Dodaj do ulubionych

POSTANOWIŁEM SIĘ POWIESIĆ.

IP: 172.24.1.* / *.chello.pl 19.07.01, 01:38
Uznałem, że moje życie nie ma sensu. Wszystko dowodzi faktu, iż jestem
zwierzęciem.
Jestem zwierzęciem gatunkowo marnym, można mnie zdzielić czymkolwiek i zabić,
otruć również byle czym, skasować na milion sposobów bez wysiłku, jak leminga
czy żabę.

Uzurpatorski umysł, który podpowiadał, że może jestem stworkiem boskim -
zawiódł. Nie jestm boski. Jestem tym samym, czym jest Niesiołowski, Miller,
Kwaśniewski, Masa, Kiełbasa i Lech Kaczynski. (Nawiska przypadkowe).

Ponieważ dodatkowo (jak wszyscy) oddaję kał, mocz, pocę się, puszczam gazy i
mam gile w nosie oraz jakieś dziwne strucle w gardle - wstydzę się swojej
obciachowej biologii.

A teraz na czele mojego gatunku - to już końcówka zupełna - stanie za chwilę
SLD.

Nie zamierzam tego dłużej ciągnąć.
Wieszam się we czwartek ok. godz. 17:00.
Do widzenia.
Pisarz.
Obserwuj wątek
    • Gość: Stary Re: POSTANOWIŁEM SIĘ POWIESIĆ. IP: *.clover.com.au 19.07.01, 02:07
      W porzadku. Ale zrob to porzadnie. Pod adresem www.theelectricchair.com jest
      tabelka zaleznego od wagi ciala luzu, jaki nalezy dac na stryczku, zeby ci jak
      nalezy zerwalo rdzen kregowy.
      • Gość: jotes Re: POSTANOWIŁEM SIĘ POWIESIĆ. IP: *.energa.gda.pl 19.07.01, 07:40
        Wszystkie powody żeby się powiesić, które podałeś są dobre ale nie
        wystarczające. Cały świat to jedno wielkie gówno zawieszone w przestrzeni
        kosmicznej. Ciekawe kto to się tak zesrał w takim miejscu. Ciekaw jestem
        również czy jest to w kosmicznych krzakach, czy gdzieś na środku drogi
        (np.mlecznej). Nie bądź fiutem i nie z(a)wisaj. Jest bezpieczniejszy sposób -
        rzuć się pod samolot - ( np. relacji ........... wybierz sam!), i poleż trochę
        aż ochłoniesz. Przyjdzie twój czas - nie przyśpieszaj.
    • Gość: Bigos Nie masz racji, nie wieszaj sie ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.01, 09:17
      Pisarzu, spoko !
      Jeszcze się nie zdarzyło, żeby hiena tylko z tego powodu, że jest hieną i (jak
      cały jej gatunek) żre padlinę - popełniła samobójstwo. Żeby sroka miała takie
      wyrzuty sumienia z powodu kradzieży, a żyrafa poczucioe obciachu z powodu
      wzrostu.
      Masz rację, przebiegły zwierzak "człowiek" kradnie, podżera padlinę, knuje, bez
      powodu wybija własny gatunek - ale to nie jest powód do załamania.
      Uznaj, że jest to powód do dumy.
      Zacznij kraść więcej niż inni, żreć lepiej, kup sobie lepszą bryke, zacznij
      masowo gnoić innych współplemieńców, np. załatw ich i zostań posłem, a nawet
      wstąp do SLD.
      Ożeń się przebiegle, dla szmalu.
      Kto wie, może ewolucja nagrodzi Cię szczególnym potomstwem i będziesz wkrótce
      dumny z faktu, że reszta gatunku chce iść Twoim tropem?
      NIE WIESZAJ SIĘ ! JESTEŚ POTRZEBNY CAŁEJ LUDZKOŚCI !
    • Gość: bocian# Re: POSTANOWIŁEM SIĘ POWIESIĆ. IP: 212.160.116.* 19.07.01, 10:09
      No i super.Daj znać jak było,np o 17.30
    • sceptyk Re: POSTANOWIŁEM SIĘ POWIESIĆ. 19.07.01, 10:19
      Czesciowo masz racje. Ale poniewaz tylko czesciowo, wiec postaraj sie zabic
      jedynie czesciowo. Np. przydus sie lub lekko przytop (wszakze lato), albo - ale
      to juz jest pojscie na latwizne - urznij sie w trupa. Byc moze zyskasz inna
      perspektywe na otaczajacy Cie swiat (z wyjatkiem SLD).
      • Gość: mietek Re: POSTANOWIŁEM SIĘ POWIESIĆ. IP: *.toya.net.pl 19.07.01, 10:33
        Oj sceptyk,sceptyk.Ty stale tylko o tej gorzale.Tylko to Ci w głowie.Sam bez
        przerwy jesteś na bani lub na kacu / to widać po Twoich wypocinach / i jeszcze
        innych namawiasz.Nieładnie!No to siup!
        • sceptyk Re: do Smietka 19.07.01, 11:23
          Smietku, nie wiem dlaczego, ale Twój styl, jak i adres internetowy przypominaja
          mi pewnego osobnika, swego czasu zwanego przeze mnie 'szczeniackim chlystkiem'
          i majacego klopoty z ortografia, ktory ukradl mi nicka, a potem platal sie i
          miotal na wszystkie strony, aby kradziez nie byla postrzegana jako kradziez.
          Gdy mu sie to nie udalo, to w wielkiej frustracji przybral, pod wieloma
          imionami, role ksiezyca, krazac wokól mojej skromnej osoby i starajac sie
          swiecic niklym blaskiem nieudanych komentarzy do moich tekstow. Czy to moze
          jakis Twój krewny? Jesli tak, to przekaz mu ode mnie wyrazy podziwu. Za
          wytrwalosc.
          • Gość: Stoik Re: do sceptyka IP: *.toya.net.pl 20.07.01, 01:49
            sceptyk napisał(a):

> Smietku, nie wiem dlaczego, ale Twój styl, jak i adres internetowy przypominaja
            >
            > mi pewnego osobnika, swego czasu zwanego przeze mnie ''szczeniackim chlystkiem''

Zupełnie niesłusznie, bo nie mam z Mietkiem nic wspólnego.

> i majacego klopoty z ortografia,
            Jeśli masz odrobinę honoru, to wymień te moje kłopoty z ortografią

>ktory ukradl mi nicka, a potem platal sie i
            > miotal na wszystkie strony, aby kradziez nie byla postrzegana jako kradziez.

oraz przeproś mnie za to, że mnie nazwałeś złodziejem.
            > Gdy mu sie to nie udalo, to w wielkiej frustracji przybral, pod wieloma
            > imionami, role ksiezyca, krazac wokól mojej skromnej osoby i starajac sie
            > swiecic niklym blaskiem nieudanych komentarzy do moich tekstow.

Pominę milczeniem kwiecistość tej wypowiedzi, komentarz uczyniłem tylko jeden, do
            kogo, kto nie potrafi przyznać się do błędu.
            Przez cały czas staram się unikać ludzi Twojego pokroju, bo nie lubię się taplać
            w błocie. Wszedłem do tego wątku przypadkiem, ale odpowiadam nie przypadkiem.
            Jeśli nie potrafisz się ode mnie odczepić, to zacznę Cię prześladować, w takim
            stylu jak Ty mnie, a może jeszcze trochę skuteczniej.

Bez pozdrowień
    • eliot Re: POSTANOWIŁEM SIĘ POWIESIĆ. 19.07.01, 10:28
      Tylko zrob to w jakims przewiewnym miejscu, bo ponoc wracaja upaly. Wiec sam
      rozumiesz...wink

Eliot
    • Gość: Skorpion Re: POSTANOWIŁEM SIĘ POWIESIĆ. IP: 195.27.162.* 19.07.01, 11:37
      Stary nie rob tego, bedziesz zalowal...
    • Gość: Manuel POWIEŚ SIĘ JUTRO, TO JA SIĘ POWIESZĘ Z TOBA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.01, 13:19
      Bo dziś nie mam czasu, ale jutro mam. Gdzieś ok. 15. Okej?
    • Gość: DSD Re: POSTANOWIŁEM SIĘ POWIESIĆ. IP: *.man.bialystok.pl 19.07.01, 15:42
      Nie musisz tego robic aby przestac zyc. Jeszcze troche rzadow AWS-SLD i spolki,
      a umrzesz z glodu razem z wiekszoscia Polakow. A rzad? Rzad sie sam wyzywi.

Choc mozliwe, ze wczesniej umrzesz ze smiechu, patrzac na tzw. Polska scene
      polityczna.
    • vist ____Ś._P_______________________________________PISARZ______ 19.07.01, 17:03
      Gość portalu: Pisarz napisał(a):
      > Nie zamierzam tego dłużej ciągnąć.
      > Wieszam się we czwartek ok. godz. 17:00.
      > Do widzenia.
      > Pisarz.

++++++++++++++++++

Niech spoczywa w spokoju !

++++++++++++++++++
      p.s.
      Podobało mi się co Pisarz napisał o biologiczności.

To był dobry pisarz.
      • Gość: Sin Re: ____Ś._P_______________________________________PISARZ______ IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.01, 22:18
        Świeć Panie nad jego duszą!
        Szkoda, że nie wziął banieczki z benzyną i nie nadał swemu końcowi jakiejś
        wstrząsającej masy oprawy. Dynda teraz z rozdziawioną gębą i nikogo poza
        muchami nie rajcuje. Pewnie na ostatek zrobił kupę w majtki. Ciekawe czy
        odezwie się z Zaświatów? Pisarzu napisz jak to tam Wam ?
    • Gość: oposek Żal człowieka... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.01, 22:30
      Taki sam jak ja i nie wyrobił na zakręcie. Też sram, bekam, pocę się, z nóg mi
      zalatuje czasem... no, robię wszystko to co i on.

I facet wiesza się przez SLD? Żal człowieka.

Niech sobie wyobrazi (no, już nie, bo dynda...), że obok potu i kału wydziela
      SLD właśnie - to byłby dopiero gatunek zwierzaka, hehe. I powód do zgonu.
      A tak? Ech...
    • Gość: nikciak WYTĘŻMY WĘCH - MOŻE SIĘ GDZIEŚ ROZKŁADA ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.01, 08:15
      W taki upał to on powinien się zamrozić w lodówce żywcem, a nie ludziom się
      wieszać.
      SLD jest cool i fajni ludzie. A on na pewno solidaruch stary, który nie może
      patrzeć na zgon swojej ekipy i postanowił zdechnąć wraz z nią.
      I dobrze, tylko on na pewno tchórz śmierdzący i się w końcu nie powiesił, bo
      nic nie czuć.
    • Gość: bocian# Re: Pisarzu-opowiedz jeszcze coś!!! IP: 212.160.116.* 20.07.01, 08:43
      Z niecierpliwością czekam na autorelację z procesu wieszania sięsmile).
    • Gość: Pisarz. I powiesiłem się. IP: 172.24.1.* / *.chello.pl 24.07.01, 01:43
      A tu to samo.
      • eliot Re: I powiesiłem się. 24.07.01, 08:30
        Przynajmniej nie utoniesz...wink))

Eliot
      • jacek#jw A za co się powiesiłeś? 25.07.01, 15:16
        Bo jeśli za nogi, to nic dziwnego, że jest tak samo (tylko do góry nogami).
    • Gość: Kwasek Re: POSTANOWIŁEM SIĘ POWIESIĆ. IP: *.se.com.pl 24.07.01, 10:55
      Skoro chcesz zakończyć w ten sposób swój ciekawy żywot zrób coś pożytecznego,
      weź gnata i puknij kilku wspaniałych, o to moi kandydaci: L.Miller,
      A.Kwaśniewski, M.Krzaklewski, J.Kalinowski. Skutek ten sam bo cie ochrona
      zarąbie a ile pożytku dla kraju
    • Gość: Nervus ZARAZ, ZARAZ !!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.01, 17:09
      A może tak powałać Ruch Namowy Millera Do Odebrania Sobie Życia?
      Członkami Ruchu pownni zostać obyewatele, a lista adresatów pownna być
      publikowana w necie.
      Pisarz powinien żyć, bo to klawy człowiek. Natomiast padalce Miller Szczery,
      Crazy Niesioł, Kwas the Acid, Indianin Kalinowski "Słoma z Butów", Jack the
      Lepper, i reszta powinna urządzić Aleję Sławy najlepiej w Alejach Ujazdowskich,
      latarnia po latarni.
      • eliot Re: ZARAZ, ZARAZ !!!! 25.07.01, 12:18
        Gość portalu: Nervus napisał(a):

> A może tak powałać Ruch Namowy Millera Do Odebrania Sobie Życia?
        > Członkami Ruchu pownni zostać obyewatele, a lista adresatów pownna być
        > publikowana w necie.
        > Pisarz powinien żyć, bo to klawy człowiek

Nervus ty sie tak nie denerwuj bo to szkodzi...wink
        Pisarzowi juz nic nie pomoze, bo jak sam raczyl napisac juz sie powiesil. Wiec po
        ptokach!
        Szans na namowienie Millera raczej wiekich nie masz, ot za nerwowy jestes...
        Chyba, ze skona ze smiechu...smile))

Eliot
        • Gość: # Re: ZARAZ, ZARAZ !!!! IP: *.wroclaw.tpnet.pl 25.07.01, 15:02
          eliot napisał(a):

> Gość portalu: Nervus napisał(a):
          >
          > > A może tak powałać Ruch Namowy Millera Do Odebrania Sobie Życia?
          > > Członkami Ruchu pownni zostać obyewatele, a lista adresatów pownna być
          > > publikowana w necie.
          > > Pisarz powinien żyć, bo to klawy człowiek
          >
          > Nervus ty sie tak nie denerwuj bo to szkodzi...wink
          > Pisarzowi juz nic nie pomoze, bo jak sam raczyl napisac juz sie powiesil. Wiec
          > po
          > ptokach!
          > Szans na namowienie Millera raczej wiekich nie masz, ot za nerwowy jestes...
          > Chyba, ze skona ze smiechu...smile))
          >
          > Eliot

W piekle polskim w jakim jestesmy, nie mozna sie powiesic. Nie liczcie na wyzwolenie ta droga.
          Dowod: Odezwal sie na forum po powieszeniu. Wiec z tego swiata cierpietnik zejsc nie moze.
          • eliot Re: ZARAZ, ZARAZ !!!! 25.07.01, 17:10
            Gość portalu: # napisał(a):
            >
            > W piekle polskim w jakim jestesmy, nie mozna sie powiesic. Nie liczcie na wyzw
            > olenie ta droga.
            > Dowod: Odezwal sie na forum po powieszeniu. Wiec z tego swiata cierpietnik
            > zejsc nie moze.

Eeeee tam!!!
            To tylko dowod na istnienie zycia pozagrobowego! wink
            Dobrodziej nie nauczal???

Eliot
            • Gość: #ysz Re: ZARAZ, ZARAZ !!!! IP: *.wroclaw.tpnet.pl 26.07.01, 15:05
              eliot napisał(a):
              > Eeeee tam!!!
              > To tylko dowod na istnienie zycia pozagrobowego! wink
              > Dobrodziej nie nauczal???
              > Eliot

Alez nauczalem, nauczalem (2001-1969=31 lata temu i tylko przez rok).
              Totez logicznie uzasadniajacy swe wywody maja nie mniej niz[ (19 ~ 24) +31= ] 50 -latkowie.

Dowod, ze ma Pan < 50.
              Zalozmy, ze Eliot ma racje.
              Zycie pozagrobowe -> zycie w innym swiecie po samobojstwie, niz przed.
              Poniewaz rzeczony po samobojstwie pojawil sie w tym samym swiecie (forum GW )
              - swiata tego nie mozna opuscic stosujac smierc, jak w swiecie grzesznikow.
              Zatem pozostal omawiany przez #-a swiat potepiencow, w ktorym nie istnieje honor, odwaga cywilna,
              dobro, prawda i piekno { umarly razem ze zwyciestwem ducha upadlych ) by nawzajem ranili sie smiertelnie
              bez ryzyka wybawienia od mak dysputowych smiercia.

W swiecie grzesznikow ( nie potepiencow) od najciezszych mak smierc wyzwala szlachetnych i honorowych.
              Jak Pan zauwązyl niejednokrotnie, te pojecia w "naszym", z piekla rodem forum nie egzystuja wcale !

Zlo jest nawozem dobra! Tyle, ze jak to obornik ma w zyczaju, cuchnie i zle smakuje.
              Dopoki sie go nie przykryje ziemia.

• eliot Re: ZARAZ, ZARAZ !!!! 26.07.01, 16:23
                Gość portalu: #ysz napisał(a):

>
                > Zlo jest nawozem dobra! Tyle, ze jak to obornik ma w zyczaju, cuchnie i
                > zle smakuje.
                > Dopoki sie go nie przykryje ziemia.
                >

Zgodnie z ta logika zdanie rownowazne brzmi: Dobro jest nawozem zla... ciekawe
                jakby to zastosowac do obornika...

Eliot

• Gość: # Re: ZARAZ, ZARAZ !!!! IP: *.wroclaw.tpnet.pl 26.07.01, 16:59
                  eliot napisał(a):

> Gość portalu: #ysz napisał(a):
                  >
                  > >
                  > > Zlo jest nawozem dobra! Tyle, ze jak to obornik ma w zyczaju, cuchn
                  > ie i
                  > > zle smakuje.
                  > > Dopoki sie go nie przykryje ziemia.
                  > >
                  >
                  > Zgodnie z ta logika zdanie rownowazne brzmi: Dobro jest nawozem zla... ciekawe
                  > jakby to zastosowac do obornika...
                  >
                  > Eliot
                  >
                  A mowili sredniowieczni - jaka bronia wojujesz...
                  Odbierajac nalezne cierpienia intelektualne z pokora wspolpotepienca za
                  uzywanie szatanskiej protezy narzadow naturalnych - pozdrawiam
                  wspolczujac w niedoli kolejnego obledu nieuleczalnego uzleznienia.
                  #
                  PS. Coraz mniej pamietam, wysublimowane eterem enigmatyzmu rozwiklujacego,
                  translacje myslowo-uwznioslajace na plaszczyznach wielozmyslowych interakcji synchronizmu
                  interpersonalnego, ktore byly zwykla strawa dla niepotepionych w erze przedinternetowej.
                  • eliot Re: ZARAZ, ZARAZ !!!! 27.07.01, 08:32
                    Gość portalu: # napisał(a):

> PS. Coraz mniej pamietam, wysublimowane eterem enigmatyzmu rozwiklujacego,
                    > translacje myslowo-uwznioslajace na plaszczyznach wielozmyslowych intera
                    > kcji synchronizmu
                    > interpersonalnego, ktore byly zwykla strawa dla niepotepionych w erze
                    > przedinternetowej.

To rokowanie, widze, masz raczej slabe? Co mowil Pan Doktor???

Eliot
    • Gość: Ludzik Re: POSTANOWIŁEM SIĘ POWIESIĆ. IP: 172.24.1.* / *.chello.pl 24.07.01, 23:41
      Ja mogę cię powiesic.
      • Gość: #-ysz Re: POSTANOWIŁEM SIĘ POWIESIĆ. IP: *.wroclaw.tpnet.pl 25.07.01, 12:23
        Prosze o utrzymanie nowego nick aw tajemnicy przed administratorem - od tygodnia
        prawie nie moge wyslac rypleja pod #-em.
        Chcialem tylko szanownemu towarzystwu przypomniec ich wlasne chwile smierci
        ( cywilnej, honorowej itd. ) i uswiadomic ich nieodwracalnosc obecnego stanu az do zbawienia
        dusz bladzacych w czyscu internetowym.
        Samo siedzenie - STAGNACJA - i pust(-tota, -tka) mysli sa wystarczajacymi dowodami
        braku prawdziwych (nievirtualnych ) oznak zycia.
        Przeciez zycie to RUCH. Akurat nie klawiatury !!!!!!!!!!!!
        Japonski grniusz matematyczny wykazal na 666 sposobow ze INTERNET jest dzielem szatana
        - WWW, Microsft, nazwiska wlascicieli, politykow Al Gore rozkodowane np. asci pokazuja
        trzy 666 albo wrecz BEST czy jakos inaczej.....
        JESTESMY W PIEKLE !!!!! NIe zyjemy. Nie mamy prawa marzyc o smierci - potepiency !!!
        Czy gdyby bylo inaczej - to mielisbysmy to co mamy ? we wszystkich aspektach ?
        Szatanski Lucyfer Diabelski dawno by padl w krainie PRAWDY, DOBRA i MILOSCI !!!

Piszac i czytajac to Forum wykonujecie polecenia Szatana
        nie jakiegos swojskiego Boruty.
    • Gość: Pisarz. EJŻE, A STRUMIEŃ ENERGII, TELEPATIA... ITD? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.01, 18:31
      Uspokajam, że mój głos z zaświatów jest rzeczywiście głosem z zaświatów,
      wysłanym nie przez klawiaturę, modem, kabelki i internet.

Aby uniknąć boju między śaitopoglądami wyemitowałem go strumieniem energii
      mocno skupionej, wprost do światłowodu, o którym głośno od czasu, kiedy uznano,
      iż może przesyłać rzeczy straszne i niebezpieczne.

Na tamtym (dla was póki co) świecie jest idyyllicznie i nirwanowo - nic się nie
      dzieje. Błogość.

Na tym tle nie wiem jeszcze, czy nudę zabiłby dostarczony mi w formie anioła
      Leszek Miller.

Proszę nie wierzyć w pokutę, piekła nie ma, wszyscy gadają ze wszystkimi jak
      równy z równym, jako że dusze pozbawione zostały "plusów" i "minusów". Tu się
      nawet lubi ziemskiego wroga. Ale nuda jest w związku z tym OKROPNA.

Pozdrawiam sprzeczaczy.

Pisarz.
      • eliot Re: EJŻE, A STRUMIEŃ ENERGII, TELEPATIA... ITD? 27.07.01, 08:39
        Gość portalu: Pisarz. napisał(a):

> Uspokajam, że mój głos z zaświatów jest rzeczywiście głosem z zaświatów,
        > wysłanym nie przez klawiaturę, modem, kabelki i internet.
        >
        No wlasnie! I czy w takiej sytuacji literatura moze byc zywa!!!
        Zostala tylko lektury szkolen, ale to przeciez martwa literatura...wink
        Nie masz jakiegos pogladu w temacie zmartwychwstania...???

Eliot
    • ada Re: POSTANOWIŁEM SIĘ POWIESIĆ. 27.07.01, 07:43
      Drodzy Panstwo !

Wy tu gadu gadu, a czy znalazl sie jakis
      zacny czlek, ktory odcial powieszonego ?

Moze On (pisze z duzej litery, bo byl to
      bez watpienia nietuzinkowy pisarz) do tej
      pory tam wisi ?

Pozdrawiam
      ada

p.s. przypominam sentencjonalnie, ze w domu
      powieszonego nie mowi sie o sznurze , a od
      rzemyczka do szubieniczka , mili Panstwo.
      :o)

• Gość: Cygan Re: Pisarz IP: *.toobed.dialup.pol.co.uk 27.07.01, 20:58
        Szkoda tylko zes sie tak pospieszyl, bo ja, ot tak dla towarzystwa ......
        Jezeli jest jakis inny amator do wieszania, to prosze podac do wiadomosci i
        zaczekac, moze ktos inny sie zglosi do towarzystwa. Pozdrawiam
        • Gość: Stryczek A ty Cygan? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.01, 18:17
          A Cygana nie powiesili? Popatrz, pani...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka