Dodaj do ulubionych

Zydzi amerykanscy postawia Niemcom SZLABAN na

IP: *.dialsprint.net 25.09.02, 04:27
na rope naftowa, gdy DOPADNA zloza w Iraku a potem zatakuja Iran, Arabie
Saudyjska ... itd.
Prawdopodobnie zaraz po obaleniu "strasznegao" Saddama, zakompeksieni Zydzi
amerykanscy, postawia SZLABAN na rope tez dla "antysemickiej" Francji.

Niemcy i Francuzi doskonale wiedza ze Zydzi amerykanscy chca OPANOWAC
kontrole nad zlozami ropy naftowej na Bliskim Wschodzie oraz miec w
SZACHU "neposlusznych antysemitow" z Europy.
Wlasnie dlatego Niemcy i Francuzi nie chca przylaczyc sie do "osi dobra"
zoorganizowanego przez nowego samozwanczego Cesarza Swiata XXI Jurka Jr.
Busha.
Obserwuj wątek
    • Gość: Barbara25 Re: Zydzi amerykanscy postawia Niemcom SZLABAN na IP: *.bc.hsia.telus.net 25.09.02, 06:50
      Z wielka rozkosza czytam totalne bzdury moich wspolziomkow!Zadaje sobie pytanie
      skad sie wziela w Polsce taka straszna ciemnota i ignorancja ??!!
      Przeciez wszyscy Polacy sa jako -tako wyksztalceni,a wedlug nich :najlepiej na
      swiecie.Wydaja opinie wziete ze zlych szmatlawcow antyzydowskich nie zdajac
      sobie sprawy ,ze jak papugi powtarzaja propagande arabska .Szukaja
      usprawiedliwienia dla swojej glupoty,nieuctwa,pijanstwa,brakorobstwa
      itd..Przeciez trzeba miec kozla ofiarnego aby na kogos zwalic to
      wszystko.Przypominaja swoich pradziadkow ,ktorzy mordowali Zydow bo ksziadz im
      powiedzial,ze Zydzi dodaja krwi dzieci do mac!
      Wzbiera we mnie wielkie wspolczucie dla was moi drodzy,siedzac na wysokim koniu
      naprawiacie swiat i wszystko wiecie.No ale Polak wie najlepiej.
      Bardzo was prosze otworzcie swoje progi dla biednych przesladowanych
      Arabow,zakladajcie organizacje pomocy,skladajcie pieniazki aby mogli kupic
      wiecej broni i konstruowac wiecej bomb.Beda wam bardzo wdzieczni za
      to ,odwdziecza sie wam jak Ameryca za to,ze ich bez przerwy karmi.Przyjda do
      was i beda uczyc was islamu.Acha,prosze przeczytajcie Koran,bardzo
      prosze,bedziecie wiedziec czego beda sie uczc wasze dzieci-
      milosci,tolerancji,milosierdzia,pokoju ...Tak,tak moi drodzy "prowadzil slepy
      kulawego az w dol wpadna...."
      • Gość: Anastazja Re: Zydzi amerykanscy postawia Niemcom SZLABAN na IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 25.09.02, 07:16
        Powinieneś przeczytać w encyklopedii co to znaczy antysemityzm, poczytaj też o
        BUND i stronę www.niniwa2.cad.pl/BERMAN.HTM.To nie Polacy są antysemitami tylko
        Żydzi antypolakami.
      • szelmar Re: Zydzi amerykanscy postawia Niemcom SZLABAN na 25.09.02, 08:58
        Obie nacje są siebie warte! Poczytaj także Talmud a przeczytasz tam sie, że
        goje (czyli wszyscy nie Żydzi ja i chyba Ty) sa w zasadzie zwierzętami! Można
        ich bezkanie oszukiwać (nie jest to grzechem) nie wolno sie Żydom osiedlać w
        ich sąsiedztwie a morderstwo goja nie powinno być sądzone przed sądami
        ziemskimi tylko osąd należy pozostawić Bogu. Dodaj do tego gigantyczne
        kapitały, wpływy w mediach i silne lobby we władzach największego mocarstwa.
        Bardziej rasitowskiego i ksenofobiczneg (tak! ksenofobicznego) narodu nie
        znajdziesz. Ale tak to już jest że złodziej najgłośniej krzyczy "łapać
        złodzieja".
        I jeszcze jedno! Nikt nie ma obowiązku ich kochać, tak jak nie musze kochać
        Bułgarów, Wenezuelczyków czy Eskimosów. Wszystko ma jakąś przyczynę! Jeśli na
        przestrzeni wieków Żydzi zawsze budzili niechęć to nie działo sie to bez
        przyczyny. Oni próbują wszystkim wmówić, że antysemityzm jest jakimś
        nieracjonalnym szałem czy rodzajem wirusa.
      • Gość: ADAMŁÓDŹ DO BARBARY IP: *.lodz.dialog.net.pl 25.09.02, 10:34
        Przed chwilą czytałem twój przesiąknięty nienawiścią i rasizmem list dotyczący
        arabów i chciałem ci się spytać czym człowiek taki jak ty nienawidzący arabów
        jest lepszy od tego który nienawidzi żydów. Bardzo wybiórcza jest ta twoja
        tolerancja dla innych nacji. i NIE NAZYWAJ NIKOGO SZMATŁAWCEM JAK ZACHOWUJESZ
        SIĘ PODOBNIE!
        • Gość: J.K No Twoja tolerancja jest tez szczegolnego rodzaju. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.09.02, 09:43
          Tez zionie w niej od nienawisci (w licznych Twoich postach - w druga strone)
          tylko moze czynisz to w troche bardziej kulturalny sposob...

Nie jestem zadnym milosnikiem Zydow (dadza sobi rade doskonale beze mnie)

Smieszy mnie jednak ciagle czepianie sie na forum Zydow - i tego ile krzywd
          wyrzadzili oni Polsce...
          Ale do CHOLERY, to Niemcy i Rosjanie zabili MILIONY Polakow, anie Zydzi...

A co do Arabow, nie mam nic do nich (tych, ktorzy sa Chrzescijanami np.)
          Uwazam tylko , ze Islam, to najbardzej glupia religia swiata,
          a fundamentalizm islamski trzeba po prostu fizycznie niszczyc...
      • novackova Oj, ty biedaku z British Columbii 25.09.02, 12:17
        No coz, ja bez rozkoszy czytam twoje madrosci o tym, ze ci t w o j pradziadek
        powiedzial, ze pradziadkowie wspolczesnych Polakow mordowali Zydow. Miales
        wyjatkowo madrego nauczyciela. I masz teraz sile uniesc tyle nienawisci do 800
        miliona muzulmanow i 40 milionow Polakow ? Nie jest ci przyciezko dzwigac tyle
        na wlasnych barach? Zreszta nie po raz pierwszy oskarzasz Polakow , majac w
        British Columbii monopol na ocene "swoich wspolziomkow". Mam nadzieje, ze nie
        zapomniales poinformowac lokalnej gazety o swoich madrosciach, czyli jak to
        Polacy mordowali Zydow, "gorzej niz Niemcy".
        • Gość: baba novackova durna i zla IP: *.rdu.bellsouth.net 25.09.02, 13:17
          i bezsilna
          novackova napisała:

> No coz, ja bez rozkoszy czytam twoje madrosci o tym, ze ci t w o j
          pradziadek
          > powiedzial, ze pradziadkowie wspolczesnych Polakow mordowali Zydow.
          Miales
          > wyjatkowo madrego nauczyciela. I masz teraz sile uniesc tyle nienawisci do
          800
          > miliona muzulmanow i 40 milionow Polakow ? Nie jest ci przyciezko dzwigac
          tyle
          > na wlasnych barach? Zreszta nie po raz pierwszy oskarzasz Polakow , majac w
          > British Columbii monopol na ocene "swoich wspolziomkow". Mam nadzieje, ze
          nie
          > zapomniales poinformowac lokalnej gazety o swoich madrosciach, czyli jak to
          > Polacy mordowali Zydow, "gorzej niz Niemcy".
          • Gość: Ania Re: Zyx-ior vel baba IP: *.upc.chello.be 25.09.02, 13:42
            Zyx-ior co ty sie tak na pania Novackowa zdenerwowales?
            • Gość: +++IGNOR To prawda, co napisał autor wątku, bo... IP: *.dialog.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 25.09.02, 14:35
              Sława!

To jest bardzo bliskie prawdy, co napisano w pierwszym poście...

Nie tak dawno znany szowinista żydowski Henryk Grynberg, znany ze swojej
              grafomańskiej i maniakalnej twórczości...

Napisał w Polityce sążnisty i ciężki i głupawy artykuł, w którym toczka w
              toczkę przedstawił taki właśnie program...

Kto chce nich szuka w archiwum Polityki

Kilka stron paranoi, pretensji do całego świata, głupoty i typowo żydowskich
              frustracji...

HG głosił tam iż trzeba napaść na kraje OPEC i ropę poddać miedzynarodowej
              kontroli...

A może poddać międzynarodowej kontroli żydostwo..?

Pozdrawiam!

Ignorant
              +++

PS A ja myślałem, że to indywidualne frustracje nieszłego noblisty-grafomana..,
              a tu okazuje się, że to program parszywych( bo porządnemu nic podobnego nie
              przyszłoby nawet do głowy)żydów...
            • Gość: # To jest tekst !!! Po polsku !!! IP: *.wroclaw.tpnet.pl 25.09.02, 14:48
              Z wielka rozkosza czytam totalne bzdury moich wspolziomkow!Zadaje sobie pytanie
              skad sie wziela w Polsce taka straszna ciemnota i ignorancja ??!!
              Przeciez wszyscy Polacy sa jako -tako wyksztalceni,a wedlug
              nich :najlepiej na swiecie.

Wydaja opinie wziete ze zlych szmatlawcow antyzydowskich nie zdajac
              sobie sprawy ,ze jak papugi powtarzaja propagande arabska .Szukaja
              usprawiedliwienia dla swojej glupoty,nieuctwa,pijanstwa,brakorobstwa
              itd..Przeciez trzeba miec kozla ofiarnego aby na kogos zwalic to
              wszystko.
              ##################################################
              Przypominaja swoich pradziadkow ,ktorzy mordowali Zydow bo ksziadz im
              powiedzial,ze Zydzi dodaja krwi dzieci do mac!
              ##################################################
              Wzbiera we mnie wielkie wspolczucie dla was moi drodzy,siedzac na
              wysokim koniu naprawiacie swiat i wszystko wiecie.No ale Polak wie najlepiej.
              Bardzo was prosze otworzcie swoje progi dla biednych przesladowanych
              Arabow,zakladajcie organizacje pomocy,skladajcie pieniazki aby mogli
              kupic
              wiecej broni i konstruowac wiecej bomb.Beda wam bardzo wdzieczni za
              to ,odwdziecza sie wam jak Ameryca za to,ze ich bez przerwy
              karmi.Przyjda do
              was i beda uczyc was islamu.Acha,prosze przeczytajcie Koran,bardzo
              prosze,bedziecie wiedziec czego beda sie uczc wasze dzieci-
              milosci,tolerancji,milosierdzia,pokoju ...Tak,tak moi
              drodzy "prowadzil slepy
              kulawego az w dol wpadna...."

• Gość: nurni Zyxior vel baba...to juz epidemia jakas..Nostromo! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.02, 20:33
              a moze w czym innym rzecz
              moze w kiecce facetowi ladniej?

ja z zascianka nie rozumiem

moze Nostromo czlek swiatowy
              znajdzie ten watek
              i moje bezradne pytanie

w kiecce ladniej wyszystkim
              czy tylko klamca?

nurni
              • Gość: nurni om om om om om juz łumiem :) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.02, 20:40
                Gość portalu: nurni napisał(a):

> czy tylko klamca?
          • novackova ZYX adwokatem diabla? czy durnego Baski? 25.09.02, 23:14
            i nie tym tonem Mosiek ,zachowaj go dla swojej majdale czy kale. A mozes ferfal
            kepele? Kapcan, kapcan !!
      • Gość: Prawnik85 Re: Zydzi amerykanscy postawia Niemcom SZLABAN na IP: *.mts.net 28.09.02, 06:57
        Gość portalu: Barbara25 napisał(a):

> Z wielka rozkosza czytam totalne bzdury moich wspolziomkow!Zadaje sobie
        pytanie
        >
        > skad sie wziela w Polsce taka straszna ciemnota i ignorancja ??!!
        > Przeciez wszyscy Polacy sa jako -tako wyksztalceni,a wedlug nich :najlepiej
        na
        > swiecie.Wydaja opinie wziete ze zlych szmatlawcow antyzydowskich nie zdajac
        > sobie sprawy ,ze jak papugi powtarzaja propagande arabska .Szukaja
        > usprawiedliwienia dla swojej glupoty,nieuctwa,pijanstwa,brakorobstwa
        > itd..Przeciez trzeba miec kozla ofiarnego aby na kogos zwalic to
        > wszystko.Przypominaja swoich pradziadkow ,ktorzy mordowali Zydow bo ksziadz im
        > powiedzial,ze Zydzi dodaja krwi dzieci do mac!
        > Wzbiera we mnie wielkie wspolczucie dla was moi drodzy,siedzac na wysokim
        koniu
        >
        > naprawiacie swiat i wszystko wiecie.No ale Polak wie najlepiej.
        > Bardzo was prosze otworzcie swoje progi dla biednych przesladowanych
        > Arabow,zakladajcie organizacje pomocy,skladajcie pieniazki aby mogli kupic
        > wiecej broni i konstruowac wiecej bomb.Beda wam bardzo wdzieczni za
        > to ,odwdziecza sie wam jak Ameryca za to,ze ich bez przerwy karmi.Przyjda do
        > was i beda uczyc was islamu.Acha,prosze przeczytajcie Koran,bardzo
        > prosze,bedziecie wiedziec czego beda sie uczc wasze dzieci-
        > milosci,tolerancji,milosierdzia,pokoju ...Tak,tak moi drodzy "prowadzil slepy
        > kulawego az w dol wpadna...."
        Sluchaj 25.Skoro tak blisko mieszkasz USA,nie mozesz chyba takich glupot
        wypisywac.Uwazam ze temat jest warty dyskusji,sugestie dotyczace ropy naftowej
        i kto chce na nia polozyc reke-trafiaja w 10-tke.Francuzi i Niemcy dobrze czuja
        intencje i zamiary US,wywazaja co bedzie najlepsze w tym momencie.Jest
        oczywiste ze Bush popycha do wojny z uwagi na zobowiazania militarne i
        gospodarcze(ropa)w stosunku do wielkiego biznesu,ktory go paparl.Przeciez nie
        chodzi o poparcie zwyklego,smiertelnego obywatela.
        Nie chodzi tutaj o wyksztalcenie Polakow,zagrozenie jakie niesie Islam(calkiem
        mozliwe)ale o trzezwa ocene sytuacji,patrzac praktycznie na zycie.Tego Tobie
        brakuje.Sprobuj jeszcze raz...
      • sewer_ Dokladnie. 28.09.02, 10:21
        I tak trzymac, Pani Basiu !

Pozdrdawiam
        • Gość: Ania Re: Dokladnie. IP: *.upc.chello.be 28.09.02, 11:51
          sewer_ napisał:

> I tak trzymac, Pani Basiu !
          >
          > Pozdrdawiam

Jestem lekko zdegustowana Sewer .Podpisujesz sie pod ordynarda propaganda w
          stylu Goebelsa?
          Myslalam,ze masz wiecej zdrowego rozsadku.
          Pani Basienka napisala post w stylu woja.Badzcie grzeczni Polacy i kochajcie
          Zydow bo jak nie to przyjdzie zly muzulmanin i was zje.Albo co gorsza z
          kosciola mariackiego zrobi meczet.I to juz niedlugo za tydzien bo przeciez jak
          pisze wojo juz 500 Arabow jest w Krakowie.

Jak ja bym napisala taki rozpaczliwy post ,ze juz 500 Zydow jest w Krakowie to
          by zrobili ze mnie antysemitke.

• sewer_ Aniu ... 28.09.02, 12:04
            pisalem do Basi... Ab dodac jej otuchy...

Zydow bronic nie musze, dadza sobie doskonale rade beze mnie...

Natomiast cnotliwych obroncow "Swietej Sprawy Arabskiej" wysmiewam i tepie...
            Nie mam nic przeciw Arabom (jako ludziom).
            natomiast Islam pozostaje dla mnie najglupsza religia swiata i nie wiem,
            co tam jest do obrony, jak robia to liczni cnotliwcy na tym forum...
            • Gość: Ania Re: Aniu ... IP: *.upc.chello.be 28.09.02, 12:12
              sewer_ napisał:

> pisalem do Basi... Ab dodac jej otuchy...
              >
              > Zydow bronic nie musze, dadza sobie doskonale rade beze mnie...
              >
              > Natomiast cnotliwych obroncow "Swietej Sprawy Arabskiej" wysmiewam i tepie...
              >
              Ja nie jestem obronca sprawy arabskiej.Ale podchodze obiektywnie do konfliktu
              Izrael - Arabowie.

A hipokryzja Zydow mnie poraza.Nie cierpie hipokrytow.Mialam dla nichduzo
              wspolczucia ,ale terazjuz nic z tego nie zostalo.

Nie mam nic przeciw Arabom (jako ludziom).
              >
              Ja tez nie i lubie ich tez niespecjalnie ,bo jak wiesz jest ich dosc duzo tu
              gdzie mieszkam.Ale przez te kilka lat jakos nikt mnie na sile nie usilowal
              nawracac.Znam wiele Polek,ktore zyja z muzulmanami zadna nie chodzi w chustce...

natomiast Islam pozostaje dla mnie najglupsza religia swiata i nie wiem,
              > co tam jest do obrony, jak robia to liczni cnotliwcy na tym forum...

Ja jestem ateistka kazda religia jest dla mnie niezrozumiala moze za
              wyjatkiem buddyzmu.Kazda tylko roznicuje ludzi i popycha do wojen.
              Zobacz tylko wsrod chrzescijan.Jak nienawidza sie katolicy z
              protestantamiczykatolicy z prawoslawnymi .Ale wszyscy mowia o milosci blizniego
              i pokoju...
            • Gość: aaa Re: Aniu ... IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 30.09.02, 03:37
              sewer_ napisał:

> pisalem do Basi... Ab dodac jej otuchy...
              >
              > Zydow bronic nie musze, dadza sobie doskonale rade beze mnie...
              >
              > Natomiast cnotliwych obroncow "Swietej Sprawy Arabskiej" wysmiewam i tepie...
              > Nie mam nic przeciw Arabom (jako ludziom).
              > natomiast Islam pozostaje dla mnie najglupsza religia swiata i nie wiem,
              > co tam jest do obrony, jak robia to liczni cnotliwcy na tym forum...
              jest jeszcze jedna taka religia, zarządzana z miasta nad Tybrem
    • Gość: ... Re: Zydzi amerykanscy postawia Niemcom SZLABAN na IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.09.02, 14:49

A co na to nasz oświecony prezydent. Czy my też będziemy wyzwalać narody
      posiadające ropę naftową? Czu już przeprosił za to że jeszcze nie obiecał
      pomocy?
    • Gość: czlowiek Re: Zydzi amerykanscy postawia Niemcom SZLABAN na IP: *.dip.t-dialin.net 30.09.02, 10:35
      Wypowiedz warta medalu dla glupoty absolutnej.
      Logika i konsekwencja osla dardanelskiego.....gratuluje......
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka