Gość: karol IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 18.07.01, 15:41 no śmiało... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: emilian Re: wiecie co robi córeczka Ali Grześkowiak? IP: *.efekt.pl 18.07.01, 15:49 Gość portalu: karol napisał(a): > no śmiało... No, nie wiemy. Ale ty juz pewnie przeczytales najnowszy numer NIE i palasz checiom podzielenia sie z nami ta sensacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol do baranka IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 18.07.01, 15:52 nie czytam nie - bo mi format gazety nie pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fv Re: do baranka IP: *.bh.com.pl 18.07.01, 15:55 No juz sie tak nie kryguj i powiedz......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Pani Kalina G. IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 18.07.01, 16:20 jest......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kraken Re: do baranka IP: *.99.252.64.snet.net 18.07.01, 16:50 Gość portalu: Kwasek napisał(a): > Robi w gacie!!! CZYZBY CZEKALA JA JAKAS KONTROLA???COS OSTATNIO WYNIKI KONTROLI NIE SA PRZYCHYLNE NAWIEDZONYM PRAWICZKOM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal NAIWNIACY!!! CO ROBI ŻONA MILLERA W WARCIE??? KRĘCI SIĘ!!! IP: 157.25.121.* 19.07.01, 15:30 Nie piszcie o kompetencjach bo żadna z "pięknych lal" ani z AWS ani z SLD ich nie mają. Błagam tylko o choć MINIMUM OBIEKTYWIZMU!!! A jeśli nie wiecie o niczym czego nie piszą w NIE to jesteście pachołkamu SLD, których Millerek wodzi za nos w Wam się wydaje, że "myślicie". NAIWNIACY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
grzech12 Re: NAIWNIACY!!! CO ROBI ŻONA MILLERA W WARCIE??? KRĘCI SIĘ!!! 22.07.01, 22:28 Żona milera w Warcie - jak będzie miller w senacie to sie dowiemy narazie Warta jest prywatna i mogą robić co chcą a politycznie i funkcyjnie Miller jest NIKIM! B A R A N I E ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal Re: NAIWNIACY!!! CO ROBI ŻONA MILLERA W WARCIE??? KRĘCI SIĘ!!! IP: 157.25.121.* 25.07.01, 12:39 A co KRECIE myślisz, że ona jest tam od wczoraj??? Jesteś aż TAK NAIWNY??? Przypadkiem znalazła się tam jak mężulo był ministrem... I CO TERAZ BARANIE??? Zresztą ORLEN też jest prywatny... A poza tym Miller jest nikim??? HA hA Ha !!! przewodniczący najbardziej popieranej partii w Polsce nikim!!! A to dowcip!!! I ten nikt jeździ po Europie i spotyka się z innymi partiami socjaldem. to CI się udało... nie wiedziałem, że elektorat SLD uważa że w "ich" partii każdy jest nikim... Zastanów się co piszesz Misiu, zanim znów trafisz jak kulą w płot! )))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: wiecie co robi córeczka Ali Grześkowiak? IP: *.du.no.uu.net 18.07.01, 20:49 Coreczka swiatoje...wej marszalek senatu zostala pare lat temu wsadzona do rady nadzorczej Petrochemii w Plocku (nazywa sie ten burdel teraz PKN Orlen - to od skrzyowania orla z Leninem). Posadka jak znalazl... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ethanol Re: wiecie co robi córeczka Ali Grześkowiak? IP: *.coh.org 18.07.01, 21:03 no no, w radzie nadzorczej orlenu. Musi kase niezla czesac za nic nierobienie. A ma ona jakies kwalifikacje chociaz ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisek Re: wiecie co robi córeczka Ali Grześkowiak? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.01, 21:07 Na temat tej pani i jej kwalifikacji byla (gdzies ze dwa lata temu) interpelacja w sejmie. Odpowiedzi odmowiono ze wzgledu na ochrone danych osobowych!!! Pozdrawiam, Lisek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: wiecie co robi córeczka Ali Grześkowiak? IP: 212.187.240.* 19.07.01, 07:44 Zdaje sie, ze skonczyla historie albo prawo na UMK. W Radzie Nadzorczej zasiadla chyba w wieku 28 lat!!! Co za kompetencje!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Kompetencje wysokie przecież to GRZEśkiwiak IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 19.07.01, 10:10 fachowo się modli! nie wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Re: wiecie co robi córeczka Ali Grześkowiak? IP: 10.1.1.* / 213.134.128.* 19.07.01, 12:59 Gość portalu: Lisek napisał(a): > Na temat tej pani i jej kwalifikacji byla (gdzies ze dwa lata temu) > interpelacja w sejmie. Odpowiedzi odmowiono ze wzgledu na ochrone danych > osobowych!!! > > Pozdrawiam, > Lisek Odpowiedzi odmówiono, aby posłowie nie umarli ze śmiechu, po przedstawieniu jej kwalifikacji. Szkoda było posłów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka Re: wiecie co robi córeczka Ali Grześkowiak? IP: 10.10.0.* / 213.134.149.* 19.07.01, 12:40 Gość portalu: ethanol napisał(a): > no no, w radzie nadzorczej orlenu. Musi kase niezla czesac za nic nierobienie. > A ma ona jakies kwalifikacje chociaz ??? nie musi mieć kwalifikacji- wystarczą punkty za pochodzenie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal CO robi żona Millera w Warcie??? Ładnie się uśmiecha!!! IP: 157.25.121.* 19.07.01, 14:15 Nie piszcie o kompetencjach bo żadna z "pięknych lal" ani z AWS ani z SLD ich nie mają. Błagam tylko o choć MINIMUM OBIEKTYWIZMU!!! A jeśli nie wiecie o niczym czego nie piszą w NIE to jesteście pachołkamu SLD, których Millerek wodzi za nos w Wam się wydaje, że "myślicie". NAIWNIACY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Re: wiecie co robi córeczka Ali Grześkowiak? IP: 10.1.1.* / *.waw.cdp.pl 19.07.01, 12:57 Gość portalu: ethanol napisał(a): > no no, w radzie nadzorczej orlenu. Musi kase niezla czesac za nic nierobienie. > A ma ona jakies kwalifikacje chociaz ??? Kwalifikacje ? Nie wiesz, że dziś dla niektórych najważniejsze jest POCHODZENIE, a nie kwalifikacje ? ) Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: wiecie co robi córeczka Ali Grześkowiak? 19.07.01, 14:47 Gość portalu: snajper napisał(a): > Kwalifikacje ? Nie wiesz, że dziś dla niektórych najważniejsze jest POCHODZENIE > , a nie kwalifikacje ? ) O Snajperze! A jakie ona ma pochodzenie - wyjasnij. Moze jest Francuska, Niemka a moze .. (no niewiem czy napisac, bo twoja lufa) Zydowka, a moze Polka. Rozne chodza pogloski. Ale to ty sam nawiazales do pochodzenia. RASISTO JEDEN TY - TO MOZE JA SPAL W STODOLE (bo moze rzeczywiscie jest Polka a nie ...). Pif paf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Re: wiecie co robi córeczka Ali Grześkowiak? IP: 10.1.1.* / *.waw.cdp.pl 19.07.01, 15:27 pollak napisał(a): > Gość portalu: snajper napisał(a): > > Kwalifikacje ? Nie wiesz, że dziś dla niektórych najważniejsze jest POCHOD > ZENIE , a nie kwalifikacje ? ) > > O Snajperze! A jakie ona ma pochodzenie - wyjasnij. Moze jest Francuska, Niemkaa > moze .. (no niewiem czy napisac, bo twoja lufa) Zydowka, a moze Polka. Rozne > chodza pogloski. > Ale to ty sam nawiazales do pochodzenia. > > RASISTO JEDEN TY - TO MOZE JA SPAL W STODOLE (bo moze rzeczywiscie jest Polka a > nie ...). > > Pif paf Uderz w stół ... A ja tylko myślałem (tym razem ) o pochodzeniu w dosłownym sensie. Że jak ma się taką mamusię, to nieważne kwalifikacje. Że ważne są pochodzenie, czyli koligacje rodzinne. Niekoniecznie rasowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek1 Re: wiecie co robi córeczka Ali Grześkowiak? IP: *.bukowe.sdi.tpnet.pl 18.07.01, 21:09 Przecież wszyscy wiedzą, że jest w radzie nadzorczej ORLENU za 70 tysięcy miesięcznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. Re: wiecie co robi córeczka Ali Grześkowiak? IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.01, 23:12 Czy ktoś zna numer jej komóry ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisek Re: wiecie co robi córeczka Ali Grześkowiak? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.01, 00:32 Mam nadzieje, ze uczciwie placi swoje 40% podatku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ethanol Re: wiecie co robi córeczka Ali Grześkowiak? IP: *.coh.org 19.07.01, 01:07 Jezusie Nazarenski !!!...za 70 tys. miesiecznie ???...To ja moge tam zasiadac za 10 razy mniej. Taniej przeciez wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek1 Re: wiecie co robi córeczka Ali Grześkowiak? IP: *.bukowe.sdi.tpnet.pl 19.07.01, 02:16 Powinienem był dodać: Za stanowisko w Radzie Nadzorczej ORLENU ręczę. To było podane oficjalnie. Jeżeli chodzi o pensję to wyszperali to gdzieś dziennikarze. Listy płac nie widziałem. Wykształcenie panienka ma podobno kierunkowe. Z równym powodzeniem mogłaby siedzieć za sterami rakiety kosmicznej lub okrętu podwodnego. Pytanie: 1. W jaki sposób dostała takie stanowisko? 2. Czy wiesz dlaczego nie dostaniesz tego stanowiska nawet za darmo? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Re: wiecie co robi córeczka Ali Grześkowiak? IP: 10.1.1.* / *.waw.cdp.pl 19.07.01, 13:11 Gość portalu: jurek1 napisał(a): > Powinienem był dodać: Za stanowisko w Radzie Nadzorczej ORLENU ręczę. To było > podane oficjalnie. Jeżeli chodzi o pensję to wyszperali to gdzieś dziennikarze. > > Listy płac nie widziałem. Wykształcenie panienka ma podobno kierunkowe. Z > równym powodzeniem mogłaby siedzieć za sterami rakiety kosmicznej lub okrętu > podwodnego. > Pytanie: > 1. W jaki sposób dostała takie stanowisko? > 2. Czy wiesz dlaczego nie dostaniesz tego stanowiska nawet za darmo? > > Pozdrawiam A ja bym wolał, aby siedziała >za sterami rakiety kosmicznej lub okrętu podwodnego.< Długo by to nie trwało. A i koszt w sumie chyba byłby mniejszy, gdybysmy wybrali dla niej jakąś tanią, używaną łódź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kam Re: wiecie co robi córeczka Ali Grześkowiak? IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 19.07.01, 02:19 Szanowny Ethanolu.Przykro mi to pisać ale niestety ciebie tam nie wezmą,nawet za darmo, bo nie należysz do formacji TKM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol A Grześkowiak się nazywasz? IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 19.07.01, 10:05 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: wiecie co robi córeczka Ali Grześkowiak? IP: 212.187.240.* 19.07.01, 07:48 Sklad rady nadzorczej Orlenu jest podany na stronie www.orlen.pl. Fuguruje tam Kalina Grzskowiak-Gracz jako czlonek rady. W te 70tys miesiecznie nie bardzo mi sie chce wierzyc - chociaz wszystko mozliwe, jak Prezes Orlenu dostal 3 mln premii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hooy Wiadomo. Daje dupy!!! IP: *.jwri.osaka-u.ac.jp 19.07.01, 02:38 Na lewo, prawo i centralnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okoń Re: wiecie co robi córeczka Ali Grześkowiak? IP: *.lo14.wroc.pl 19.07.01, 03:18 Gość portalu: karol napisał(a): > no śmiało... Loda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ateista Re: wiecie co robi córeczka Ali Grześkowiak?--$$rozmodlone gowno!! IP: *.com 19.07.01, 06:51 No i co wy na to 70 000 na miesiac ,bez kwalifikacji tylko dlatego ,ze mamuska jest taka rozmodlona !! A potem nam stawiaja grzeskowiak za wzor katolickich cnot ,wzor do prawdziwie chrzescijanskiego postepowania . Tfu jakie rozmodlone ,obludne swinie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol ALA i KALINKA interesiki wymodliły! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 19.07.01, 10:08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: ALA i KALINKA interesiki wymodliły! IP: *.wroclaw.tpnet.pl 19.07.01, 10:32 Gość portalu: karol napisał(a): Panowie mlodziki ! Myslenie ma przyszlosc - skad wniosek, ze znowu Pan Bog winien ! Jak mozecie nie wiedziec, ze blisko Papieza jak i Jezusa bylo najwiecej grzesznikow. Przeciez zaszczytu jazdy papamobilem dostapil jako jedyny na swiecie, cytuje za obecnym ministrem Spraw Wewnetrznych- chyba nalepiej sie na tym zna, - prezydent wszystkich ubekow !!! A prawdziwe nazwisko, przeczytane w kilku pismach nie napisze ze wzgledu na poprawnosc polityczna, ktora jakby cos tu, w ich ciemnych interesach, spelnia byc moze ochronna role. Tak jak niepoprawna teoria spiskowa !!!!! Nikt nigdzie nie robi spiskow - czyli nie informuje czesciowo niezgodnie z uzgodnionym z wtajemniczonymi we wspolne cele ! A gdziezby tam - nawet w kraju, gdzie mniejszosci wywalczyly sobie wieksze prawa od wiekszosci - bo ksenofobia itd. ....anty..., anty,..itp... Poprawny nad wyraz politycznie (political correction) # Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: ALA i KALINKA interesiki wymodliły! IP: *.wroclaw.tpnet.pl 19.07.01, 10:40 Dla niepoprawnych politycznie - chodzi o oba nazwiska, jego i jej - of cause ! Nie rozpowiadac przy Andrzeju "grubym" ministrze, doradcy Buzka, ktory w TV na sama uwage, ze zlodziej na najwyzszych urzedach ma dwa paszporty wykrzyknal ---- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Re: wiecie co robi córeczka Ali Grześkowiak?--$$rozmodlone gowno!! IP: 10.1.1.* / *.waw.cdp.pl 19.07.01, 13:16 Gość portalu: Ateista napisał(a): > No i co wy na to 70 000 na miesiac ,bez > kwalifikacji tylko dlatego ,ze mamuska jest > taka rozmodlona !! > A potem nam stawiaja grzeskowiak za wzor > katolickich cnot ,wzor do prawdziwie > chrzescijanskiego postepowania . > Tfu jakie rozmodlone ,obludne swinie . Ale za to może dawać dużo na tacę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: wiecie co robi córeczka Ali Grześkowiak? IP: 217.153.88.* 19.07.01, 15:10 a dawanie na tacę jest zwolnione z podatku ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bykk Re: do ateisty IP: *.chello.pl 19.07.01, 13:59 Gość portalu: Ateista napisał(a): > No i co wy na to 70 000 na miesiac ,bez > kwalifikacji tylko dlatego ,ze mamuska jest > taka rozmodlona !! > A potem nam stawiaja grzeskowiak za wzor > katolickich cnot ,wzor do prawdziwie > chrzescijanskiego postepowania . > Tfu jakie rozmodlone ,obludne swinie . Ateista,gdybyś nie był ateistą tylko katolikiem to też mógłbyś mieć dobrą pracę. Radzę więc nie nadawaj na katolików tylko weź się za naukę wieprzu(to za te świnie,jurek1 napisał bzdurę,a ty się tym podniecasz,równie dobrze mógł podać kwotę 100 tys.,200 tys.,500 tys.albo melon,może pamiętasz taki skecz o ilości produkcji bombek,czy jesteś zbyt młody?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Cnota katoliczki cnotą a kasa kasą IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 19.07.01, 16:06 Taka jest nasza ALA G. oby do września! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandacz Re: wiecie co robi córeczka Ali Grześkowiak? IP: *.solutions.net.pl 22.07.01, 13:04 to az tyle kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plocczan Re: wiecie co robi córeczka Ali Grześkowiak? IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 19.07.01, 13:28 Gość portalu: karol napisał(a): > no śmiało... tak, macie rację, jest w Orlenie, podobnie jak cała masa doklejonych do zarządu AWSowcow ktorzy maja o przemysle chemicznym mniejsza wiedze niz ja (ja skonczylem podstawowke i przez 3 klasy w liceum mialem chemie) Taka jest prawda, co więcej AWSiki podobno sa nie do zwolnienia przez jakis czas po wyborach. Co Wy na to? Bo mnie to naprawde wkurza, zwlaszca po tym jak Maniuś w kampanii wyborczej 4 lata temu mowil "skonczymy z zajmowaniem stolkow z politycznego klucza przez pacholkow SLD"... No ale kto teraz o tym pamieta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Re: wiecie co robi córeczka Ali Grześkowiak? IP: 10.1.1.* / *.waw.cdp.pl 19.07.01, 13:48 Gość portalu: plocczan napisał(a): > Gość portalu: karol napisał(a): > > > no śmiało... > > tak, macie rację, jest w Orlenie, podobnie jak cała masa doklejonych do zarządu > AWSowcow ktorzy maja o przemysle chemicznym mniejsza wiedze niz ja (ja > skonczylem podstawowke i przez 3 klasy w liceum mialem chemie). Taka > jest prawda, co więcej AWSiki podobno sa nie do zwolnienia przez jakis czas > po wyborach. Co Wy na to? Bo mnie to naprawde wkurza, zwlaszca po tym jak Maniuś > w kampanii wyborczej 4 lata temu mowil "skonczymy z zajmowaniem stolkow z > politycznego klucza przez pacholkow SLD"... No ale kto teraz o tym pamieta? I dotrzymał słowa. Przecież mówił o pachołkach SLD, o pachołkach AWS nie mówił. ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal CO ROBI ŻONA MILLERA W WARCIE??? ŁADNIE SIĘ UŚMIECHA!!! IP: 157.25.121.* 19.07.01, 14:22 Nie piszcie o kompetencjach bo żadna z "pięknych lal" ani z AWS ani z SLD ich nie mają. Błagam tylko o choć MINIMUM OBIEKTYWIZMU!!! A jeśli nie wiecie o niczym czego nie piszą w NIE to jesteście pachołkamu SLD, których Millerek wodzi za nos w Wam się wydaje, że "myślicie". NAIWNIACY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doktorek tego pacjenta na leczenie! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 19.07.01, 16:03 nie kuma o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: tego pacjenta na leczenie! IP: *.wroclaw.tpnet.pl 19.07.01, 17:03 Gość portalu: doktorek napisał(a): > nie kuma o co chodzi Jest niewiarygodnie pieknie : trawersujac slowa modlitwy "jako na gorze tak i na dole" - Szanowne Moje Starszaki Polityczne Zlobka "Polskiego" - przeczytajcie siebie uwaznie i napiszcie czy wszyscy moga miec rownoczesnie racje - w takiej Wiezy BABEL ? Przeciez nawet nie zdefiniowaliscie do wlasnego rozumienia podstawowych "epitetow parapolitycznych", mamlac smoczek napelniany nuz to przez Michnika nuz to Urbana lub Wierzbickiego i towarzysza Krola. Jesli przeslanki w zalozeniach sa falszywe i niespojne to tezy wyciagane sa rozne i zawsze falszywe. Jak dzdzownice w sloiku sie klebia choc widza caly swiat. Panie oswiec Was przeblyskiem samokrytycyzmu pozwalajacego dojrzec UNIWERSALNY TRANSLATOR BABLOWSKI - bo was kretyni umyslowi pokonaja !!! A jakby tak uproscic zalozenia np. : Wszystkie formacje prawo-centrowo-obrotowe, paczkujaco-rozpadajace sluza do ochrony tajnych sluzb przed odtajnieniem ! Przyklad agenta Pinejro do FOZZu, Gudzowatego wystepu w TV i na drugi dzien dymisji Kaczynskiego to ostatnie, ale chyba dlatego bo dwa dni nie ogladalem TV. Bo podobno sie cos wydarzylo z cukrem, PSU-Zyciem na smierc, Dojcze Wele czy bankiem, czkawka Bogatina z1990 roku w Lublinie i Wieczerza czy cos tam. Ale juz rano w radio chyba premier poreczal za tajnego kapitana czy pulkownik wyslal na lake generala WSZYSTKO mi sie pokickalo - nie nadazam...... Ale tajne sluzby twardo stoja broniac majatku sprzedanego bo niesprzedany nic nie wart dopiero po sprzedaniu nabiera niezwyklej wartosci. Przedtem jest zawsze miliardowo zadluzony czy jakos tak.... Wmawial Lewandowski, ze 500 najlepszych firm do sprzedazy nikt nie chce kupic w cenie murow i trzeba za symboliczna 1 ZLOTOWKE !!! A tu masz Kameleon czy jakas Pani nie sprzedala 5 cukrowni gowno wartych a zabojady chca nas podac do sadu w Strasburgu choc nie jestemy w UE. To warte czy nie - chyba ze sie zarabia na 500 mln dlugach Kurcze mozemy tak dyskutowac bez konca Po co o partiach ( - sztucznach zaslonach !) czy profanowac komus swietosc tylko Szatan sie cieszy - czyzby juz jego Era i wyslannicy..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darthvad NIe ćpaj chłopie tyle bo sie wykończysz ! IP: *.man.bialystok.pl 19.07.01, 22:26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: NIe ćpaj chłopie tyle bo sie wykończysz ! IP: *.wroclaw.tpnet.pl 20.07.01, 08:05 Gość portalu: darthvad napisał(a): Drogi przyszly Redaktorze! Widze w Panu godnego zastepce jednego z trzech osmieszaczo-zakrzyczaczy przeswietnego Kwiatkowskiego z "Politycznej jedynki" "przemadrzejszego" od wszelkich rozmowcow. Zazdrosc o mamone - to temat zajmujacy az do profanacji swietosci. . Przyczyny strukturalne stawiania piramid polskich na czubku nieistotne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: NIe ćpaj chłopie tyle bo sie wykończysz ! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 20.07.01, 12:05 oj, na dobre rady już za późno! i leczenie pewnie już nic nie da ....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TEREK Na mój gust, 70.000 PLN to mało IP: *.chello.pl 19.07.01, 17:04 Na mój gust, 70.000 PLN miesięcznie to mało. Czyżby w tym przypadku mamusia nie zrobiła interesu? Może przemnóżmy to przez 3 albo 4 i to będzie realna kwota. Przy takich kwotach tylko frajer płaciłby 40% podatek. Są skuteczne drogi obejścia tej stawki, jak choćby ustanowienie małej renty (powiedzmy 30.000 PLN mies.) dla Pani Marszałek na sfinansowanie podróży zagranicznych śladami Wielkiej Osoby. Można również być napadniętym w niewyjaśnionych okolicznościach i starcić cały zarobek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. Re:Do Rafała IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.01, 22:33 Skąd wiesz gdzie pracuje żona Millera ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafał Re:Do VC IP: 157.25.121.* 20.07.01, 10:43 Mam w Warcie koleżanki... a co w NIE o tym nie piszą??? JAKA SZKODA! )))) Odpowiedz Link Zgłoś
jurek1 Re: Na mój gust, 70.000 PLN to mało 19.07.01, 23:38 Całkowicie się z Toba zgadzam, że jest to mało. Powiem więcej prawie głodowa pensja. Na co jej to wystarczy? Od razu przypomina mi się Figura w Kilerze. Cytuję: "300 dolarów? Ochujałeś? Co ja za to kupię? Waciki?" Koniec cytatu. Z drugą częścią utrafiłeś w 10. Podatki są dla małych żuczków zarabiających 700 zł miesięcznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: Na mój gust, 70.000 PLN to mało IP: *.wroclaw.tpnet.pl 20.07.01, 08:38 jurek1 napisał(a): > Z drugą częścią utrafiłeś w 10. Podatki są dla małych żuczków zarabiających 700 > zł miesięcznie. Proponuje wzrost podatkow do 100 % bylo 45% i sie wytrzymalo. Gdyby jednak dzieki samozaparciu spoleczenstwa i udanej proby przezycia z zapasow RZAD dalej sobie nie radzil z budzetem i stopami - (wszystko jest podporzadkowane PANI INFLACJI) - podniesc podatki do 120 %. Musialoby "to" - czysto absurdalne polskie zagranie przyniesc po zmianie znaku w rownaniach modelu gospodarczego Tak Oczekiwany Przelom !!! I nie nalezy sie bac, ze panstwo polskie czegos nie wytrzyma - wytrzymalo wszystkie najbardziej absurdalne manewry i probe jak Lewandowski, Kaczmarek.. no i niestety stale obecny Balcerowicz z olbrzymia wiedza o ekonomii socjalizmu (BP KC PZPR do 1990 r.) i tytuly rozdzialow z normalnej ekonomii, co udowadnial 11 lat, powtarzajac uparcie swe wykute krotkie frazesy - madrosci. Najbardziej mi zaimponowal na naradzie ministrow - (relacja na zywo w TV ) - gdy wszystkie pytania ministrow zbyl krotkim ale stanowczym - "na tym poziomie ogolnosci nie bede rozpatrywal Panstwa szczegolow" i natychmiast wyszedl nie raczac zajac tak niegodnego dla Niego miejsca v-ce premiera II RP. Dopiero Premier Banku Niepolskiego z polskimi zlotymi sterowanymi rowniez przez Niego w innej RPP Go satysfakcjonuje. Niekontrolowany przez zaden organ polski - z tajemnica zarobkow 50.000 zasadn. Nie pamietam nazw zachodnich instytucji stale Go nagradzajacych ??? Jak zwykle na tym watku pozostaje sam z watpliwosciami - moze cpac ??????? Informuje przesmiewcow zawodowych, ze nie cpam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gomez Re: Na mój gust, 70.000 PLN to mało IP: *.solutions.net.pl 22.07.01, 13:13 chodzi o podroz sladami Stasia i Nel? Odpowiedz Link Zgłoś