Dodaj do ulubionych

PRZERWA!!!!

30.09.05, 05:09
Starzczy tego podniecania sie walka biurokratow o etaty! Teraz o pszczolkach i
motylkach prosze. Antrakt!
Obserwuj wątek
    • nocna.cma ja jestem cma nocna, moze byc o mnie? 30.09.05, 05:17
      bardzo lubiem pozerac mniejsze ode mnie owady, ale z pszczolami to jezdem na
      bakier. Wczoraj np. zakradlam sie do pasieki i zaczelam im podjadac miodek,
      nawet uklonilam siem krolowej nisko z szaconkiem, ale mnie robotnice lewaczki
      wredne przegnaly i tera jezdem glodna. ale wybory prezydenckie to bardzo
      lubiem, a szczegolnie lubiem patrzec na kaczki mandarynki plywajace parami po
      mglistym stawie w rozowych blaskach nordyckiej aurorysmile
    • pacyniarz Pandora. 30.09.05, 07:09
      wiadomosci.onet.pl/1250969,720,kioskart.html
      Fajny wynalazek. Całkiem zgrabnie dobiera. Zastanawiam się, czy ze zmiennym ip da sie nieco przedłużyć te 10 darmowych godzin.
    • owca_czarna Re: PRZERWA na DZIEŃ CHŁOPAKA!!!! 30.09.05, 11:24
      patience napisała:

> Starzczy tego podniecania sie walka biurokratow o etaty! Teraz o pszczolkach i
      > motylkach prosze. Antrakt!

Pati, a może nie o pszczółkach i motylkach tylko trzeba przypomnieć aquanetowym
      Panom, że dziś mają swoje święto. Bez względu na to, ile razy przekręcił się
      licznik, zawsze będą chłopakami. Dziś DZIEŃ CHŁOPCA (chłopaka, chłopa - jak kto
      woli) I może zamiast licytować kto jest lepszy: PiS czy PO, Kaczor czy Donald,
      warto pójść na spacer, ewentualnie strzelić piwko big_grinbig_grinbig_grin

czego wszystkim Panom życzę

czarna_owca
      • haszszachmat Drogie Panie! Jesteście oczywiście cwańsze i mądrz 30.09.05, 11:33
        ejsze od mężczyzn ale...
        z wyjatkiem, potwierdzajacym tę madrą REGUŁĘ - #.

Wali mnie to jak pisze jeden pan!

Ja wolę 1 Dzień Kobiet ( chocby nawet nie najzacniejszej prowieniencji
        a na cóż mi zacność u babek?) (-ek dopisałem po dłuzszym namysle...!sad]
        1 Dzień Babci 1 dzien Matki 1 dzien Siostry 1 Dzien Panny...utd a resztę DNI..
        nie będę pisał by się mężczyźni nie skapnęli!
        • owca_czarna Re: Drogie Panie! Jesteście oczywiście cwańsze i 30.09.05, 12:09

> Ja wolę 1 Dzień Kobiet

Wiem, że mężczyźni wolą: Ku chwale Ojczyzny, 1 Dzień Kobiet cały rok
          mężczyzny. A może jeden Dzień Chłopca to za mało? sad Macie jeszcze Dni:
          Stoczniowca, Górnika, Hutnika,Policjanta, Altylerzysty, który przykleił sie do
          Barbórki, żołnierza, który pije 15 sierpnia. Jest też dzień webmastera i sapera,
          dziennikarza i budowlańca, jak tak zerknąć do kalendarza, to nie jesteście
          gorsi w "swoich" świętach. Aha, i jakby co, to Dzień Ojca i Dziadka też jest smile

( chocby nawet nie najzacniejszej prowieniencji
          > a na cóż mi zacność u babek?) (-ek dopisałem po dłuzszym namysle...!sad]

Masz szczęście, że dopisałeś to -ek! bo baby to są z piasku big_grin

czarna_owca

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka