakty Część I________________________Wstęp 13.09.02, 07:10
      Oskarżenie galby i RAPORT LIMAKA
      Autor: limakty@NOSPAM.gazeta.pl
      Data: 12-09-2002 07:42 + odpowiedz na list

+ odpowiedz cytując

--------------------------------------------------------------------------------
      Bardzo proszę o nie komentowanie tego raportu przed jego zakończeniem. Raport
      ten będzie się składał z kilku części, a zakończy sie słowem -
      koniec ...wtedy można będzie się do niego ustosunkować. Będzie to trwało
      dosyć długo bo korzystam z piomocy zaprzyjaźnionych informatyków.Sam nie
      potrafię wszystkiego zrobić- trudno - nie każdy dysponuje tak rozległa wiedzą
      o komputerach.
      LIMAK

• Gość: Galba Nawet nie potrafisz dokładnie zacytowac SIEBIE IP: 213.17.161.* 13.09.02, 07:28
        Cz.I "Wstęp" brzmiał mniej więcej tak (bardziej merytoryczne, wyważone i nie-
        oskarżycielskie fragmenty):

Widzisz galba- okazałeś sie wstrętnym , wrednym i podłym nikczemnikiem, a ja
        zbyt bardzo tobie zaufałem, licząc w swej szczerej głupocie, że prowokatorem
        jest osoba trzecia z którą nie masz nic wspólnego. Liczyłem , że wewnątrz
        taskiego idioty jak ty galba można doszukać się chociaz
        śladów ludzkiej godności....jest takie powiedzenie :-"nie zatrudniaj złodzieja
        do pilnowania swego dobytku"- ja w swojej naiwności o tym zapomniałem i
        powierzyłem cui wiele tajemic, czego nie musiałem robić...niestety okazało
        sie , że powiedzenie to i tutaj się sprawdziło. Co ty myślisz idioto , że ja
        sam do siebie napisałem! W jakim celu? Jesteś poprostu śmieszny!
        • limakty Re: Nawet nie potrafisz dokładnie zacytowac SIEBI 13.09.02, 07:44
          Gość portalu: Galba napisał(a):

> Cz.I "Wstęp" brzmiał mniej więcej tak (bardziej merytoryczne, wyważone i nie-
          > oskarżycielskie fragmenty):
          >
          > Widzisz galba- okazałeś sie wstrętnym , wrednym i podłym nikczemnikiem, a ja
          > zbyt bardzo tobie zaufałem, licząc w swej szczerej głupocie, że prowokatorem
          > jest osoba trzecia z którą nie masz nic wspólnego. Liczyłem , że wewnątrz
          > taskiego idioty jak ty galba można doszukać się chociaz
          > śladów ludzkiej godności....jest takie powiedzenie :-"nie zatrudniaj
          złodzieja
          > do pilnowania swego dobytku"- ja w swojej naiwności o tym zapomniałem i
          > powierzyłem cui wiele tajemic, czego nie musiałem robić...niestety okazało
          > sie , że powiedzenie to i tutaj się sprawdziło. Co ty myślisz idioto , że ja
          > sam do siebie napisałem! W jakim celu? Jesteś poprostu śmieszny!

Wstęp był taki jak podałem, galba.A to tez był jedna z moich wypowiedzi do
          ciebie -galba- i wcale nie zaprzxeczam...tylko to z innego wątku.
          galba liczę na szczątki twoich zachowan zwierzęcych,i jeszcze raz PROSZĘ- nie
          rozbijaj wątku skoro czujesz się niewinny...ja tego ci nie robiłem czekając
          odważnie na twoje dochodzenie...rzuciłeś potwarz ( zresztą jak widze długo
          przsygotowywaną)...trudno liczyć na twoją godność , bo jej nigdy nie miałeś.
          Ale naqwet zwierze skarcone( poza gadami), potrafi być pokorne.
          L
          • Gość: Galba Przypominam ci co napisałaś szumowino IP: 213.17.161.* 13.09.02, 07:53
            PROWOKATOR napisał:

> Wstęp był taki jak podałem, galba.A to tez był jedna z moich wypowiedzi do
            > ciebie -galba- i wcale nie zaprzxeczam...tylko to z innego wątku.

• Część I- Wstęp adres: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.*
            Gość: LIMAK 12-09-2002 09:02 odpowiedz na list odpowiedz cytując

Wstęp.
            Widzisz galba- okazałeś sie wstrętnym , wrednym i podłym nikczemnikiem, a ja
            zbyt bardzo tobie zaufałem, licząc w swej szczerej głupocie, że prowokatorem
            jest osoba trzecia z którą nie masz nic wspólnego. Ten sam błąd popełnili
            prawdopodobnie i innni , łącznie z Tyu, który rozwiązał zagadkę Q zamiast
            G.Przesłałem ci wszystkie listy jakie otrzymałem na moją pocztę ( te o które
            prosiłeś - czego napewno nie zaprzeczysz- jeżeli zaprzeczysz to je ujawnię!!!).
            Liczyłem , że wewnątrz taskiego idioty jak ty galba można doszukać się chociaz
            śladów ludzkiej godności....jest takie powiedzenie :-"nie zatrudniaj złodzieja
            do pilnowania swego dobytku"- ja w swojej naiwności o tym zapomniałem i
            powierzyłem cui wiele tajemic, czego nie musiałem robić...niestety okazało
            sie , że powiedzenie to i tutaj się sprawdziło. Co ty myślisz idioto , że ja
            sam do siebie napisałem! W jakim celu?Czy anons na www.gejowo z wykorzystaniem
            mojego adresu pocztowego to też moja sprężyna? Jesteś poprostu śmieszny!
            Tym anonsem nie obciążam ciebie , bo wiem , że to jest sprawa kretyna5040
            (siedem), do czego on się przyznał na forum ( jakbyś chciał to poszukam tego na
            forum- ale o tym potym).Ciebie obciążam, tylko tym , że sobie nięźle z tego
            dworowałeś (z wykorzystania moich danych przez kretyna5040)- a przecież "jesteś
            taki uczciwy i moralny"- tu pokazałeś swoją prawdziwą twarz.
            Koniec części I...cdn
            L

• limakty Część II______w punktach_______ROZWINIĘCIE 13.09.02, 07:12
      II.ROZWINIĘCIE

To , że występowałem pod nickiem Xeni i że to jest LIMAK wiedziało całe forum z
      Tobą włącznie no i ja tez tego się tak mocno nie zapierałem.
      Nigdy nie podnosiłem sprawy czułych liścików jakie do mnie pisałeś, bo
      dotyczyła ona sfery prywatnej.
      Jednak skoro ty tą sprawę podniosłes na publicznym forum ( ta informacja była
      cały czas na prywatnym privie), to tylko dodam że twoje zalecanki do Xeni (
      LIMAKA- bo wiedziałeś o tym!) były obrzydliwe i pachniały zboczkiem.
      Odrzucone zaloty cię tak bolą ? Ambicyjka odrzuconego zalotnika? Jesteś
      śmieszny galba!

cdn
      LIMAK

• limakty Uwagi które powstają w trakcie 13.09.02, 07:14
      Mam już pewne sygnały, które nie wskazują wprost na Ciebie.Nie chcę zrobić tego
      zbyt pochopnie jak z tą niezauważoną literką q , zamiast g...czekam cały czas
      na to co zrobią za mnie koledzy z info....ja tego jak ci pisałem nie potrafię ,
      a oni jeszcze nie są gotowi.Było tu ostatnio zbyt dużo nieporozumień i wrogiego
      szczekania. Nie zrobię tego tak pochopnie jak ty, z oskarżeniem mnie- ZAPEWNIAM-
      ale musisz czekać. Musisz.
      Ty jak masz trochę czasu i potrafisz , to jeszcze pogrzeb w tym co ci
      posłóałem , może uzyskasz większą wiedzę.

• limakty cd UWAG w trakcie______________________ 13.09.02, 07:15
      Czy komuś coś to mówi:

Entidad Registrante: SOS Urgencias Mecanicas S.A.
      Dirección: Cerrito y Libertador
      Ciudad: Capital Federal
      Código Postal: 1000
      País: Argentina
      Teléfono: 01 - 815 1094
      Fax: 01 - 815 1094
      Actividad Principal: Urgencias Mecanicas de Vehiculos

LIMAK

• limakty cd. UWAG w trakcie__________________ 13.09.02, 07:17
      one nie wyjaśniają sprawy...Pytam czy chcesz ją znać ? Sam napisałes , ze
      sprawa jest trudna i taką odpowiedź otrzymałem od kolegów...powiem więcej dużo
      galba powiedziałem czekaj , po co te wygłupy , wiele śladów wskazuje na mnie,
      ale już teraz nie tylko...musisz sie wstrzymać , bo to
      nie jest ich jedyna robota...jest możliwość która mogłaby wyjaśnić tą sprawę ,
      ale zabroniłem im z tego korzystać...chociaz nie wiem czy bez mojej zgody tego
      nie zrobią , jednak licze na ich uczciwość...więc czekaj( ja im podałem
      wszystkie nicki jakie używałem i dlatego im jest łatwiej...nioż tobie , a
      jednak to trwa.
      L

• limakty cd UWAG__________________ 13.09.02, 07:20
      galba nnie pultaj się...a czy to prawda , co jest w twoim poście , będzie
      potwierdzone potem...a
      czekaja cię dalsze niespodzianki o których nie wiesz...skoro kopie ujawniłes
      publicznie sam , to i ja mam prawo ich transformacj ...może nie publicznie ,
      ale jednak
      L

• limakty cd. UWAG_____________________________ 13.09.02, 07:23
      A staracie sie go rozbić razem z kretynem5040 , co jeszcze bardziej utwierdza
      mnie w przekonaniu o waszej współpracy w tej prowokacji...pamiętaj to co
      napisaliście 11.09 idzie oddxielnie innym kanałem ....Ja nie mam nic do ukrycia!
      A ty?!
      L
      Na tym kończe wyciągi z wczorajszego dnia

• bufo BLA BLA BLA BLA 13.09.02, 07:33
    • limaczek Oj ja LIMAK biedny 13.09.02, 07:47
      Nikt mnie nie kocha, nikt mnie nie lubi, ptaki na mnie srają.
      • Gość: LIMAK nie jest taki biedny SŁAWEK IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 13.09.02, 08:24
        limaczek napisał:

> Nikt mnie nie kocha, nikt mnie nie lubi, ptaki na mnie srają.
        >
        • limaczek jaki slawek??? 13.09.02, 08:39
          Przeciez wiesz Kamilu ze nazywamy sie Kamil. Z tym Slawkiem to juz lekka
          przesada. Poza tym, przypominam sobie, ze w kontekscie Siodemki jakis czas temu
          pisalismy cos o Antonim z gliwickiej kurii. Chyba musimy zmienic specjalistow
          od komputerow, bo skoro wtedy sie pomylili, to moga sie mylic i teraz.
          • Gość: LIMAK Re: jaki slawek??? IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 13.09.02, 08:43
            limaczek napisał:

> Przeciez wiesz Kamilu ze nazywamy sie Kamil. Z tym Slawkiem to juz lekka
            > przesada. Poza tym, przypominam sobie, ze w kontekscie Siodemki jakis czas
            temu
            >
            > pisalismy cos o Antonim z gliwickiej kurii. Chyba musimy zmienic specjalistow
            > od komputerow, bo skoro wtedy sie pomylili, to moga sie mylic i teraz.
            >
            • limaczek Ale co zta gliwicka Kuria? 13.09.02, 08:46
              Ruchem oazowym i p. Antonim? Czysbysmy sie pomylili? Jesli tak, to chyba czas
              przyznac sie do naszej omylnosci i tym przyznaniem dac dobry przyklad innym.
          • Gość: Galba Jaki slawek??? - Walery IP: 213.17.161.* 13.09.02, 08:54
            Sławek Walery, pseudonim Gustaw (1879-1939), polski działacz niepodległościowy,
            polityk, pułkownik Wojska Polskiego. Od 1900 członek Polskiej Partii
            Socjalistycznej (PPS), w latach 1902-1905 w składzie Centralnego Komitetu
            Robotniczego. Współzałożyciel Organizacji Bojowej PPS oraz innych organizacji
            paramilitarnych w Galicji. 1914-1915 oficer Legionów Polskich, 1916-1917 w
            Polskiej Organizacji Wojskowej i Centralnym Komitecie Narodowym w Warszawie,
            następnie więziony przez Niemców. Jeden z najbliższych współpracowników J.
            Piłsudskiego, po 1918 jego oficer do zadań specjalnych. Prowadził pracę
            konspiracyjną w wojsku mającą na celu przygotowanie przewrotu majowego (1926).
            1924-1936 prezes Związku Legionistów. Od 1928 prezes utworzonego na polecenie
            J. Piłsudskiego Bezpartyjnego Bloku Współpracy z Rządem (BBWR). 1928-1938 poseł
            na sejm, 1928-1935 przewodniczący poselskiego koła BBWR. Dwukrotny premier
            (1930-1931 i 1935). 1938 marszałek sejmu. Główny ideolog nowych propozycji
            ustrojowych wprowadzonych do Konstytucji kwietniowej (1935). Przewidywany przez
            J. Piłsudskiego na stanowisko prezydenta, po jego śmierci utracił bezpośredni
            wpływ na politykę rządzącego obozu.
            • limaczek Re: Jaki slawek??? - Walery 13.09.02, 08:57

> Sławek Walery, pseudonim Gustaw (1879-1939), polski działacz
              niepodległościowy,
              >
              > polityk, pułkownik Wojska Polskiego. Od 1900 członek Polskiej Partii
              > Socjalistycznej (PPS), w latach 1902-1905 w składzie Centralnego Komitetu
              > Robotniczego. Współzałożyciel Organizacji Bojowej PPS oraz innych organizacji
              > paramilitarnych w Galicji. 1914-1915 oficer Legionów Polskich, 1916-1917 w
              > Polskiej Organizacji Wojskowej i Centralnym Komitecie Narodowym w Warszawie,
              > następnie więziony przez Niemców. Jeden z najbliższych współpracowników J.
              > Piłsudskiego, po 1918 jego oficer do zadań specjalnych. Prowadził pracę
              > konspiracyjną w wojsku mającą na celu przygotowanie przewrotu majowego
              (1926).
              > 1924-1936 prezes Związku Legionistów. Od 1928 prezes utworzonego na polecenie
              > J. Piłsudskiego Bezpartyjnego Bloku Współpracy z Rządem (BBWR). 1928-1938
              poseł
              >
              > na sejm, 1928-1935 przewodniczący poselskiego koła BBWR. Dwukrotny premier
              > (1930-1931 i 1935). 1938 marszałek sejmu. Główny ideolog nowych propozycji
              > ustrojowych wprowadzonych do Konstytucji kwietniowej (1935). Przewidywany
              przez
              >
              > J. Piłsudskiego na stanowisko prezydenta, po jego śmierci utracił bezpośredni
              > wpływ na politykę rządzącego obozu.

Imponujesz mi, jak zawsze. Swoja droga, ten Siedem to jakies strasznie
              dlugowieczne bydle, a ta data zgonu (1939), to jakas taktyczna zmylka.
            • Gość: LIMAK Re: Jaki slawek??? - Walery IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 13.09.02, 09:29
              a dlaczego poczta dochodzi na fabryka@poczta.pl?

> Sławek Walery, pseudonim Gustaw (1879-1939), polski działacz
              niepodległościowy,
              >
              > polityk, pułkownik Wojska Polskiego. Od 1900 członek Polskiej Partii
              > Socjalistycznej (PPS), w latach 1902-1905 w składzie Centralnego Komitetu
              > Robotniczego. Współzałożyciel Organizacji Bojowej PPS oraz innych organizacji
              > paramilitarnych w Galicji. 1914-1915 oficer Legionów Polskich, 1916-1917 w
              > Polskiej Organizacji Wojskowej i Centralnym Komitecie Narodowym w Warszawie,
              > następnie więziony przez Niemców. Jeden z najbliższych współpracowników J.
              > Piłsudskiego, po 1918 jego oficer do zadań specjalnych. Prowadził pracę
              > konspiracyjną w wojsku mającą na celu przygotowanie przewrotu majowego
              (1926).
              > 1924-1936 prezes Związku Legionistów. Od 1928 prezes utworzonego na polecenie
              > J. Piłsudskiego Bezpartyjnego Bloku Współpracy z Rządem (BBWR). 1928-1938
              poseł
              >
              > na sejm, 1928-1935 przewodniczący poselskiego koła BBWR. Dwukrotny premier
              > (1930-1931 i 1935). 1938 marszałek sejmu. Główny ideolog nowych propozycji
              > ustrojowych wprowadzonych do Konstytucji kwietniowej (1935). Przewidywany
              przez
              >
              > J. Piłsudskiego na stanowisko prezydenta, po jego śmierci utracił bezpośredni
              > wpływ na politykę rządzącego obozu.
              • limaczek Re: Jaki slawek??? - Walery 13.09.02, 09:45
                Gość portalu: LIMAK napisał(a):

> a dlaczego poczta dochodzi na fabryka@poczta.pl?

No wlasnie, dlaczego nie z gliwickiej kurii? Czyzby pomylka?
    • limaczek wyznanie LIMAKA 13.09.02, 10:17

• limaczek i dlaczego nikt sie nie chce ze mna bawic??? 13.09.02, 10:19
        Przeciez KAMIL jest taki fajny dla wszystkich
    • Gość: Galba STASIEK! Gdzie kolejne części twojego raportu? IP: 213.17.161.* 13.09.02, 10:30
      Stasiek.... dlaczego poczta dochodzi na limak@gejowo.pl... i daczego twoja
      psychoterapeutka łączy się ze światem przez serwer w Sudanie?

Galba
      • limaczek Re: STASIEK! Gdzie kolejne części twojego raportu 13.09.02, 10:35

> Stasiek.... dlaczego poczta dochodzi na limak@gejowo.pl... i daczego twoja
        > psychoterapeutka łączy się ze światem przez serwer w Sudanie?
        >
        > Galba

Nie wiem - ale zapytam moich specow. Oni to napewno zbadaja. Tylko musisz im
        dac troche czasu, wiesz ze nie sa zbyt predcy. Po za tym, po tej wpadce z
        Antonim i gliwicka kuria musze im patrzec na rece.
        • Gość: Galba No dobra STASIEK, ile można patrzeć na ręce? IP: 213.17.161.* 13.09.02, 11:17
          limaczek napisał:

> zapytam moich specow. Oni to napewno zbadaja. Tylko musisz im
          > dac troche czasu, wiesz ze nie sa zbyt predcy. Po za tym, po tej wpadce z
          > Antonim i gliwicka kuria musze im patrzec na rece.

Wynikło coś z tego patrzenia na ręce? Wyczyścili paznokcie?

G.
          • limaczek Re: No dobra STASIEK, ile można patrzeć na ręce? 13.09.02, 11:29

> limaczek napisał:
            >
            > > zapytam moich specow. Oni to napewno zbadaja. Tylko musisz im
            > > dac troche czasu, wiesz ze nie sa zbyt predcy. Po za tym, po tej wpadce z
            > > Antonim i gliwicka kuria musze im patrzec na rece.
            >
            > Wynikło coś z tego patrzenia na ręce? Wyczyścili paznokcie?
            >
            > G.

Wyczyscili, ale taraz musza obciac i opilowac. Potem powroca do badania i
            bedzie ciag dalszy raportu. Czyli nie wczesniej niz w poniedzialek, no bo w
            sobote i niedzielke przeciez nie pracuja.
    • galba a może już coraz skromniej będziesz mówił 13.09.02, 12:36
      Teraz już ty wiesz i inni wiedzą też , że ci sprawiłem psikusa...popatrz na
      aytora...a ja zaraz to galba potwierdze swoim IP i potem drugi raz nickiem
      limakty...zobacz , że słaby tez się może uczyć...To jest twoja skrzynka i ja z
      jej rozbicia się wcale nie wstydzę ...rozbiłem ci ją juz wczesniej rano (
      opierwszy raz) i stąd mam wszystkie wiadomości o tej PROWOKACJI...wiem że juz
      zmieniłeś hasło do tego pierwszego ...ale poczekaj już mi dobrze idzie...teraz
      proszę Tyu o wyjaśnienie tych spraw , bo był on informowany na bieżąco i ma
      kopie...TERAZ OŚIADCZAM W 100% - PROWOKATOREM JESTEŚ TY!!!!!!!!@
    • galba Tyu___________________proszę zacznij mówic Ty 13.09.02, 12:42
      piszę teraz jeszcze z rozpracowanego hasła ( skrzsynkowego ) galby...teraz ty
      możesz przekazać prawdę o PROWOKATORZE ...bo wiesz wszystko
      Teraz potwierdzam to co napisałem własnym IP i własnym nickiem
      KAMIL
      ps.siedzę jeszcze w tej poczcie bo już wiem, że są próby zmiany...ale dopóki
      nie wyjdę to galbusiu nie masz żadnych szabs żeby mnie z tąd przegonić
    • limakty OSKARŻAM GALBĘ w 100% o prowokację 13.09.02, 12:49
      tym samym potwierdzam dwa powyższe posty pisane przeze mnie z jego poczty-
      poprostu to czego on nie potrafił ( wedrzeć się do mojej skrzynki- o czym
      pisał do Tyu na forum) dokonał ten marny ślimaczek
      Kamil
      ps. fajnie pisaliście sobie z siódemką , że ślimak jest ślimak i nic nie
      potrafi ( to informacie z rozbitejj skrzynki) i nie ma żadfnych komputerowców
      do pomocy ...tak nie miałem jeszcze do dzisiaj ...to był tylko blef żebyście
      się czuli pewni swego...i ten ślimacZek ciągle pracował , pracował i porozbijał
      te skrzsyneczki
      hihihi....głąby kapuściane
    • Gość: LIMAK OSKARŻAQM GALBĘ W 100% za tą PROWOKACJĘ IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 13.09.02, 12:52
      drugi raz się już nie będę powtarzał, ale tylko potwierdzam to wszystko znanym
      Wam IP
      Kamil
      • Gość: Galba 1. Zdajesz sobie sprawę, że złamałeś prawo? IP: 213.17.161.* 13.09.02, 13:01
      • Gość: Galba 2.Nie możesz mnie oskarżać o to czego nie zrobiłem IP: 213.17.161.* 13.09.02, 13:02

• Gość: Galba 3. Jesteś większym ścierwem niż myślałem IP: 213.17.161.* 13.09.02, 13:03
      • Gość: Galba 4. Mam nadzieję, że twoi przyjaciele ostatecznie.. IP: 213.17.161.* 13.09.02, 13:04
        ... poznali się na twojej plugawości.

• galba galba jestem jeszcze w twojej skrzyneczce__kuku 13.09.02, 13:06
      Powiem wszystkim twoim hasłem do loginu galba był korwin....no i co kochasiu?
      twoim drugim dojściem do loginu galba było hasło barton...może ci przkopiować
      pocztę Tomasza Bartona do mnie- misiu pysiu- bo tak to do mnie pisałeś?
      Dawałem ci galba szanse wyjąścia z honorem z tej sprawy - odpowiedzią twoją
      było Hahahaha...może przkopiować ten liścik./..nie skorzystałeś z ostatniej
      szansy honorowego wycofania się , a miało to być PRZEPRASZAM KAMILA...i
      powiedziałem ci , że bym nie drążył tej sprawy , ...minęło by to może bez
      echa...
      a teraz tylko zostało hihihi na całe forum i przez całe forum
      Kamil
      ps.
      bardzo mi się nie chce z tąd wychdzić i jeszcze chwilę poczekam na twoją
      reekcje idioto5041...a kuku
    • Gość: LIMAK do _______Tyu__________teraz Ty wszystko wyjaśnij IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 13.09.02, 13:10
      Jak wyjasnisz to skończony będzie ten cham w ludzkiej skórze...a teraz wszystko
      oddaje w twoje ręce...moja robota jst skończona
      Potem tylko udowodnie , że galba chciał mi rozbić skrzynkę...więc i ja ( mimo
      tego że to jest wstrętne)od niego dostałem takie prawo.
      Kamil
      • Gość: siedem ślimak... IP: *.tgory.pik-net.pl 13.09.02, 13:20
        i ta druga bolszewicka kurwa

ile tubek wazeliny wcisneliscie w dupska adminów?

to było pytanie techniczne
        5040
        • tyu OŚWIADCZENIE 13.09.02, 14:01
          Gość portalu: siedem napisał(a):

> i ta druga bolszewicka kurwa
          >
          > ile tubek wazeliny wcisneliscie w dupska adminów?
          >
          > to było pytanie techniczne
          > 5040

Wcześniej Limak napisał:

Jak wyjasnisz to skończony będzie ten cham w ludzkiej skórze...a teraz wszystko
          oddaje w twoje ręce...moja robota jst skończona
          Potem tylko udowodnie , że galba chciał mi rozbić skrzynkę...więc i ja ( mimo
          tego że to jest wstrętne)od niego dostałem takie prawo.
          Kamil

Limak wyraźnie oczekuje do moich wyjaśnień, więc przypuszczam, że epitet
          Siodemki również dotyczy mnie.
          W związku z jednym i drugim oświadczam:

Odmówiłem Limakowi pomocy technicznej w sprawie, którą badał wczoraj Galba, ze
          względu na moją nikłą wiedzę fachową w tych sprawach. Poradziłem Limakowi, by
          opierał się na pomocy i poradach, także prawnych, fachowców z którymi był w
          kontakcie.

Dziś rano zaproponowałem Limakowi pomoc polegającą na przeglądzie jego tekstu
          (gdyby, na podstawie prowadzonego śledztwa, taki powstał) i sprawdzeniu, czy
          istotnie zawiera on dowody, że Galba był uczestnikiem prowokacji skierowanej
          przeciwko Limakowi. Przed chwilą znalazłem w mojej prywatnej skrzynce kopie
          kilku listów, prawdopodobnie wykradzionych ze skrzynki Galby. Nie sądzę, by
          moje potwierdzenie otrzymania ich mogło być dowodem w tej sprawie.

We włamaniu do skrzynki Galby nie uczestniczyłem i nie chcę mieć z nim nic
          wspólnego.

Sądzę, że ubocznym skutkiem działania Limaka jest istotnie to, co chciał
          udowodnić - mianowicie, że list Qalby nie jest jego prowokacją. Nie ma to
          jednak większego znaczenia wobec późniejszych działań Limaka, polegających na
          włamaniu do cudzej skrzynki i wysyłaniu z niej listów, czego dowody są tutaj.

Nie znam okoliczności, które wskazywałyby, że Galba próbował włamania do
          skrzynki Limaka. Z postu Limaka wynika, że okoliczności te ujawni.

Tyle dla mnie wynika z tej sprawy.

tyu
          • Gość: siedem Re: OŚWIADCZENIE IP: *.tgory.pik-net.pl 13.09.02, 14:18
            tyu napisał:

> Gość portalu: siedem napisał(a):
            >
            > > i ta druga bolszewicka kurwa
            > >
            > > ile tubek wazeliny wcisneliscie w dupska adminów?
            > >
            > > to było pytanie techniczne
            > > 5040
            >
            >
            > Wcześniej Limak napisał:
            >
            > Jak wyjasnisz to skończony będzie ten cham w ludzkiej skórze...a teraz
            wszystko
            >
            > oddaje w twoje ręce...moja robota jst skończona
            > Potem tylko udowodnie , że galba chciał mi rozbić skrzynkę...więc i ja ( mimo
            > tego że to jest wstrętne)od niego dostałem takie prawo.
            > Kamil
            >
            > _____________________________________________________________________
            >
            >
            > Limak wyraźnie oczekuje do moich wyjaśnień, więc przypuszczam, że epitet
            > Siodemki również dotyczy mnie.
            > W związku z jednym i drugim oświadczam:
            >
            > Odmówiłem Limakowi pomocy technicznej w sprawie, którą badał wczoraj Galba,
            ze
            > względu na moją nikłą wiedzę fachową w tych sprawach. Poradziłem Limakowi, by
            > opierał się na pomocy i poradach, także prawnych, fachowców z którymi był w
            > kontakcie.
            >
            > Dziś rano zaproponowałem Limakowi pomoc polegającą na przeglądzie jego tekstu
            > (gdyby, na podstawie prowadzonego śledztwa, taki powstał) i sprawdzeniu, czy
            > istotnie zawiera on dowody, że Galba był uczestnikiem prowokacji skierowanej
            > przeciwko Limakowi. Przed chwilą znalazłem w mojej prywatnej skrzynce kopie
            > kilku listów, prawdopodobnie wykradzionych ze skrzynki Galby. Nie sądzę, by
            > moje potwierdzenie otrzymania ich mogło być dowodem w tej sprawie.
            >
            > We włamaniu do skrzynki Galby nie uczestniczyłem i nie chcę mieć z nim nic
            > wspólnego.
            >
            > Sądzę, że ubocznym skutkiem działania Limaka jest istotnie to, co chciał
            > udowodnić - mianowicie, że list Qalby nie jest jego prowokacją. Nie ma to
            > jednak większego znaczenia wobec późniejszych działań Limaka, polegających na
            > włamaniu do cudzej skrzynki i wysyłaniu z niej listów, czego dowody są tutaj.
            >
            > Nie znam okoliczności, które wskazywałyby, że Galba próbował włamania do
            > skrzynki Limaka. Z postu Limaka wynika, że okoliczności te ujawni.
            >
            > Tyle dla mnie wynika z tej sprawy.
            >
            > tyu

tak czy owak powiernik tajemnic kurwy za czlowieka szlachetnego uchodzic nie
            bedzie. to sie nazywa kurwospowiednik

a prawdy i tak nie znacie

5040
          • Gość: Galba Teraz już chyba wiesz, że... IP: 213.17.161.* 13.09.02, 14:22
            ... kochany Kamilek to kawał gnoja, złodzieja i szmaty. Od jak dawna miał
            dostęp do mojej skrzynki tego nie wiem, mam nadzieję, że niezbyt długo. Mam
            nadzieję, że ty, jako wielbiciel prawości i uczciwości, nie zamienisz już z tą
            szmatą ani jednego słowa (w przeciwnym razie wystawisz sobie niezbyt korzystną
            recenzję).

Ja w przeciwieństwie do ciebie mam już 100% pewność, że cała ta sprawa od
            początku była dziełem ścierwa-Limaka.

Galba

PS. Nie watpiłem, że napiszesz, iż z włamaniem nie masz nic wspólnego - tylko
            skończony idiota publicznie przyznaje się do przestępstwa...
            • tyu Do Galby i Siódemki 13.09.02, 14:40

> ... kochany Kamilek to kawał gnoja, złodzieja i szmaty. Od jak dawna miał
              > dostęp do mojej skrzynki tego nie wiem, mam nadzieję, że niezbyt długo. Mam
              > nadzieję, że ty, jako wielbiciel prawości i uczciwości, nie zamienisz już z
              > tą szmatą ani jednego słowa (w przeciwnym razie wystawisz sobie niezbyt
              > korzystną recenzję).
              >
              > Ja w przeciwieństwie do ciebie mam już 100% pewność, że cała ta sprawa od
              > początku była dziełem ścierwa-Limaka.
              >
              > Galba
              >
              > PS. Nie watpiłem, że napiszesz, iż z włamaniem nie masz nic wspólnego - tylko
              > skończony idiota publicznie przyznaje się do przestępstwa...

W sytuacji, w jakiej się znalazłem, mogę być tylko wdzięczny Galbie za
              określenie o zagrożeniu "niezbyt korzystną recenzją". Siódemka nazwał to
              dosadniej - i TEŻ nie zamierzam z nim polemizować.

Co do tych 100% pewności: tak, czy siak - działanie Limaka przypomina mi
              zrzucenie bomby atomowej, jako metodę polowania na szczury. Czy szczur przed
              jej zrzuceniem był tam, gdzie podejrzewano - i kto nim był - nie ma większego
              znaczenia.

Reszta się zgadza, a nawet więcej...
              tyu
              • Gość: luka Re: Do arbitra elegancji IP: *.k.mcnet.pl 13.09.02, 14:43
                tyu napisał:

> W sytuacji, w jakiej się znalazłem, mogę być tylko wdzięczny Galbie za
                > określenie o zagrożeniu "niezbyt korzystną recenzją". Siódemka nazwał to
                > dosadniej - i TEŻ nie zamierzam z nim polemizować.
                >
                > Co do tych 100% pewności: tak, czy siak - działanie Limaka przypomina mi
                > zrzucenie bomby atomowej, jako metodę polowania na szczury. Czy szczur przed
                > jej zrzuceniem był tam, gdzie podejrzewano - i kto nim był - nie ma większego
                > znaczenia.
                >
                > Reszta się zgadza, a nawet więcej...

No proszę, ależ mamy trudności z wyartykułowaniem prostego orzeczenia.
                A jeszcze niedawno ktoś mi zarzucał, że mój werdykt był wydany "półgębkiem"...
                • tyu Pokop sobie... 13.09.02, 15:02
                  Gość portalu: luka napisał(a):

> tyu napisał:
                  >
                  > > W sytuacji, w jakiej się znalazłem, mogę być tylko wdzięczny Galbie za
                  > > określenie o zagrożeniu "niezbyt korzystną recenzją". Siódemka nazwał to
                  > > dosadniej - i TEŻ nie zamierzam z nim polemizować.
                  > >
                  > > Co do tych 100% pewności: tak, czy siak - działanie Limaka przypomina mi
                  > > zrzucenie bomby atomowej,jako metodę polowania na szczury. Czy szczur przed
                  > > jej zrzuceniem był tam, gdzie podejrzewano - i kto nim był - nie ma większ
                  > > ego znaczenia.
                  > >
                  > > Reszta się zgadza, a nawet więcej...
                  >
                  > No proszę, ależ mamy trudności z wyartykułowaniem prostego orzeczenia.
                  > A jeszcze niedawno ktoś mi zarzucał, że mój werdykt był wydany "półgębkiem"...

Włamanie do czyjejś skrzynki jest przestępstwem i czynem niegodnym.
                  Potępiam ten czyn oraz tego, który go popełnił, czyli Limaka.
                  Teraz Ci wystarczy "orzeczenie" - czy jeszcze więcej kropek nad "i"?
                  • xiazeluka Re: ... jakie jeszcze ścierwa mam odkopać?! 13.09.02, 15:09
                    tyu napisał:

> Włamanie do czyjejś skrzynki jest przestępstwem i czynem niegodnym.
                    > Potępiam ten czyn oraz tego, który go popełnił, czyli Limaka.
                    > Teraz Ci wystarczy "orzeczenie" - czy jeszcze więcej kropek nad "i"?

Tobie drzewiej nie wystarczyło - więc się nie dziw, że skorzystałem z okazji.
            • limakty Re: Teraz już chyba wiesz, że... 13.09.02, 14:48
              Dalej się ośmieszasz!
          • Gość: anty Re: OŚWIADCZENIE - śLIMAK się wsypał IP: *.slupsk.tpnet.pl 13.09.02, 14:33
            tyu napisał:

> Gość portalu: siedem napisał(a):
            >
            > > i ta druga bolszewicka kurwa
            > >
            > > ile tubek wazeliny wcisneliscie w dupska adminów?
            > >
            > > to było pytanie techniczne
            > > 5040
            >
            >
            > Wcześniej Limak napisał:
            >
            > Jak wyjasnisz to skończony będzie ten cham w ludzkiej skórze...a teraz
            wszystko
            >
            > oddaje w twoje ręce...moja robota jst skończona
            > Potem tylko udowodnie , że galba chciał mi rozbić skrzynkę...więc i ja ( mimo
            > tego że to jest wstrętne)od niego dostałem takie prawo.
            > Kamil
            >
            > _____________________________________________________________________
            >
            >
            > Limak wyraźnie oczekuje do moich wyjaśnień, więc przypuszczam, że epitet
            > Siodemki również dotyczy mnie.
            > W związku z jednym i drugim oświadczam:
            >
            > Odmówiłem Limakowi pomocy technicznej w sprawie, którą badał wczoraj Galba,
            ze
            > względu na moją nikłą wiedzę fachową w tych sprawach. Poradziłem Limakowi, by
            > opierał się na pomocy i poradach, także prawnych, fachowców z którymi był w
            > kontakcie.
            >
            > Dziś rano zaproponowałem Limakowi pomoc polegającą na przeglądzie jego tekstu
            > (gdyby, na podstawie prowadzonego śledztwa, taki powstał) i sprawdzeniu, czy
            > istotnie zawiera on dowody, że Galba był uczestnikiem prowokacji skierowanej
            > przeciwko Limakowi. Przed chwilą znalazłem w mojej prywatnej skrzynce kopie
            > kilku listów, prawdopodobnie wykradzionych ze skrzynki Galby. Nie sądzę, by
            > moje potwierdzenie otrzymania ich mogło być dowodem w tej sprawie.
            >
            > We włamaniu do skrzynki Galby nie uczestniczyłem i nie chcę mieć z nim nic
            > wspólnego.
            >
            > Sądzę, że ubocznym skutkiem działania Limaka jest istotnie to, co chciał
            > udowodnić - mianowicie, że list Qalby nie jest jego prowokacją. Nie ma to
            > jednak większego znaczenia wobec późniejszych działań Limaka, polegających na
            > włamaniu do cudzej skrzynki i wysyłaniu z niej listów, czego dowody są tutaj.
            >
            <<< Nie znam okoliczności, które wskazywałyby, że Galba próbował włamania do>>>
            <<< skrzynki Limaka. Z postu Limaka wynika, że okoliczności te ujawni.>>>

Jedyne okoliczności to pomoc "dom" w skrzynce Qalby. ŚLIMAK pośrednio przyznaje
            się, że to JEGO własność.
            Tyle dla mnie wynika z tej sprawy

pozdr anty

>
            > Tyle dla mnie wynika z tej sprawy.
            >
            > tyu
    • Gość: LIMAK Kamil do______________________Marcina IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 13.09.02, 14:01
      No i stało sie - walka była ciężka. Wczoraj jeszcze ja leżałem na deskach-
      dzisiaj Ty.Trudno tam gdzie jest boks ktoś musi być pokonany. Walka zawsze
      składa się z kilku rund.
      Teraz już nie czuję do Ciebie urazy...wszystko zapomniałem co było.
      Nie wiem co odpowiesz , ale jeszcze raz podaję Ci rękę na zgodę. Pomyśl.
      LIMAK
      • Gość: Galba Przestraszyłeś się więzienia? IP: 213.17.161.* 13.09.02, 14:04
        ... i słusznie.

G.
        • Gość: LIMAK Re: Przestraszyłeś się więzienia? IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 13.09.02, 14:14
          Nie Marcinie , niczego się nie przestraszyłem, poprostu już jestem zmęczony tą
          sprawą.Myślę , że i Ty też!Dałem Ci propozycję do przemyślenia.Moja ręka na
          zgodę była wcześniej wyciągana już wcześniej kilkakrotnie- robię to jeszcze raz.
          A Ty jak chcesz . Może podasz , może nie . Twoja wola.
          Limak
          • Gość: Galba Prosisz mnie o litość?! Nic z tego... IP: 213.17.161.* 13.09.02, 14:16
            ... żadnej ręki do ciebie nie wyciągnę. Jesteś:

Złodziej
            Prowokator
            Gnida
            i Szmata.

G.
            • Gość: LIMAK Twoja wola! Ja o nic nie proszę!!_________nt IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 13.09.02, 14:24
              • Gość: siedem ślimak IP: *.tgory.pik-net.pl 13.09.02, 14:31
                carioce tez z adminami rypałeś?
                gejowska suko...
                5040

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka