Dodaj do ulubionych

SLD przegial. Dosc tego!

IP: *.he.net 11.10.02, 09:21
Po wczorajszym lizaniu doopy czarnym przez Kolodke mam
dosc. Gdyby powiedzieli przed wyborami, ze tak bedzie
wygladala ich 'polityka', to bym na nich nie glosowal.
A tak, coz, przepadlo, ale juz wiecej na ta cholote nie
zaglosuje!
Obserwuj wątek
    • Gość: n0str0m0 zapytaj doku, on ci wytlumaczy /nt IP: 202.108.191.* 11.10.02, 10:02
    • _karp Re: SLD przegial. Dosc tego! 11.10.02, 11:03
      Po tym jak Kołotko wrócił do MF odezwały się głosy, że lepiej nie będzie ale za
      to śmieszniej. I tak się rzeczywiście dzieje. Oto minister na forum Episkopatu
      wygłasza kuriozalne rekolekcje, w których mówi o miłosierdziu w kontekście
      ustawy abolicyjnej. Przed kilku laty słyszałem wypowiedź GK nie związaną
      specjalnie z finansami ale nieźle ilustrującą stan jego ducha i umysłu: "Przed
      każdym dłuższym lotem staram się zakupić interesującą lekturę aby dobrze
      wykorzystać czas podróży. Niedawno leciałem samolotem z Montrealu do Londynu.
      Spośród setek książek w księgarni na dworcu lotniczym wybrałem jedną - za to
      jak się wkrótce okazało - nadzwyczaj interesującą. Niebawem dowiedziałem się,
      że także Amerykanie w Hollywood dotarli do tej lektury i postanowili na jej
      podstawie zrobić film." Tak więc nawet w sprawach dotyczących wyboru tekstów
      nadających się do filmowania Kołodko jest nieomylny. Wydaje się więc rzeczą
      oczywistą, że o swej nieomylności zapragnął poinfomować polskich biskupów.
    • indris To obsesjonaci przeginają 11.10.02, 11:16
      Nie bardzo wiadomo, dlaczego przyjęcie zaproszenia do przedstawienia
      informacji o stanie gospodarczym kraju ma byc lizaniem czegokolwiek
      komukolwiek. Jak słyszę Kołodkę co tydzień o 7.20 w "Sygnałach dnia", to
      odnoszę wrażenie, że nie jest to człowiek nadający się do takich czynności.
      Prędzej już Kwaśniewski (wobec Busha ostatnio), ale to już inna bajka. Odnoszę
      wrażenie, że niektórzy antyklerykałowie mają na punkcie Kościoła obsesję
      analogiczną do tej, którą ma Radio Maryja na punkcie Unii Europejskiej.
      Skrajności sie stykają ?
      • Gość: wikul Re: To obsesjonaci przeginają IP: *.acn.waw.pl 11.10.02, 13:50
        indris napisał:

> Nie bardzo wiadomo, dlaczego przyjęcie zaproszenia do przedstawienia
        > informacji o stanie gospodarczym kraju ma byc lizaniem czegokolwiek
        > komukolwiek. Jak słyszę Kołodkę co tydzień o 7.20 w "Sygnałach dnia", to
        > odnoszę wrażenie, że nie jest to człowiek nadający się do takich czynności.
        > Prędzej już Kwaśniewski (wobec Busha ostatnio), ale to już inna bajka.
        Odnoszę
        > wrażenie, że niektórzy antyklerykałowie mają na punkcie Kościoła obsesję
        > analogiczną do tej, którą ma Radio Maryja na punkcie Unii Europejskiej.
        > Skrajności sie stykają ?

Chyba masz racje . Pzdr .
    • eliot Re: SLD przegial. Dosc tego! 11.10.02, 12:37
      Gość portalu: klaus napisał(a):

> Po wczorajszym lizaniu doopy czarnym przez Kolodke mam
      > dosc. Gdyby powiedzieli przed wyborami, ze tak bedzie
      > wygladala ich 'polityka', to bym na nich nie glosowal.
      > A tak, coz, przepadlo, ale juz wiecej na ta cholote nie
      > zaglosuje!

Przyznam, ze niezbyt rozumiem Twoje zdenerwowanie. Kolodko to realista. Wie, ze
      do realizacji jego zamierzen (za 30-sci lat jak w USA) potrzeba modlow o cud!
      To gdzie mial sie zglosic jak nie do biskupow? Do Urbana?
    • Gość: doku Balcerowicz musi wrócić! nt IP: proxy / *.mofnet.gov.pl 11.10.02, 15:11
    • poliklinik Re: SLD przegial. Dosc tego! 18.10.02, 13:25
      Kołodko Grzegorz dobrze wie, że tylko CUD może uchronić polską gospodarkę przed
      zgubnymi skutkami jego polityki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka